FACEBOOK

Hogy telt a hét? - Bátori Bence

Hogy telt a hét? - Bátori Bence
hozzászólás, 2010.08.06.

Újabb edzéshéten van túl a zágrábi EB-re készülő magyar válogatott keret. A fiúk hétfő reggeltől csütörtök délig a Margitszigeten végeztek komoly fizikai munkát, majd páratlan kapitányi nagylelkűség jóvoltából három és fél nap pihenőt kaptak. A hét történéseiről a csapat egyik legfiatalabb tagját, Bátori Bencét kérdeztük.

- Jól telt nagyon! Jó hangulatban, kemény munkát végeztünk a héten, de most van három és fél napunk kipihenni magunkat és feltöltődni.

- Hány óra "tiszta munkaidőtök" volt naponta?

- Hétfő délelőtt volt az első edzés és csütörtök délelőtt az utolsó. Reggel olyan három és fél óra este pedig két és fél óra, ami tiszta munka.

- Erőfejlesztés, úszás, játék körülbelül milyen arányban?

- A tornatermi munka reggelente másfél óra, főleg súlyzós gyakorlatok, de medicinlabdázás és nyújtás is van. Este a konditermi rész csak nyújtás és medicinlabda. Délelőtt általában mindig volt egy kemény úszás, aztán csoportokban dolgoztunk. Este pedig a gyakorláson volt a hangsúly és utána azt átvezettük kétkapura.

- Mennyire élvezetes ez számodra, esetleg inkább megfeszített, kemény munka?

- Arra gondolok, hogy ennyivel jobb leszek, tovább tudok így folyamatosan fejlődni, és ha lehetőséget kapok, akkor a csapatot jobban tudom támogatni.

- Érzed-e, hogy fejlődtél a felkészülés kezdete óta, akár fizikailag, akár más téren?

- Úgy érzem, hogy mindenféle téren fejlődtem, és óriási tapasztalatokat szereztem.

- Mondj egyet vagy kettőt, konkrétumot, kérlek.

- Fizikai erőben, lábtempóban, csapattaktikailag és új elemeket tanultam védekezésben és támadásban egyaránt.

- Mire jutott időd az edzéseken kívül a héten? Hánykor volt otthon villanyoltás esténként?

- Hétfőn még éreztem a siracusai utolsó napon összeszedett halmérgezés hatását de egyre jobban lettem, a kedd délutáni kétkapun már jó erőben éreztem magam. Edzések között mindig pihentem, megpróbáltam aludni, este pedig nem volt gond az alvással, 11-kor már minden nap aludtam.

- Hogy töltöd a három és fél nap pihenőt?

- Itthon, pihenéssel. Szeretnék moziba menni valamelyik nap, amúgy végig itthon leszek. Számítógépezek és olvasok, most éppen egy Paulo Coelho könyvet (A győztes egyedül van). Ha az idö engedi akkor esetleg elmegyek horgászni.

- Jó pihenést!

4 régi hozzászólás

Krisz hozzászólása
Krisz32460
2010.08.09. 19:34

Köszönöm szépen !

nane hozzászólása
nane32443
2010.08.09. 10:05

ugyan nem teljesen ide kapcsolódik, hogy a junior válogatott Stuttgartban az EB-n játszik és egy vizilabdás oldalon sem lehet olvasni róluk! SZÉGYEN!

szerk hozzászólása
szerk32440
2010.08.08. 17:33

Igen Belgrádban 25, Sibenikben 29 góllal.

Krisz hozzászólása
Krisz32439
2010.08.08. 00:32

Érdeklődnék valakitől Bátorival kapcsolatban, azt tudom, hogy a Sibeniki IFI VB- n ő lett a gólkirály , de a 2008-as IFI EB-n is ő lőtte a legtöbb gólt ?