FACEBOOK

Powers, Boskovics: a Vasas erős csapat

Powers, Boskovics: a Vasas erős csapat
hozzászólás, 2011.04.19.

Még a rájátszás kezdete előtt kameránk elé állítottuk a TEVA-Vasas-UNIQA két idegenlégiósát, Jeff Powers-t és Miho Boskovicsot, hogy megkérdezzük, milyennek értékelik a szezon eddigi részét, s hogy érzik magukat Budapesten.

VLV-VIDEÓ:


Jeff Powers az első budapesti szezonjáról (2011 április)


JEFF POWERS a vlv-nek:

- A rájátszás előtt mi a véleményed a szezon eddigi részéről?


- Hosszú szezon áll mögöttünk. Ahogy telik az idő, a csapat egyre jobb és a rájátszásra erősek leszünk. De a playoffban már minden csapat erős lesz, ezért kíváncsian várom a folytatást.

- A szezon elején a szurkolók és talán a szakemberek sem gondolták volna, hogy ennyire kiegyensúlyozott lesz idén a magyar bajnokság.

- Ebben egyetértek. A legjobb négy csapat mindegyike nagyon erős, biztos vagyok benne, hogy izgalmas lesz a folytatás.

- Mi a helyzet az Euroligával? A szezonkezdet előtt beszéltünk róla, hogy csapatod a Final Fourba szeretett volna jutni.

- Ez volt a cél, a Final Four. De most arra koncentrálunk, hogy a hátralévő meccseinket megnyerjük a Komjádiban. Be kell bizonyítanunk, hogy a Vasas erős csapat, koncentrálnunk kell és meg kell nyerni a hazai meccseinket.

- Volt-e valami meglepő momentum vagy mérkőzés a szezonban számodra?

- Nem, nem volt semmi meglepő. Talán annyi, hogy elveszítettünk olyan mérkőzéseket, amiket meg kellett volna nyernünk. Ez sajnos negatív meglepetés.

- Végül azt szeretném megkérdezni, hogy szereted-e Budapestet és hogy mit csinálsz a szabadidődben?

- A feleségemmel nagyon szeretjük Budapestet, csodálatos város. Vettünk egy kutyát is, nagyon szeretünk sétálni, akár csak fel-alá az Andrássy úton...

- Köszönöm szépen!





Miho Boskovics a Monti Csárdást játssza

VLV-VIDEÓ:


Miho Boskovics az első budapesti szezonjáról (2011 április)

MIHO BOSKOVICS a vlv-nek:

- Értékelnéd az idei szezont? Játszottál huszonnégy bajnoki meccset, bejutottatok az Euroliga legjobb nyolc csapata közé. Elégedett vagy?

- Ez még függ a hátralévő öt héttől is. Nagyon jól és nagyon keményen dolgozunk, hogy a legjobb formában legyünk. A rájátszás alatt még ennél is jobb formában kell lennünk, de remélem ezzel nem lesz gond.

- Elég jó a jelenlegi Vasas ahhoz, hogy megnyerje a bajnokságot?


- Igen, azt hiszem, hogy elég jók vagyunk ehhez. Ha még egy kicsit jobban játszunk, megoldunk néhány problémát, kijavítunk pár hibát, akkor esélyünk van. Három nagyon-nagyon kemény ellenfelünk van, de én hiszek magunkban.

- Mi a helyzet az Euroligával? A szezon előtt Final Four-ról beszélt a csapat, de úgy tűnik, hogy ez nem fog összejönni. Európa legjobb nyolc csapata közé azonban bejutottatok, ezzel elégedett vagy?


- Természetesen szerettünk volna bejutni a Final Fourba, de azért az is szép teljesítmény, hogy Európa legjobb nyolc csapata közé jutottunk. A hátralévő Euroliga-mérkőzéseinken meg szeretnénk mutatni, hogy jó csapat vagyunk és hogy megérdemeljük, hogy a legjobb nyolc között legyünk.  Ebben az évben az Euroliga nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de bízom benne, hogy a magyar bajnokságban bizonyítunk.

- Hogy érzed magad a Vasasnál, Magyarországon, Budapesten?


- Nagyon jól érzem magam a csapatban, úgy gondolom, beleillek a társaságba. De egyelőre még csak egy rövid időszakról beszélünk, remélem, hogy a szezon hátralévő részében a legjobb formánkat hozzuk. Nagyon jók a csapattársak, nagyon jók az edzők, minden adott ahhoz, hogy ez egy jó csapat legyen.

- Mi a helyzet a zongorázással? Amikor a Recco otthonában jártatok, egy kis előadással lepted meg a többeket, eljátszottad a Monti Csárdást...

- Az csak egy kis tréfa volt. De a zene természetesen a hivatásom is egyben, hiszen zeneművészeti egyetemet végeztem. Én nem voltam teljesen elégedett a zongorajátékommal, de aranyos kis jelenet volt és remélem, hogy a többiek is élvezték.

- Köszönöm szépen!

1 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs32966
2011.04.19. 21:23

Lemaradtam a legújabb keret hirdetéstől? Ők is magyar válogatottak lettek? :O