FACEBOOK

Sacherrel zárták az edzést

Sacherrel zárták az edzést
hozzászólás, 2010.08.19.

Olaszországgal kétkapuzott a magyar válogatott szerdán délután a Margitszigeten, az 50 méteres medencében, vagyis a hétvégi Vodafone Kupa helyszínén. A mieink nagyjából nyertek (az eredményt ugye nem illik számon tartani), de azért Tempestiék nem lesznek könnyű ellenfelek a péntek esti hivatalos meccsen.

A nap krónikájához tartozik természetesen, hogy Kemény Dénes hosszú töprengés után meghozta a döntést és így 13 játékosnak már semmilyen félnivalója nincs, hárman viszont búcsúzni kényszerültek. 

A két távozó mezőnyjátékost arra kérte a kapitány, hogy maradjanak edzésben - sose lehet tudni. Bátori Bence még a délutáni kétkapuzáson is részt vett. Ugyanebből kimaradt viszont Biros Péter, aki a lábát fájlalta.

Az edzőmeccs jó kis harcos, fordulatos játékot hozott, az olaszok erősek, tényleg hosszú évek óta nem volt talán ilyen jó csapatuk. Azért a nem hivatalos végeredmény a javunkra szólt, s ez még akkor is megnyugtató, ha itt aztán tényleg a játékelemek gyakorlásán volt a hangsúly.

VLV-FOTÓK:


Magyar-olasz kétkapu

A meglepetés lefújás után következett. A vízből kikászálódó magyar játékosok előtt egy hatalmas doboz "termett". Szép nagy Sacher tortát rejtett, s a játékosok nagy kurjongatások közepette vetették rá magukat a potyasütire. Közben gratuláltak Benedek Tibornak, aki a napokban tartott esküvője miatt érezte kötelességének, hogy ilyen formán ossza meg örömét a többiekkel.

Jelentem, a torta pillanatok alatt elfogyott.