FACEBOOK

Véget értek a kétkapuk Kanadával - pénteken lesz siracusai utazó keret

Véget értek a kétkapuk Kanadával - pénteken lesz siracusai utazó keret
hozzászólás, 2010.07.15.

Meglátogattuk a Margitszigeten edzőtáborozó magyar válogatottat. Birosék csütörtökön délelőtt Kanadával kétkapuztak, s ez volt az utolsó közös edzés a tengerentúliakkal. Kemény Dénes pénteken reggel közli a jövő heti siracusai tornára utazók névsorát.

Talán az év legmelegebb napján, 30 foknál is melegebb vízben tartotta csütörtök délelőtti edzését a magyar válogatott a Margitszigeten, a Széchy uszodában. A "bemelegítő" hosszokra csak a medence fele jutott nekünk, a másik oldalon  ugyanis a kanadaiak labdázgattak.

A kétkapuzás első fele a hagyományoknak megfelelően zajlott: magyar és kanadai bíró segédlete mellett rendes meccset játszottak a fiúk, s a sikeres emberelőnyöket követően újabb lehetőséget kapott a támadó csapat.

Félidőben Kemény Dénes megbeszélte a kanadaiakat irányító kollégájával, Dragan Jovanoviccsal, hogy a meccs további részében kizárólag az emberelőny-emberhátrányt gyakorolja a két csapat. A hátralévő idő 90 százalékában a mieink védekeztek, s a kanadaiak támadtak - emberelőnyben. Az utolsó néhány percben cseréltek csak szerepet, s ekkor láthattunk néhány szemet gyönyörködtető magyar figurát. (Igaz, a védekezés nem ment úgy, ahogy vártuk, meglepően sok gólt lőttek a kanadaiak a fórokból.)

A meccs után Kemény Dénes hivatalos programra rohant. Pár szóra jutott ideje, s megtudtuk, hogy a keret tagjaival péntek reggel ismerteti azok listáját, akiknek nevére repülőjegyet állítottak ki jövő keddre a Budapest-Róma-Catania útvonalra. A VLV olvasói gyakorlatilag ezzel egy időben ismerhetik majd meg az utazó keret névsorát.

Az edzés után Biros Péter csapatkapitányt a felkészülés eddigi tapasztalatairól kérdeztük, Baksa Lászlótól pedig azt tudakoltuk, hogy nem romlott-e meg a viszony a két helyre aspiráló négy kapus között.

VLV-VIDEÓ:


Biros Péter nyilatkozata (Margitsziget, 2010.7.15.)


Baksa László nyilatkozata (Margitsziget, 2010.7.15.)

VLV-KÉPEK:


Magyar-kanadai kétkapu - VLV-képek 1.


Magyar-kanadai kétkapu - VLV-képek 2.

1 régi hozzászólás

cowk hozzászólása
cowk31826
2010.07.15. 18:04

jok a kepek