FACEBOOK

Az FTC Fisher Klíma a bajnoki aranyérmet célozza meg

Az FTC Fisher Klíma a bajnoki aranyérmet célozza meg
hozzászólás, 2010.10.28.

A Vodafone OB-1 talán legjobb "emberanyagból" álló kerete, három délszláv sztárral, olimpiai bajnokokkal, világbajnokkal, a klub múltjához méltó tehetségek egész sorával. A 14 tagú keretből 11-en most érkeztek, ráadásul csaknem ugyanennyi helyről. Egyetlen kérdés van: mikor állnak össze?


A klub csütörtöki sajtótájékoztatóját a nagy Fradi-drukker hírében álló új főpolgármester, Tarlós István nyitotta volna meg, bokros teendői miatt azonban végül ezt a feladatot átengedte egyik helyettesének, Csomós Miklósnak. A sajtótájékoztatón az egész csapat jelen volt, s a játékosok közül Varga I. Zsolt, Varga Tamás, Aljosa Kunac és a sokszoros szerb válogatott, az anyai ágon magyar származású vajdasági Branislav Mitrovic röviden élő szóban is vázolta elképzeléseit.

Ambrus Tamás vezetőedző szavaiból kiderült: a Ferencváros nem is tűzhet ki mást maga elé, mint a bajnoki címet, annak ellenére, hogy ebben a szezonban erre hat, nagyjából azonos képességű csapat aspirálhat. Később Varga Tamás "e témakörben" úgy módosított, hogy az idén egyelőre a Magyar Kupában, valamint a LEN Kupában alkothat nagyot az FTC, a bajnoki remények mindjárt az első évben talán kicsit túlzóak.

A Ferencváros vízilabdacsapata eddig 21 alkalommal nyerte meg a magyar bajnokságot, 17-szer a Magyar Kupát. A klub nevét négy alkalommal vésték fel a Kupagyőztesek Európa Kupájára, az Európai Szuperkupát pedig két alkalommal sikerült elhódítaniuk.

A Vodafone OB-1 első fordulóban, péntek este 19.00 órakor a zöld-fehérek a Népligetben fogadják a Szentest, vasárnap délben pedig a Pécs vendégeként szállnak vízbe Csuviék.

VLV-FOTÓK:


FTC Fisher Klíma-sajtótájékoztató - VLV-képek

VLV-VIDEÓK:


Ambrus Tamás az FTC Fisher Klíma sajtótájékoztatóján


Varga I. Zsolt a VLV-nek (FTC Fisher Klíma-sajtótájékoztató)


Varga Tamás a VLV-nek (FTC Fisher Klíma-sajtótájékoztató)