FACEBOOK

Csonka csapat a Vizes Nyolcasban

Csonka csapat a Vizes Nyolcasban
hozzászólás, 2011.02.07.

Három játékos kisebb betegsége miatt csak 16-an kezdték meg a válogatott e heti összetartásának programját hétfő reggel a szentendrei Vizes Nyolcas uszodában. Nem csak a játékosok, az újságírók is fogynak.

Alig két-három stáb tette tiszteletét hétfő délelőtt, a sajtó számára nyilvános edzésen, Szentendrén. Azt láthatták, hogy a megszokott koreográfiájú edzést produkálja a Kemény Dénes által meghívottakból álló társaság. Gyorsan feltűnt, hogy hiányzik néhány megszokott arc: Kis Gábor homloküreggyulladás miatt maradt távol és Gór-Nagy Miklós, valamint Biros Péter is kisebb betegség, sérülés miatt hiányzott.

Nagy kedvvel mozgott a négy új fiú: Kovács Gábor, Marnitz Gergő, Somogyi Balázs és Vörös Viktor. Mindannyian szeretnének megragadni a keretben, Kovács és Somogyi pedig élete első válogatott meccsét akarja kiharcolni a mostani edzésmunkával.

Kemény Dénes edzés után elmondta, hogy a következő összejövetelre, a Volvo Kupa hetének elejére már valamennyire összecsiszolt csapatot szeretne, hiszen kezdődnek az igazi erőpróbák...

Az e heti meghívottak:

Baksa László, Gergely István, Nagy Viktor, (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Kovács Gábor, Marnitz Gergő, Salamon Ferenc, Somogyi Balázs, Szivós Márton, Török Béla, Vámos Márton, Vörös Viktor (mezőnyjátékosok)


VLV-FOTÓK:


Szentendrei edzés - vlv-képek

VLV-VIDEÓK:


Edzésjelenetek I.


Edzésjelenetek II.

undefined
Kemény Dénes nyilatkozata

undefined
Somogyi Balázs nyilatkozata

undefined
Kovács Gábor nyilatkozata

undefined
Vörös Viktor nyilatkozata

undefined
Marnitz Gergő nyilatkozata