FACEBOOK

A paksi atomerőmű tartja jó szokását

A paksi atomerőmű tartja jó szokását
hozzászólás, 2010.06.29.

Idén is támogatja a magyar férfi vízilabda-válogatottat a paksi atomerőmű. A szerződést kedden írták alá, ünnepélyes külsőségek között. Előtte nyilvános edzést tartott a csapat Balatonfűzfőn. Régi-új emberekkel találkoztunk.

- Megkaptuk a pénzt? - kérdezte Varga Dániel, akivel a parkolóban futottunk össze. Mi hazafelé indultunk, Dani pedig Gábor Tóni bácsi kíséretében csatlakozott a többiekhez, nyilván a kezelésről tértek vissza.

A Paksi Atomerőmű Vállalat balatonfüredi rekreációs központjában sokan várták a Kemény-legényeket. A megállapodás ünnepélyes aláírására előkészített teremben ugyanazok foglaltak helyet, mint egy évvel ezelőtt, amikor az atomerőmű 8 millió forintos támogatásban részesítette a római vb-re készülő magyar csapatot. Az ülésrend sem változott - sőt, a támogatási összeg is ugyanakkora. Erre kérdezett rá Varga Dani, s mi megnyugtattuk, megvan a pénz...

2009


2010

VLV-VIDEÓK:


Kemény Dénes a sajtótájékoztatón


Biros Péter a sajtótájékoztatón

Az aláírási ceremóniát megelőzően a sajtó jelenlétében tartott nyilvános edzést Balatonfűzfőn a csapat. A tüszős mandulagyulladásából felépült Szivós Márton csaknem teljes értékű munkát végzett, s - bár civilben - megjelent két Kásás is a medence partján, hajtotta őket a kíváncsiság, változott-e valami azóta, hogy ők is itt töltötték napjaikat a többiekkel.

Feltűnt egy jó svádájú fiatalember is a parton és esküszöm, nem kitaláció, a helyi sajtó egyik prominens képviselője éppen a vlv tudósítóját kérdezte meg: ki az, aki másodedzőként ott van Kemény mellett. Benedek Tibornak hívják - adtuk meg a feleletet, átérezve kicsit a pillanat történelmi jelentőségét...

VLV-VIDEÓK:


Kemény Dénes nyilatkozata


Benedek Tibor nyilatkozata


Szivós Márton nyilatkozata

VLV-KÉPEK:


Edzés Balatonfűzfőn


A paksi atomerőmű támogatása - aláírás

3 régi hozzászólás

Vitya hozzászólása
Vitya31710
2010.06.30. 09:33

Remélem a helyi sajtó képviselője rendesen elsüllyedt szégyenében. Én hamarabb ismertem Benedek Tibort, mint Kemény Dénest - mondjuk az igaz, hogy együtt érték el az igazán nagy sikereket.

totricsi hozzászólása
2010.06.29. 22:48

Jah, a Kásás a fehér pólójában kilógott a sorból. Kásás most nem ezzel lógott ki a sorból, hanem azzal, hogy hivatalosan pillanatnyilag nem tagja a válogatottnak, így nem viseli a hivatalos "egyenruhát" sem. A jelenléte nyilván annak szólt, amit a válogatott jelent, hozzátartozik a csapathoz, sokat tett azért, hogy az Erőmű támogatja őket ma is. Evett egy jót, Kemény meg ivott bort. Ennek nincs hírértéke, nem tudom ki Tünde - a hír forrása - de nem sikerült megfogni a lényeget.

oroszlán hozzászólása
2010.06.29. 21:33

http://velvet.hu/celeb/hcdb/feljelento/2010/06/29/kasas_polojaval_kilog_a_sorbol/