FACEBOOK

Kemény Dénes meghívója Steinmetz Ádámnak

Kemény Dénes meghívója Steinmetz Ádámnak
hozzászólás, 2011.03.31.

Kemény Dénes közzétette a jövő heti összetartásra meghívott játékosok névsorát. Jelentős, jelzésértékű fejlemény, hogy a műtétje után még csak lábadozó Steinmetz Ádám is meghívást kapott.

A hétfői és keddi edzéseken a következők vehetnek részt:

Baksa László, Gergely István, Szécsi Zoltán (kapusok)


Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Marnitz Gergő, Salamon Ferenc, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Vámos Márton, Vörös Viktor (mezőnyjátékosok)

A legutóbbi névsorhoz képest csak egy változás van: Nagy Viktor helyett most Baksa László kapott meghívást.

A szövetségi kapitánynak természetesen feltettük az (ál)kérdést: mi járt a fejében, amikor Steinmetz Ádám meghívása mellett döntött?

KEMÉNY DÉNES a vlv-nek:

- A nemzetközi kalendáriumot figyelembe véve a magyar válogatottnak jobb, ha Steinmetz Ádám nyáron kerettag, nem télen, márpedig az elmúlt két szezonban ez éppen fordítva volt.

STEINMETZ ÁDÁM a vlv-nek:

- Nehéz műtéten vagyok túl, a napokban vették ki a varratokat, úgyhogy gyakorlatilag mostanság mehetek először vízbe. Nagyon örülök a meghívásnak, nagy megtiszteltetés a válogatottban játszani. Hosszú idő után térhetek vissza és remélhetőleg most már túl vagyok a peches szérián, sok sérülés hátráltatta a pályafutásomat. Hozzá kell tegyem, hogy a hétfői és keddi edzéseken még csak könnyített munkát tudok végezni. Ezért külön is nagyon jó érzéssel tölt el, hogy így is meghívót kaptam, vagyis fontos a kapitánynak, hogy ott legyek, szokjam a légkört, együtt legyek a fiúkkal még akkor is, hogyha az edzés érdemi részébe még nem tudok bekapcsolódni.

- Milyen állapotban vagy, hogy halad a gyógyulás?

- Szépen-lassan elkezdhetem az edzéseket, folyamatosan növekvő terheléssel. Sajnos a gyengeséget és a zsibbadást még érzem, ez remélhetőleg egy-másfél hónap múlva teljesen elmúlik. Persze nem fogom ezt tétlenül várni, mindent megteszek azért, hogy minél előbb formába kerüljek. Kotorba is várnak vissza a szezon végére, remélem addigra be fogok tudni kapcsolódni, de a lényeg az, hogy május végére, addigra, amikor elkezdődik a válogatott felkészülése, már bírjam a válogatottban megszokott terhelést.

1 régi hozzászólás

B (régi) hozzászólása
2011.04.01. 13:47

Jelentős hiányérzetem szűnt meg ezzel a döntéssel...