FACEBOOK

Kiss Gergely a Vasas játékosa

Kiss Gergely a Vasas játékosa
hozzászólás, 2010.06.22.

Kiss Gergely kedden reggel arról tájékoztatta a vlv szerkesztőségét, hogy kétéves szerződést írt alá a Teva-VasasPlaket csapatával. Interjúnkból kiderül, kik hívták még, s az is, hogy kisebb térdműtét vár a háromszoros olimpiai bajnokra.

A vlv-nek adott interjújában Kiss Gergely elmondta, hogy két csodálatos évet töltött Montenegróban, ahol nagy szeretet övezte. Most is kapja folyamatosan az sms-eket játékostársaitól, valamint a szurkolóktól. "Tiszteletbeli kotori polgárként" visszavárják.

Nyílt titok, hogy Gergő a család érdekeit szem előtt tartva akart hazatérni. A vlv-nek elmondta, hogy immár második éve utasítja vissza a Pro Recco ajánlatát, mert meggyőződése, hogy nem érezné jól magát abban a légkörben amit a világ legjobbjainak hétköznapjait szerinte jellemezheti.

Magyarországról a Vasas mellett a Ferencváros és az Eger is hívta, s a piros-kékekhez két évet írta alá. Nagyon örül, hogy a következő bajnoki évben együtt játszhat a Vasashoz visszatérő Steinmetz Barnabással, akit nagy sportembernek tart. Megítélése szerint a váratlan távozások után új csapata még erősödhet, de ha így marad a keret, akkor ennek megfelelő taktikát kell kidolgozni és megvalósítani.

A Vasas-szurkolóktól nem tart, rég volt az az idő, amikor a legnagyobb rivális Domino játékosaként ellenséget láttak benne. Azt ígéri, hogy 100 százalékban odateszi majd magát, tudása "utolsó cseppjét is" a Vasasért fogja áldozni.

Végezetül kiderül az interjúból, hogy kisebb térdműtét vár Kiss Gergelyre, porcrepedését kell "reparálni", de az orvosok szerint őszre már teljesen rendben lesz.


KISS GERGELY a VLV-nek:

- Most nyártól két esztendőre az olimpiáig szól az aláírt szerződés. Azután majd meglátjuk, esett szó a továbbiakról is, de erről egyelőre felesleges beszélni. Amikor annak idején a családdal Kotorba költöztünk, egy évvel számoltunk, s azzal, hogy ha minden jól sikerül, esetleg még egy évet maradunk. Tehát az volt a terv, hogy amikor nagyobbik lányom iskoláskorú lesz, jövünk haza. Ezen akkor változtattunk volna, ha nem adódott volna semmilyen lehetőség arra, hogy hazajöjjek. Mivel azonban több csapat is hívott legbelül már korábban tudtam, hogy haza fogok jönni.

- Külföldről is kaptál ajánlatot?

- A Pro Reccót kétszer is visszautasítottam az elmúlt két évben. Voltam annyira határozott, hogy azt mondtam, hogy ha már nem vagyok Magyarországon és fáj a szívem az otthon után, akkor legalább olyan körülmények között játsszak, hogy jól érezzem magam és ez Kotorban így volt.

-
 Reccóban miért nem érezted volna jól magad? A világ legjobb csapatáról beszélünk.

- Igen, és nagyon-nagyon rendes, szeretnivaló magyar fiúkkal játszottam volna együtt. De aki munkahelyen dolgozik nap mint nap, az tudja, mennyire számít az, hogy hogy érzi magát az ember. Én egyszer sem hallottam igazán pozitív véleményt a Reccóval kapcsolatban. A játékosok sem tudják az utolsó pillanatig, hogy kikkel fognak együtt játszani. Jönnek össze-vissza pletykák, hogy minden csapatból hívják a legjobbat. Engem is szerettek volna leigazolni, aztán amikor tavaly a Kotorral megvertük őket a Final Four döntőjében, persze hogy még rá is ígértek az előző ajánlatukra. Büszkén mondom, hogy engem teljesen hidegen hagyott az a fajta zsoldos” szerepkör, amit ugyanakkor nem ítélek el, teljesen megértem azt, ha más elfogadja. Sőt, ha nem lett volna más jó ajánlatom, akkor lehet, hogy én is elfogadtam volna, a család jövőjének érdekében. Így viszont örömmel mondtam nemet. Nincs egyébként semmi bajom azzal, ami ott történik, azon kívül, hogy tönkretesznek jó pár csapatot. De ez nem az én dolgom, ez legyen az olaszok problémája. Örülök, hogy így döntöttem, s két évet Kotorban húztam le. Töményen kaptam a szeretetet két év alatt a várostól, a megismert civilektől, akikkel ismerősi, baráti viszonyba kerültünk, a játékosoktól, a csapattól, a csapat körül dolgozóktól! Ezt egy életre el tudom magamnak raktározni oda, ahol a szép emlékeket őrzöm. Nagyon örülök, hogy így alakult!

- Szakmai szempontból hogy értékeled a Montenegróban töltött két évet?

- Nem volt teljesen felhőtlen időszak, voltak nehéz pillanatok, de akkor is mindenki pozitív, mosolygós, mind a városban mind a csapat körül. Akadtak csúnya vereségeink, voltak sikertelenebb versenyek, utalhatok például a két elvesztett bajnoki döntőre. A vízilabda szempontjából sok minden lehetett volna még jobb, de a két Final Four szerintem „mindent visz”. Az, hogy bent voltunk a döntőben mind a kétszer és nem negyedikek lettünk, „futottak még” kategóriásként, hanem négy Final Four-meccset játszottunk a két év alatt, s ebből hármat megnyertünk - ez szerintem nagyon szép dolog szakmai szempontból is.

- Itthonról hány csapattól volt ajánlatod?

- A Fradi, az Eger és a Vasas hívott.

- Itthon is nyílt titok volt, hogy tárgyalsz a Vasassal, de amikor ezek az egyeztetések elkezdődtek, a piros-kékeknél rendkívül erős csapat formálódott. Viszont mire aláírtál, gyakorlatilag eltűnt négy olimpiai bajnok. Pletykaszinten már azt is lehetett hallani, hogy esetleg éppen emiatt nem leszel Vasas-játékos.

- Én tényleg olyan típus vagyok, hogy az adott helyzetből megpróbálom a legjobbat kihozni és nem nyávogni azon, hogy mi lehetne még jobb. Az, hogy Daniék elmennek, várható volt már korábban. Gabi és Hosi esete egészen különleges, nem is akarok belemenni. Az ügy nem csak a medenceparton, hanem a fehér asztalnál is folytatódik, de ez egy másik történet, amit nagyon sajnálok. Mindenesetre biztos, hogy nagyon jó csapat lett volna... Nagyon fontosnak tartom Barnabás személyét, az ő érkezését. A Vasas nagyon sokat köszönhetett neki az elmúlt években. Ha csak a bajnoki aranyakra gondolunk, amelyeknél szellemi vezérszerepet játszott a szakmai stáb mellett, összefogta a fiúkat a vízben. Ezt minden pillanatban éreztük, amikor én még a Honvédban játszottam, akkor is. Akkor is az volt a véleményem, hogy le a kalappal Steinmetz Barnabás, a fantasztikus sportember előtt!

Várjuk meg, míg lezárul az átigazolási időszak, hiszen még a Vasas kerete is bővülhet. Amennyiben maradnak foghíjak”, akkor erre a keretre kell kidolgozni taktikát, egy nagyon jól kiépített játékrendszert és megpróbálni azt megvalósítani, minél több gondot okozva akár az Egernek - hogyha tényleg olyan erős lesz, mint amilyennek kinéz -, akár más csapatoknak.

- Milyen fogadtatásra számítasz a Vasas szurkolótáborától? Közismert, hogy a nagy riválisnál, a Honvédnál voltál és éveken át eloroztátok a bajnoki címet, többször az utolsó pillanatban. Nem szerették a Domino játékosait a Vasas-táborban

- Ez teljesen természetes volt. A szurkolóknak az a dolga, hogy imádja a sajátjait és ne szeresse az ellenfelet. De ez szerintem változott, főleg azzal, hogy a Vasas azóta bajnokságokat nyert, ellenünk is, azután az Eger ellen is, úgyhogy szerintem ennek már nincsen jelentősége. Bízom benne, hogy nem lesz ilyen gond, én mindenesetre 100 százalékosan odateszem magam, a tudásom utolsó cseppjét” is a Vasas sikeréért fogom áldozni és biztos vagyok abban, hogy ezt látni fogják és értékelik majd a szurkolók. Így volt ez Kotorban is, ahol a szurkolók úgy köszöntek el tőlem, hogy te már igazi kotori vagy és mindig van egy szoba, egy ágy a számodra ebben a városban”.

- Úgy tudom, hogy a szezonkezdés előtt még egy kis orvosi beavatkozás is vár rád…

- Körülbelül három-négy éve elkezdett kattogni a térdem. Azt hittem, hogy valamiféle kezdődő kopás a több mint két évtizedes vízilabdamúlt, a sok munka miatt. Egyszer-kétszer fájt is, ami most kicsit felerősödött. Ez érthető, hiszen életem eddigi legnehezebb klubszezonján vagyok túl, Kotorban a végére nagyon elfáradtak a tagjaim. Mostanában volt olyan lábtempó, amikor kétszer is roppant a térdem. Nagyon nem foglalkoztam vele, mert játszani és edzeni tudtam, de most elmentem különböző vizsgálatokra és aztán konzultálva most már frissibben a Vasas orvosi stábjával, Gábor Tónival, Kemény Dénessel, úgy döntöttem, hogy inkább most nyáron megoperáltatom a nyáron és őszre nyoma sem lesz ennek. Azt mondták, porcrepedésem van, amit viszonylag egyszerű műtéttel rendbe lehet hozni, tehát nem horrorisztikus dologról van szó.

- Köszönöm szépen az interjút!

90 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs31579
2010.06.26. 13:02

Ha nem írna alá, ott van még Matajsz, akinek talán nem biztos a helye a Honvédban.

szamóca hozzászólása
2010.06.26. 11:25

csak írja alá... kell még egy center, és a lehetetlen nem létezik...

im hozzászólása
im31569
2010.06.26. 10:15

Boskovic...

im hozzászólása
im31568
2010.06.26. 10:14

Én már a hónap közepén mondtam, hogy felesleges a szurkolói szócséplés, mindenki rendezi sorait és egész jól :)

kiskun968 hozzászólása
2010.06.25. 15:23

NSO:: Vízilabda: Steinmetz Barna két évre írt alá a Vasashoz - hivatalos Amiről a múlt héten a Nemzeti Sport már beszámolt, immár hivatalossá vált: egy év szünet után újra a Vasas színeiben pólózik Steinmetz Barnabás, aki ma kétéves szerződést írt alá a Fáy utcában. A kétszeres olimpiai bajnok pólós az előző szezonban az FTC Fisher Klíma együttesét erősítette, a zöld-fehérek a negyedik helyen fejezték be a bajnokságot. Hirdetés ?Természetesen a szakmai szempontok mellett érzelmi oka is volt az el- és visszaigazolásomnak, most azt mondhatom, hogy alapvetően örömmel és szívesen térek vissza? ? mondta a pólós a klub hivatalos honlapjának, a vasassc.hu-nak. Az angyalföldi együttes kerete jelentősen átalakul a nyáron, hiszen meghatározó emberek távoztak a Vasastól: a Varga fivérek, Dániel és Dénes, Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor. Steinmetz ennek ellenére bizakodó a jövőt illetően. ?A Vasas hat évvel ezelőtt már átesett egy ilyen átalakuláson, akkor is meghatározó pólósok távoztak, de maradt egy mag, amely köré felépítettük az új csapatot. Ha ez annak idején sikerült, akkor miért ne sikerülne most is. Emlékszem, a bajnoki rajt előtt esélytelennek tartottak minket bármire is, aztán a végén mégis döntőt játszottunk. A minőséget tartani fogjuk, szerethető, harcos vízilabdát fogunk produkálni. Vannak távlatok előttünk, a következő idényben egy olyan csapat alapjait kell leraknunk, amely két év múlva már az Euroliga-győzelemért száll majd harcba? ? fogalmazott a 34 éves játékos.

Tomute hozzászólása
Tomute31526
2010.06.24. 15:21

?gondolom sok egri szurkolo most lett egri szurkolo =D? hehe?:-) Ez ismerős? :-) ?azt amugy vagod, hogy egy olyan embert tegezel le vasas szurkolokent, aki egy szoval sem irta, hogy az..?? cowk, 2009-05-24 22:39 ?ott vagy sulyos tevedesben, hogy EN az idei szezonban meg 1 meccsen se voltam kint, mert Isten igazabol lesz*rom, boven eleg a VLV.? cowk, 2009.05.25. Rövid idő alatt mecsoda fanatikus drukkerek lettünk ám ?:-)

Yoda hozzászólása
Yoda31524
2010.06.24. 14:16

Nem. Egyre kevesebbet írtam, mert azt is akartam.:):P Nem az a lényeg, hogy ott a "górégép mögött" te mekkora egri szurkolónövekedést tapasztalsz...azt nézd meg kik az aktívak...azok mennyire...és a számcsökkenés milyen összefüggésben van a hszeiddel:P Ez a kis "pancsolda" azért idén összehozott pár dolgot, úgyhogy már csak a sportszerűség kedvéért is kicsit nagyobb tisztelet járna a csapatnak...ha már a szurkolókat nem birod:) Kiss Gergőt köszöntöm itthon, óriási dolog h a Vasast fogja erősíteni.

sanya05 hozzászólása
sanya0531521
2010.06.24. 10:55

Szinte mindennel egyetértek, de azt nem mondanám, hogy Kincses centerezett végig a playoffot. Ugyanis maradt cserecenter, mert Tóth Marci ment be középre, és zseniálisan helyettesítette Ádit. Több szerep jutott ekkor Kincsesnek, de a főszerepet akkor sem rá "írták".

Rolling hozzászólása
Rolling31519
2010.06.24. 09:34

Zalán! Ha már megszólítottál, akkor reagálnék. A Vasas vezetőséggel igazából egyetlen problémám van, de az már vagy 8 éve. Nem látom a hosszútávú stabilitás koncepcióját. Lehet ezt persze az anyagi bizonytalansággal magyarázni, a szponzorok max. 1-2 évre ígérnek, de azért látok gondot szeméyl szerint Markovitsnál is. Pl. a kézi szakosztály tönkretétele, de ez más kérdés, és sokkal hosszabb terjedelmet igényel. Méhes Vasashoz való kötődését senki nem vitathatja. Ugyanakkor a stílusa nem mindig olyan, ami az esetlegesen szükséges kompromisszumokhoz kell. Jó pár játékost megbántott okkal vagy ok nélkül, és ők kénytelenek voltak elemenni a Vasastól, pedig nem akartak, ráadásul ez a távozás nagyon rossz szájízű volt (Steinmetzék, Kincses, Matyi, Marci). Ha egy kicsit figyelne arra Méhes, hogy emberekkel, és olyan emberekkel tárgyal, akik sokat tettek a Vasasért, akkor sok minden másként alakult volna talán. (Varga Dani nyialtkozata a sorok között olvasva talán erre is utalt.) De az adott esetben fontosabb volt neki egy-két klasszis "zsoldos" megszerzése, és értük beáldozta a Vasas kötödésű és már sok éve bizonyítottakat. Rövid távon volt ennek eredméyne, de hosszú távon lásd Hosnyánszkyékat, akiknek a Vasasnál fontosabb volt az egyéni jó(l)lét. Földinél ugyancsak nem lehet vitatni a Vasas érzelmeket, ráadásul nehéz helyzetben vette át annak idején a csapatot, és csodát tett. Ezért soha el nem évülő érdemei vannak. Ugyanakkor az évek folyamán kicsit megfásulni látszik, ami egyáltalán nem meglepő. Nem tudott már megújulni edzésmódszerkeben, és ami működött egy csapattal 3-4 évig, azt nem biztos, hogy működik még újabb X évig. Változtatni kell vagy szemléletben, vagy módszerekben, vagy személyekben. Erre is utalt Varga Dani is az elköszönő nyilatkozatában. A ,ásik gond Földivel kapcsolatban, az amit eddig még senki nem tett nyíltan szóvá, csak halvány utalások voltak rá. Egyes játékosok indok nélküli szerepeltetése, az indokon a játéktudást értem, mert egyébként van rá érthető, de el nem fogadható indok. Talán a barcelonai Final Four volt a forduló pont, ahol csak 13 játékos volt nevezhető, és mindkét meccsen Kincses maradt ki, aki pedig előtte Ádám sérülése miatt szinte egymaga centerezte végig a rájátszást, és hozta a bajnoki címet (ez persze önmagában túlzás). Megérdemelte volna, hogy legalább az egyik meccsen játszon, ráadásul Ádám egyedül centerezett, és az sok volt neki. Ennek ellenére mindkét meccsen le sem vetkőzött, ugyankkor Hőna játszott, pontosabban a vízben volt. Azóta Kincses már nincs a Vasasban (mások sem), de Hőna stabil kerettag, pedig a képességei szerintem max. Szentes, BVSC, esetleg Újpest szintű. Én csak egy szimpla szurkoló vagyok, egyetlen játékost sem ismerek személyesen, nincsenek belső infóim, csak a látható dolgokat nézem, és abból próbálok következtetni. Lehet, hogy éppen ezért nincs igazam ebben, vagy abban, de kívülről ezt látom, gondolom. Véleményem szerint

cowk hozzászólása
cowk31517
2010.06.24. 08:17

khm, egyre tobbet akartal irni? ami egyebkent duplan elkepzelheto, mert most kezd kimaszni a pancsoldabol a csapat, gondolom sok egri szurkolo most lett egri szurkolo =D

Yoda hozzászólása
Yoda31516
2010.06.24. 04:51

Nah az ilyen hozzászólásaidért ír ide egyre kevesebb egri szurkoló...

punki hozzászólása
punki31513
2010.06.24. 00:38

Zalánnal egyetértek! És természetesen Hajrá VASAS!

ob1 hozzászólása
ob131511
2010.06.24. 00:17

Zalán! Vasas utánpótlás..?a vasas ifi gerincét adó 5játékosból 3nem saját nevelés!összelettek vásárolva az utánpótlás csapatok!(fizetés,stb)nézz utána:)

Szöszke hozzászólása
2010.06.23. 23:30

Magam részéről örülök,hogy egy ilyen talpig ember és csúcsjátékos mint Kiss Gergő hazatért. A többit majd a medencben meglátjuk. Itt egy portál névtelenségéből könnyű okosnak lenni. Vonatkozik ez bármely szurkolótáborra.

szamóca hozzászólása
2010.06.23. 23:18

zalánt olvassátok el mindig mielőtt az átigazolási hercehurcáról írtok.

chacon748 hozzászólása
2010.06.23. 23:16

respect zalánnak, csak azt kellene megérteni pesten hogy itt egerben elkezdtünk valamit és fokozatosan lépegetünk fölfelé.mind a medencében, mind a szurkolókkal kapcsolatban.a vasast pedig nem utáljuk,hanem tiszteljük és le akarjuk győzni!! gergőnek sok sikert, a barnát meg el sem kellett volna engedni. nem tudom ti hogy vagytok vele,de én már nagyon várom a teltházas bitskeyt sok vasas szurkolóval.

totka30 hozzászólása
totka3031507
2010.06.23. 21:48

Nekem az egész úgy jön le,hogy a Vasas vezetése elcseszte a szerződéseket,valószínű túl jó hírük a játékosok körében nincs,az igazolásokkal lekéstek.Most beindult a nagy propaganda,hogy ez így milyen klassz lesz,klubhűség,nem kellenek zsoldosok blablabla.Nem nem kellenek,ők nem akarnak nálatok játszani,nem mindegy.Ez csak mentegetőzés,egy nagy PR propaganda.Az utánpótlásotokról semmit nem tudni,mert évek óta nem látni saját nevelésű játékosokat nálatok,max néha egyet-egyet. Az egész klub kommunikációja olyan,mint egy szoci pártgyűlés,fele sem igaz.A szurkolókat,néhány kivételtől eltekintve(cowk,másnéven szárazegér stb) sajnálom,mert nem ezt érdemlik,ritka jó tábor.

Zalán hozzászólása
Zalán31506
2010.06.23. 19:54

Először is Gerit üdvözöljük, és nagy szeretettel várjuk. De róla majd később. Kicsi és Hosi ügy. Úgy látom, az egriek nem tudnak napirendre térni a dolgok felett. Nekünk, Vasas-szurkolóknak nem okozott akkora lelki törést ez az ügy, azért erre felhívnám a figyelmet. Senki nem bánja, hogy ők nem lesznek a csapat tagjai a jövőben. Jók voltak, odatették magukat a vízben, de mindig éltek sportember módjára. A Vasas vízilabdacsapata nem személyfüggő. Sok Vasas szurkoló van, aki úgy vélekedik most, újra egy szerethető csapatunk lesz. Ezt azért olvassátok el kedves egriek: http://vasassc.hu/news_more?news_id=2412 Folyamatosan gyaláztatok minket, hogy nincs utánpótlásunk. Hát az a helyzet, még tán az is jobb lesz hosszú távon. Ettől függetlenül nagyon dicséretes, amit felépítettek Egerben Gerendásék. Ezért respekt, de azt hiszem ezt ti is elsimerhetnétek és tisztelhetnétek az ellenfelet. Mert megint azt látom, hogy igazolunk egy talpig sportembert és egyből megjelennek itt a hevesi szurkolók és osztják a staufokat, amikor évek óta legyőzzük őket a medencében, hol bajnoki döntőkben, hol a bajnoki elődöntőkben, hol az Euroligában. Egy két Magyar Kupás morzsa maradt odaát. Azért is respekt és hát nem lehet mindig nyerni. Nem csak 3 éve, sokkal több, hogy felül kerekedünk. Nyilván 6 évre visszamenőleg bírózni oktondiság. A döntő után tényleg nagyon csöndben maradtatok, pedig vártunk volna egy két elismerést, mert kétség nem férhetett végül a 3-2-es eredmény ellenére sem, hogy ebben az évben ki volt a jobb a play off-ban, és hát az igazság az, hogy az számít. Most az új kedvenc Kicsi és Hosi, és ez természetes. Azt gondolom a Vasas szurkolók részéről butaság az egri vezetőket hibáztatni. Ők csak lecsaptak két sértődött de nagyon jó játékosra. Azért látni kell, nem ők járnak Final Fourozni. Nyilván a Vasas vezetése is hibázott. Ettől függetlenül egy ellentmondásra szeretném felhívni a figyelmet, ami Kicsiék közleményében felelhető, ha valaki tud a sorok között olvasni. Szó szerint idézek: Április elején ezért behívott mindkett?nket a Vasas vezet?sége, hogy a szerz?désünk hosszabbításáról tárgyaljunk. Megkérdezték, mik a szándékaink, mi pedig jeleztük, hogy szeretnénk a csapatnál maradni, ha a vezetőség is úgy gondolja és a kért feltételeinket teljesíti. Az általunk megfogalmazott kérésekre a vezetőség annyit válaszolt, hogy VALÓSZÍNŰLEG nem lesz gond azokkal. KI KELL HANGSÚLYOZNUNK, HOGY ITT NEM TÖRTÉNT SEMMILYEN MEGÁLLAPODÁS, SŐT MÉG BIZTOS ÍGÉRETET SEM KAPTUNK SEMMIRE. (...) A dönt? napjának estéjén folytatta ismét a Vasas velünk a tárgyalásokat, ahol kiderült, hogy a korábban már szóban megígért kéréseinket nem kívánja teljes mértékben teljesíteni. A hivatalos tárgyalás a dönt? után két nappal kezd?dött, ahol a Vasas vezet?sége ajánlatot tett, de messze kedvez?tlenebbet, mint amire korábban szóban ígéretet tettek. (...) Tehát, egy egy nem "megállapodásra", nem "biztos ígéretre" hivatkoznak. Annyival volt rosszabb a korábban beszéltekhez képest, hogy keletkeztek kőkemény elvárások is azért a kiemelkedő szerződésért. Felmutatott eredmény kellett volna. Amit, ha igazán tökös fiúk, bevállalják. Minden munkahelyen követelnek. Jogos igény. Főleg az idei nemzetközi szereplés után. Amikor is a decemberi és a januári meccseket úgy szórakozták el, a szó szoros értelmében, hogy ezzel tönkrevágták az idényt, főleg a szponzorok és a vezetőség szemében. Miért tud egy montenegrói, egy szerb, egy Kiss Gergő, egy Steinmetz Ádám, egy Benedek Tibor, egy Kásás Tamás ugyanebben az időben, mert ez a versenykiírás, professzionálisan felkészülni. Mert nem a pesti éjszakát járják autócsodákkal, csodanőkkel és nem ők a császárok, hanem mert sportemberek. Ez a közleményt semmit nem bizonyít, leginkább azt, ha a Vasasba több játékos nem érkezik, már most jelentősen erősödtünk, leginkább intelligenciában és hozzáállásban. És messze nem mindegy, hogy a most felkerülő fiataljaink melyik példát látják majd. Amit egy dr. Kiss Gergő és reményeink szerint dr. Steinmetz Barnabás képvisel, vagy amit Kicsiék... Akik egyébként ugyanazt csinálják most meg az egri szurkolókkal, amit velünk. Csak üres szólam. Mi már tudjuk. Megpendítik a szurkolók érzelmeit. Most épp azzal, hogy a száz éves Egerrel szeretnének bajnokok lenni. Látom magam előtt, ahogy támasztja Hosi a Roncskert pultját és azon elmélkedik, már pedig ő a centenáriumot egri bajnoki címmel szeretné ünnepelni a Dobó téren, és ez a legfőbb vágya. Sportember, nyerni akar. Ez rendben lesz. De azért ezt ne nyaljátok be, úgy mint mi, Vasas szurkolók. A könnyebben elérhető és a magasabb jövedelem a döntő. Ezzel sincsen gond a mai világban. De ezt értsétek meg, ezért viseljük nehezen a távozásukat, és ezért nem bánjuk. Nincs szó arról, hogy tőlünk ne lehetne elmenni békéséggel, és megmaradó tisztelettel. Az ellenpéldákat sokáig tudnánk sorolni. Rollingnak pedig. Lehet kritizálni a Vasas vezetését. De. tudomásul kell venni, ez a vezetés biztosítja azt a magas szíintű munkát, amit évek óta látunk a Vasas szakosztályában. Ők hozzák a pénzt. Még senki nem kopogtatott be többel. Nélkülük, Méhes nélkül ott tarthatnánk, ahol az Újpest körülbelül. Van egy mondás ma már. Szomorúan hangzik, de igaz. Ma már, az eredményességnél fontosabb a működőképesség. Persze az előző sem rossz. De ez a vezetés hozta meg nekünk a bajnoki címeket, a Final Fourt és egy igazán szerethető csapatot. Ha másért nem, hát azért ismerjétek el Méhes Jenőt, mert bár ő is jól jár, ez természetes, de majd egész életét a Vasasban töltötte. Nála létezik a klubhűség. Földivel ugyanez a helyzet. Volt itt sok nagy edző előtte. Kásás apuka, Soma, Faragó, Csapó például. Volt akinek erősebb csapata volt, gyengébb ellenfelekkel. Mégis, ő hozott nekünk aranyat. Lehet, nem a legnagyobb edző, de nem tudok jobbat nála a honi mezőnyben. Idén azt is bizonyította, hogy Barna nélkül is tud nyerni, itthon. A külföldi eredmény megismétlése pedig inkább függöt egy-két játékosunk formahanyatlásán a megfelelő időben, mint rajta. Ettől persze játszhatnánk jobban az előnyeinket, lehet mindenkiben hibát találni, de nem kéne úgy járni, ahogy Jámbor János elkergették a futballszurkolók... És tudjuk mi lett utána... Jó ez így, ahogy van, sőt, sokkal jobb lehet. És az állandóság nyugalmat adhat. Építünk egy új csapatot, a Komi elképesztőe szépül és tényleges terv a Final Four. Nem azonnal. De ha 18 évet tudtunk várni és átéltük a katarzist,, akkor ez nem reménytelenebb. Jenő mondta nekem nem is olyan rég: addig nem nyugszom, míg nem nyerjük meg a Final Fourt... Én valahogy hiszek neki. üdv,

Rolling hozzászólása
Rolling31505
2010.06.23. 18:16

A nyilatkozatukat nem tartottam igaznak, de most ez nem lényeges. A tartozás kapcsán azt gondolom, hogy ha ez téynleg igaz, akkor a nyilatkozatukban (amit jó pár napig szültek egyébként) kitérnek arra is, hogy a Vasas nem csak nem tartotta be a korábbi szóbeli ígéretet, hanem még több havi pénzzel is lóg. De erről egy szó sem hangzott el a napokig fogalmazott nyilatkozatban, csak a szóbeli egyezség be nem tartása, így nekem kétséges ennek az igazsága. Aztán lehet, hogy mégis minden úgy van, ahogy le volt itt írva, de számomra egyelőre nem hihető.

cowk hozzászólása
cowk31504
2010.06.23. 18:16

kedves Daret, mindketten tudjuk, hogy az alamizsna biroi iteletekbol lett ot meccs, amugy laza harom:null lett volna. otmeteresek, konyorgom.. :) en nem mondtam ,hogy a Vasas jatekosok folenyes gyozelemnek konyveltek volna el, talan Vasas jatekosnak gondolsz? talan kotelezo lenne reagalni a commentjeidre? mar elnezest, de ha Te az idodre (meg a csaladra, lol) hivatkozva felretolod a valaszt, akkor talan nekem is lehet. egyebkent minden tizedik cikkre erek ide, de ez gondolom nem erdekel. en speciel nem emlekszem, hogy kertem toled, hogy gyujtsd ki az alamizsna dicsereteidet a pikirt leb*szasok kozul, de orulok, hogy dolgozol a kedvemert. inkabb dobjuk ossze az energiainkat es csinaljunk valami hasznosat egyutt. a forumos megjegyzesed pedig egeszen erthetetlen. kozfelkialtasra fel lett allitva egy forum, amit hozzavetolegesen a vilagon senki nem hasznal (rajtam meg BT-n kivul). ott, lokalisan realis igenynek tunt, majd masnapra bebizonyosodott, hogy semmi ertelme nincs. EZT lobogtatod fel? EZERT jartok ide hulyesegeket frocsogni? :D hagyjuk mar pls =D en amugy nagyon orulnek egy konstruktiv kommunikacionak, amit pont toled meg sertodott hombitol varnek el, nem a tobbi idiotatol, akik frocsogni meg a tobbieket sertegetni jarnak ide (es ez megintcsak igaz mindket oldalra)

Daret hozzászólása
Daret31503
2010.06.23. 17:36

Megalázó vereségnek a 3-0-t tartottam volna. Talán. Ötmeccses döntőt semmiképpen sem. És azt sem gondolnám, hogy a Vasas játékosok fölényes győzelemnek könyvelték el a bajnoki meccsek sorozatát. Korábbi kommentemre miért nem reagáltál: 2010-06-22 19:22 (itt) vagy 2010-06-17 06:35 (Mi újság? - Kásás Tamás)? Miért szelektálsz? És ezeket is én írtam: ?Én örülök az erősítésnek, unalmas lenne a szezon vasas nélkül.? ?Most pedig kíváncsian tekintek a következő idényre, és semmiképpen sem szeretnék unalmas (Eger-Vasas) meccseket nézni, ha érted, mire gondolok.? És miért itt (az aktuális cikknél!) tolong mindenki? Mert használhatatlan a fórum, cowk! Legalább dátumoznád, hogy ne 2 évvel ezelőtti kommenteket kelljen átnyálazni, meg a kontextusból bogarászni, hogy mikori lehet az írás! Ezért az aktuális cikkeknél csevegünk, és offoljuk szét. De legalább pörög a letöltésszámláló...

Daret hozzászólása
Daret31502
2010.06.23. 17:07

A szív teljességéből szól a száj :)

totka30 hozzászólása
totka3031501
2010.06.23. 17:06

Taníts még minket MESTER,Hadd hódoljunk nagyságod előtt!

cowk hozzászólása
cowk31500
2010.06.23. 17:00

bullsh1t

cowk hozzászólása
cowk31499
2010.06.23. 16:59

en tovabbra is azon rohogok, hogy a megalazo bajnoki vereseg utan kussoltak az egri ""szurkolok"", de ha vasas jatekosrol van szo, itt tolonganak :) a csapatnak vizilabdazni kene, nektek meg a csapattal foglalkozni, nem hulyesegeket beszelni.

Daret hozzászólása
Daret31498
2010.06.23. 16:43

Hidd el, vannak örömforrásaim az életben, a szurkolók mérgelődése nem tartozik ide! Amint lesz egy kis lélegzetvételnyi időm, érdemben is fogok reagálni!

Daret hozzászólása
Daret31497
2010.06.23. 16:29

Köszönöm, de teljesen nyugodt vagyok. :) Egyébként azt hallottam nem is olyan régen, hogy a fórumon megjelenő információk között meglepően sok a helyes! (Persze, ember legyen a talpán, aki szétválogatja a búzát és a konkoly...)

optimista hozzászólása
2010.06.23. 16:04

Bocsi,elütöttem.Nyugodj meg,akart lenni.:)

optimista hozzászólása
2010.06.23. 16:01

Gyugodj meg!Amit a játékosok írtak válaszként a Vasas támadásaira,az mind igaz és BG infói is igazak,egyenlőre.A Vasas vezetősége nagyon nagyot hibázott.

mendemonda hozzászólása
2010.06.23. 15:53

Akkor meg miért kellene reagálniuk rá, ha úgy sem tudjuk meg a részleteket???? Jó fej vagy!:) Egyszer bedobsz egy fricskát, aztán meg csinálsz egy általánosítást, hogy igazából olyanról vitatkozunk, amiről nem is fogjuk megtudni a teljes igazságot. Lehet, hogy csak hiányolod a Vasas szurkolók mérgelődését?Ebben leled az örömödet?

Daret hozzászólása
Daret31492
2010.06.23. 15:47

A teljes igazságot valószínűleg sosem fogjuk megtudni az szerződéssel/igazolással/esetleges visszatartott pénzekkel kapcsolatban...

Daret hozzászólása
Daret31491
2010.06.23. 15:44

"Ha majd Kis Gabi vagy Hosnyánszky áll elő azzal, hogy még lóg a Vasas X hónap pénzzel, akkor elhiszem az egészet." Aham. Már olvashattunk tőlük nyilatkozatot, amire sokan azt mondták, hogy hazugság. A te véleményedet nem kerestem vissza, azzal kapcsolatban, annyira azért nem érek rá... Akkori nyilatkozatuk minden szavát igaznak tartottad? Ha igen, akkor a Vasas tolta el dolgokat... De ha azt a nyilatkozatot nem tartottad a valósággal egyezőnek, akkor vajon az újat miért tartanád hihetőnek? :)

Rolling hozzászólása
Rolling31490
2010.06.23. 15:32

Észrevettük, de vagy igaz a hír, vagy nem- Ha majd Kis Gabi vagy Hosnyánszky áll elő azzal, hogy még lóg a Vasas X hónap pénzzel, akkor elhiszem az egészet. Egyébként pedig, ha téynleg igaz lenne a tartozás, akkor a Vasas szerződést szegett, hiszen jogos pénzt nem fizetett ki határidőre, és a szerződésszegés miatt minden gond nélkül mehetnek máshova Kisék. Erről eddig sehol semmi szó, szóval légből kapott dolognak tűnik az egész egyelőre.

totka30 hozzászólása
totka3031489
2010.06.23. 14:21

Észre sem veszik a beírást,mintha ott sem lenne.Akkor el kéne ismerni,hogy megették a vezetőség etetését.

Daret hozzászólása
Daret31488
2010.06.23. 14:13

Erre vajon mit reagálnak az árulózó drukkerek?

punki hozzászólása
punki31486
2010.06.23. 12:32

VÁRUNK! öRÖLÜNK! HAJRÁ VASAS!!

B (régi) hozzászólása
2010.06.23. 10:38

Szerintem is az a fő gondolat, hogy mennyi pénze van még a Vasasnak, illetve hogy elkölti-e mind vagy spórol a jövő évi erősítéshez. Ha azt vesszük, hogy nem változott a büdzsé, akkor még simán belefér egy nagy név. Szerintem ez center kell hogy legyen. Tudtommal szabad még Calcaterra, illetve azt sem láttam még sehol, hogy a széthulló Cattaróból csapatot talált volna a horvát Smodlaka. Mondjuk elég gyenge éve volt a legutóbbi, de Kiss Gergő és Steinmetz Barna mellett talán képes lenne összeszedni magát. Én amúgy a jelenlegi helyzetben bármilyen jó közepes délszláv centernek tudnék örülni. Sőt, el lehetne hozni a Vojvodina centerét, aki az Interligában megmutatta, hogy közel Partizan szintű játékos, aztán a Budva centere is jónak tűnt nekem a Honvéd elleni Euroliga meccseken. És még felmerülhet Kincses vagy Szirányi neve is. Aztán fontos a jobbkezes átlövő kérdése is. Oda mondjuk be lehet tenni valamelyik fiatal titánt, de ha bírja a pénztárca, akkor Boskovicsot meg kellene környékezni. Nyéki is jó lenne, róla el tudom képzelni, hogy a Vasasért otthagyná az olasz kiscsapatot.

Tomute hozzászólása
Tomute31483
2010.06.23. 10:18

Gondolom a két év a sportszerződésre vonatkozik?és a reklámszerződés hány évre szól? :-)) Esetleg valami opció? :-))

totka30 hozzászólása
totka3031482
2010.06.23. 09:43

Alakul a Vasas,szükség is van rá a bajnokságban.De vagy még igazol vagy előtérbe helyezi az utánpótlását,amit az Eger már megtett,beépítette a fiatalokat a nagyágyúk mellé.

sanya05 hozzászólása
sanya0531481
2010.06.23. 08:40

Ha jól tudom Calcaterra is távozik Reccoból, ő már leigazolt máshova?

BG hozzászólása
BG31480
2010.06.23. 07:43

Nagyon orulok Gergo igazolasanak es Barna visszateresenek. Nekem azonban meg mindig bajom van a vezetoseggel. Ket eligazolt jatekos utolso harom havi fizeteset visszatartani azzal, hogy majd kifizetik ha alairjak, hogy egy ev mulva visszaternek a Vasashoz, szerintem ez egy utolso szemetseg. Ez a magyar sport elet sotet napja hogy ilyen letezhet. Ezek a jatekosok megdolgoztak a pezukert es, hogy mit csinalnak egy ev mulva az az o dolguk. Az igazsag az, hogy ha a vezetoseg betartotta volna a szavat akkor ma Gergo es Barna melett Kicsi es Hosi is a Vasasban lennenek es gondolkozhatnank egy ujabb bajnoksagon.

móka hozzászólása
móka31479
2010.06.23. 01:01

Isten hozott Gergő Angyalföldön! Reméelm, hogy az érkezésetek Barnával, megadja az alapot ahhoz, hogy a Vasas jövőre is nagyon erős csapat maradhasson! Amikor a Honvédban játszottál, már előre rettegtem, amikor a Vasas kapujára lőtted a labdát...Remélem a lövőerő mit sem kopott, és sok örömet fogsz nekünk szerezni! Érezd jól magad, és hajrá Vasas!!

Gábor hozzászólása
Gábor31478
2010.06.22. 22:13

Úristen, most hogy elküldtem a saját szövegemet, olvastam "vasvélemeny" kommentjét...Szóval eltávozott közel 200! gól... Jó, tudom hogy így nem lehet számolni, mert majd " rálövik mások" de ha csak 140 megy be abból a 200 lövésből, akkor már a jó ha a négyben vagyunk... Sajnos ez a realitás, még akkor is ha majd Kiss Gergő balról "benyomja" a kb. 50-et... Szóval nagyon kellene még legalább egy bombaerős center, aki szállítja a fórokat... Közben megnéztem, Zlokovics tárgytalan, már leszerződött a Jadran Hercegnovihoz...Bocs, hogy úgy "tipródok", mintha én volnék a játékosszerző menedzser ( természetesen csak egyszerű mezei szurkoló vagyok) de sem magyar, sem idegen "vízben" nem "látok" megfelelő centert... Elsősorban már nem is az a gond, hogy drága, hanem az, hogy nincs ( mármint szabad azaz még nem leszerződött pólós) Vagy Ti tudtok ilyet...?

Gábor hozzászólása
Gábor31477
2010.06.22. 21:53

Vanja Udovicsics 28, Boris Zlokovics és Miho Boskovics 27 évesek, a legjobb korban vannak... ( de hátha mégsem annyira "csillagászati " a vételáruk ...) Akkor, ha a Varga -testvérek, Kis G. és Hosnyánszky "együttes pénzkeretét" "négynek vesszük" szerintem abból Kiss Gergő és Steinmetz Barna "elvisz" kb. 1,5- öt ,legfeljebb kettőt, és még egy "nagy durranásra" talán lenne lehetőség. Leginkább a centerposzt a "foghíj", Vörös Viktor nagyon egyedül lesz, kellene Neki a váltótárs... Zlokovics center, ő lehetne a "délszláv vadállat", úgy tudom még szabad... Ha mellé még jönne az Udovicsics is "átlőni", akkor megint mehetnénk az aranyért... Gondoljunk bele:Ha a négyből marad 2,5 -ös keret és a külföldi kéri mondjuk a dupláját annak, amit teszem azt a Varga Dani vagy a Kis G,. kapott, akár megadható lenne. Persze tudom, hogy a második légiós már csak álom, de el tudnám képzelni Nyéki Sünit is átlövőnek...Róla tudtok valamit? Marad továbbra is a Nerviben? (ha jól tudom ott volt az előző szezonban a Kiss Csabával együtt)

vasvelemeny2 hozzászólása
2010.06.22. 21:42

Megtaláltam az idei vasas házi góllövőlistáját a vscpolon. Hosnyánszky Norbert 53 Varga Dániel 53 Varga Dénes 52 Létay Krisztián 29 Kis Gábor 27 Katonás Gergely 26 Kovács Róbert 23 Decker Ádám 22 Vörös Viktor 16 Takács Bálint 12 Hőna Dávid 10 Ernyey Márk 7 Fülöp Bence 5 Rusz Bertalan 2 Ebből is látszik, hogy a lövések 90 százalékát az olimpiai bajnokok vállalták, ebben kell fejlődni a többieknek hogy merjen mindenki többet vállalni hiszen vannak jó lövőink. Kis Gergő és Létay megoldja a rossz kéz oldalt, kéne egy jó center még de Katonás sőt Kovács Robi is kiváló lenne kapáson, Decker is lőtt hatalmas gólokat. Barna személyében pedig egy kiváló taktikus vezéregyéniség érkezik. Nekem ez egy nagyon szerethető csapatnak tűnik!

avner hozzászólása
avner31475
2010.06.22. 20:16

Egerfan! Az nem úgy van, hogy egy KG szintű játékost nagyjából minden csapat szívesen látna, mint egyébként az Eger is... (ha máshonnan nem is de legalább az interjúból kiderül). Azon azért gondolkodj el, hogy egy 3x-os olimpiai bajnokról miket irogatsz...

dorka06 hozzászólása
dorka0631474
2010.06.22. 20:16

ez komoly??? Mi az ,hogy az Egerbe nem férne be egy háromszoros olimpiai bajnok? És akkor mi van Szécsi Zolival és Biros Petivel ők is "öregfiúk"? Szerintem igenis szükség van az ilyen tapasztalt játékosokra ,akiktől a fiatal tehetségek megtanulhatják milyen is az igazi vízilabda.Azt ,hogy hogyan kell küzdeni,csapatként játszani és győzni... Pekingben is hatalmas szerepük volt az "öregfiúknak". Kemény Dénes szerint is ők tanították meg az fiatalokat nyerni... Véleményem szerint nincs olyan csapat a világon ahova Kiss Gergő vagy bármelyik olimpikonunk nem férne be...

balzs hozzászólása
balzs31473
2010.06.22. 20:14

Írja ezt "jozsi47" kisbetűvel :):)

kiskun968 hozzászólása
2010.06.22. 20:01

Csak hogy végre igaz a hír,amit múlt hét szerda óta tudok))) Kár, hogy Ádi nem tudott jönni, de az adott szó kötelez... Jók leszünk az már biztos)))))))))))

Daret hozzászólása
Daret31471
2010.06.22. 20:00

Óh, várjál, nem kommentelt még mindenki! :)

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731470
2010.06.22. 19:50

Fanyalgóknak? Eddig egyetlen egy ember fejtett ki ellenérzést Kiss Gergő érkezése miatt ,de ő sem a játéktudását vonta kétségbe.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731469
2010.06.22. 19:47

Edzőt? Miről beszélsz? Zsinórban 4 bajnoki cím után?

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731468
2010.06.22. 19:46

Akkor gondolom Szecskát vagy a kis Csuvit sem szíveled.Ők sem a 20-as éveiket tapossák.Tipikus bunkó hozzászólás volt a részedről. És igen ,én személy szerint örülök mind Kiss Gergő mind Steinmetz Barna érkezésének.Magasról leszarom mennyi idősek amíg tenni akarnak és tudnak a Vasasért.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731467
2010.06.22. 19:42

Még mindig nagy kezdőbetűvel kell írni a Vasas nevét.Ritka tanulatlan ember lehetsz.Vagy csak szimplán bunkó.

Daret hozzászólása
Daret31466
2010.06.22. 19:14

A fanyalgóknak: összetehetitek a kezeteket, Kiss Gergely nem a piszkos mázlijának köszönheti eddigi eredményeit. Inkább örülnétek, hogy a piros-kékek ajánlatát fogadta el. És rosszkézen sem ártott az erősítés. Folyton azt hangoztatják itt sokan, hogy jöjjenek már haza a légiósok. Íme, most hazajött Geri is, Csuvi is, erre mit kap Geri? Én örülök az erősítésnek, unalmas lenne a szezon vasas nélkül.

Daret hozzászólása
Daret31465
2010.06.22. 19:12

Nem értem ezt a folyamatos Földi Lacizást (főleg Vasas-szurkolói oldalról, bár most éppen nem erről van szó). Zsinórban 4. bajnoki címben volt benne a keze, és ha jól tudom - jelzem még nem vagyok nagy szakértője Földi mester pályafutásának - volt egy igen kiemelkedő ezüstérmük is, egy olyan csapattal, amelyből a megelőző szezon végén kulcsjátékosok távoztak. Lehet, hogy tud valamit... Vagy mindig jó képességű, meghatározó, vezéregyéniségekkel tűzdelt játékosok voltak a keze alatt, ezért a sikeresség? (Schumacher is csak azért lett 7x-es világbajnok, mert folyton jó autót tettek a s.gge alá, ugye?) Mondjuk, néha nem árt váltani, ha túlságosan belefásul az ember valamibe. De ezt majd a szakvezetéssel együtt eldöntik, mikor látják elérkezettnek a búcsú idejét...

aero hozzászólása
aero31464
2010.06.22. 19:05

én viszont szívesen láttam volna az Egerben. Nagyszerű játékos, a Vargáktól is jobb játékosnak tartom őt. Kár, hogy a vidéki élet nem volt vonzó számára. Nagyszerű ellenfél lesz.

Egerfan hozzászólása
Egerfan31463
2010.06.22. 18:47

Örülök, hogy a Vasasba ment. Egerbe nem igazán fért volna be, és mi nem öregfiúk csapatát építjük. Legyetek vele boldogok.

sasa hozzászólása
sasa31462
2010.06.22. 18:30

minden évben klasszisok hagyták el a vasast évek óta és érdekes módon végül alig gyengültek vagy még jobbak is lettek mint a megelőző évben. reméljük idén is valami hasonló fog történni. földinek ebben nagyon komoly érdemei vannak. mindenesetre kiss gergő+steinmetz barana+fiatalok nagyon jó alap.

dorka06 hozzászólása
dorka0631461
2010.06.22. 17:39

Mi az ,hogy bújtatva tudtátok meg ,hogy érkezik a Vasasba Steinmetz Barna? Hiszen több sporttal foglalkozó újság is megírta már!Közös megegyezéssel távozik a Fraditól és tér vissza a Vasasba! Az biztos ,hogy az ő vezetésével igazi csapat lesz a Vasas és remekül fogják beépíteni a fiatal játékosokat,akik pedig rengeteget tanulhatnak Kiss Gergőtől és Steinmetz Barnától! Én személy szerint már nagyon várom a bajnokságot , nagyon izgalmas meccsek várnak ránk! hajrá magyar vízilabda!hajrá Vasas!

bogyo hozzászólása
bogyo31460
2010.06.22. 17:09

Edzőt nem cserél a Vasas? Szerintem ott is lesz mit keresni egy meggyengült kerettel....

Bitskey hozzászólása
Bitskey31459
2010.06.22. 16:11

Egriként üdvözlöm Kiss Gergő döntését. Mindig kell egy erős Vasas a hazai bajnokságba és a nemzetközi pólóséletbe is. Hajrá Magyar Vízilabda!

szamóca hozzászólása
2010.06.22. 16:10

szubjektív, de jó, igazolható, magyar center már nincsen. valami délszláv fenevad jól jönne. + Vöri nyáron nagyot fejlődhet a válogatottal, és ez a behívás, ebben az időben így a jövő évi Vasasnak is csak jót tehet Barna visszatérése pedig...leírhatatlan... ;)

Hewson hozzászólása
Hewson31457
2010.06.22. 15:42

Kiss Gergo bombagoljai, fantasztikus bal keze nagyon nagy erosites. Steinmetz Barnarol mindent elmondott, amit elmondani erdemes: igazi csapat lesz a Vasas az O vezetesevel, ez biztos. A kerdes azonban tovabbra is marad: ki fog centerezni es kiallitasokat szerezni? Ki fog kintrol (balkezrol megvan, de ez nem eleg) kintrol golokat loni a ket Vrag es Hosi kivalasaval? Kovacs Robi, Katonas, Fulop es a ket bekk: Decker es Takacs jok, de nagyon nagyot kell, hogy javuljanak tamadasban ahhoz, hogy a Vasas fel tudja venni a versenyt akar csak hazai szinten is, mondjuk az Egerrel...Nem latom a tamado klasszisokat, akik meccsenkent akar 3-4 golt is vallalnak es huzzak a csapatot...Persze lehet, hogy pont ettol lesz szarnyalo a garda: a kiseb nevek egyutt, igazi csapatkent funkcionalva tudjak majd a klasszisokat, es egyeni szinten adott esetben nagyobb tudasu, nagyobb nevu jatekosokat felvonultato csapatokat legyozni... "Csapatabb" lesz, az fix.

szamárhegy hozzászólása
2010.06.22. 13:58

Jó lesz itthon látni újra Kiss Gergőt! JÓl átalakult a Vasas, de remélem sikerül az érkezőkből, a fiatalokból egy jó csapatot gyúrni. Rolling "Mindegy, tiszta lapot kell adni Kissnek, és aztán majd meglátjuk." Elég arcos, ahhoz képest, hogy ki mennyit tett a magyar pólóért.

mendemonda hozzászólása
2010.06.22. 13:53

milyen szánalmas vagy, de ez csak téged minősit:)))

U.E 02 hozzászólása
U.E 0231454
2010.06.22. 13:52

Remélem az új csapatában nem ütik megint szét az arcát:D Mindenesetre örülök hiszen ez a bajnokság egy erős Vasas nélkül semmit se érne. Hajrá Eger

balzs hozzászólása
balzs31453
2010.06.22. 13:28

Egyébként a vasas szurkolók mindenkit utálnak? Mondjuk engem is meglep, hogy inkább megy a vasasba, mint a Fradiba, vagy a Honvédba, ha már mindenképp fővárosi csapatba akar menni. Udovicsicset mintha már írta volna valaki hogy visszamegy a Partizanba (nyilván hogy nehogy tényleg honosítsák az olaszok) meg egyébként se tudná megfizetni a vasas.

szamóca hozzászólása
2010.06.22. 13:27

gondolkozzatok, minden, amit eddig esetleg a Vasas ellen tett, vagy más ellenfelei ellen, minden, azt, azokat most a Vasasért fogja tenni.

stanchi hozzászólása
stanchi31451
2010.06.22. 13:27

Közös megegyezéssel jön el a Fradiból...

balzs hozzászólása
balzs31450
2010.06.22. 13:26

Lehet hogy a Fradi még nem tud róla, azért így bújtatva közlik ;)

szamóca hozzászólása
2010.06.22. 13:25

amúgy szerénytelenül előre jelezném, hogy, ha esetleg kint a meccseken valaki a táborból picit messzebbre menne Kiss Gergővel kapcsolatban, mint jelenleg(!) kellene, azt szó nélkül fel fogom pofozni... ;)

szamóca hozzászólása
2010.06.22. 13:22

jó volna még egy center, és egy átlövő...

Én hozzászólása
Én31447
2010.06.22. 13:07

ha nem elsz már új érkező, akkor a Vasas kerete ilyesmi lehet jövőre: Nagy V, Jónás Gy., Kiss G, Steinmetz B, Katonás G., Létay K., Kovács R, Hőna D., Decker Á., Takács B., Vörös V., Ernyei M., Rusz B., Fülöp B, Nagy Norbert Z. ...

Brada hozzászólása
Brada31446
2010.06.22. 13:05

Steinmetz Barna is érkezik?? Neki még élő szerződése van nem?? Vagy kivásárolja a Vasas? az nem lesz olcsó....

BT hozzászólása
BT31445
2010.06.22. 12:58

Vagy nem érdekli őket.

matehun hozzászólása
matehun31444
2010.06.22. 12:53

Bizony az utánpótláson dől el a jövő. Ahogy sokan írják szűk a hazai jó játékosok piaca, és a magyarokon kívül nem lesznek itt más klasszisok, hacsak nem lesz kicsivel több pénz a honi vizilabdában. Ráadásul nyílván sokan szivesen mennek külföldre is. Tehát a folyamatos jó utánpótlás kell ahhoz, hogy a hazai színvonal nőjön, vagy legalább ne romoljon. Amíg nem lesz pénz addig ez az út marad.

verell hozzászólása
verell31443
2010.06.22. 12:52

3-as, ludasmatyi!!! Maradjunk annyiban, hogy lövegetek sincs róla, hogy miről beszélek...

szamóca hozzászólása
2010.06.22. 12:36

alakul a dolog... ;) Vasas drukkerek, inkább két kezetek csapjátok össze, és örüljetek, örüljünk de nagyon.

ludasmatyi hozzászólása
2010.06.22. 12:29

Valahogy majd csak túléli - meg mi is:-)

Én hozzászólása
Én31440
2010.06.22. 12:28

Nem kell félteni a Vasast, Magyarország és talán a világ egyik legjobb utánpótlásával rendelkezik... 4en jövőre egészen biztosan a felnőtt csapatot fogják erősíteni, és nem hiszem, hogy csalódást fognak okozni, a Vasas jövőre olyan csapat lesz, mint amilyen az Eger volt tavaly - fiatal, ifistákkal teli... és azért Kiss G.,Steinmetz B.,Katonás,Vörös,Nagy Viktor,Létay mag sem rossz.

3-as hozzászólása
3-as31439
2010.06.22. 12:21

Igazad van ez nem a Te köröd, Ő klasszis játékos, 3 szoros Olimpiai bajnok, akit a Pro Recco is szívesen látna a köreiben.

verell hozzászólása
verell31438
2010.06.22. 12:11

Van olyan játékoskör, akit nem szívesen látok a Vasas-ban! Kiss az egyik ilyen!

B (régi) hozzászólása
2010.06.22. 12:02

Érdekes, hogy Steinmezt Barna érkezését így bújtatva kell megtudnunk. Kéne még egy jó center, és akkor el lehetne mondani, hogy csak kissé gyengült a csapat. Ha pedig jönne még egy jó jobbkezes lövő is, akkor lehetne bízni igazán a bajnoki címvédésben. Ez utóbbi nélkül a klsszikus átlövő posztján nem lenne értékelhető emberünk. Esetleg Katonás kitolódhat arra a posztra, de ő olyan régóta játszik már védőt a Vasasban, hogy kétlem, hogy ínyére lenne az a poszt. Még úgy is, hogy annó a Fradival azon poszton gólkirály lett.

Rolling hozzászólása
Rolling31436
2010.06.22. 11:57

Az első konkrétum az érkezők oldalát nézve a Vasas kapcsán. Lehetett volna más is a Vasas szurkolók szája íze szerint, de ez van, ezt kell elfogadni. Azt gondolom, hogy Kiss Gergő játéktudása nem lehet kétséges, ugyanakkor a múltban történtek vele kapcsolatban "dolgok". Mindegy, tiszta lapot kell adni Kissnek, és aztán majd meglátjuk. Azért jó lenne, ha Steinmetz Barna mellett mág lenne más is, bár a piac már nagyon szűk. Udovicsis, Boskovics nem lenne rossz. Igaz, nem a hosszútávű jövő lenne a négy "öreg" játékos, de a túléléshez elég lenne az a keret. Aztán 2-3 év múlva ismét lehetne egy tartős és stabil csapatot kialakítani a sajátnevelésű fiatalokból, és egy-két jó korú igazolásból.

Najó hozzászólása
Najó31435
2010.06.22. 11:46

Legalább a játékosoktól megtudjuk a híreket :-) Máshol a klub jelenti be a dolgokat. Természetesen jó lesz újra itthon látni Gergőt! Hajrá Eger! Hajrá Magyarok!

baluka hozzászólása
baluka31434
2010.06.22. 11:32

és természetesen mielőbbi gyógyulást kívánok Gergőnek, és minél kevesebb gólt a Honvéd ellen :)

baluka hozzászólása
baluka31433
2010.06.22. 11:32

Ezen meglepődtem, hogy a Vasasba igazolt. Barnán pláne. Érdekes lesz a bajnokság nagyon, a Fradi így már sokat gyengült.

3-as hozzászólása
3-as31432
2010.06.22. 11:31

Üdv. újra idehaza! Megtelnek a lelátók nézőkkel és gyerek vizipólósokkal, akik csodálnak és tanulnak Tőled! Sikeres térdműtétet és mielőbbi javulást kívánunk!

cowk hozzászólása
cowk31431
2010.06.22. 11:25

HAH