FACEBOOK

Mostantól a vb-csapat készül

Mostantól a vb-csapat készül
hozzászólás, 2011.06.30.

Egynapos pihenő után a Margitszigeten folytatta a gyakorlást a sanghaji vb-re készülő magyar válogatott. Kemény Dénes reggel közölte a keretszűkítéssel kapcsolatos információkat majd a munkát most már a "kínai 13" + Vámos Marci folytatta a Széchyben.

Az érintettek beletörődően vették tudomásul a kapitány számukra hátrányos döntését, s nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy egy-két nap alatt túlteszik magukat a csalódottságon és mindent elkövetnek a frissen kapott feladatok minél jobb teljesítése érdekében. (Jól mutatja ezt, hogy Török Béla már szerdán délután telefonon érdeklődött szerkesztőségünknél: hogy is van az augusztusi kínai Universiade csoportbeosztása...?)

A "nagycsapat" különleges élmény elé néz: a csütörtök délelőtti edzésre meg fog telni a Széchy betonlelátója, miután a Vodafone Köszönet programjának több mint 200 ezer tagjából félezer szerencsés megtekintheti a gyakorlást, amelynek utolsó szakaszában ott lesz a Forma-1-es Jenson Button, a McLaren 2009-ben világbajnok brit pilótája. ("Civileknek" nem érdemes próbálkozni, komoly biztonsági intézkedések lesznek.)

Az e heti legfontosabb feladat kettős: egyrészt ugye elvárás, hogy a csapat megnyerje a pénteken kezdődő Vodafone Kupát, másrészt búcsú lesz ez a torna a budapesti közönségtől a hosszú távol-keleti út előtt. (Vidéken még játszik egy hivatalos meccset elutazás előtt a csapat: Leányfalun, július 6-án, szerdán, 18 órakor Görögország ellen.)

A jegyek fogynak, de azoknak is érdemes kilátogatniuk a szigetre, akik elővételben nem gondoskodtak a belépőről. (Ma éjfélig egyébként még az internetes elővétel is működik.)


TUDNIVALÓK A JEGYVÁSÁRLÁSSAL KAPCSOLATBAN

A VODAFONE KUPA PROGRAA


2011. július 1., péntek

17:30  Németország-Oroszország

19:00  Magyarország-Görögország

2011. július 2., szombat

17:30  Görögország-Oroszország

19:00  Magyarország-Németország

2011. július 3., vasárnap

9:30   Görögország-Németország

11.00  Magyarország-Oroszország


Nem lepődnénk meg, ha Jenson Button körülbelül ilyen arccal nézné ma délben a
magyar pólósok edzését