FACEBOOK

Faültetés, nászajándék a hercegi párnak

Faültetés, nászajándék a hercegi párnak
hozzászólás, 2011.04.21.

A Föld Napja alkalmából nagy sajtóérdeklődés mellett fákat ültettek egy Városmajor utcai óvoda kertjében vízilabdázóink. Hogy jön össze a környezettudatos magatartás propagálása a brit királyi család jövő heti nagy eseményével, Vilmos herceg és Kate Middleton jövő pénteki esküvőjével? Ez is kiderül tudósításunkból.

A szokásos protokolláris események előzték meg az örökzöldek földbe helyezését, beszédek hangzottak el, majd  villogó vakuk és kamerák pergőtűzében kerültek a helyükre a Városmajor utca forgalmának zaját és szennyezését tompítani hivatott tuják az óvoda kertjében.

Maga Kemény Dénes is megfogta az ásó végét (igaz, aztán gyorsan két kézzel rátámaszkodott), s együtt ültette a fát a Főkert szakembereivel Kiss Gergely, Gergely István, Bátori Bence és Vámos Márton is.

Az esemény fénypontja volt a bulvársajtó számára, amikor Kemény Dénes és Beck György ünnepélyes külsőségek között aláírt egy csapatképet (olimpia, Peking...), amit rögtön üveglap alá helyeztek. Az ajándék mellé kerül két piros fürdőköpeny, szakasztott mása annak, amit a magyar pólósok viselnek, csak ezeknek a hátára a Catherine és a William nevet varrták. A köztudottan vízilabdakedvelő Vilmos herceg jövő heti esküvőjére küldi az ajándékot a csapat, a magyar szövetség és a főtámogató Vodafone.

Fotóinkkal, videóinkkal ízelítőt adunk a rendezvény hangulatából.


vlv-fotók



Hivatalos képek


VLV-VIDEÓK:


Beck György köszöntője


Pokorni Zoltán köszöntője


Faültetés


A fák megöntözése


Fotózás


Bálint Beáta óvodavezető köszöntője


Kemény Dénes köszöntője


Beck György a vlv-nek


1 régi hozzászólás

Chicago hozzászólása
Chicago32980
2011.04.23. 00:10

A fa ultetes nemes gesztus... Az ajandek mar inkabb baki, mert kifejezetten kerte az ifju par, hogy ajandek helyett alapitvanyi szamlakra utaljonak penzt az ajandekozok.. Ezzel egyutt remeljuk, hogy a Londoni olympian tovabbi 11 kopeny is aranyos lesz..:)