FACEBOOK

Kásás és Djokovics - a genovai Milan-meccsen

Kásás és Djokovics - a genovai Milan-meccsen
hozzászólás, 2011.02.09.

Kásás Tamás tud élni. Ezt eddig sem vonhatta kétségbe senki. Előfordult korábban, hogy néhány reccós barátjával a Ligúr-tenger partjáról "leszaladt" Monacóba, hogy megnézze kedvenc teniszjátékosát Roger Federert a miniállam tornájának döntőjében. Az elmúlt hétvégén is nagy sportélményben volt része a háromszoros olimpiai bajnoknak.

Ugyanis a Reccóhoz legközelebbi nagyvárosban, Genovában játszott kedvenc olasz focicsapata, a Milan. Néhány hozzá hasonló pólós fannal megkérték a Pro Recco sajtósát, próbáljon jegyet szerezni a rangadóra. A kérés teljesíttetett, ráadásul a jegyek nem a kapu mögé szóltak, hanem a legelegánsabb helyre, a VIP-teraszra.

Így a Recco négy sztárja, Burics, Kásás, Molina és Perrone főúri kényelemben tekintette meg a mérkőzést, amely 1:1-gyel zárult.Burics, Galliani, Kásás


KÁSÁS TAMÁS a vlv-nek:

- A szünetben lementünk a VIP lounge-ba, ahol összefutottunk Adriano Gallianival, a Milan elnökhelyettesével. Készült egy közös fotó, és pár szót beszéltünk vele. Ismerte a Pro Reccót, sok sikert kívánt nekünk, aztán sietett vissza a lelátóra. Szimpatikus és közvetlen volt, pedig szerintem elég mérges lehetett, hiszen a Milan pont az első félidő utolsó percében kapott egy szerencsétlen gólt...

- Hogy tetszett a meccs?

- Természetesen nagy élmény volt, de a döntetlen miatt bosszús vagyok. A szünetben amúgy találkoztam Djokoviccsal is, aki szintén nagy Milan-szurkoló és vele is készült egy közös fotó. Nekem, aki a tenisz nagy szerelmese vagyok, ez különleges élmény volt. Novak aranyos volt, tök normális ember, semmi allűr.

- Téged még nem tudtunk megkérdezni a római sorsolás eredményéről. Hogy értékeled az Euroliga negyeddöntő csoportbeosztását?

- A csoport nehéz, amire számítani lehetett, a budapesti hazaútnak örülök. A cél egyértelműen a továbbjutás, ez elvárás is, ennek ellenére szerintem lesz jó pár kiélezett, meleg meccsünk.

- Kit tippelsz második továbbjutónak?

- Miért, ki az első? (Túl rutinos vagyok már az ilyen becsapós kérdésekhez...)

- Gondolom, a Recco az első, legalábbis mindenki úgy számol - három csapat egy helyért...

- Nem tudom, elég kiegyenlített lesz a küzdelem, mindenki tovább akar jutni.Két sportfenomén a VIP-teremben