FACEBOOK

Vasas-Eger rangadóval kezdődik a Vodafone OB-1 újabb fordulója

Vasas-Eger rangadóval kezdődik a Vodafone OB-1 újabb fordulója
hozzászólás, 2010.12.13.

A bajnokság következő fordulója ma este kezdődik és szombaton ér véget. Ismertetjük a programot és megszólal a mai rangadó két szereplője.

Vodafone OB-1, 11. forduló

December 13., hétfő

20:00 Vasas-Eger (SportKlub televízió és VLV)

NAGY VIKTOR a VLV-nek:

- Nagyon fontos győzelmet arattunk a Honvéd-uszodában, de a következő feladatnak is nagy súlya van: nyernünk kell otthon az Eger ellen! Mindent meg kell tennünk azért, hogy ez sikerüljön. Két veretlen csapat csap össze, brusztos, kemény, férfias játékra számítok. Mindenki egészséges és mindenki nagyon várja már a meccset.

HEGEDÜS GÁBOR a VLV-nek:

- Most kicsit más cipőben jár a két csapat, a Vasasnak a legutóbbi időszakban több sikerélménye volt, mint nekünk. Mi sajnos több több fontos meccset egy góllal elbuktunk, de emiatt csak magunkat okolhatjuk, mert tényleg nagyon sok hiba volt a játékunkban. Most ezeket igyekszünk kiküszöbölni, ez a folyamat zajlik. Azt, hogy ebben hol tartunk, egyelőre nem tudom megmondani, de a meccsen kiderül. Eddig kicsit kétarcúak voltunk, volt olyan mérkőzés, amelyen szinte minden jól működött és olyan is, amelyen gyakorlatilag semmi. Saját magunkat nehéz kiszámítani, azt, hogy melyik arcunkat fogjuk mutatni este, de bízom abban, hogy a jobbikat és ha így lesz, az utána így is marad. Nagyon komoly meccsre számítok.

December 14., kedd

18.00 Szolnok-Szeged

December 15., szerda

20.00 Honvéd-FTC (VLV)

December 18., szombat

17:00 Pécs-UTE
17:00 BVSC-OSC
18:00 ASI-Szentes