FACEBOOK

Mladost-Vasas 8:7

Mladost-Vasas 8:7
hozzászólás, 2011.04.27.

Hiába vezetett végig a Vasas - négy, majd három góllal is - a szétesően kezdő Mladost feljavult és mindig egyenlített, majd egyetlenegyszer vezetett - a legvégén.

Euroliga negyeddöntők, ötödik forduló.

A csoport

Jug Dubrovnik-Partizan Belgrád 10:13 (3:3, 1:2, 3:5, 3:3)

Jadran Herceg Novi-Budva 8:9 (2:3, 1:3, 2:1, 3:2)

A csoport állása az ötödik forduló után:

1. Partizan Belgrád 15,
2. Jug Dubrovnik 7,
3. Budva 6,
4. Herceg Novi 1 pont

A Partizan Belgrád csoportelsőként jutott be a Final Fourba.


B csoport

Primorje Rijeka-Pro Recco 7:12 (0:5, 4:3, 1:1, 2:3)
G.: Benedek 2, Kásás, Madaras 1-1, Varga Dániel 2, Varga Dénes 1

VLV-VIDEÓK (Sportitalia2):

Kásás gólja

Dumi-akció, majd Benedek-gól

Madaras gólja

Filipovics tökéletes csavart ejtése

Varga Dániel első gólja

Varga Dániel második gólja

Dumi-ejtés, Tempesti verve, de kapufa

Benedek második gólja

Varga Dénes gólja, ötméteres

Nyilatkozatok később.

Mladost Zágráb-Vasas 8:7 (1:4, 1:0, 4:3, 2:0)
G.: Muslim, Vukicsevics, Petkovics, Letica 2, ill. Vörös, Kovács 2, Powers, Vámos, Katonás

A VLV ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE A MÉRKŐZÉSRŐL

VLV-VIDEÓK (Sport1 TV):

0:1 - Powers gólja

0:2 - Vörös csavargólja

0:3 - Vörös második gólja

0:4 - Kovács első gólja

1:4 - Muslim első gólja

2:4 - Vukicsevics első gólja

3:4 - Vukicsevics második gólja

4:4 - Muslim második gólja

4:5 - Vámos gólja

4:6 - Katonás gólja

4:7 - Kovács második gólja

5:7 - Petkovics első gólja

6:7 - Petkovics második gólja

7:7 - Letica első gólja

8:7 - Letica második gólja

KISS GERGELY a vlv-nek:

- Nem tudom, most abban fáradtunk-e el, hogy az elején 4:0-ra vezettünk... Mindenesetre nem sok csapatnak adatik meg, hogy a Mladost otthonában 4:0-ra és 7:4-re vezessen. Mi ezt meg tudtuk csinálni, mégis, ahogy a Komjádiban, most is vesztesként hagytuk el a medencét. Mind a kétszer győzelmi esélyünk volt, úgyhogy emiatt bosszankodunk és szomorúak vagyunk. Ezzel a két nyerhető meccsel lett volna esélyünk az Euroliga Final Fourra, de hát ez feltételes mondat... Az összecsiszolódás szempontjából jó meccs volt, mert sokat dolgoztunk és küzdöttünk, sok minden történt a meccsen. Azt mondom, hogy tovább kell lépnünk és készülnünk kell vasárnapra.

VÁMOS MÁRTON a vlv-nek:

- Elfáradtunk. Jól kezdtünk, elmentünk 4:0-ra, sajnos a Mladostnak fel tudott állni, így nem sikerült megnyernünk a mérkőzést, de mindenképpen jó meccs volt ahhoz, hogy vasárnap eredményesek legyünk.

- Gratulálok a gólodhoz, ami talán a meccs gólja volt! Hogy emlékszel vissza rá?

- Köszönöm. Behúzódtak, Kiss Gergőnek adtam egy passzt, de utána tudtam, hogy lőni kell már, mert idő volt. Szerencsére jól eltaláltam, kapura ment.

VÖRÖS VIKTOR a vlv-nek:

- Az elején elmentünk 4:0-ra és úgy éreztük, hogy korrekten is fújnak a bírók, amit hazai pályán meg szoktunk kapni, azt megkaptuk most ott is. Jó arányban lőttük a fórokat és még helyzeteink is voltak, szerintem elmehettünk volna akár 6:0-ra is. A harmadik negyedben még mindig volt kétgólos előnyünk, de elöl tompák lettünk, nem támadtunk rendesen. Így feljöttek ránk és a végén nyertek sajnos. A védekezésre koncentrálva elöl nem fejeztük be a támadásokat, ez volt a baj.

A csoport állása öt forduló után:

1. Pro Recco 12,

2. Mladost Zágráb 9,
3. Primorje Rijeka 6,
4. Vasas 0 pont

5 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs32994
2011.04.28. 16:25

Megnéztem a Len honlapján, nem keresztbejátszás lesz, hanem sorsolással döntik el most is az elődöntők párosítását, bár a keresztbejátszás logikusabb lenne ennél a rendszernél szerintem is. De azért remélhetőleg így is Recco-Partizan döntő lesz. \"Club 2.7.2 On the 1st day the Semi Finals shall be played. The teams to play against each other and the sequence of matches shall be decided by draw.\"

B (régi) hozzászólása
2011.04.28. 13:14

Amúgy ha keresztbejátszás lesz a FF-ban, akkor idén már csak a döntőben lehet Recco-Partizan meccs, aminek én személy szerint nagyon örülnék, mert ez a két csapat a legerősebb most, és kíváncsi vagyok, hogy mire mennek egymás ellen a legnagyobb tétért. A Recco Euroliga csapata idén szerintem egyedül a Partizan ellen izzadhat meg, de ha Kásáék hozni tudják a tőlük elvárhatót, akkor szerintem még a Partizannál is jobbak 3-4 góllal. Főleg olasz helyszínen.

B (régi) hozzászólása
2011.04.28. 12:58

Igen, valóban így van, ha az utolsó fordulóban a Budva otthon nyer a Jug ellen, akkor bejut a legjobb négy közé, a Jug pedig elbúcsúzhat az idei Euroligától. Mondjuk szerintem a Jug attól esett szét, hogy a HN elleni idegenbeli döntetlennel gyakorlatilag elúszott az esélye a csoportelsőségre és arra, hogy a FF elődöntőben elkerülje a Reccót. Ettől még természetesen esélyesebb a továbbjutásra, mint a Budva, de a HN is esélyesebbnek tűnt előzetesen a Budvánál tegnap, mégis a Budva nyert azon a meccsen idegenben.

balzs hozzászólása
balzs32989
2011.04.28. 09:02

Az A csoportban szerintem ha az utolsó fordulóban a Budva otthon meg tudná verni a Dubrovnikot, akkor ők jutnának a Final Fourba, tehát a Dubrovnik még nem jutott be papíron második helyen. (Még ha valószínűleg ez is a papírforma.)

balzs hozzászólása
balzs32987
2011.04.27. 20:49

Herceg Novi-Budva 8:9 A Recco Rijekában 6:1-re vezet félidőben...