FACEBOOK

Kemény Dénes 21 játékost hívott meg a Volvo Kupa hetére

 Kemény Dénes 21 játékost hívott meg a Volvo Kupa hetére
hozzászólás, 2011.02.14.

Kemény Dénes szövetségi kapitány hétfő délelőtt a vlv-n keresztül tette közzé azoknak a meghívottaknak a listáját, akikre számít a magyar válogatott következő felkészülési periódusában, amelynek során négy hivatalos nemzetközi mérkőzést is játszik csapatunk. Ismét hazatér a Pro Recco és a Primorje Rijeka két-két olimpiai bajnoka, s a 21 játékos közül egy olyan van (Salamon Ferenc), aki még nem volt válogatott.

A meghívottak:

Baksa László, Gergely István, Nagy Viktor, (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Marnitz Gergő, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Vörös Viktor (mezőnyjátékosok)

Kemény Dénes a vlv-nek elmondta: abból a szempontból nagyon fontos a most ismertetett lista, hogy az abban szereplők közül mindenki esélyt kap arra, hogy bizonyítsa: helye kell legyen a májusban kihirdetendő VB-keretben.

Mint ismeretes, a magyar válogatott jövő kedden, este 18 órás kezdettel Debrecenben játssza első idei hivatalos mérkőzését. Az ellenfél Kanada csapata.

Másnap kezdődik Miskolcon a Volvo Kupa, amelynek programja:

Február 23., szerda

17.00 - Kanada-Németország
19.00 - Magyarország-Ausztrália (SportKlub és vlv)

Február 24., csütörtök

17.00 Ausztrália-Kanada
19.00 Magyarország-Németország (SportKlub és vlv)

Február 25., péntek

17.00 Németország-Ausztrália
19.00 Magyarország Kanada (SportKlub és vlv)


Jegyinformációs telefonvonal: 46/560-454