FACEBOOK

Olaszország ellen, a továbbjutásért

Olaszország ellen, a továbbjutásért
hozzászólás, 2010.07.23.

Nagyot kell javulnia, ráadásul éppen a megerősödött hazaiak ellen a magyar válogatottnak ahhoz, hogy a legjobb négy között folytathassa a játékot a siracusai tornán. Az olaszokat néggyel kellene legyőzni, ami normális esetben nem lenne végrehajthatatlan feladat. A mieink azonban még keresik önmagukat, ráadásul az egyik legfontosabb poszton ketten is sérültek.


A waterpoloworld.com címlapja péntek reggel

E sorok írásakor a csandespihenő zajlik, a csapat tagjait (mármint azokat, akik nem internezteznek a hallban) háromnegyed ötkor ébresztik.

Hosszú út vár a gárdára, ugyanis az esti meccset "elvitték" Siracusából. A helyszín a vagy 60 kilométerre lévő Acireale városa lesz. Tíz évvel ezelőtt négy fiatal gyerek egy harmadosztályú meccs után autóbalesetben meghalt. Azóta minden évben rendeznek egy junior tornát az emlékükre. Mivel egy időben van, a siracusai nemzetközi tornával, az olasz-magyar rangadót oda vitték.

A meccs 20.30-kor kezdődik és a RaiSport 1 vagy 2 közvetíti. (Egyelőre eltérő információnk van arról, hogy melyik. Amennyiben lesz tévéközvetítés, mi is a hagyományos módon "élőzzük" a mérkőzést.

Ami a sérülteket illeti, Kis Gábor délben már vízbe szállt, de az egyelőre dőlt el, hogy nevezve lesz-e az esti meccsre. Hárainak viszont komoly problémái vannak a mozgással, kirárt, hogy játszani tudjon, s valószínű, hogy Siracusában már csak kúrálgatja magát a mielőbbi gyógyulás érdekében. Őt is megkérdeztük kameránk előtt:

2 régi hozzászólás

cowk hozzászólása
cowk31968
2010.07.23. 16:43

"kirárt, hogy játszani tudjon"

cowk hozzászólása
cowk31967
2010.07.23. 16:43

"de az egyelőre dőlt el, hogy" hianyzik egy "nem"