FACEBOOK

Budva-előny a Montenegrói Kupa döntőjében

Budva-előny a Montenegrói Kupa döntőjében
hozzászólás, 2011.01.05.

A Montenegrói Kupa döntőjének első mérkőzésén, Budvában a hazaiak szerdán este 10:8-ra legyőzték a Primorac Kotort. A visszavágó január 15-én lesz. Steinmetz Ádám és Kállay Márk szerepelt a meccsen, de egyikük sem lőtt gólt.

A kupadöntő első fordulóját december 22-én rendezték volna meg, de a szövetség elhalasztotta a meccset, mert a légiközlekedés problémái miatt a Budva csapata nem ért időben haza Olaszországból.

Hirtelen ötlettől vezéreltetve hétfőn határozták el a szövetségben, hogy szerdán legyen a döntő első fordulója.

Budva-Primorac Kotor 10:8

A meccsen jól kezdett a Primorac, 1:0-ra és 2:1-re még vezetett, de aztán némi bírói segítséggel hazai henger következett. A vendégek nincsenek elkeseredve, szerintük a kétgólos hátrány behozható a január 15-i visszavágón. 

STEINMETZ ÁDÁM a VLV-nek:

- Megpróbáltunk mindent megtenni, hogy ne most legyen a döntő első fordulója, végül kedden este dőlt el, hogy le kell játszani a meccset. Az volt a célunk, hogy olyan eredményt érjünk el, amely életben tartja a reményeinket a visszavágóra. A mutatott játék alapján megállapítható, hogy a Budva jobban készült erre az összecsapásra. Nem meglepő módon fizikálisan jobbak voltak, de egyszer sem sikerült nagyobb különbségre szert tenniük, úgyhogy azt gondolom, hogy ez a kétgólos hátrány behozható lesz a 10 nap múlva esedékes visszavágón. Ha addig rendesen készülünk és összeszedjük magunkat, akkor jó esélyünk lesz a kupagyőzelemre.

KÁLLAY MÁRK a VLV-nek:

- Hétfőn jöttünk ki, az esti edzésen már részt vettünk. Akkor még nem volt biztos, hogy vállalja a csapat a meccset.
Kaotikusak az állapotok, az biztos, nehéz volt fejben ott lenni, s ehhez képest jó az eredmény. Kicsit azért nem árt majd keményebben edzenünk, hogy többet kihozzunk magunkból. Meglátjuk...