FACEBOOK

Hát a Hárai háta...?

Hát a Hárai háta...?
hozzászólás, 2011.03.04.

Teljesítményével és külsőségekkel is felhívta magára a figyelmet az elmúlt hetekben Hárai Balázs, a magyar válogatott centere. Pufi a csapat egyik legjobbja volt a miskolci Volvo Kupán és sokan vették észre nagy méretű, különlegesnek tűnő tetoválását a hátán.

- Mi van a hátadon és miért?

- Ez egy kereszt, benne egy imádkozó kézzel és a négy sarkán családtagjaim nevével. Albert, Tünde (Apa, Anya) és a két testvérem, Dániel és Gergő.

- Hogy jött az ötlet és mit szimbolizál ez a tetoválás?

- Vallásos vagyok és a családom iránti szeretet megnyilvánulása ez, valamint megtestesíti azt az óhajt, hogy Isten segítségével ne történjen velük semmi baj.

- Mit szóltak hozzá az érintett családtagok?

- Először csak néztek, nagyon meglepődtek. Örültek neki, mint mondták, főleg azért, mert ha már mindenképpen tetoválást akartam, legalább nem értelmetlenséget égettem a bőrömbe.

- Milyenek voltak a csapattársak reakciói?

- Néztek, mint hal a szatyorban :-) Igazából semmi negatív. Lajos (Vad Lajos, a Honvéd vezetőedzője, a szerk.) néha az edzésen Balázs helyett keresztnek szólít, mert azt hiszi, vicces -:).

- Mennyi időt dolgoztak eddig a rajzon és mikor lesz teljesen kész?

- Eddig egy alkalommal hat órát dolgoztak a hátammal, s még egyszer kell mennem a befejezéshez, de csak olyankor tudják megcsinálni, amikor utána egy hétig nem megyek vízbe.

- Akkor ez már csak a pályafutásod végén lesz kész...

- Nem. Remélem nyáron be tudjuk fejezni, ha lesz egy kis szabadságunk.

- Fájt?

- Nagyon fájt, különösen a vége. Ha nincs velem Szivós Marci és nem tartja bennem a lelket, akkor a felénél abbahagyom.

- Akkor térjünk rá a vízilabdára. Amikor Miskolcon, a németek elleni meccs után nyilatkoztál a vlv kamerája előtt, s gratuláltunk a jó teljesítményedhez, ráztad a fejed és visszautasítottad ezt az értékelést, elégedetlen voltál a játékoddal. Most, hogy azóta a szövetségi kapitány dicsérte a centereket, s más mértékadó források szerint is kifejezetten meglepő volt a te nagyon jó teljesítményed, hogy látod ugyanezt?

- Nem változott a véleményem, mert lehettem volna sokkal jobb is. Túl sok helyzetet hagytam ki, ennyit nem szabad hibázni, főleg nem a válogatottban.

- Köszönöm a beszélgetést!

1 régi hozzászólás

Krisz hozzászólása
Krisz32815
2011.03.07. 16:27

Korábban sokan ellenezték Hárai válogatottságát, de nagyon úgy néz ki a MESTERNEK megint igaza lesz, mert egyre inkább kezd beérni, gólerős és nagyon nehezen tudják tartani a bekkek, valamint a védekezése sem rossz..... ha így folytatja és elkerülik a sérülések, nagyon jó kis centerré válhat......