FACEBOOK

Eger-Vasas rangadó vasárnap este

Eger-Vasas rangadó vasárnap este
hozzászólás, 2011.03.20.

A Vodafone OB-1 következő fordulójának idején a Vasas Reccóban játszik Euroliga-meccset, így a nagy rangadót előrehozták ma estére. Előzetesünkben a két csapat egy-egy játékosa nyilatkozik, ketten együtt összesen hat olimpiai aranyérem birtokosai...

Vodafone OB-1, 24. forduló

2011.3.20., vasárnap

20.15 Eger-Vasas (SportKlub, vlv, vodapolo)

KISS GERGELY a vlv-nek:

- A bajnokság két éllovasa játszik és ezt nyilván kiemelt figyelem kíséri mind a szurkolók, mind a vízilabdás társadalom részéről, úgyhogy nagy presztízse van a meccsnek. Emellett azért is fontos az eredmény, mert az új kiírás miatt visszük magunkkal az alapszakasz "meccseit" a rájátszásba. Amit elvesztettünk a réven, azt szeretnénk visszanyerni a vámon. Vagyis amit elrontottunk a Komjádiban az Eger ellen, azt most szeretnénk kijavítani. Az Eger mindenki ellen esélyes, különösen a saját uszodájában, de remélem, meglesznek a szakmai módszereink, hogy keresztülhúzzuk a számításukat. A hét elején még együtt voltunk a válogatott edzésén, ilyenkor nyilván már szóba kerül az egymás elleni meccs, ha rangadó következik. "Ezt így fogom belőni - én meg így fogom kivédeni" - hangzott el többször, hiszen mindkét csapat ad kapust is és mezőnyjátékost is a válogatottnak. Aztán mindenki elment a klubjába és készült a meccsre.

BIROS PÉTER a vlv-nek:

- Ha meg akarjuk nyerni az alapszakaszt, méghozzá minél több ponttal, nem lehet más célunk, mint megnyerni ezt a meccset. Aztán hogy milyen lesz a játék, azt nem tudom, de a lényeg az, hogy nyerjünk.

Természetesen egész héten erre a mérkőzésre készültünk, azzal foglalkoztunk, hogy milyen úton-módon lehet majd a saját akaratunkat érvényre juttatni, sokat dolgoztunk, videóztunk. Kellő magabiztossággal várjuk a mérkőzést, nem szeretnénk kikapni hazai pályán, hiszen akkor helycsere történne a tabellán, mi pedig továbbra is elsők szeretnénk maradni. Hazai pályán talán kicsit esélyesebbek is vagyunk, de nem szabad elkiabálni.

2011.3.26., szombat

FTC-Honvéd

UTE-PVSK

Szentes-ASI

OSC-BVSC

Szeged-Szolnok

A Debrecen szabadnapos.

2 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs32850
2011.03.20. 10:59

Hajrá Eger!

sonpinori hozzászólása
2011.03.20. 08:53

Hajrá Eger !!!! :-)