FACEBOOK

Játék a zászlóért! - Anita087 nyert

Játék a zászlóért! - Anita087 nyert
hozzászólás, 2010.09.06.

Kemény Dénes kisorsolta játékunk győztesét. Visszatekintés, egy kis statisztika, és maga a sorsolás - videófelvételen.

Másfél héttel az Európa-bajnokság startja előtt indítottuk el játékunkat. A 13+1 kérdést az EB-csapat kialakulása után tudtuk megfogalmazni, hiszen minden egyes kérdés a zágrábi főszereplőkkel volt kapcsolatos.

Természetesen a játékosokkal is konzultáltunk a kérdések összeállításánál, részben azért, mert lehetnek kényes témák, részben mert kitalálhatnak nehezebb, frappánsabb feladványt saját magukról, mint mi (így került a kérdések közé a kapus Nagy Viktor eddigi góllövési statisztikája).

Szándékosan voltak könnyebb és nehezebb kérdések, nem akartuk a vakszerencsére bízni a díj sorsát. A válaszok többségére rábukkanhatott a rendszeres olvasó, mi pedig mosolyogva néztük a szerverstatisztikának a keresések gyakoriságát kilistázó részét: bizony nyomon követhető volt a játékosok ilyen irányú aktivitása.

A Kemény Dénessel és a Kis Gáborral kapcsolatos kérdésre mindenki hibátlanul válaszolt, az összes többi feladatnál viszont be-becsúsztak rossz tippek. Várható volt, hogy aki egyszer is hibázik, elveszti esélyét a zászló elnyerésére. Hiba pedig sok volt, még a látszólag könnyű feladatok esetében is.

Volt, aki szerint Varga Dénes karját a "Bűn az élet!'" felirat díszíti, akadt, aki szerint Biros Péter a sporthorgászatot űzte versenyszerűen, mielőtt a vízilabdára adta volna a fejét, többen is úgy "emlékeztek", hogy Varga Dani kiállításán a "Lőj Dömötör!'" buzdítás segítette a képek élvezetét. Török Bélát és Bundschuh Eriket többen is unokatestvérnek gondolják, Szivós Marci pedig három játékosunk szerint is a Fogadó a víg matrózhoz vendéglátóipari létesítmény tulajdonosa. Képzeletbeli citromdíjunkat az a fogadó nyerte, aki szerint Szécsi Zoltán a pekingi olimpiai győzelem után Eger városától ingyenes bérletet kapott a Bitskey Aladár uszodába :-)

Leginkább három kérdés rostálta meg a mezőnyt: nehezen tudták elképzelni olvasóink, hogy a csapat benjaminja, Vámos Márton túleszi az étkezéseknél az egész társaságot; jelentős arányban megtévesztette a játékosokat, hogy Madaras Norbert a Reccóban játszik, azt hitték sokan, hogy ott is lakik, pedig nem, hanem a szomszédos "faluban", Soriban. Végül: okozott némi zavart Nagy Viktor bajnoki góljával kapcsolatos kérdésünk (pedig Viktor Pécsen lőtt OB-1-es gólja videón megtekinthető az oldalunkon).

Az új kérdést minden este 11 órakor tettük ki, s már a következő másodpercektől kezdve folyamatosan érkeztek a válaszok, gyakorlatilag az újabb kérdés kikerüléséig.

Sokáig gondolkodtunk egy vigaszdíjon. Volt ugyanis egy olvasónk, aki az első és az utolsó kérdésre nem válaszolt, de az összes többire precízen elküldte megoldási javaslatát - a határidő lejártát követő fél napon belül! Így végül egyetlen érvényes "szelvénye" sem volt, ami egy ilyen sorozatjátékban igazán rendkívüli teljesítménynek mondható. (Végül aztán nem adunk neki semmit, mert ez méltánytalan lenne a többi, szabályosan játszó olvasóval szemben.)

A válogatott tagjai között is rendszeresen téma volt a 13+1-es verseny, tudjuk, hogy a legnehezebb kérdések esetében náluk is érdeklődtek az olvasók. Az is megtörtént, hogy a Vodafone Kupa holtideje alatt az egyik gólbíró(!) kérdezte meg a VLV munkatársától: melyik játékos eszik olyan nagyon sokat. Neki is csak annyit mondtunk, hogy figyelmesen kell elolvasni a kérdést, hiszen (mint a játék fórumában más is jelezte) a megfogalmazásból kikövetkeztethető a válasz...

A játék végére 19 telitalálatos VLV-olvasó maradt. Az EB szünnapján, a csapat edzésének helyszínén, a Medvescsak-uszoda mellett ejtettük meg a sorsolást. Lássuk:

Anita087-et emailben is tájékoztattuk sikeréről, amihez ezúton is gratulálunk!

Valamennyi játékosunknak köszönjük, hogy két héten át "hozzánőttek" a VLV-hez, a nagy érdeklődést biztatásnak vesszük, hogy máskor is rendezzünk hasonló játékot.

VLV-FOTÓK:


Játék a zászlóért! - sorsolás


A JÁTÉK FÓRUMA

A JÁTÉK ELSŐ KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK MÁSODIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK HARMADIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK NEGYEDIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK ÖTÖDIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS


A JÁTÉK HATODIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK HETEDIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK NYOLCADIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS


A JÁTÉK KILENCEDIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK TIZEDIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES VÁLASZ

A JÁTÉK TIZENEGYEDIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES VÁLASZ

A JÁTÉK TIZENKETTEDIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES VÁLASZ


A JÁTÉK TIZENHARMADIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES VÁLASZ

A JÁTÉK 13+1. KÉRDÉSE ÉS A HELYES VÁLASZ