FACEBOOK

Játék a zászlóért 4.

Játék a zászlóért 4.
hozzászólás, 2010.08.21.

EB-csapatunk már ismert, mi pedig a játékosok bemutatásának különleges módját választottuk. 13+1 kérdésre várjuk olvasóink tippjeit. A válaszok honlapunk régebbi cikkeiben fellelhetők, de lehet az is, hogy valóban tippelésre van szükség. A legeredményesebbek között csapatzászlót sorsolunk ki, telis-teli aláírásokkal. A játék menete és a negyedik kérdés:

A közös étkezéseknél hagyomány, hogy addig nem lehet felállni az asztaltól, amíg mindenki be nem fejezte és a csapatkapitány engedélyt nem adott az asztalbontásra. Melyik játékos miatt volt kénytelen felhagyni ezzel a hagyománnyal nemrégiben Biros Péter, a csapat jelenlegi kapitánya, ugyanis a társaság nem tudta türelmesen megvárni, amíg egyikük befejezi az öt-hat tányér főételből álló ebédjét?

1. Nagy Viktor

X. Vámos Márton

2. Szivós Márton


Játszani csak regisztrált felhasználónévvel lehet. Regisztráció a címlapon, a jobb felső sarokban, a "regisztráció" gombra kattintva.

Egy személy egy kérdésre csak egy választ adhat, utólag nem módosíthatja azt.

A válaszokat e-mailben várjuk, a
jatek@vlv.hu címre. A levélnek tartalmaznia kell a helyes válasz betűjelét és a regisztrált felhasználónevet. (Pl.: Levél tárgya: Játék a zászlóért, Levél tartalma: 4. kérdés, helyes válasz: X, vlv-felhasználónév: kispista)

A nyereményjáték díja: a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai és Kemény Dénes szövetségi kapitány által aláírt hivatalos csapatzászló.

A nyereményt azok között a játékosok között sorsoljuk ki, akik a legtöbb helyes választ küldték be.

Minden kérdés este 11 órakor kerül ki és szavazni a következő kérdés megjelenéséig lehet. A későn beérkezett válaszokat nem fogadjuk el!

A játékról a fórumban
lehet csevegni, akár kérdésenként is.

Jó játékot! Jó szórakozást!
A JÁTÉK ELSŐ KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK MÁSODIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK HARMADIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS