FACEBOOK

Meglepték a szponzorokat

Meglepték a szponzorokat
hozzászólás, 2011.06.10.

A nyúl vitte a vadászpuskát, a befőtt tette el a nagymamát - a támogatott látta vendégül támogatóit. Pénteken történt, a Margitszigeten.

A magyar válogatott péntek délelőtti edzésének utolsó szakaszában benépesült a medencepart. A kispadoknál, ahol rendes körülmények között kizárólag a stáb tagjai tartózkodhatnak (a médianyilvános edzéseken a fotósoknak, operatőröknek szigorúan a másik oldalon van a helye) elegáns üzletemberek, csinos üzletasszonyok "sétáltak be a képbe". Egymással beszélgetve - fél szemmel azért a vízben folyó akciókat figyelve - várták az edzés végét. Valamennyien hivatalos ebédre kaptak meghívást, méghozzá a játékosoktól, ugyanis ők állták a vendéglátás költségeit, hogy megköszönjék az egész éves munka feltételeit biztosító cégek képviselőinek a támogatást.


Kovács Anikó- és vlv-képek

Abszolút kulisszák mögötti információ, hogy a játékosoknak van egy saját pénzügyi kerete. Ez elsősorban külső támogatásokból gyarapszik, de ide kerülnek azok az összegek is, amelyeket pólósaink maguk fizetnek be, amennyiben egyszerű süteményhozással nem tehető jóvá az általuk elkövetett "bűn".

A keret bankszámlán "parkol", tartalmához kártyával is hozzá lehet férni, kezelője természetesen a mindenkori csapatkapitány, jelenleg Biros Péter. A pénzből közös programokra költenek, s előkerül a kártya olyankor is, ha például a hivatalos ellátás kicsit kevésnek bizonyul, s többen szívesen pótolnák "piaci alapon" a hiányzó kalóriát (mint legutóbb Dublinban is megtörtént). Nos, ebből a keretből finanszírozták a szigeten szervírozott ebédet, amelyen jelen volt Martin György, a szövetség elnöke is.

A vendégeket, - soroljuk fel: - a Coop, a Parking, a Soproni, a Vodafone, a Volvo, az Unicum, az Uniqa és a Theodora képviselőit még egy meglepetés várta. Még az edzést követően, amikor a félmeztelen félistenek kikászálódtak a vízből, a medence szélén közös képre állt össze a szűkebb (vízben, vízparton) és a tágabb értelemben (a finanszírozás alapjainak megteremtésével) teljesítő csapat. Amíg az ebéd tartott, a fotóból nagyítások készültek, méghozzá alul egy kis üres hellyel, ahol elfért a játékosok aláírása. Ezt a fotót bekeretezve kapta meg minden vendég, mire az ebéd ceremóniája a kávéhoz ért...

1 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs33232
2011.06.11. 22:16

Szivós Marci honlapján található az alábbi kérdőív a vízilabda népszerűsítéséért, és mivel itt a vlv-n még nem láttam bátorkodom belinkelni. Szerintem jó! https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGNHbHRHQmFMQkhIRGQ0M1doV0M3UFE6MQ