FACEBOOK

Kemény Dénes: Még jobban kiszolgálni a hálás közönséget!

Kemény Dénes: Még jobban kiszolgálni a hálás közönséget!
hozzászólás, 2011.02.24.

Kemény Dénessel folytatott élő telefonbeszélgetést csütörtök a DigiSport reggeli magazinműsora, a Reggeli Start.

A Szombathy Pál kérdéseire kicsit álmos hangon válaszoló kapitány elmondta: azért szereti nagyon a Volvo Kupát, mert korábban a szeptembertől májusig tartó időszak alatt nem nagyon jutott hozzá a játékosaihoz.

A keret formálódásával kapcsolatos érdeklődésre Kemény Dénes azt mondta, hogy a jelenleg együtt készülő 19 játékos mindegyikének esélye van arra, hogy a vb-csapat tagja legyen. Várhatóan május végén lesz keretszűkítés, akkortól 17-18 ember  készül tovább, egészen a 13 tagú vb-csapat kijelöléséig.

A kapitány kicsit sajnálkozott amiatt, hogy a Volvo Kupa nyitónapján, szerdán este nem sikerült teljes mértékben kiszolgálni az így is nagyon hálás miskolci publikumot, mert bár nyert a csapat, sok hibával játszottak a fiúk. A Volvo által felajánlott "extra gólprémium" ügyében megjegyezte: nem szabad, hogy a fejekben benne legyen a tehetséggondozásra felajánlott gólonként 50-ezres prémium - ettől függetlenül is sok gólt kell lőni. Ezzel együtt úgy prognosztizálta, hogy olyan kétmillió forintnyi támogatást összelövöldöznek a fiúk péntek estig.

A beszélgetés teljes terjedelmében megtekinthető:

Kemény Dénes a Reggeli Startban (DigiSport, 2011.2.24.)