FACEBOOK

Tizenhatan utaznak Portugaletébe

Tizenhatan utaznak Portugaletébe
hozzászólás, 2010.08.10.

Kemény Dénes újabb kisebb keretszűkítést hajtott végre és ezzel kijelölte a spanyolországi, portugaletei tornára utazó keretet. Margitszigeti riportunk.

A csapatból egyedül Varga Dani hiányzott a kedd délelőtti edzésen, ő a vállát gyógyította egy kezelésen, hogy mielőbb teljesen rendbe jöjjön. A többiek mind egészségesek, illetőleg Kemény Dénest gyötri valami vírus, ami állítólag még fertőz is. Ennek ellenére nem kerültük a kapitány társaságát, sőt, kifejezetten kíváncsiak voltunk, hány játékost visz a portugaletei tornára, amelyre csütörtökön korán reggel indul a csapat.

Mint videóinterjúnkból is megtudható: a négyes tornán 16 magyar játékos vesz részt, a jelenlegi 17-es keretből egyedül Mátyás Zoltán nem utazik a többiekkel.

A szövetségi kapitány a felkészülés újabb, lassan befejeződő szakaszát úgy értékelte, hogy erőnlétileg is sokat fejlődött a csapat, s megnyugodtak, ennélfogva jobban játszanak, ennélfogva többet szerepeltethetők azok a játékosok, akik korábban aggódtak kerettagságukat illetően.

Kemény Dénes nagyon reméli, hogy a németek elleni meccs óta lezajlott hét edzés munkája már Portugaletében éreztetni fogja a hatását. Megerősítette, hogy a nemzetközi után kijelöli az EB-csapatot, hiszen azt szeretné, ha a jövő hét végi Vodafone Kupán már az a 13 játékos szerepelne, aki Zágrábban, az EB-n képviseli Magyarországot.

Utazók Bilbaóba:

Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán – kapusok.
Bárány Attila, Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, – mezőnyjátékosok.


A portugaletei torna programja

VLV-FOTÓK:


Edzés a Margitszigeten - VLV-képek

VLV-VIDEÓK:



Kemény Dénes nyilatkozata


Hárai Balázs nyilatkozata


Bundschuh Erik nyilatkozata


Fej-lábazás egész pályára


Varga Dénes nyilatkozata

8 régi hozzászólás

Szecska89 hozzászólása
2010.08.11. 14:44

azért nekem lassan jól esne egy eb -, esetleg vb cím... bár ez most nem túl reális, de azért bizakodom

qqcska hozzászólása
qqcska32486
2010.08.11. 00:12

ezt a sok szakértő, "én már ekkor/akkor megmondtam" típusú hozzászólást... csak 1 kérdés: mikor, ha nem 2010-ben kell elkezdeni építeni a londoni olimpiára a csapatot??

Én hozzászólása
Én32485
2010.08.10. 23:03

Már mióta ezt szajkózom én is... már Peking elött is azt mondtam, hogy bekk nélkül nem lesz arany, a sokáig szintén nem biztos tag Varga Csuvi nélkül nem is lett volna meg az az arany... az azelőtti 2-3 évben és azóta sem nyert a csapat egyetlen aranyérmet sem egyetlen komolyabb világversenyen sem, és pontosan azért, mert egyszerűen a Steinmetz Barna, Varga Csuvi, Katonás féle kiváló bekkek sosem kerültek be a csapatba... mint ahogy most sem... majd megnézzük mire fog menni újfent Dani, Török Béla, Bundschuch Zlokovic, Hinic, Nikic, meg a többi nagynevű center ellen... már most a Portugaletei eredményekre is nagyon kiváncsi leszek mondjuk Montenegró, vagy a spanyolok elleni játékra... Varga Csuvi és Katonás ugy kellenének ebbe a keretbe mint éhezőnek egy falat kenyér... ugyanúgy, ahogy Bárány is kellett ebbe a csapatba, mert Ádi hiányában centergondjaink is lettek volna az EB-n ha egyedül csak Kicsivel indulunk neki (mert Hárait nem tartom komoly erőnek)

BT hozzászólása
BT32483
2010.08.10. 20:28

De. Majd javítja.

Krisz hozzászólása
Krisz32480
2010.08.10. 19:45

Török Béla ? Nem úgy volt, hogy Marnitz marad ki ? Szerk ? Ha tévedek, bocs.........

Hewson hozzászólása
Hewson32479
2010.08.10. 18:02

Matyi jo bekk, kar erte. Az eddigi tapasztalat az, hogy rajta kivul a bekkelo embereket - Hosi, Bundschuh, Torok - (kis tulzassal)ugy toltak be ketmeterre az erosebb centerek, mint a pihecskeket. Igazi bekk nelkul nem fog menni a vedekezes es hiaba fogja adott esetben Hosi meg Dunmi loni a golokat meg Kicsi szallitani a kiallitasokat - bar o viszonylag gyorsan kipukkad, mint tudjuk... Vedekezesben a betolt bekkekre meg ugye bevaltanak kintrol a tobbiek, innentol kezdve kintrol jonnek a lovesek sorozatban: lotabla a kapu es lehet szidni a kapusokat. Nem lesz ez igy jo...

B (régi) hozzászólása
2010.08.10. 17:50

Már látom, ahogy Bundschuh Erik a medence aljába döngöli Pijetlovicsot, Hinicset vagy éppen Zlokovicsot... A hatodik hely meglehet...

B (régi) hozzászólása
2010.08.10. 17:46

Hát ez tényleg a jövő csapata lesz. Vagy nagyon jó, vagy nagyon szar.