FACEBOOK

Vodafone OB-1 - két rangadó

Vodafone OB-1 - két rangadó
hozzászólás, 2011.04.01.

Két rangadóval folytatódik a Vodafone OB-1: szombaton Vasas-Szeged, vasárnap (tévés meccsen) Honvéd-Eger szerepel a programban. Előzetesünkben egy-egy játékos nyilatkozik.


Vodafone OB-1, 25. forduló

2011.4.2., szombat

17.00 BVSC-Szentes

18.00 Szolnok-UTE

18.00 ASI-Pécs

18.00 Vasas-Szeged (vlv, vodapolo)

BAKSA LÁSZLÓ a vlv-nek:

- Nehéz hét végén vagyunk, itt volt a Sturm Csehov, jókat játszottunk velük, s úgy gondolom, hogy a hét végére elértük a célunkat, a csapat jó formába került. Sokat beszélgettünk a szombati mérkőzésről, a taktikáról, arról, hogy miként tudjuk megverni a Vasast. Mindenki átérzi ennek a mérkőzésnek a súlyát és ennek megfelelően készül. Nagyon bizakodó vagyok, győzni megyünk a Komjádi uszodába.

VÁMOS MÁRTON a vlv-nek:

- Győzelmet várok a csapattól, úgy érezzük, hogy most megy a szekér. A Recco elleni meccset a tévében néztem, szerintem ott már jól játszottunk. A héten alaposan készültünk a Szeged ellen és szombat este igyekszünk legalább a Recco ellen mutatott formát hozni vagy még jobbat. Sérültünk, betegünk nincs, én is meggyógyultam és játékra kész vagyok.

19.30 OSC-Debrecen

2011.4.3., vasárnap

18.00 Honvéd-Eger (SportKlub, vlv, vodapolo)

BUNDSCUH ERIK a vlv-nek:

- Nem lesz könnyű meccs, hiszen mindketten nyerni akarunk, mert a pontokat visszük magunkkal a rájátszásba és ott minden egyes pont számíthat. A Honvéd ellen mindig nehéz meccseink voltak mostanában. Remélem, egy jó mérkőzést játszunk velük és a végen majd mi örülhetünk. Kicsi már edzett, azt nem tudom, fog-e játszani, Petrovai sérült, miként természetesen még Aaron is.

SALAMON FERENC a vlv-nek:

- Teljes erővel készülünk, mindenki egészséges és szeretnénk megnehezíteni az Eger dolgát - a magunkáét pedig megkönnyíteni. Fontos lenne a rájátszás szempontjából, hogy minél közelebb kerüljünk az Egerhez és a Vasashoz. A készülésben nem volt semmi különleges, nagy meglepetést már nem tudunk okozni egymásnak, mindkét csapat jól ismeri a másikat. Plusz motivációt ad viszont, hogy a tévé is közvetíti a meccset, ilyenkor azért mindig kicsit más a légkör, mint a "sima" bajnoki mérkőzéseken.

A fordulóban az FTC szabadnapos.

1 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs32897
2011.04.02. 09:55

Hajrá Eger! Hajrá vidék!