FACEBOOK

Gazdá(k)ra talált a gólprémium

Gazdá(k)ra talált a gólprémium
hozzászólás, 2011.06.14.

Az idei miskolci Volvo Kupa nagy újdonsága volt, hogy a torna névadó szponzora külön gólprémiumot tűzött ki: a torna három magyar meccsének minden egyes hazai gólja 50 ezer forintot ért az utánpótlásképzés számára.

A magyar válogatott Ausztráliának 8, Németországnak szintén 8, Kanadának pedig 16 gólt dobott a február végi miskolci tornán , így a szövetség utánpótlásnevelésre fordítható kerete 1,6 millió forinttal gazdagodott - volna, ha a Volvo Autó Hungária Kft. nem kevesli a Birosék által lőtt gólok számát. De kevesellte, így az összeget kiegészítette 2,5 millió forintra, amelyből az áfa-kötelezettségek levonása után 2 millió maradt.

Ennek az összegnek a sorsáról a napokban döntöttek, s Kemény Ferenc utánpótlásigazgató arról tájékoztatta a vlv-t, hogy a pénzt az ország különböző részein dolgozó 30 utánpótlásedző között osztották szét. Valamennyien klubjukban, illetőleg a különböző válogatott kereteknél nyújtanak kiemelkedő teljesítményt, immár hosszú idő óta.

A javaslatra elnöki aláírás és pecsét került, így az érintettek (ha még nem kapták meg a juttatást) várhatják a pénzespostást!

Emlékeztetőül idetesszük a legnagyobb pénztermelők nevét - az idei Volvo Kupa magyar góllövőinek névsorát. természetesen nem csak nekik, hanem a torna szponzorának is köszönetet mondunk a sportág hazai rajongóinak nevében is!

Volvo Kupa, Miskolc, 2011. február 23-25.

A magyar góllövők:

Biros és Madaras 7-7,
Hosnyánszky, Varga Dénes 4-4,
Kis Gábor 3,
Kiss Gergely és Török 2-2,
Bátori, Hárai, Varga Dániel 1-1


A Volvo Kupa zárónapján a csapat benjaminja, Vámos Márton jelképesen átveszi az utánpótlásképzésre juttatott bruttó 2,5 millió forintos összeget