FACEBOOK

Február 22.: Magyarország-Kanada Debrecenben

Február 22.: Magyarország-Kanada Debrecenben
hozzászólás, 2011.01.25.

Február 22-én, kedden este játssza idei első hivatalos mérkőzését a magyar válogatott. A helyszín Debrecen, az ellenfél Kanada.

Kemény Dénes szövetségi kapitánytól kedden délután, a válogatott szentendrei összetartásának zárását követően arról érdeklődtünk, hogy sikerült a program.

KEMÉNY DÉNES a vlv-nek:

- A tervezett munkát elvégeztük. A két héttel ezelőttihez képest lényegesen erősebb volt a terhelés, de hát ahogy több ízben mondtam, egyik alkalom épül a másikra. Akik újonnan jöttek, kifejezetten nagy kedvvel, nagy elánnal vettek részt a munkában. Kásás Tamás végigcsinálta a hétfői napot, de már betegség bujkált benne, így neki a keddi edzést ki kellett hagynia. A másik négy "újonc" nagy kedvvel, nagy odaadással dolgozott - az összes többi pedig úgy, mint a múltkor.

A kapitány elmondta, hogy meghívottjaira legközelebb február 7-8-án várnak közös edzések, s már kialakult a Volvo Kupa hetének programja is.

- Vasárnap és hétfőn a Margitszigeten edzőmeccseket játszunk az ausztrál és a kanadai válogatottal, kedden, február 22-én 18 órakor pedig Debrecenben barátságos meccset Kanadával. Másnap Miskolcon kezdődik a Volvo Kupa, amely pénteken ér véget. Ez hat nap és ha a játékosok egészsége megengedi, gyakorlatilag komplettek leszünk, mert mindenki haza tud jönni külföldről is.

A magyar válogatott programja:

Február  22., kedd

18.00 Magyarország-Kanada (Debrecen - vlv)

VOLVO KUPA (Miskolc)

Február 23., szerda

17.00 - Kanada-Németország
19.00 - Magyarország-Ausztrália (SportKlub és vlv)

Február 24., csütörtök

17.00 Ausztrália-Kanada
19.00 Magyarország-Németország (SportKlub és vlv)

Február 25., péntek

17.00 Németország-Ausztrália
19.00 Magyarország Kanada (SportKlub és vlv)