FACEBOOK

Ausztrália nem strandra készült

Ausztrália nem strandra készült
hozzászólás, 2010.07.19.

Utolsó hazai foglalkozásait tartotta hétfőn a magyar válogatott; a csapat kedden hajnalban repülőre száll és Olaszországba utazik egy nemzetközi tornára. Hétfőn délután az ausztrál válogatott volt az ellenfél - a leányfalui strandon, fürdőruhás nagyérdemű előtt.

A világliga újdonsült negyedik helyezettje fiatal csapattal érkezett és harapós, kemény játékot mutatott be. Kemény Dénes 16 játékosnak adott lehetőséget a hagyományos edzőmeccsen, amelynek furcsasága az volt, hogy a medence körül álló strandoló közönség hangos tetszésnyilvánítással kísérte a látottakat.

Azért akkora zaj nem volt, hogy ne hallottuk volna, amikor a vége felé Madaras egyik parádés gólja után Kemény Dénes beszólt: "Na, milyen jól nem cseréltem!" Jött a vízből a válasz: "Pedig most kéne abbahagyni!" Erre a hátam mögött megszólalt Csurka Gergő, szintén jó hangosan: "Istenem! Milyen szép befejezése egy pályafutásnak! A leányfalui strandon, az ausztrálokkal kétkapuzva..."

Hát ilyen hangulatban zajlott az edzőmeccs.

Nem mindenki számára volt azonban teljesen felhőtlen. Marnitz Gergő kiszállt a vízből és az edzésidő végét pihenéssel töltötte. Mint kiderült, egy korábbi szívritmuszavara miatt néhány napja katéterezték a szívét és annak felületéről egy különleges eljárással el is távolítottak ezt-azt. Három nappal később már edzett, de jobb az óvatosság - ezzel mindenki egyetértett a stábban is.

VLV-fotók:


Magyar-ausztrál kétkapu - VLV-képek (Leányfalu, 2010.7.19.)


Magyar-ausztrál kétkapu - TT-képek (Leányfalu, 2010.7.19.)

VLV-VIDEÓ:

Meccsjelenet 1.

Meccsjelenet 2.

Meccsjelenet 3.

Meccsjelenet 4.


Kemény Dénes nyilatkozata


Marnitz Gergő nyilatkozata

3 régi hozzászólás

KiRäilány hozzászólása
2010.07.21. 16:25

ó köszönöm szépen :-)

szerk hozzászólása
szerk31893
2010.07.20. 23:45

Kemény Márknak hívják...

KiRäilány hozzászólása
2010.07.20. 11:52

A kis lurkó Kemény Dénes ölében Tibi kisfia, Mór? Vagy lehet tudni hogy ki?