FACEBOOK

Honvéd-Szeged következik

Honvéd-Szeged következik
hozzászólás, 2011.03.18.

A tabella harmadik helyezettje a negyedikhez látogat a Vodafone OB-1 következő, péntek-szombati fordulójában. A péntek esti rangadó előtt két olimpiai bajnok nyilatkozott a vlv-nek.

Vodafone OB-1, 22. forduló,

2011.3.18., péntek

20.00 BVSC-Eger

20.15 Honvéd-Szeged (SportKlub, vlv, vodapolo)

GERGELY ISTVÁN a vlv-nek:

- Kemény mérkőzésre lehet számítani, nem gondolom, hogy a harmadik helyen álló Szeged gyengébb csapat, mint az Eger vagy a Vasas. Mutattak ők már nagyon komoly játékerőt a bajnokságban, igaz, elég gyenge teljesítményt is a Magyar Kupában az Eger ellen. Nem kívánom, hogy most is úgy játsszanak, de azt igen, hogy ne ellenünk fogják ki a legjobb napjukat. Szeretnénk megverni őket, jó lenne most már egy rangadót nyerni... Arra törekszünk, hogy mi irányítsuk a játékot és tudjuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés. Nagyon régóta nem vertük meg a Szegedet, ez is tény, hiszem, hogy eljött végre az ideje annak, hogy ez megtörténjen, mondjuk péntek este 20.15-kor... A szegedi szurkolók szervezett érkezésének örülök. Úgy látom, idén nekünk is több szurkolónk van ebben, mint korábban volt, s bízom abban, hogy mivel fontos meccsről van szó, ők is nagy számban kijönnek. Nem baj, hogy sok vendégszurkoló érkezik, sokkal jobban szeretek telt ház előtt játszani, mint amikor kong az uszoda az ürességtől. Ezek szerint akkor sok néző lesz és egy jó mérkőzésre számíthatunk!

MOLNÁR TAMÁS a vlv-nek:

- Mindenféleképpen óriási jelentőséggel bír ez a meccs, már csak a rájátszás szempontjából is. A Honvédnak most volt egy-két rosszabbul sikerült mérkőzése, biztos, hogy megpróbálták a hibákat kijavítani, éppen ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de azt hiszem, hogy ha végre csapatszinten tudunk úgy játszani, ahogyan azt elvárjuk magunktól, akkor a végén számunkra kedvező eredmény születhet. Lehmann Pisti és Komlósi Peti már teljes értékű edzésmunkát végez, de azt nem tudom, hogy Zoli bácsi beveti-e őket egy ilyen rangadón, és ha igen, milyen mértékben.

Ami a szurkolóknak szervezett utat illeti, elnökünk kifejezett kérése volt, hogy a klubvezetés tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a meccseinken minél több néző szurkolhasson Szegeden és idegenben is. Hogy van-e még nálunk bármilyen érdekesség? Az lesz az érdekesség, ha péntek este végre úgy játszunk, ahogy szeretnénk...

2011.3.19., szombat

16.30 FTC-UTE

17.00 Pécs-Szentes

18.00 Debrecen-ASI

18.30 OSC-Szolnok

A fordulóban a Vasas szabadnapos.