FACEBOOK

Centenáriumi torna Egerben: Mladost Zágráb, Primorac Kotor, Partizan Belgrád, ZF-Eger 

Centenáriumi torna Egerben: Mladost Zágráb, Primorac Kotor, Partizan Belgrád, ZF-Eger 
hozzászólás, 2010.09.12.

Az egri vízilabdázás százéves évfordulóját rendkívül rangos nemzetközi klubtornával ünnepelik a hevesi fővárosban. A szervezőktől megkaptuk a programot, amelyet ismertetünk. Ugyancsak közöljük a centenárium alkalmából szervezett többi esemény időrendjét.

Indul a klubszezon, nem is akármilyen rendezvényekkel. Az utolsó szeptemberi hétvégén Szegeden Euroliga-csoportselejtezőket rendeznek, Egerben pedig azt ünneplik háromnapos rendezvénysorozattal, hogy száz esztendeje honosodott meg a vízilabdasport a városban.

Felnőtt női torna, úszó emléktorna, Eger-Stuttgart öregfiúk-meccs, női nosztalgiamérkőzés színesíti a programot, találkozón jönnek össze azok az élsportolók, edzők, sportvezetők, akik pályafutásukat valamikor Egerben kezdték. Megnyitják a közönség előtt az Egri Vízilabda Klub relikviagyűjteményét, a háromnapos rendezvénysorozat fő attrakciója pedig az első alkalommal kiírt  Pócsik Dénes emléktorna lesz, amelyen a ZF Kupa elnyeréséért játszanak a csapatok, a házigazdák mellett a Mladost Zágráb, a Partizan Belgrád és a Primorac Kotor. (Utóbbi csapatból Kiss Gergő ugyan Vasashoz igazolt, híreink szerint azonban ott lesz a kotoriak között Steinmetz Ádám és a csapat új igazolása, a balkezes Kállay Márk, aki tavaly a Honvédban szerepelt.)

A felnőtt férfi torna mérkőzéseire a belépőjegy egységesen 600 forintba kerül, az összes többi jubileumi program ingyenes.

PÓCSIK DÉNES EMLÉKTORNA A ZF KUPÁÉRT (Eger, Bitskey Aladár Uszoda)

Szeptember 24., péntek

18.00 Partizan Belgrád-Primorac Kotor

19.45 ZF-Eger-Mladost Zágráb

Szeptember 25., szombat

18.45 Primorac Kotor-Mladost Zágráb

20.15 ZF-Eger-Partizan Belgrád

Szeptember 26., vasárnap

10.00 Mladost Zágráb-Partizan Belgrád

11.30 ZF-Eger-Primorac Kotor

A HÁROMNAPOS EGRI RENDEZVÉNYSOROZAT RÉSZLETES PROGRAMJA

Címkék:
Eger jubileum