FACEBOOK

A vörösingesek megint vesztettek

A vörösingesek megint vesztettek
hozzászólás, 2011.02.21.

Drámai küzdelemben, a végén egyetlen, mindent eldöntő férfias párbajban legyűrték a vörösingeseket a grund védői és győztek.

A csatára az egykori grund helyszínén egy VIII. kerületi vendéglátóipari létesítményben került sor, hétfőn este. A magyar válogatott tagjai piros és fehér pólóban gyülekeztek és az ellennemű ruhadarabot viselők látszólag jól megvoltak egymással, míg el nem kezdődött a csata. Csapatonként szólították próbatételre őket a szervezők, s a feladatok végrehajtását villogó vakuk kísérték. A bulvársajtó ugyanis nagy erőkkel vonult a helyszínre, ami érthető, hiszen 2011-et írunk, nem pedig 1889-et, az eredeti csata időpontját.

A feladatok változatosak voltak. Le kellett írni az elnöki kiáltványt, amely a grund megmentésére szólít fel mindenkit. Méghozzá igazi tintába mártogatott tollal, paca nélkül (lehetőleg). A gittegyleti zártkörű foglalkozást gyurmázás szimbolizálta, s a filmfelvételeken megfigyelhető reakciók szerint a figurák alakítása nem nélkülözte a szexuális töltetet. (Ez kell a bulvárnak!) Kevésbé volt látványos, sokkal inkább orrfacsaró az a feladat, amelynek során tubákból kellett szippantani, s arra hivatottak regisztrálták a két percen belül így előidézett tüsszentések számát.

Volt még üveggolyó-gurítás, csocsó és virtuális grundbirkózás, amiben NEMECSEK ERNŐ reálisan is győzelmet arathatott volna, miután a párok egymás mellett állva, két-két playstation-konzollal hadonásztak, s nem feltétlenül az erősebb, hanem az ügyesebb nyert.

A verseny végén 3:3 állt az eredményjelzőn. Mindent eldöntő férfias csata következett: két nyert játékig tartó birkózás a Pál utcaiak és a vörösingesek kapitánya (Gergely István és Kis Gábor) között.

Ha még lehet fokozni a feszültséget: az első játékot a vörösök nyerték, a másodikat a védők. A mindent eldöntő harmadik meccs után Gergely István lendíthette a levegőbe öklét, s ezzel csapata megvédte a grundot, a vörösingesek pedig eltakarodás helyett asztalhoz ültek.

HIVATALOS FOTÓK:













VLV-FOTÓK I.

VLV-FOTÓK II.

VLV-VIDEÓK:

Szépírás - Pál utcai fiúk

Tubák - Pál utcai fiúk

Gittegylet - Pál utcai fiúk

A zsűri nehéz helyzetben - Pál utcai fiúk

Virtuális birkózás - Pál utcai fiúk

Csocsó I. - Pál utcai fiúk

Csocsó II. - Pál utcai fiúk

A mindent eldöntő csata - Pál utcai fiúk


 

Címkék:
grund vörösingesek