FACEBOOK

A szerkesztő üzenete

A szerkesztő üzenete
hozzászólás, 2010.08.17.

Általában nem tartozik az olvasóra, hogy mi hogyan készül a vlv.hu kulisszái mögött, de azért időről időre megosztjuk gondjainkat, terveinket az olvasókkal. Így volt ez, amikor legutóbb átalakítottuk némiképp az oldalt, s így van ez most is.

Három és fél éve indult honlapunk elismertséget szerzett a sportág berkeiben, de gazdaságilag nem tudott megkapaszkodni. A szövetségtől éves szerződés alapján kapott, működésünket egyáltalán lehetővé tevő támogatás minden évben kevesebb, jelentős új saját forrást, hirdetőt, szponzort nem találtunk. Eközben a költségeink folyamatosan nőnek, egyre nehezebb tartani azt a nívót, amit joggal elvár tőlünk a naponta legalább egyszer ide klikkelő több ezer olvasó.

Leghűségesebb látogatóink, ezres nagyságrendű regisztrált olvasóink véleményét szívesen fogadjuk, s kérjük, várjuk is ötleteiket: mit tehetnénk, hogy ez az általuk talán kedvelt oldal hosszú távon működtethető legyen? Természetesen  ha valaki olyan cégnél dolgozik, ahol mód van egy sikersporttal foglalkozó szakági portál támogatására, szívesen vennénk, ha szólna az érdekünkben.

Természetesen mi sem ülünk a babérjainkon. Nem kívánjuk feladni, rengeteg elképzelésünk van. Tervezünk játékokat (az elsőt napokon belül el is kezdjük regisztrált olvasóink számára), gondolkodunk azon, hogyan tudnánk valamilyen plusz "értékhez" (információhoz vagy akár konkrét anyagi előnnyel járó kedvezményhez) juttatni rendszeres olvasóinkat és életet szeretnénk lehelni a kezdetek óta halódó "Fórum" rovatunkba is. Ez utóbbi kapcsán most egy kis kényelmetlenséget okozunk, mert a hírek felületén megjelenő hozzászólási lehetőséget megszüntetjük. Továbbra is kommentálni lehet anyagainkat, de ezentúl a Fórum rovatban. (Egyidejüleg a regisztráció megújítását kérjük.) Hamarosan megújul ez a rendszer is (remélhetőleg még a zágrábi EB kezdete előtt) és az egyes hírekből közvetlenül is el lehet jutni majd az adott információ fórumbejegyzéséhez.

Az így felszabaduló felületet a címlapon és a híroldalakon nem elsősorban reklámozásra szeretnénk felhasználni, de erre is sor kerülhet. Együttműködést tervezünk internetes oldalakkal, hogy segítségükkel is növeljük látogatottságunkat, javuljanak esélyeink a finanszírozási gondok tartós megoldására.

Moderálási elveink egyébként nem módosulnak (elolvasásukat rendszeres kommentelőink számára is ajánljuk!), a megszokotthoz képest kényelmetlenebb hozzászólási rendszer miatt pedig olvasóink megértését kérjük.

Egyúttal jelezzük, hogy "Hogyan tovább, VLV?" címmel megnyitottuk azt a fórumot, ahova olvasóink véleményét, ötleteit, javaslatait, netán felajánlásait várjuk lapunk elképzelhető jövőjével kapcsolatban. Jelige: Ügynökségek se kíméljenek!

Címkék:
vlv szerk