FACEBOOK

Szentendrei edzésriport

Szentendrei edzésriport
hozzászólás, 2011.01.24.

Elkezdte második idei edzőtáborozását hétfőn a magyar válogatott. Ahogy az várható volt, a sajtó nagy érdeklődéssel kísérte a külföldön játszó olimpiai bajnokok szereplését, hiszen ők idén első alkalommal vettek részt a vb-re készülő válogatott munkájában. Riportunk Szentendréről, sok videóval és fotóval.

A szentendrei Vizes Nyolcas uszodában a megszokott rend szerint zajlottak az események. Az összetartásra meghívott 19 játékos először a konditeremben teljesítette az előírt penzumot, majd a medence következett. Mire a sajtó képviselői megjelentek a karzaton, már kisebb csoportokban gyakoroltak a fiúk. Mindkét kapu előtt meghatározott menetrend szerint történt az elképzelt szituációk megjátszása, főleg a centerek akcióztak.

Az edzés vége felé előkerültek a sapkák, de nem kétkapuzás következett (az a délutáni programban szerepel), hanem emberelőnyös helyzetek gyakorlása. A cél az, hogy e téren a mutató legalább 50 százalékos legyen, ami a klubokban mutatott formát tekintve nem kis feladat.

Délben szálltak ki a fiúk a vízből, s megkezdődött a sajtósok harca a nyilatkozatokért. Direkt a végére maradtunk, hogy lássuk, Kásás Tamást hogy szedik szét a kollégák. Nagyon...

Az összetartáson részt vett játékosok névsora:

Baksa László, Gergely István, Nagy Viktor, (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)

FOTÓK:


Szentendrei edzésnap - Kovács Anikó-képek


Szentendrei edzésnap - vlv-képek


Szentendrei edzésnap, este - Kovács Anikó-képek

VLV-VIDEÓK:


Edzésjelenetek I.


Edzésjelenetek II.


Edzésjelenetek III.


Edzésjelenetek IV.

undefined
Kemény Dénes nyilatkozata

undefined
Madaras Norbert nyilatkozata

undefined
Gór-Nagy Miklós nyilatkozata

undefined
Varga Dénes nyilatkozata

undefined
Varga Dániel nyilatkozata

undefined
Kásás Tamás nyilatkozata