FACEBOOK

Még egyszer a kupanapról

Még egyszer a kupanapról
hozzászólás, 2010.12.03.

Visszatérünk az Euroliga szerdai fordulójára, amely kevés örömöt hozott a magyar szurkolók számára. Videónyilatkozat Kis Gábortól, Varga Dénestől és Varga Dánieltől, továbbá hat magyar gól a Pro Recco idegenbeli győzelmének kovácsaitól, Benedek Tibortól, Madaras Norberttől és Kásás Tamástól.

TUDÓSÍTÁSFOLYAMUNK A SZERDAI NAPRÓL

Az egriek gödörben vannak, ez tény. A barcelonai vereség, a Magyar Kupa döntőjének elvesztése és a Szolnokon hagyott bajnoki pontok egyre nagyobb terhet rónak Birosékra, nagyon nagy szükség lett volna arra, hogy hazai közönség előtt önbizalomnövelő győzelmet érjenek el a Jug Dubrovnik ellen. Ez sajnos nem sikerült, a szerdai meccsen végig a vendégek vezettek, s bár az utolsó percben az egyenlítésért támadhatott az Eger, a pontszerzés - így utólag értékelve a látottakat - bravúrszámba ment volna. Kis Gábort arról is kérdeztük, hogy a hétfői újabb megmérettetésre (a Fradi elleni hazai rangadóra) miként próbálják összeszedni magukat.



A Primorje Rijeka szép csendben menetel előre. A dubrovniki Euroliga-meccsen kikaptak ugyan, de pontvesztés nélkül vezetik a Jadranska Ligát, s szerdán hozták a Barceloneta elleni hazai kötelezőt. Egyre jobban összecsiszolódnak, ami pedig a két magyar teljesítményét illeti: hol Dumi, hol pedig Dani viszi a hátán a csapatot. Gondolom, eljön az idő, amikor mindketten vállalják ezt a feladatot ugyanazon a meccsen, de az már lehet, hogy a Final Four négyes döntőjében lesz...





Érdekes, hogy általában akkor nehéz nyilatkozatra bírni a Kemény-legényeket amikor váratlan, esetleg súlyos vereséget szenved a csapatuk. Van azonban kivétel, ez pedig a Pro Recco magyar különítménye. Benedek, Kásás és Madaras gyakorlatilag nem hajlandó bővebb nyilatkozatra egy fölényesen megnyert meccs után, egyszerűen nem értékelik komoly sportteljesítménynek a sokgólos sikert, s a leggyakoribb reagálás ilyenkor az "Erről egyszerűen nem tudok többet mondani!".

BENEDEK TIBOR a VLV-nek:

- Nagyon fiatal csapattal játszottunk, akiket feldobott a mérkőzés elején a teltházas uszoda. Én örülök, hogy azért vannak könnyebb mérkőzéseink is, az idei sorozat szerintem nagyon hosszú és nehéz lesz, a lazább kezdés ellenére.

KÁSÁS TAMÁS a vlv-nek:

- Hoztuk a kötelezőt.

MADARAS NORBERT a vlv-nek:

- Nehezebben indult mint az első meccsünk, de  a harmadik negyed elejére így is kijött a különbség. Ők elfáradtak addigra. A Budva ellen már nehezebb dolgunk lesz szerintem, de nem is baj.

Sok szöveg helyett tehát nézzünk meg a hét magyar gólból hatot.

VLV-VIDEÓK:

Benedek második gólja

Benedek harmadik gólja

Benedek negyedik gólja

Kásás gólja

Madaras első gólja

Madaras második gólja