FACEBOOK

Vodafone Kupa - jegyárusítás

Vodafone Kupa - jegyárusítás
hozzászólás, 2011.06.14.

Kedden megkezdődött a jegyárusítás az idei Vodafone Kupára, amelyen a magyar válogatott - július 1-2-3-án - Oroszországgal, Görögországgal és Németországgal játszik a Margitszigeten.

Ez lesz a vb-csapat "bemutatkozása", ugyanis itt már a Sanghajba utazó 13 játékos alkotja majd a válogatottat.

A jegyeket elővételben a Vodafone 22 márkaboltjában lehet beszerezni, a belépők mobiltelefonon segítségével is megvásárolhatók (első alkalommal honlapunkon keresztül is) és természetesen lesz helyszíni jegyértékesítés - amennyiben a meccsek előtt még lesz mit értékesíteni.

A jegyek és háromnapos bérletek két kategóriában kaphatók, egy-egy jeggyel (3300 vagy 4400 forintért) az adott nap két meccsét lehet megtekinteni, a bérlet természetesen mindhárom nap mind a hat mérkőzésére érvényes (9350, illetőleg 11 ezer forint). Fontos tudnivaló, hogy a márkaboltokban és a telefonon megrendelt jegyek árát 10 százalékos kezelési költség terheli, így jönnek ki a fenti árak. (A telefonvásárlást lehetővé tevő bokszban szereplő alapárnál a kezelési költség még nem szerepel, de azt is ki kell fizetni, a vásárlás összesítésénél már ez a tétel is látható.)

Így is érdemes elővételben megvenni a belépőket, a helyszínen ugyanis már így néz majd ki az árlista:

o   II. kategóriás napijegyek: 3.500,- Ft

o   I. kategóriás napijegyek: 4.500,- Ft

o   II. kategóriás bérlet: 9.500,- Ft

o   I. kategóriás bérlet: 11.500,- Ft.

Fontos tudnivaló még, hogy az sms-ben vagy a Vodafone-márkaboltokban megvásárolt jegyekről kinyomtatható vouchert kap a vendég, rajta egy vonalkóddal. Ezt a papírt kell magával hoznia a mérkőzésekre. A helyszínen 7 beléptetőkapun lehet majd bejutni, minden kapunál lesz kézi vonalkód-leolvasó a gyors bejutás érdekében. Továbbá mind a 7 kapunál vásárolni is lehet majd jegyet. A belépéskor a vendégek a tavalyihoz hasonlóan a szektornak megfelelő színű karszalagot kapnak, ezzel tudnak helyet foglalni. Szektorokon belül érkezési sorrendben lehet leülni.

Elővételben június 30-án éjfélig lehet jegyet vásárolni.

Az alábbi ábrán látható, hogy a különböző árkategóriájú (és színű) jegyekkel hol lehet helyet foglalni. A kék szín az I. kategóriás helyeket jelenti, a zöld pedig a II. kategóriásokat.
A Vodafone Kupa programja:

2011. július 1., péntek

17:30  Németország-Oroszország

19:00  Magyarország-Görögország

2011. július 2., szombat

17:30  Görögország-Oroszország

19:00  Magyarország-Németország

2011. július 3., vasárnap

9:30   Görögország-Németország

11.00  Magyarország-Oroszország


Az idei Vodafone Kupa hivatalos plakátja

1 régi hozzászólás

Jrobi hozzászólása
Jrobi33274
2011.06.26. 18:04

Azt valaki meg tudja mondani hogy gyerekeknek menyibe kerül a 3 napos bérlet.