FACEBOOK

Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor válasza a Vasas nyilatkozatára

Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor válasza a Vasas nyilatkozatára
hozzászólás, 2010.06.13.

A nagy port felvert átigazolási ügy két érintettje vasárnap a következő közleményt juttatta el a VLV szerkesztőségéhez: Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor szomorúan vették tudomásul az igazolásuk körül kialakult vitát. A két olimpiai bajnok vízilabdázó a kétéves szerződés lejárta után azt hitte, minden gond nélkül és barátságban tud elválni csapatától, amellyel mindkét évben magyar bajnok lett. A kialakult helyzet - melyben személyük úgy került beállításra, hogy ők minden megállapodást felrúgva kívánnak a Vasas egyik legnagyobb riválisához, az Egerhez szerződni - arra kényszerítette őket, hogy a nyilvánosság elé lépjenek.

Sportolók vagyunk, nem jogászok. Nem kívánunk belemenni a jogi vitákba, az a jogászok dolga. Mi csak szeretnénk ebben a közleményben bemutatni azt, hogy nem csaptuk be a Vasast, sőt, mindent megtettünk azért, hogy a Vasasnál folytathassuk a játékot.

Mindketten két évvel ezelőtt érkeztünk a Teva-VasasPlakethoz, ahol kétéves szerződést írtunk alá. Ez a szerződés az idei bajnokság végén lejárt, így szabadon igazolhatókká váltunk. Április elején ezért behívott mindkettőnket a Vasas vezetősége, hogy a szerződésünk hosszabbításáról tárgyaljunk. Megkérdezték, mik a szándékaink, mi pedig jeleztük, hogy szeretnénk a csapatnál maradni, ha a vezetőség is úgy gondolja és a kért feltételeinket teljesíti. Az általunk megfogalmazott kérésekre a vezetőség annyit válaszolt, hogy valószínűleg nem lesz gond azokkal. Ki kell hangsúlyoznunk, hogy itt nem történt semmilyen megállapodás, sőt még biztos ígéretet sem kaptunk semmire. Ezért azonnal jeleztük a vezetőségnek, hogy szeretnénk, ha április 25-ig megtörténne a megállapodás és a szerződés megkötése, hiszen a játékosnak is az a jó, ha minél hamarabb biztosan tudja, hol fog játszani a következő szezonban. Április 25-ig azonban semmi nem történt. Április 25-e és május 8-a között, amikor megkezdődött a magyar bajnoki döntő, kétszer is rákérdeztünk a szerződésünkre, a válasz mindkét esetben az volt, hogy nyugodjunk meg, nem lesz vele semmi gond. De további lépés megint nem történt. Ki kell hangsúlyoznunk, hogy az Eger vezetősége egész idáig és később sem keresett meg minket. Természetesen kaptunk ajánlatokat külföldi csapatoktól mindketten, de mivel tudtuk, hogy itthon akarunk maradni, és biztosak voltunk abban, hogy a Vasasnál folytatjuk, nem is kezdtünk komoly tárgyalásokba ezekkel a csapatokkal. Május 26-án elkövetkezett a bajnoki döntő utolsó meccse, ahol ismét megnyertük a bajnokságot. A döntő napjának estéjén folytatta ismét a Vasas velünk a tárgyalásokat, ahol kiderült, hogy a korábban már szóban megígért kéréseinket nem kívánja teljes mértékben teljesíteni. A hivatalos tárgyalás a döntő után két nappal kezdődött, ahol a Vasas vezetősége ajánlatot tett, de messze kedvezőtlenebbet, mint amire korábban szóban ígéretet tettek. Erre egy hét gondolkodási időt kértünk. Az Eger csak a hét lejárta előtt pár nappal keresett meg mindkettőnket. Az általuk felvázolt koncepció annyira megtetszett nekünk, hogy szinte gondolkodás nélkül eldöntöttük, hogy megyünk, amit másnap be is jelentettünk a Vasasnak. Ami ezután történt, már a jogászok vitája, ezért ebbe nem szeretnénk részleteiben belemenni.

Amit mindenképp ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy mi nem akartuk minden áron elhagyni a Vasast, sőt, folyamatosan kerestük a megállapodást. Mivel a Vasassal nem sikerült megállapodnunk és közben az Eger megkeresése azt bizonyította, hogy nagyon szeretnék, ha náluk folytatnánk, nem mondhattunk erre nemet. Az Eger idén ünnepli a klub alapításának 100. évfordulóját, amit a 2010/2011-e szezonban bajnoki győzelemmel és az Euroliga Final Four-ba való esetleges bejutással szeretne emlékezetessé tenni. Ennek érdekében egy nagyon erős csapatot akar összeállítani, amiben nagy szerepet szán nekünk is. Ezért a döntésünkben nagyban közrejátszott, hogy szeretnénk mi is részesei lenni ennek az évnek és a város ünneplésének, amikor – reményeink szerint - az Eger a bajnoki győzelmét ünnepli. Úgy gondoljuk, hogy ilyen eseménynek részese lenni, az Eger esetleges győzelmét a várossal együtt ünnepelni a 100. évfordulóján, kevés sportolónak adatik meg a pályafutása során. Ha pedig mi megkapjuk erre a lehetőséget, akkor szeretnénk élni vele.

Nem kívánjuk ezzel a nyilatkozattal a feszültséget erősíteni, hiszen szerettünk a Vasasban játszani, a vezetőkkel a két év során jó kapcsolat alakult ki, a szurkolók támogatása pedig nagyban segítette az elért sikereket. Reményeink szerint a jogi viták hamarosan véget érnek és sikerül a kérdéses pontokat tisztázni.

86 régi hozzászólás

punki hozzászólása
punki31515
2010.06.24. 02:56

Van egy fényképünk, talán Te is rajta vagy egerfan, amin feltesztek egy transzparenst, melyen egy ökölbe szorított kéz van, amiből egy kinyújtott középső ujj mered az ég felé. A szöveg mellette az, hogy JUDÁS KICSI! Ezt nem a VASAS szurkolók tették ki, hanem Ti! Kiss Gábor a fülem hallatára 4 alkalommal is úgy válaszolt, hogy mindenképp marad a VASAS-ban!!! És azt nyilatkozta, hogy Egerbe és a Gerendáshoz ő soha többet vissza nem megy! (erre is van vagy 50 tanú) Így szeressétek őt! Legyetek velük boldogok! És hát azért akkor is : Hajrá VASAS!

punki hozzászólása
punki31514
2010.06.24. 02:50

A Hosi-Kicsi párosra meg azért vagyunk idegesek, mert hazudtak többszörösen!! Megegyeztek a VASAS-sal,. hogy maradnak. Kész volt a szerződésük, de azt mondták, hogy a Kicsi elment horgászni. Úgy látszik úgy volt mint a Tanú című filmben: Jöttek a békaemberek, és Kicsi és Hosi Eger játékos lett. Mindez azután, hogy a VASAS elengedte a Varga fivéreket, és azután, hogy az Ádit se tudtuk hazahívni, mert addigra megegyezett a Kotorral (ja, ő nem csinált a szájából emberi hátsót)Szóval ezek mennek meg a bárányfelhők! Hajrá VASAS!

Egerfan hozzászólása
Egerfan31373
2010.06.18. 13:29

Az nem lehet, hogy épp a szurkolóik miatt igazolnak el ? Lásd pld. a Vári Attilával való viselkedésüket, pedig amíg ott játszott a lelkét kitette a csapatért. Elég nehéz lesz ennek a sok dühös szurkolónak megemészteni jövőre, hogy a 7-ik helyért fognak küzdeni. HAJRÁ EGER !!!! HAJRÁ EGER !!! HAJRÁ VIDÉK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lolla hozzászólása
lolla31319
2010.06.16. 14:27

:)))

totka30 hozzászólása
totka3031198
2010.06.15. 09:15

Be kell vetni Méhest,mint titkos ászt centerbe,mondjuk az Eger ellen és Binder fogná szoros emberfogással.Szerintem 2 perc után kibontaná a teljes igazságot:-)

vaci ut hozzászólása
vaci ut31197
2010.06.14. 20:42

Olimpia dontok : miert neztem volna csukott szemmel ??????? A valogatott az mas,ott MAGYARORSZAG jatszik az epp aktualis ellenfellel. A klubmeccsek masok . / Csak hogy erzekeld mirol beszelek : ugye itt a foci VB. A mult szombati Anglia - USA meccset itt a helyi pub elott kialakitott nagy kivetiton neztem ,nehany angol kollega tarsasagaban. Volt koztuk MU,Chelsea,Aston Villa drukker is. A Man.UTD drukker figura ugy ruhelli Gerrardot,hogy ahhoz kepest en ,,imadom " a varit. Megis a 4. percben ,mikor Steve golt rugott ,majdnem megcsokolta a kepernyot ! na,kb. ez a helyzet ./ Udv

vaci ut hozzászólása
vaci ut31196
2010.06.14. 20:36

Nem nekem irtad,o.k. ! Amugy nem en kezdtem / ld. Xanax ,stb. / Na,csa

Daret hozzászólása
Daret31195
2010.06.14. 20:15

cowk, téged kifelejtettelek! Gondolom, számodra vicces volt :)

im hozzászólása
im31194
2010.06.14. 19:58

Minden értelmes játékos távozott? Azért én nem becsülném le Katonást, Kovácsot, és a többieket sem. Sokszor bebizonyosodott, hogy hiába van egy-egy olimpiai arany négy ember nyakában, nélkülük nehezen ment volna a 4. ob bajnoki cím! Kedves Tomute! Ha már megszólítottál... én már rég csak nevetek ezeken a fejtegetéseken, a tiéden is. A dolgok haladnak a maguk útján, teljesen mindegy, hogy itt ki mit mond. A kommentek semmiféle hatással nincsenek a jövőbeni történésekre. Ha attól jobban érzed magad, hogy gyenge összesküvéselméletnek titulálod a szösszeneteimet, hát legyen. Azt a naivitást inkább nem minősítem, ahogy azt szeretnéd gondolni, hogy az ártatlan, szívbéli jóságú, kedves, joviális Eger küzd a gazdag, csúnya, gonosz, Vasassal. Bár ezt nem te írtad, de ide írom: a Nemzeti Sport szerint az Eger tavalyi költségvetése 130 és 150 millió között volt és ez ugyebár 25%-al kevesebb volt, mint az előző évben. Most ezt a 25 %-ot is visszakapják. Nem irigylem, bár minden egyesület ekörül kapna! A Vasas tavalyi költségvetése (szintén Nemzeti Sport) 120 millió forint volt. Számold ki, ki állt/áll jobban. Kása tavaly valóban jelezte, hogy visszajönne, úgy tudom annyi euróért, amennyit a Recco is kínált neki. Az összeg végülis mindegy, tudomásom szerint abban maradtak vele, hogy a kért összeget csak akkor tudják kifizetni neki, ha a reklámjogot értékesíthetik, de az akkor még a Vodafone-é volt. Én nem voltam ott, mint ahogy szerintem te sem, tehát nem tudjuk, mikor mi hangzott el pontosan. Szóval ne állítsunk olyant, amit nem tudunk bizonyítani. Én örültem volna, ha hazajön, jót tett volna a hazai pólónak, ha itthon játszik. A Vargák évek óta hezitálnak, most így döntöttek. Szakmai kihívást kerestek és nyilván pénzt is, ez normális. Bárki aki mást állít, az hozza tanúnak Danit-Dumit az állítása mellé. Az nem bizonyíték, hogy valaki állt már olyan mellett, aki ismer olyant, aki állítólag hallotta, hogy... A többiek, akik szintén elmentek a Vasas fennállása alatt - nos azt hiszem, nem többen, mint bármelyik klubból. Ekkora mozgás minden évben minden klubban volt. Ez a mostani csak azért izgalmas, mert az Eger vérszemet kapott a nagy ellenfél esetleges meggyengülésétől. Bekínáltak egy olyan összeget, ami megtetszett a fiúknak és meggondolatlanul, rosszkor időzítve, rosszul (illetve nem) kommunikálva hoztak egy döntést. Nem tudom, hogy nekik jó döntés-e, szerintem kétséges, hogy valóban megkapják-e végig azt, amit beígértek nekik, de mindegy. Az Eger nem fogja kiharcolni nekik kétszer is a fejenként kb kétmillió értékű pólós-nyaralást Ausztráliában, az biztos. De ez az egész itteni szócséplés (az enyém is) már nem releváns, rég túlaladott állapot. Mindenki rendezi a sorait, szerintem elég jól :)))))))))))))))))))) A Vasas ott lesz az élmezőnyben és kész. A lényeg: senki nem olyan fehér, vagy fekete, mint ahogy a szurkolók látni szeretnék. Én ebben a témában már nem fogok véleményt mondani.

cowk hozzászólása
cowk31193
2010.06.14. 19:42

nem nyert

drukker hozzászólása
drukker31192
2010.06.14. 18:52

Hát nem irigylem a Vasas vezetőségét, nagyon fel kell kötniük a gatyájukat, hogy számodra szimpatikus játékosokat találjanak. Rossz lehetett az olimpiai döntőket sokszor csukott szemmel nézned, amikor az általad nem kedvelt játékosok játszottak és nyertek.

Daret hozzászólása
Daret31191
2010.06.14. 18:40

Viccesnek tartod magad, vagy csupán hülyének nézel mindenkit? A "sz@reger" után "szarazeger" vagy "szárazegér" nagyon gyengécske, és még csak nem is kreatív próbálkozás. Csak a vak nem látja a verbális maszturbációdat. De ha te ezt élvezed, akkor egészségedre, nagyobb örömöd ne legyen az életben.

Tomute hozzászólása
Tomute31190
2010.06.14. 18:02

Varga Tamás a saját százezer eurós ( ~ 28 misis ) ajánlatát kiemelkedőnek minősítette. ?Állítólag? ? írtad: Kicsiék 1,8 + 0,2 = 2, azaz 20-24 misit zsebelhettek volna a Vasasnál?A difi elég sovány? Persze aki akar, hihet ezeknek a csepegtetett híreknek, amelyek mind a két játékos felelősségét, morális gyengeségét erősítik, és remekül elfedik azt a bizonyos lólábat. Nem látni a fától a Jenőt?Nemrég még volt egy F4-es csapat, amit nemhogy megerősítettek volna, hogy még több sansza legyen, hanem hagytak szétszéledni. Boldog boldogtalan, minden értelmes játékos távozott. Kása meg jött volna, de? Le lehet ragadni ennél az esetnél, szurkolóként csámcsogni, duzzogni, sértődni, fenyegetőzni, de ez csak arra bizonyság, hogy végre valamit jól csinálnak a piros-kék illetékesek. Megy a kajáltatása a fanatikusoknak, és furi látni, hogy ez milyen szépen sikerül. Ez persze egyéni szurkolói szoc. probléma, egészen addig, amíg az egri vezetést nem akarják mindenáron belekeverni a történetbe (im), egy ritka gyenge összeesküvés elmélettel. A vak is látja a trendet, aminek csak egy csöppnyi része-szereplője Kicsi és Hosi, akik tucatnyi társukkal gondolták azt az elmúlt években, hogy nem szeretnének a Vasasban játszani. Ki-ki a maga módján asszisztálhat a folyamatokhoz, bár szerintem kár lenne pár év múlva a Vasas nélkül.

matthew hozzászólása
matthew31189
2010.06.14. 15:44

egyébként ezt az "így nem bántalak" kitételt azért gondold már át újra. nem a vadnyugaton vagyunk, még feltételesen is zavar, ha ilyeneket üzen nekem valaki. főleg, hogy semmi olyat nem írtam, ami a te hozzászólásaidat stílusában alulmúlta volna, úgyhogy ezúttal kérlek, bíráld felül, amit írtál.

kiskun968 hozzászólása
2010.06.14. 15:44

Mert mi átutazzuk a világot is, ők jönnek-mennek, a VASAS MI VAGYUNK!!! http://vlv.hu/src/gal/2bb55c6b50ea067236cfeff1b5a109a4/p1770867.jpg

matthew hozzászólása
matthew31187
2010.06.14. 15:39

ezt nem neked írtam, hanem egy kimoderált illetőnek, aki telekáromkodta az üzenőfalat.

kiskun968 hozzászólása
2010.06.14. 15:35

http://vlv.hu/src/gal/775a2a12ad1eb6956942bfa84e4815d6/p5125185.jpg Ez szerelem a többi más csak kaland)))

Rebo hozzászólása
Rebo31184
2010.06.14. 15:26

Hagyjuk már abba ezt az árulózást, Judásozást. Semmi értelme ! Csak annyit értek el vele, hogy még inkább odateszik majd magukat ellenünk. Én sem tartom igazán szépnek, amit csináltak, a magyarázatukat sem fogadom el, de mindenkinek szíve joga ott játszani ahol akar. Ha eröszakkal megtartánák őket, vajon mennyit adnának ki magukból? Most inkább azzal kellene foglalkozni - ez persze a vezetőség dolga - hogy kit tudunk igazolni, hogy jövőre is bajnokesélyes legyen a Vasas.

B (régi) hozzászólása
2010.06.14. 14:42

Hát ez elég gyenge szöveg a srácoktól.

vaci ut hozzászólása
vaci ut31178
2010.06.14. 14:39

Nekem irtal ?? Akkor miert nem nekem valaszolsz ????????? Ha nem nekem irtal ,targytalan . Amugy egy Eger drukker haverom /Homburg / tudja hol lehet engem elerni . szabadsagom alatt el fogok menni Homburg komaval meginni nehany sort . Ha gondolod ,gyere. Mivel Homburg is ott lesz,igy nem bantalak ... Ha nem kekeckedsz,tan meg dumalhatunk is . HA NEM NEKEM IRTAL,tekintsd eme hsz-t targytalannak .

kiskun968 hozzászólása
2010.06.14. 14:20

Ez azt jelenti, hogy elment két pénzéhes zsoldos, aki nem mert kockáztatni kettő azaz kettő-százezer magyar forintot az 1.8 millióból. Mert azért dolgozni kellett volna s nekik kellett volna vinni a Csapatot a hátukon. Mentek inkább a többért a biztosabbért az ellenhez, ahol júdás volt az egyik.... Legalább most olyanok jönnek akik kiteszik magukat értünk és nem hazudtak nekünk soha... Ezzel csak jól járhatunk.

vaci ut hozzászólása
vaci ut31175
2010.06.14. 14:19

Hello Verell ! Kasas : senior es junior ! En mar annak sem orultem hogy a VASASba jottek . Az ido engem igazolt. Tomika sokszor volt az ujsagok cimlapjan abban a 2003-2004 -es szezon alatt. Ami a bibi ,csak es kizarolag a Story Magazin,Nok Lapja,Cosmopolitan es egyeb noi lapok cimlapjan. Ugye a Kasas -Oroszlan szonja ,,saga " . EN CSAK 1 cimlapra vagytam volna : A NEMZETI SPORT cimlapra!! Amikor eppen felemeli a bajnoki cimert jaro serleget ... Amugy is ,2004 marciusa ota / Szolnok - VASAS / duplan nem birom az embert . Amikor Kasas sr. es jr . lelepett,akkor kezdtunk el epitkezni !! EBBOL LETT ez a nagy csapat !! Varga Tamas ,es occse Zsolt . Mind2 halatlan kis ............ !! Amikor a 2002-es balhes donto utan egy eletre ki akartak nyirni oket ,mi a VASAS drukkerek kb. 100-an odamentunk a fegy. targyalas szinhelyere,hogy kialljunk a 4 srac /Varga Tamas ,Varga Zsolt,MATYI,Hesz / mellett . RENDOROKET HIVTAK RANK ,a vizilabda szovetseg kepviseloi !! Nyilvan kicsit be voltak sz....va ,hogy tan meg be is megyunk a targyalasra /Andrassy ut ,Dr.Berczes irodaja ... / . MI KIALLTUNK a sracok mellett !! Erre tavaly mit lattam a TVben ?? Varga Zsolti kiugat a VASAS drukkereknek ?? Elmehet a ..............ba ! A Varga Tamasrol nem is szolnek inkabb , a 2. apjat /SOMOSSY / szurta hatba ,2003 marciusaban ... Summa summarum : NEM BANTAM,hogy elhuztak innen a verbe !!!!!! udv !!

szamóca hozzászólása
2010.06.14. 14:14

nem tudom, de izgulni rossz :)

Hewson hozzászólása
Hewson31171
2010.06.14. 14:09

Ez azt jelenti, hogy a Vasas vezetosege kello minosegu es mennyisegu jatekossal fogja potolni a negy tavozo olimpikont?

szamóca hozzászólása
2010.06.14. 13:38

ne izgulj...

Hewson hozzászólása
Hewson31167
2010.06.14. 13:15

A jelenlegi helyzetben a Vasas vezetosegenek - mely nagyon komoly hibat kovetett el azzal, hogy a szamukra meg Markovits ur altal is "nagyon fontosnak" mondott Hosival es Kicsivel nem kotott szerzodest idoben - a legfontosabb kerdes nyilvan az, hogy ezek utan mit lehet tenni. Az csak a vak szamara nem nyilvanvalo, hogy azok utan, hogy mind a negy olimpiai bajnok, a magyar bajnoksag es a Vasas legjobb jatekosai eligazolhattak, itt fejeknek kellene hullani. Persze nem fognak, dehat ez egy ilyen orszag. Mindegy is. De hogyan tovabb? Ki johet szamitasba? Steinmetz Adi es Kiss Gergo nagyon kellene. De ok ket klasszis. Es negy ment el. Ki legyen a masik ket, de minimum egy klasszis igazolas? Mindenesetre a minumum az lenne, hogy Adit es Kiss Gergot mindenkeppen leigazolja a Vasas. Ez minimum, mar persze ha akar keresni barmit is a magyar bajnoksagban ez a tavaly meg Final Four-ra is predesztinalhato csapat...

totka30 hozzászólása
totka3031159
2010.06.14. 08:42

Szerintem meg a vezetőitek szúrták el a dolgokat,ráadásul ők akarták átverni a két játékost,mivel nem tartották a szavukat.Most pedig menteni a menthetetlent alapon,próbálják szépen rákenni a két játékosra,meg az Eger vezetőire az egészet,ezért szítják a tüzet,mert ha kiderülne az alkalmatlanságuk,gondolom repülnének.Ti meg szépen megeszitek ezt a maszlagot és lázadtok itt IQ bajnok hozzászólásaitokkal. Van "némi"rálátásom a jogra,amire hivatkoznak,finoman szólva véleményes. Szóval a ez a hiszti,csak a ti etetésetekre szól.De jó étvágyat hozzá.

Daret hozzászólása
Daret31158
2010.06.14. 08:31

Szerk, ez a nicknév maradhat?

verell hozzászólása
verell31156
2010.06.14. 08:23

Helló Váci út! Azt kérdezném tőled, hogy elmondtad; Dani, Dumi, Madaras, Windisch, 2 Steinmetz, Tóth Marci, Mátyás Zoli és a hasonlók elmenetelével nincsen semmi probléma (ellenben Vári, Kis G. és Hosi lelépésével), viszont érdekelne, hogyan értékeled a 2004-ben távozó Kásás és idősebb Varga-testvérek (Tamás és Zsolt) lelépését. Úgy emlékszem ők sem távoztak konfliktusmentesen!

Rebo hozzászólása
Rebo31149
2010.06.14. 06:01

Szia Zalán ! Tökélretesen igazad van mindenben amit leírtál.

RioF hozzászólása
RioF31148
2010.06.14. 01:09

Pajtás csak nehogy kapkodd majd a fejed péntek magasságában!:)))

szamóca hozzászólása
2010.06.13. 23:27

furi, valaki leírta az érem másik oldalát, és fel sem tűnt senkinek...talán, mert aki leírta picit éppen magára haragít mindenkit...

Bitskey hozzászólása
Bitskey31144
2010.06.13. 22:35

Egyet nem értek csak. A Vasas vezetése miért nem azzal foglalkozik, hogy megerősítse a csapatot a következő idényre? Kicsivel és Hosival már nem kalkulálhatnak, bíróság ide-jogorvoslat oda. Hosszú folyamat része ez a mostani balhé. Steinmetz Ádám távozását még meglehet magyarázni, a másik ikon Barnáét már kevésbé. És még akkor nem is írtam a hűséges Matyiról, vagy a megbízható Tóth Marciról. Ők is eligazoltak valamiért. Most ment a négy olimpiai bajnok. EGYSZERRE! Tudomásul kellene ezt venni és a jövőn dolgozni. Méhes ámítja a népet, nekem egy kipukkadt lufira emlékeztet a Vasas helyzete. Miért nem hozták már vissza Ádámot és Kiss Gergőt? Szivósról, Gór-Nagyról és Varga Csuviról lemaradtak. Most jönnek a magyarázatok, hogy azért nem tudnak erősíteni, mert "meggyengült" csapat senkinek sem kihívás. Nem a bíróságra kellene szaladgálni, hanem a csapatot megerősíteni. Pénz elvileg van, mert négy olimpiai bajnokot már nem kell fizetni. Meglepődnék, ha nagyot, vagy nagyokat igazolna a Vasas. Ennek egy nagy oka van. AZ ANYAGIAK!!!

matthew hozzászólása
matthew31143
2010.06.13. 22:12

ha ilyet írsz, akkor már a teljes nevedet is odaírhatnád alá. már arra a fél percre, amíg ki nem moderálnak.

Ólommadár 74 hozzászólása
2010.06.13. 22:09

ez a két szemét mocskos állat,a földi" és a (nem vétlenül nem említett büdös mocskos zsidó bérenc méhes Jenő (nem véletlenül kis betűvel ez a mocskos patkány és a köcsög unoka öccse,az a kis buzi mocskos műkapus majom még mindig itt van nálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ha a Viktor itt marad NÁLUNK AKKOR A KÉT MOCSKOS TALPNYALÓ,BÜDÖS,,TANULÓ,PARASZT,MŰEDZŐ,TETŰ, és a FÉREG BARÁTJA talpnyaló,BARÁTJA!!!!!!!!!MÉHES TE ÁLLAT FOLYIK A NYÁLAD BAZD MEG A JÓ KURVA ANYÁDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

drukker hozzászólása
drukker31141
2010.06.13. 21:34

Ezen a fórumon eddig nem a focirajongók színvonala és identitása volt a megszokott, nem lekelleni lemenni odáig (bocs normális focidrukkerek). Azt hiszem nem kell mindenkinek egyetértenie, de tartsuk tiszteletben, ha valakinek más a véleménye, más a kedvenc csapata, játékosa. Az életben nem minden állandó, a dolgok változhatnak, nem mindenki az első szerelmével éli le az életét, ettől még nem áruló csak esetleg végetért a szerelem és elválnak. Az már más kérdés, hogy hogyan intézik ezt el a felek egymás között. A sportolók és a sportvezetők is csak emberek, hibázhatnak, igaz jobban fáj a csalódás attól akit példaképnek gondolsz.

Hentes73 hozzászólása
2010.06.13. 21:28

Azért érdekelne valami!! Ha most 2 fórumozó valahol találkozna és szétütnék egymás fejét, akkor a Kicsi meg a Hosi hova igazolna mondjuk Abádszalókra????? Mit is számít a box???

Hentes73 hozzászólása
2010.06.13. 21:26

Ja igen! Bocs Matthew! Csak magas ez nekem mint a csirkének a ping pong asztal!!

matthew hozzászólása
matthew31138
2010.06.13. 21:24

azért a többes számmal csínján, csak erre már nem reagáltam. :)

Hentes73 hozzászólása
2010.06.13. 21:21

Eljutottunk ide hogy hogy verekedni akartok?? Ez szép!!

vaci ut hozzászólása
vaci ut31136
2010.06.13. 21:19

Most lepek. Foci VB . VASAS 4EVER !!! ----------------------------------------- A ,,vari fan club " uj tagjainak / kis g , hosnyanszky / pedig semmi jot sem kivanok . Reszemrol e tema lezarva !

vaci ut hozzászólása
vaci ut31135
2010.06.13. 21:15

Mitol lennek ideges ?? Bar egy kicsit telllllllllleg boxxxxxxantaxxxxxx !!! Mit ugaccc te nekem ?? En leirtam a velemenyem a 2 arulorol . Akik 5000 forintert talan meg a sajat mamajukat is ... Hol a bibi ?? --------------------------------------- Ui.: axxonyt kikerdezted,kiscsako ?? Xakadj le rolam ,vagy ha gondolod jun.20.-tol 3 hetig Bp.-n vok . Dumal6unk ...

matthew hozzászólása
matthew31134
2010.06.13. 21:09

a jelek szerint nem éltél a tanácsommal, pedig én nem szoktam rossz tanácsokat adni. ahogy látom, egyre idegesebb vagy. nem jó az egészségnek.

vaci ut hozzászólása
vaci ut31133
2010.06.13. 21:00

asszonyt kikerdezted mar a ,,kek csodarol " ??????????? Xanax ?? mi az ?? Andaxin meg csak-csak . Gerenda azt nyomja ,a vesztes dontok utan ... Ne kostolgass,kishaver ,o.k. ??

Hentes73 hozzászólása
2010.06.13. 20:28

Ismerek valakit aki olimpián is járt és nyert a Vasasból(nem hatalmazott fel ezért nem írom le a nevét). Ő most más csapatban játszik itthon. Véletlenül se gondoljátok hogy a Vasasban vagy a"másik" csapatban olyan rózsaszín a helyzet! Aki itt etikáról,meg klubhűségről, meg lelki összetartozásról irkál,az nem tudja hogy miket beszél!!! Ébredj fel!!!!!

Hentes73 hozzászólása
2010.06.13. 20:28

Ismerek valakit aki olimpián is járt és nyert a Vasasból(nem hatalmazott fel ezért nem írom le a nevét). Ő most más csapatban játszik itthon. Véletlenül se gondoljátok hogy a Vasasban vagy a"másik" csapatban olyan rózsaszín a helyzet! Aki itt etikáról,meg klubhűségről, meg lelki összetartozásról irkál,az nem tudja hogy miket beszél!!! Ébredj fel!!!!!

Zalán hozzászólása
Zalán31130
2010.06.13. 20:20

Nem feltétlen a nagyobb a lényeg. A könnyebben megszerezhető, és ahol kevesebbet kell érte tenni. Megfogták a munka könnyebb végét. Mellesleg pontosan felmérték, hogy Vargák nélkül, ha nekik kell lenni a húzóembereknek, az nem biztos, hogy menni fog. Eleve -2 party egy héten. Kicsi lesz ez a város a fiúknak. Ott csak diszkónap van, after nincs... Itt sokan el vannak ájulva olimpiai bajnokoktól, azért mert dicsőséget szereztek az országnak, a magyar sportnak. Ezért köszönet, ezért büszkék lehetünk rájuk. De emberileg nem feltétlen a legnagyobbak közé tartoznak mindannyian. Vannak persze... De nem ők. Huszonévesek, és nem tudják az anyagi javakat értékelni és nem tudják becsülni. Közük nincs ahhoz, mi folyik ebben az országban, hogyan élnek a mindennapi hősök. A pedagógusok, tűzoltók, ápolónők... Sorolhatnánk. Valljuk be, rajtuk valaha éreztük azt, amit azokon a játékosokon, akikről mi Vasas-szurkolók tudjuk, milyen mélyen kötődnek, kötődtek a szakosztályhoz, és hozzánk. Sosem. Mindannyian tudjuk kikről van szó. Akkor hibázott a mi vezetésünk, amikor nem őket, a szerényeket tartottuk meg, és nem látták, kik az igazi értékei a klubnak. Daniék ezért mentek tovább. Már nem volt körülöttük, csak mutatóba egy-egy ilyen srác, de a brigád már nem volt egyben. Ezt egész évben érezni lehetett. A szurkoló nem hülye. Mindig pontosan érzi a lelátón, mikor mi történik. A Vargák vezetésével még egyszer felszívták magukat a play offra és megcsillantották azt, ami oly kedves az érzéseinknek. De most új csapat építése következik. Az egriek már kikiáltották magukat bajnoknak és FF-finalista csapatnak. (Jelzem, a regnáló bajnokot négy éve úgy hívják, TEVA-VasasPlaket, ezt illik becsülni.) Innen lehet nagyot bukni. Én sokkal szerényebben közelítenék a részükről. Tudom milyen áhítani a címet. 18 év alatt 12 vesztes döntő. Mindet végigéltük. Alázattal vártam a pillanatott, mikor megtörik. Az egriek még nem tudják, és úgy néz ki, sosem fogják megtudni milyen érzés a legnagyobb ellenfelet leggyőzni a döntőben. Hogy az milyen katarzist tud előidézni. Mi 8 olimpiai bajnokkal plusz Szivóssal felálló, minden idők legerősebb Dominóját taszítottuk le a trónról és vertük meg háromszor pályahátrányból Kelemen Zénóval, Kuncz Tamással, tejfeles szájú Nagy Viktorral, az akkor debütáló riadt tekintetű Takival, egy szertelen kényszercenter Tóth Marcival, két zsenijelölt Vargával, a hűséges Matyival, Robesszel, az intelligencia nagymesterével, Barnával, a legelszántabb Ádámmal és a már akkor is a Mammut királyával, Hosival úgy, hogy a legélesebb fegyverünk, Ádi csak az utolsó mérkőzésen szállhatott vízbe akkor is saját felelősségére. Egy biztos, ezt a csapatunkat soha nem tudta itthon legyőzni senki és most már nem is fogja. Ez lett a történet vége. Az Egernek pedig üzenem, nem biztos, hogy a legjobb lovakra tettek, és esélyesként a legnehezebb nyerni. És ne feledjék, ami megtörtént 8 olimpiai bajnokkal, az megtörténhet velük is. A play offra ugyanis elég jól el lehet tüntetni a tudásbeli különbséget. Jövőre ráadásul nem kell 3 meccsett nyerni egy bajnoki címhez. Ha ötödik helyért küzdünk, akkor is ott leszünk. De lesz válasza a vezetőségünknek. Hosszútávon mindenképp. Nyugi...

matthew hozzászólása
matthew31129
2010.06.13. 20:12

fair-play fail! gratulálok! dögöljön meg a szomszéd tehene is, szép hozzáállás!

optimista hozzászólása
2010.06.13. 20:03

georgiosz,Egrilányka,drukker,Najó,Hentes73 és Daret. Köszi,hogy helyettem is leírtátok a véleményem!Nem kell a gépeléssel fáradnom!:) Az elmebeteggel meg ne foglalkozzunk! Én is hiszek és igazat adok a fiúknak.

Hentes73 hozzászólása
2010.06.13. 20:00

Jól kész vagytok ám! Mindenkinél megy fel a pumpa, és mindenkiből jogász meg erkölcs csősz lett! Kik vagytok ti??Ügyvédek? Ti mit csináltok meg ugyanúgy kevesebb pénzért???? Nem általánosítok,de némelyikőtök olyan egyszerű mint a faék!! 25 évig fociztam és azt hittem a focistánál nincs primitívebb lény a földön! Gyerekek! A két játékos elment Egerbe,és ez akkor is lesz ha kézen álltok és le.ossátok magatokat!!! Nőjetek már fel!!!!!!!!!!!!

szamárhegy hozzászólása
2010.06.13. 19:49

A játékos (is) legyen korrekt, de alapvetően a menedzser feladata, hogy tiszta és egyértelmű helyzetet teremtsen, időben helyre tegye az esetleges kérdőjeleket. Ha jól emlékszem a Vasas-nál tavaly Kásás kapcsán is volt valami kurta-furcsa, rosszul kommunikált, egyeztetés, lezárás, illetve a annak hiánya. Ha nem tud, vagy nem akar valakivel továbblépni egy klub, akkor azt is korrekten kell kommunikálni.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731125
2010.06.13. 19:45

Én a részemről lezártnak tekintem a Kis-Hosnyánszky ügyet.A nálunk nyújtott teljesítményükért köszönet, a továbbiakban sok sikertelenséget.Remélem egyszer velük is annyira gerinctelenek lesznek, mint ők a Vasassal és szurkolóival.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731124
2010.06.13. 19:40

Ennek tudatában,minden olyan szöveg,hogy az Egernél ilyen meg olyan nagy célkitűzések vannak,meg 100 éves a klub (a Vasas is) csak rossz duma. Mindketten a több lóvéért mentek Egerbe.Ennyi.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731123
2010.06.13. 19:37

Akkor nem írtam hülyeséget,ha Te is megerősíted.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731122
2010.06.13. 19:36

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731121
2010.06.13. 19:36

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731120
2010.06.13. 19:36

Zalán hozzászólása
Zalán31118
2010.06.13. 19:35

A feltétel, a szerződésben foglalt elvárás, két éven belül Final Four. Nem ízlett nekik, hogy elvárások is vannak a szerződésben... Ez kimaradt a közleményből...

vaci ut hozzászólása
vaci ut31117
2010.06.13. 19:31

Kirol beszelsz ?????????? Ki vagy te ???????? Mijjjjjjjjjjjjjjjjjjjen bunti ???????

jozsi47 hozzászólása
jozsi4731116
2010.06.13. 19:29

Állítólag a következő ajánlatra mondtak nemet Kis Gáborék: Havi 1.8 milliós jövedelmükből 200000 forintot tartott volna vissza a Vasas vezetősége amit egy összegben megkaptak volna a bajnokság végén ha teljesítik a célkitűzésket. Hogy ők mit szerettek volna kérni azt nem tudom.De most már nem isvagyok kíváncsi rá.Menjenek Egerbe.Aztán 1 év múlva onnan is tovább állnak majd.

Daret hozzászólása
Daret31114
2010.06.13. 19:27

macskako, lejárt a büntetésed? Már engedélyt kaptál arra, hogy visszajöhess?

vaci ut hozzászólása
vaci ut31112
2010.06.13. 19:22

Mondasz valamit ,oreg ! Sztem en ott leszek Londonban ,2 ev mulva . Tolem 2 ora vonattal !!!!

vaci ut hozzászólása
vaci ut31111
2010.06.13. 19:21

Xia egri leanyka ! Miota is koveted a polt ?? En 1984 ota. Sok ex-kedvencem igazolt mar el a VASASbol . Mint irtam alabb ,el lehet igazolni tolunk . Pl. ugy ahogy KOSZ ,Matyas, a 2 Steinmetz,Vindish Ferike, Toth Frank ,stb . tette . DE : ugy ahogy a vari /2002 / ,ill most a kis g. es a hosnyanyszky tette,ugy nem ! Ertesz,kedves ,,CECEY EVA " ???????? Ugye ,ha mar egri leanyka ...

vaci ut hozzászólása
vaci ut31110
2010.06.13. 19:14

Tudnek neked ajanlani viagrat ,hatha segitene ... Kerdezd meg az asszonyt /felteve ha van ???!/ ,sztem benne lenne ! ---------------------------------------

Egrilányka hozzászólása
2010.06.13. 18:45

"Kedves" váci út! Te elvakult vagy, kimondottan az a tipús aki nem látja a fától az erdőt. Megjegyzem nem páréve figyelem a sport eseményeket. Továbbra is az a véleményem, mindenki igazolható és a szövetség házatáján is körbe kéne nézni ha ilyen kulcsfontosságú játékosokat engednek el. A fiúk tökéletesen végezték a munkájukat a Vasasban, szerintem nem érdemlik meg ezt a szurkolói hozzáállást. Akkor dícsértétek,éltettétek és most elmondjátok mindennek őket.Szerinted ez normális?

Hentes73 hozzászólása
2010.06.13. 18:39

Ezer meg egy ilyen történet volt már és lesz is. Ha a vízilabdát kedvelők eljutnak odáig hogy egymást nem bántják az a győzelem! Tiszta szívből kívánom a Vasas szurkolóknak, hogy a londoni döntőben a 23 másodperccel a végén a Hosi passzából a Kicsi lőjön egy akciógólt a szerbeknek! Az egrieknek meg azt kívánom hogy az ezt követő fórból Nagy Viktor védje ki Udovicsics lövését és röhögje ki az egész szerb csapatot!A cél London és a negyedik arany! Ne bántsátok már egymást!!!!!

matthew hozzászólása
matthew31107
2010.06.13. 18:23

Tudok ajánlani egy jó adag Xanaxot, biztos segítene!

vaci ut hozzászólása
vaci ut31105
2010.06.13. 18:08

Xia egri leanyka ! NEM AZ A BAJ,hogy ment ez a 2 gyerek ,HANEM AHOGY MENTEK !!!!! Vagod , kicsim ?? Neked ez nyilvan uj , kb . 5 eve koveted a polot , hm ?????? puszi

vaci ut hozzászólása
vaci ut31104
2010.06.13. 18:02

Nem az a baj,hogy kis g. es hosi elmentek . HANEM AHOGY ELMENTEK !! Anno Kosz Zoli, is elment .Megis mindig mikor talalkoztunk ,,,Szervusz Csita !" stb . Matyas Zoli , 2 Steinmetz is elment,Vindisch ferike is ,stb . SOHA EGY ROSSZ SZOT NEM KAPTAK !! vari kapott !!!!!! kis es hosnyanszky is fog ,ebben mindenki biztos lehet ... Puhatestuek ,nem gerincesek !!!!!!!!

vaci ut hozzászólása
vaci ut31103
2010.06.13. 17:57

Hello ! kis es hosnyanszky kamuzik . E het kedden ,junius 6.-an a szavukat adtak a Teva es a VASAS vezetoinek,hogy maradnak a VASASban . Erre ,2 napra ra,csutortokon ,alairtak Egerbe . Gerinctelen ............ !! Tok mind1 mit nyilatkoznak ,en tudom mi tortent !!! Plane ,kis g. Anno ,2 eve ,az elso Eger - VASAS meccsen ,amikor a Vasasban jatszott, az egriek kitettek egy drapit : ,, judas kicsi " ! Ez meg ezek utan vixxamegy ???????? Gerinctelen kis .......... !! hosi : sosem birtam a nagykepu csavot . NAGYON JO JATEKOS ,de akkora arca van,hogy ,hogy az oltozobe is csak ,,lapjaval " tud bemenni ,mert szelteben nem ferne be !! A VASAS jogi lepeserol : en nem leptem volna meg . Ha egy jatekost akarata ellenere tartanak ott egy klubnal ,az a jatekos konkretan bele fog ...... az egeszbe . AKI MENNI AKAR ,MENJEN !! MENJEN A ............... ................ !!! Ui.: csak annyit szeretnem meg mondani kis g. es hosnyanszky reszere ,hogy ha legkozelebb ,mint Eger jatekosok jonnek Pestre a VASAS ellen jatszani ,akkor legalabb ne legyenek olyan kis mimozak ,mint a vari volt 2002 -ben ... EL LESZNEK KULDVE mindenhova,s ez meg csak a light !!! varinak emiatt anno sport dilidoki kellett . -------------------------------------- ,,ARULO NEM LESZEK ,ILYET SOHA NEM TESZEK ! " /Karthago / Hello

Najó hozzászólása
Najó31100
2010.06.13. 17:28

Egyetértek sok-sok egri és nem kevés angyalföldi szurkolótásammal: nehogy már a skacok legyenek a hibásak! A vezetőség taktikázott, blöffölt és ez most nem jött be! Ezek után komolyan gondolják, hogy majd jogi úton magukhoz édesgetik a fiúkat?! Szánalmas! A szurkolóknak: ez most így alakul(t), de egyik oldal se felejtse ezt el (sőt, egyik magyar nagycsapat se), legközelebb sztárok igazol(hat)nak el bárhonnan bárhová. Új felállás, új kihívás, hát akkor majd azzal kell szembenézni! De legkevésbé a játékosok a hibásak, ők játszanak, teljesítenek és ha van kedvezőbb ajánlat hát mennek. Aztán majd jönnek megint és kezdődhet minden előlről! Hajrá magyarok!

padlizsan hozzászólása
2010.06.13. 17:23

A VASAS szurkolók a kákán is csomót keresnek? Gusztustalan!

Gábor hozzászólása
Gábor31098
2010.06.13. 17:14

Néhány elgondolkodtató mondat: T. Vasas Vezetőség! Ugye először április elején tárgyaltatok a két játékossal, Ők IV. 25-ig vártak konkrétumot és utána MÉG TÖBB MINT EGY HÓNAPIG, AZAZ V.28-ig SEM KAPTAK ÉRDEMI VÁLASZT AKKOR IS CSAK JÓVAL KEDVEZŐTLENEBBET(mint írják és én elhiszem Nekik) Itt azért a Vasas két - sajnos volt - sztárjátékosa kért választ , amit a kért időponttól számítva több mint 1 hónap után adtatok meg ráadásul kedvezőtlenebbül, mint várták... Kis és Hosnyánszky - szerintem - azért legkésőbb már május elejére "megért volna egy misét" azaz megérdelmelt volna EGY KONKRÉT , EGYÉRTELMŰ VÁLASZT...ugyanis nem hiszem, hogy a szponzor anyagi helyzete annyira különbözött volna május elején és végén.... Ha igaz amit hallottam a T. Vezetőség Mátyás és Steinmmetz Barna eligazolása kapcsán a sem állt a feladadata magaslatán... Kedves Vezetőség! Először is elnézést a "kioktatásért" de ez nagyon kikívánkozott belőlem...A "hibát" helyrehozhatjátok, ha a Vargák helyére leigazoljátok Miho Boskovicsot és Vanja Udovicsicset, a Kicsi helyére az Ádit, és jöjjön mondjuk még Kiss Gergő és Nyéki Balázs. Rajtuk kívül még plusz 1-2 fő hogy hosszabb legyen a kispad is... De siessetek, mert elviszik Őket mások és lehet, hogy a Vanjat vagy Mihot még ki is kell vásárolni.... Bocs, nem gúnyolódni akartam, de álmodozni csak nem tilos? Bár most hogy "négy pénzkeret" megmaradt, egy-két álomkép akár meg is valósulhat... T. Kis Gábor! Kedves "Kicsi"! Mindezekből az a tanulság, hogy "eztán" CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AKKOR SZABAD AZT MONDANI LEJÁRÓ SZERZŐDÉSKOR BÁRHOL A VILÁGON, HOGY MARADOK, HA A HOSSZABBÍTÁSRÓL SZÓLÓ SZEZRZŐDÉS MÁR ALÁÍRÁSRA KERÜLT...Addig is a magyar nyelv "változatosságának sokasága" áll a rendelkezésedre, úgy mint: : Egyelőre nem foglalkozom ezzel, csak az előttem álló feladatra koncentrálok, majd csak a bajnokság vége után tárgyalunk érdemben, szeretnék maradni, de még minden "képlékeny" ésatöbbi ... Olasz, szerb, horvát, spanyol, görög nyelven is bizonyára vannak variációk, ha ilyen területre,( vízbe) vet a sors... Én nem vagyok hajlandó árulózni, de lássuk be, hogy manapság a profi sportban már nem várható el klubhűség a sportolóktól, EZT AZ ÉLETÉRZÉST - MÁRMINT, HOGY KLUBHŰSÉG - CSAK MAGUNKTÓL SZURKOLÓKTÓL VÁRHATJUK EL. Bizonyíthatunk azzal, hogy 10 helyett ugyanúgy 70-80 sőt 100 főből áll majd a Vasas-tábor, ugyanannyi a zászló akkor is, ha csak a legjobb 4 közé kerülésért küzdünk vagy éppen csúszunk le még a dobogóról is... Hadd csodálkozzanak a többiek ,hogy ezek - mármint mi - ennyire megszállottak... Az opcióval "vergődni" nincs sok értelme, mert ha ez úgy volt ahogy a játékosok leírták, akkor csak az lehetett, hogy bejelentették a távozást és a vezetőség AKKOR KÖZÖLTE,HOGY EZT MI IS MEGADJUK... de ez így azért nem korrekt, viszont ilyen opció esetén a két játékos sem írhat (ott volna) alá " szinte gondolkodás nélkül" - ahogyan ők fogalmaznak - a másik klubnak. Akárhogy is, most már "visszatuszkolni" Őket a Vasasba semmi értelme, már semmi sem lenne "ugyanaz" érzelmileg, motivációs szempontól- úgyis értitek... Sok sikert az Egernek, nyerjék meg a bajnokságot, magyar kupát és az Euroligát is ha tudják! HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!

Yoda hozzászólása
Yoda31097
2010.06.13. 17:12

Szerintem eltévedtél...

georgiosz hozzászólása
2010.06.13. 17:03

Köszönjük, szervusztok. Ennyi, csupán ennyit tud csinálni mindenki, ki szereti a Vasast. Megjegyzem, én is nekik drukkoltam. Igazából az ügynek úgymond az érdemi része (ahol a döntések születnek) nagyon messze van a szurkolói köröktől, ezért fröcsögni, megítélni, nagyon okosnak lenni úgy gondolom teljesen fölösleges. Köszönjük Kicsi, Hosi, szervusztok! u.i.: RioF, csak azért vártam azt a bizonyos kérdést, mert egy másik topic fórumán, amikor valaki felvetette, hogy az olimpiai bajnokok eligazol(hat)nak a Vasastól, akkor Te biztos lévén maradásukban felszólítottad az "ötletgazdát", hogy ugyanmár, ne írjon ide hülyeségeket, hiszen a bajnokok között csak egy kérdés van... Hmm, valóban: hogy melyik másik csapatnál folytassák. :( sajnos. DE! Itt van pl. szamóca, aki ha téved, rögtön belátja. Miközben itt vagy Te is, aki mindig nagyon tudja a dolgokat. Azért egy "bocs, tévedtem" illendős lett volna. Már mindegy, inkább szidjad csak tovább Kicsit és Hosit.

Adi91 hozzászólása
Adi9131094
2010.06.13. 16:59

Nem azért, de azt mindenki elfelejti, hogy a Vasas is jövőre lesz 100 éves??? Amúgy minden egri le**ophat!!! Dugjátok fel történetetek során azt az 1 bajnoki címet ami lesz jövőre!

sanya05 hozzászólása
sanya0531093
2010.06.13. 14:41

Aki a Vasasból távozik rossz ember? Ez hülyeség. Mi mindig is tárt karokkal fogjuk visszavárni Mátyást, Tóth Marcit, Steinmetz Ádit, Barnát, Varga Danit, Dumit, Madaras Norbit, Vindisch Ferit stb. Velük semmi baj! Ahogy ők elmentek úgy ellehet menni. Alapvetően nem az eligazolással van a gond, itt azzal van a probléma, ahogy távoztak.

Egrilányka hozzászólása
2010.06.13. 14:23

Kedves Riof! Miért van az, hogy a Vasasból ha eligazol valaki akkor már "rossz" ember. "De hálaégnek ez a két ember meg távozik!" amikor kellett ez a két ember ott volt a csapatban és bizony nekik is köszönhető az arany. Ez egy gusztustalan viselkedés.Ha kikap a csapat akkor általában birói hibára hivatkoztok, ha elszerződik valaki akkor már negatív véleményt van róla. Egy tény van azonban egy ilyen sikersorozat után a Vasasnak el kéne gondolkodni, hogy miért mennek el tőle a meghatározó játékosok. /ez minden siker sportágra jellemző nálatok/. Remélem a két klaasszis megtalálja számításait az Egerben.

drukker hozzászólása
drukker31091
2010.06.13. 14:20

Nem tudom és valószinüleg sokan nem tudják a teljes igazságot az ügyben, de nem kellene elmérgesíteni a helyzetet a két csapat szurkolói között. Lehet, hogy a játékosok is hibázták, de, hogy a Vasas vezetősége is az is biztos. Nem nekünk kellene igazságot tenni és egyik vagy másik fél oldalára állni. Lehet, hogy nincs igazam, de én, mint szurkoló annak örülök, ha magas színvonalú jó meccseket láthatok. Hogy mégsem teljesen pártatlan vagyok és inkább a két játékost tartom kevésbé hibásnak, annak az az oka, hogy a Vasas vezetősége volt olyan korrekt, hogy kb. két éve, amikor Kásás Tamás haza akart jönni és tárgyaltak vele, Kása közben nem adott választ a külföldi kérőnek, mert várta a Vasas válaszát, akik mégcsak arra sem méltatták, hogy telefonon értesítsék, hogy nem számolnak vele mégsem. Vagy említhetném a Kása papa esetét is, az sem grál lovagokhoz méltó viselkedés volt.

punki hozzászólása
punki31090
2010.06.13. 14:15

A magyarázatukban érdekesség: az Eger még mindig 100 éves lesz! :-D Addig lesz 100 éves, amíg nem nyer bajnoki címet? Adjunk már nekik egy bajnoki címet, különben megáll az idő!!!!! Bár az se baj,csak én se öregedjek! Hajrá VASAS!

punki hozzászólása
punki31089
2010.06.13. 14:13

De hogy tudd, hogy miért nem örülnek ennek sokan (azonkívül, hogy a nagy riválishoz igazoltak): -Kicsi az ankéton azt nyilatlozta, hogy ő mindenképp marad -nem az ankéton,de azt mondta, hogy a Gerendáshoz vissza nem megy -Hosi a döntők több meccsén is 5-öst hibázott, ami miatt lettek az 5m-es párbajok, ami miatt nem a Szőnyiben ünnepeltünk, ahol lehetett fürdeni a medencében (jut eszembe, ha véletlenül otthon nyeritek meg a bajnokságot, de ehhez a VASAS-nak is lesz szava, akkor az hogy fog kinézni, hogy ti ünnepelhettek a medencében-vagy az , hogy ha mégse) -Kicsi az ünnepi vacsorán is azt mondta, hogy mindenképp marad -a VASAS vezetői azt mondták, hogy van pénz, tehát mindent megadnak, hogy maradjanak -Hosi kiszólt a szurkolóknak, amikor kritizálták őt Ettől függetlenül nem kéne őket bántani szerintem. Menjenek Isten hírével!!

punki hozzászólása
punki31088
2010.06.13. 14:06

Természetesen: Hajrá VASAS! Egerfan-szerintem a Vári-ügyről semmit nem tudsz! Ne keverd egymással a két ügyet, mert semmilyen azonosság nincs! (illetve egy van-két meghatározó játékosunk a legnagyobb ellenfélhez igazol-ez olyan mintha a fociban két fradista az Újpestbe menne, vagy fordítva, de csak nézd meg az iwiwen Kabát Péter képeihez a hozzászólásokat(pedig nem is a Fradiba ment-szerencsére itt nem az a szint) Egyébként szerintem se kell bántani őket, ha akarnak , hagy menjenek! Aki nem akar a VASAS-ban játszani, az ne játsszon! Hajrá VASAS!

szamóca hozzászólása
2010.06.13. 13:54

igazából sokat tettek Ők ahhoz a Vasasnál, hogy mi szurkolók ne legyünk hálásak...

Egerfan hozzászólása
Egerfan31086
2010.06.13. 13:12

Hajrá Eger !!! Ha a guta megüti a Vasas szurkolókat, akkor is nálunk játszanak ősztől Kicsiék. Profi sportoló odamegy, ahol többet fizetnek, kész. Azért még nem kell gyalázni őket. Az is gusztustalan volt amit Várival csináltatok. Hozzá kell szokni, hogy a rájátszásban sem lesztek benne. Eger, Szeged, Fradi, Honvéd.

RioF hozzászólása
RioF31083
2010.06.13. 12:48

Nesze semmi fogd meg jól! Ügyes,kis magyarázat.De jól hangzik!Egy kérdés az melyik szerződésben van leírva,hogy április 25 ig új szerződést kell kötni???De az Ő szerzödésük áll egy amatör,és egy reklámszerződésből!!Hoppácska.Persze mindenki szeretne anyagi biztonságban lenni,de tudtommal ez a nem tartották a szavaukat,ez sem egészen így volt,és a végén már megállapodtak a teljes összegben,amit már akkor sem akartak elfogadni.Az eger sem igért semmit.Magyarul már tudták,hogy Ők tuti elmennek.És különben is ,lett volna motiváció,mert egy bizonyos összeg is azonnal kifizetésre került volna ha bejut a Vasas a Final Fourba.Akkor most mi van??Remélem erre is reagál majd a Vasas vezetése,mert nekik biztosan más lesz a véleményük erről.Van 1 állitás,1 tagadás.Magyarul 1-1.a lényeg nem változik,a jogászok harcolnak!De hálaégnek ez a két ember meg távozik!De az elmúlt két évért köszönet jár Nekik ez tény!!!!!De csak azért!!!!!!!

RioF hozzászólása
RioF31081
2010.06.13. 12:36

Na megjött amit annyira vártunk!Lássuk mi a szitú....:)))