FACEBOOK

Sajtótájékoztató a hétvégi Theodora Magyar Kupáról

Sajtótájékoztató a hétvégi Theodora Magyar Kupáról
hozzászólás, 2010.11.18.

Vízilabda-ünnepet terveznek a szövetség és a névadó szponzor, a Theodora ásványvizet gyártó Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezetői a hétvégére a Szőnyi úti uszodába. A csütörtöki sajtótájékoztatóról sok videóval tudósítunk.

A Theodora Magyar Kupa csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján megjelentek a szombati elődöntőkben érdekelt klubok képviselői, ott volt Henrik Gotterbarm, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatója, Martin György, az MVLSZ elnöke, Jakab Zoltán, a szövetség főtitkára.

Újólag elhangzott, hogy a kétnapos rendezvénysorozat ingyenes, de a szervezők kérik a nézőket, hogy a jegyre szánt pénzt a helyszínen dobják be abba a ládába, amelynek tartalmával az iszapkatasztrófa károsultjait segítik majd.

Kósz Zoltán, az utánpótlás számára tervezett ötméteresverseny "stabil szereplője" (ő lesz a kapus) felidézte gyerekkori élményét, azt, amikor Faragó Tamás mozdulatait lesték a lelátóról a Vasas edzésén - ezzel harangozta be a döntőbe kerülő nagycsapatok vasárnapi ötméteresdobó versenyét.


A férfitorna négy elődöntősének vezető edzői közöl csak Vad Lajos (Groupama Honvéd) tudott eljönni, az FTC Fisher Klímát Semtényi Barna technikai vezető, az ZF Egert Halmos R. Péter technikai igazgató, a Szeged Betont Szaniszló Márk képviselte. Halmos R. Péter tolmácsolta Gerendás György vezetőedző üzenetét, miszerint "A negyedik hely már zsebben van!". Halmos  Péter hozzátette: Ebből látszik, hogy Gyuri nem ért a dologhoz, mert a harmadik hely is zsebben van már... (Kisdöntőt ugyanis nem rendeznek, az elődöntők mindkét vesztese bronzérmet kap.)

VLV-VIDEÓK:


Henrik Gotterbarm


Kósz Zoltán


Vad Lajos és Semtényi Barna


Halmos R. Péter és Szaniszló Márk

KOVÁCS ANIKÓ- ÉS VLV-FOTÓK:


Theodora Magyar Kupa-sajtótájékoztató - Kovács Anikó- és vlv-képek

A Theodora Magyar Kupa négyes döntőjének programja

Elődöntők

2010.11.19 péntek, 18.30: Szeged-BVSC
2010.11.19 péntek, 20.00: Szentes-Dunaújváros

2010.11.20 szombat, 17.00: FTC-Honvéd
2010.11.20 szombat, 18.30: Eger-Szeged

Döntők

2010.11.21 vasárnap, 15.00 - NŐI DÖNTŐ
2010.11.21 vasárnap, 17.00 - FÉRFI DÖNTŐ

A két férfi elődöntőt és a döntőt a Sportklub televízió élőben közvetíti és az események természetesen a vlv-n is nyomon követhetők lesznek.