FACEBOOK

Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert Egerbe költözik

Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert Egerbe költözik
hozzászólás, 2010.06.10.

A huzavona véget ért. Halmos R. Péter, a ZF-Eger ügyvezető igazgatója hivatalos közleményben ismertette a hevesi klub 2010-11-es keretét, amelyben az eddig a Vasas színeiben szerepelt két olimpiai bajnok, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert is benne van. A TEVA-VasasPlaketnél a VLV kérdésére elmondták, hogy a klub és a vízilabdaszakosztály vezetése pénteken közösen vizsgálja meg a kialakult helyzetet.

Az egriek közleménye szerint az idén száz éves Egri Vízilabda Klub és fő támogatóinak szándéka az volt, hogy a következő bajnoki idényben az egyesület megerősített felnőtt férfi kerettel vágjon neki a bajnoki küzdelmeknek. 

Az új csapattal szembeni minimális elvárás a magyar bajnoki döntőbe és a Magyar Kupa-döntőbe jutás, cél a magyar bajnoki cím és a Magyar Kupa-győzelem, az Euroligában pedig a sorsolástól függően minél előkelőbb helyezés elérése. Ez - a közlemény szerint - a csapat játékosállománya alapján akár a final fourba, azaz a legjobb négy közé kerülést is jelentheti.

"Az Egri Vízilabda Klub köszönetét fejezi ki dr. Ulrich Dillernek, a ZF Hungária Kft. elnök-vezérigazgatójának és Habis Lászlónak, Eger város polgármesterének, hogy a ZF Hungária Kft. és Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata szerepvállalásával a megerősített játékosállományhoz szükséges anyagi háttér jelentős részét továbbra is biztosítják" - szól a hivatalos közlemény.

A csapat korábbi játékosai közül élő szerződéssel rendelkezik, illetve szerződést hosszabbított a háromszoros olimpiai bajnok és világbajnok Biros Péter, Szécsi Zoltán, a világbajnok Varga II. Zsolt, Hegedüs Gábor, Bundschuh Erik, Bárány Attila, Binder Szabolcs, Kovács Gábor, továbbá a két kanadai válogatott, Aaron Feltham és Kevin Graham- Érkezik a TEVA-VasasPlaket csapatától a két olimpiai bajnok, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert, a Szolnokból visszatér a kölcsönadott balkezes Petrovai Márton. A csapat második számú kapusa a szintén Szolnokról érkező Nébald Olivér lesz. A ZF-Eger mérkőzésein szerepelnek majd az egyesület legtehetségesebb utánpótlás-játékosai is.

A csapatból távoznak az Amerikai Egyesült Államokban továbbtanuló Erdélyi Balázs, Valics Bence és Cseh István, továbbá Hárai Balázs, Jakab Dániel és Cseh Tibor. A klub hosszú távon továbbra is számít az élő szerződéssel rendelkező Sántavy Mátéra és Chilkó Mártonra, akik azonban valószínűleg kölcsönjátékosként más csapatot erősítenek majd a következő idényben.

A ZF-Eger 2010/2011-es szezonban szereplő felnőtt férfi csapatának kerete:

Kapusok:
Szécsi Zoltán, Nébald Olivér

Mezőnyjátékosok: Bárány Attila, Biros Péter, Binder Szabolcs, Bundscuh Erik, Aaron Feltham, Kevin Graham, Kis Gábor, Kovács Gábor, Hegedüs Gábor, Hosnyánszky Norbert, Petrovai Márton, Varga II. Zsolt.



A TEVA-VasasPlaketet némiképp váratlanul érte az egriek közleménye. Méhes Jenő szakosztályigazgató a VLV-nek elmondta, hogy a Vasas és a vízilabda-szakosztály vezetése pénteken közösen értékeli a kialakult helyzetet és a megbeszélés után szintén közleményt adnak ki. A vlv értesülése szerint a tanácskozáson egyaránt terítékre kerülnek a két olimpiai bajnok, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert átigazolásának körülményei, valamint az, hogy a bajnoki címvédő a jenlenlegi helyzetben hogyan tudja erősíteni megmaradt keretét.

Mint ismeretes, Varga Dániel és Varga Dénes néhány  nappal ezelőtt jelentette be, hogy kétéves szerződést köt a horvát Primorje Rijeka csapatával.

Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert ügye hetek óta függőben volt, egyes hírek szerint a két játékos szóban már megállapodott klubjával a folytatásról, de aztán mégis a távozás szándékukat jelentették be. Ezt követően napokig arról lehetett olvasni, hogy a Vasas érvényesíteni kívánja a két játékos szerződésében lévő "opciós jogot", ami azt jelenti, hogy másik klub ajánlata esetén a játékos továbbra is a Vasasé marad, amennyiben a piros-kék klub is megfizeti a rivális által ajánlott összeget.

A hivatalos egri bejelentés szerint a huzavona befejeződött.

A Vasas keretében jelenleg nincs olimpiai bajnok játékos.

Délután arról kérdeztük a civilben ügyvéd Halmos R. Pétert, hogy Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert hivatalosan bejelentett átigazolása jogilag minden szempontból rendben lévő-e, hiszen a Vasas képviselői folyamatosan arról nyilatkoztak az elmúlt napokban, hogy a játékosok szerződésében lévő opciós joggal élni kívánnak.

HALMOS R. PÉTER a VLV-nek:

- Nem akarok belemenni semmiféle vitába a médiában. Markovits Lászlóval, akit nagyon tisztelek, beszéltem, szerintem jogilag tisztázott ez a dolog, a két játékos átigazolható. Véleményem szerint ők egy határozott idejű szerződést írtak alá, s a határozott idő letelt. De nem akarok jogászkodni, már csak azért sem, mert nagyon jó a kapcsolatom a Vasas vezetőivel. Itt a játékosok és a Vasas közötti jogvitáról van szó. Mi nyilván örülünk annak, hogy hozzánk akartak igazolni és szerintünk szabadon igazolhatók.

- Mikor kezdi a csapat a felkészülést?

- Július elsején, természetesen azok részvételével, akik nincsenek a válogatott EB-felkészülési keretében.

Kis Gábor késő délután telefonon jelezte a VLV szerkesztőjének, hogy a cikkünkben szereplő feltételezés, miszerint korábban szóban már megállapodtak a Vasassal, nem felel meg a valóságnak. "Voltak tárgyalások a Vasas és köztünk, de megállapodás nem volt, ha valakivel megállapodok, akkor már ott is maradok" - mondta Kis Gábor, aki csütörtökön nem akart bővebben nyilatkozni, de ígérete szerint az átigazolással kapcsolatban részletesen is kifejti álláspontját, döntésének okait néhány napon belül a VLV olvasói számára.

252 régi hozzászólás

vaci ut hozzászólása
vaci ut31102
2010.06.13. 17:44

Nem oly reg Londonban jartam. Varosnezes,s hajokazas a Temzen . A Tower kastelynal volt egy bejarat,egy kapu a Temze felol. Egy kapu,ahol ha valaki bement anno,az nem jott ki elve . A kapu neve : TRAITOR'S GATE / Arulok kapuja / . kis g. es hosnyanszky besetalt e kapun. Remelem ok sem jonnek ki elve ...

vaci ut hozzászólása
vaci ut31101
2010.06.13. 17:40

hello ! kis g . es hosnyanyszky csatlakozott vari attilahoz . nalam egyik sem ember !!!!!!! VASAS dfrukker vagyok,s nem kicsit elfogult,o.k. ,adom . El lehet igazolni a VASASbol ,ugy hogy a szurkolok elbucsuztatjak a jatekost , ld. : ,,kosz mindent ,amit ertunk tettel !! SOK SIKERT ! " Ld: Kosz ,Matyas Zoli,Steinmetz Adi ,stb . eligazolasat . Ez a kis meg a hosi dolog ,az ,,deja vu " vari ,2002 !! Tolem meg is hal6 mind2

Brigi hozzászólása
Brigi31005
2010.06.11. 18:51

Azért elgondokodtató, hogy emberek nem látnak ovább az orruknál. Nics olyan, hogy klubhűség, miért lenne?! Félre értés ne essék, nekem mint Honvéd drukernek, sm jó, ha valaki elmegy az én kedvenc csapatomból, és máshol folytatja, de ez az élet. Észre kéne venni, hogy ezeknek a srácoknak, a póló az életük, a hobbijuk, és a MUNKÁJUK! Így csupa nagy betűvel. Tök nyilvánvaló, hogy oda mennek, ahol jobbak a lehetőségeik, ahol jobban keresnek, és korrektebbek a főnökeik. Olyan szimpla ez, mint bármelyikünknek az életében és a munkájában. Mind így választunk munkahelyet. Ugyanezt tették a srácok is, csak ők nem egy irodába, hanem bizonyos klubhoz járnak be dolgozni. Ami a vasas veztését illeti, valaszeg nem véletlen, hogy sokan akarnak/akartak váltani tőlük az elmúlt időszakokban. Nézzétek meg a sort hány "klubhű" játékos mondta azt, viszlát. Biztosan van oka, ha valahonnan ennyien akrnak váltani... Bár ez csak az én véleményem.

matthew hozzászólása
matthew30996
2010.06.11. 17:17

az mvlsz nem bíróság, hogy szerződéseket semmisnek nyilvánítson, ők csak a saját hatáskörükben szankcionálhatnak. ez egy munkaügyi eljárás lehet.

Yoda hozzászólása
Yoda30991
2010.06.11. 17:04

Szerintem: a szövetséghez a sportfegyelmi eljárást lefolytatása miatt mennek. Valószínűleg tudják bizonyítani, hogy a játékosok az igazolási szabályokban foglalt kötelezettségeiket "vétkesen megszegték". A büntetés itt max. eltiltásig mehet, de főleg pénz büntetés. A szövetség a jogviszonyban nem dönthet. A szerződésszegés megállapítására bíróság (VB) jogosult. Amennyiben volt opciós jog (amin most lehetne vitatkozni, hogy egyáltalán jogszerű e, hogy létezik és benne van a szerződésben....) az új szerződés érvénytelen. Azzal h megküldték az ajánlatot hivatalos formában számomra az jött le h nem mennek perre, hanem meg akarják tartani a játékosokat. Tehát itt két, elkülönülten kezelendő, de szorosan összetartozó kérdésről van szó(a jogalap és az igazolás folyamata).

Hewson hozzászólása
Hewson30986
2010.06.11. 16:37

Friss idezet a Vasas honlapjarol: "A Vasas Sport Club ügyvezető elnöke, a Vízilabda Szakosztály Vezetősége és fő támogatói a mai napon megtárgyalták a felnőtt vízilabda csapat körül kialakult helyzetet és ennek megfelelően meghozták a szükséges döntéseket. Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert eligazolása esetében egyhangúan úgy határoztak, hogy továbbra is fenntartják azon álláspontjukat, mely szerint az egyesület rendelkezik opciós joggal a két játékos esetében. Továbbá arról döntöttek, hogy ennek alapján a vízilabda szövetség illetékesei és a játékosok irányába megteszik a szükséges lépéseket. A klub a Szövetség vezetőinek elküldte az üggyel kapcsolatos részletes jogi álláspontját, valamint a játékosok részére hivatalos formában is megküldte a korábban már szóban és az egyeztetéseken elhangzott konkrét ajánlatot. " Ez vajon mit jelent? Ha az MVLSZ olyan dontest hoz, hogy jogilag hibas lepes volt, hogy Hosi es Kicsi alairt Egerbe, akkor azt semmisse teszik es maradnaka Vasasnal? Vagy birosagon fog eldolni a dolog? Ha ezt kozzetette a Vasas, az egyertelmuen jelzi, hogy a szerzodes szerint Kicsi es Hosi nem mehet el, csak ha a Vasas hozzajarul, vagyis nem adja meg a masik fel altal kinalt kondiciokat. Akkor viszont az Egerbe valo szerzodes semmissnek tekintheto, hiszen jogellenes. Nem ertem...

TZS hozzászólása
TZS30984
2010.06.11. 16:02

Te vagy a jogász:-)

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730983
2010.06.11. 15:50

A következő történt.Még zajlott a bajnoki döntő (2002-őt írunk) amikor Vári már eligérkezett a Dominonak.De az sem kizárt,hogy még a döntő előtt. Én azt gondolom,hogy ezzel még nem is volt különösebb baj.Ha valaki úgy gondolja egy másik csapatnál többet kaphat akár szakmailag akár anyagilag az menjen máshova.Ami kiverte a biztosítékot a szurkolóknál az leginkább 2 dolog volt.Az egyik,hogy Vári így meg úgy mondta,hogy mennyire szeret a Vasasban játszani s,hogy milyen jól érzi magát nálunk. A másik ami megbocsájthatatlan az az,hogy csapatkapitányként milyen gyalázatos teljesítményt nyújtott a bajnoki döntő meccsein.Amit ugye éppen a leendő csapata ellen vívtunk. Félreértés ne essék.Nem rosszul játszott.Az bárkivel előfordul.Nem Vári Attila elszabotálta a meccseket.Mindezt tette csapatkapitányknt.Ráadásul olyan feltűnően,hogy Somának is feltűnt és inkább nem is küldte be a vízbe csak ha muszáj volt.Vári szembeköpte az edzőjét.a szurkolóit,de legfőképp a csapattársait.

Rolling hozzászólása
Rolling30981
2010.06.11. 15:18

"Varga Tamás, aki a legutóbbi szezonban LEN-kupát nyert a montenegrói Cattaróval, egy plusz egy évre írt alá a legutóbbi idényben negyedik helyen végző Ferencvároshoz" Ez hivatalos. A kérdés csak annyi, hogy akkor mégis van x+x éves szerződés?

cowk hozzászólása
cowk30980
2010.06.11. 15:01

max neked nincs semmilyen infod. latvanyosan egy-ket ember joval tobbet tud nalad meg a medianal. water tom: kivasaroltak az elo szerzodesebol?

Socio hozzászólása
Socio30979
2010.06.11. 15:00

Tudom hogy nem érdemes,csak annyira kíváncsi lennék,hogy mivel indokolják itt egyesek ezt az 'Eger megvásárolta a bajnokságot' dolgot. Mi akadályozza meg a Vasas vezetőséget az új igazolásokban? Meg azt bírom hogy semmilyen infó nincs még az igazolások hátteréről, de mindenki ku.va okos.

water tom hozzászólása
2010.06.11. 14:58

Nagy Viktor is fradi

HG hozzászólása
HG30976
2010.06.11. 14:45

Szánalmas vagy cowk! Meg tuti hogy alkoholista,és nem ártana megtanulni magyarul!

cowk hozzászólása
cowk30975
2010.06.11. 14:13

hangos? mert nem allok le vitatkozni a habzo szaju, ostoba egriekkel (vagy vasas szurkolokkal)? ugyan.. inkabb az a mokas, hogy amiota elvesztettetek ezt a bajnoki dontot (is), full kuss van, aztan most hirtelen megjelentek itt csoportosan. az utobbi 2 napban hatalmas egyseg lett egerben, pedig amikor 2:1-re allt a donto, a meccs vegere kiurult a tabor, csak egy-ket budos reszeg goreny maradt. szo nincs itt sportrol, teljesitmenyrol, itt karoromrol van szo. ez minositi a fajtadat , amire mondjuk nincs szukseg, mert az utobbi egy-masfel honapban tobbszor bebizonyitottad, az eletre alkalmatlan, mocskos szaju, divat-trollkodo hulyegyerek vagy. eltakarodhatnal esetleg az egri oldalra (ha van ilyen) rombolni a magyar vizilabdat.

HG hozzászólása
HG30974
2010.06.11. 14:10

A Ferencváros vízilabdacsapata szerződtette a Montenegróból hazatérő kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamást.

szamóca hozzászólása
2010.06.11. 14:04

tökéletesen egyetértünk. ^^

Yoda hozzászólása
Yoda30970
2010.06.11. 13:42

Hagyjad Socio...sajnos itt teljesen mind1 mit írsz le...:( Kiváncsian várom a HIVATALOS Vasas álláspontot...

szamóca hozzászólása
2010.06.11. 12:49

nem az a fontos, hogy akkor ki mit mondott a vezetőknek és / vagy a szurkolóknak...

optimista hozzászólása
2010.06.11. 12:48

Nem nagyon értem,mi a bajod velem,amikor mindketten ugyanazt mondjuk.Én teljes mértékben egyetértek a hozzászólásaiddal.

Socio hozzászólása
Socio30965
2010.06.11. 12:46

Mi az hogy megvettük a bajnokságot? Honnan szeditek ezt? Jézusom. Miért nem tudtok erősíteni már? Ott van függőben két hatalmas klasszis, Csuvi meg Kiss Gergő,plusz Steinmetz Ádám. Ha őket megszerzitek,akkor van egy ugyanolyan erős csapatotok,mint eddig. Ennyi. Akkor most mi mit lehetetlenítettünk el? Már rég el lett mondva nálunk,hogy mikor lesz a bejelentés,meg is volt. Mi közünk van nekünk ahhoz,hogy nektek mit mondott azon a nyomorult bulin Kis Gábor? Nevetséges. Megvettük a bajnokságot. lol. Akkor majd nem örülünk,ha esetleg meglesz,jó?

BG hozzászólása
BG30964
2010.06.11. 12:33

Megegyszer mondom, hogy mindenki megertse (meg akkor is ha van aki megsertodik vagy belekot abba amit mondok) mert ez a teny: MEG KELLET VOLNA ADNI KICSINEK ES HOSINAK AZT AMIBEN SZOBAN MEGALLAPODTAK. Hapedig nincs ra penz nem kelett volna igerni. Igen az Eger latszolag megvasarolta a kovetkezo bajnoksagot. Ido fogja ezt megmondani. De ezt barki meg tenne ha meg tudna engedni anyagilag. T-Mobil csinalta evekig, majd jott a Teva, most ZF -en a sor. Jott egy kis penz Szolnokra meg Szegedre. Ki tudja mi van a Fradival. Profi sportban kihalt a klub huseg. Az csak addig tart amig a szerzodes lejar. A penz beszel es mindenki masnak kuss. A Recco ket csapatnal tobb klasszis jatekost tud tartani mert van penz. A BVSC, Szentes es a tobbi kisebb csapatok meg szenvednek nalunk. En nem vagyok kepes egy csapatot megszolni mert valami sikerult nekik es a jatekost sem, hogy anyagi elonyt epit ki maganak az alatt a rovid ido alatt amig a top-on van. Kesobb mar nem tud. Az is elofordulhat, hogy egy balszerencses serulest szenved es akkor vege. Sok mindenen el kell gondolkoni mielott szidunk egy egyesuletet vagy egy jatekost.

Bitskey hozzászólása
Bitskey30963
2010.06.11. 12:29

Minden elvakult Vasas szurkoló mintha az Egert hibáztatná azért,mert a két játékos bennünket választott.Akkor lett volna tisztességtelen részünkről az tranzakció,ha egészen az átigazolás végéig vártunk volna ezzel. Nem ez történt. Hosszú még a nyár, ráadásul a két játékos IDE AKART JÖNNI! Ennek oka van.

matthew hozzászólása
matthew30961
2010.06.11. 12:01

eddig ez a pénz nektek állt rendelkezésre nagyobb mennyiségben. ezek szerint akkor ti vettétek meg a bajnokságot? hmm? egyébként ne minősíts engem, mert egyrészt nem igaz, amiket írsz rólam, ha meg a frusztrációidat próbálod mások sértegetésével kompenzálni, akkor az egyszerűen csak szánalmas. már-már cowk-szintű, bár ő sem olyan hangos a múltkori hazudozása óta.

im hozzászólása
im30959
2010.06.11. 11:42

Hogy sértődött lennék? Indulatok? Belőled tényleg az szól, olvasd végig, amiket írni szoktál. Személy szerint nem érdekel sem Kicsi, sem Hosi. Felőlem aztán ott játszanak, ahol akarnak. Akár a Vasasban is. Az eljárás milyensége, ami bosszant. Kicsi annak idején jó korán bejelentette a szándékát. Decker sem tisztességtelenül jött el. Stienmetz Barna miért tudott tisztességesen eligazolni? És még néhányan. Senkit nem piszkáltak érte a Vasasból. A Pénz nagy úr, nagyon sok pénz pedig nagyon nagy úr. De még ezzel sincs baj. A bajom a HOGYAN-nal van. Azzal, hogy akkor és úgy adták elő, hogy a Vasas lehetőség szerint ne tudjon olyan szintű járékosokat igazolni, akikkel újra esélyes lehet a bajnokságra. Magyarán: az Eger most a bajnokságot meg akarja venni, ehhez vásárolják meg a potenciális játékerőt - úgy, hogy a legnagyobb ellenfelet pályán kívül, már előre szeretnék lepadlózni. Bízom benne, hogy nem jön be a számítás. Egyébként meg ki nem sz@rja le, hogy mit gondolsz az én indulataimról.

adammo hozzászólása
adammo30958
2010.06.11. 11:09

Kedves Emberek! Akik itt ugatátok a holdat.... Lebasztok minket Vasas szurkolókat, hogy bántjuk a két srácot akik csak emberek élni akarnak!!! Akkor kérdezem én, hogy jöttök ti ahhoz, hogy minősítsetek egy vezetőséget (ha a játékost nem lehet)???? És, hogy jöttök ti ahhoz főleg szöszke, hogy ilyen hangnemben beszéljetek egy szurkoló táborról??? Hm??? Ha mi primitivek vagyunk akkor ti a mi szintünk alá süllyedtek ezzel, hogy minket támadtok vissza... Ezen kéne elgondolkodnotok és tükörbe nézni!!! Amúgy meg ha a két Sztárocska indokoltnak érzi majd megvédi magát gondolom egyikőtök sem a védő ügyvédje kicsinek vagy hosinak!!!

ak47 hozzászólása
ak4730957
2010.06.11. 11:01

Kiss Csabával semmilyen csapat nem lesz erősebb maximum gyengébb...

matthew hozzászólása
matthew30954
2010.06.11. 10:49

most például Kiss Csaba igazolt a Szegedbe... úgyhogy erősebbek lettek azért ők is, igaz ott is volt 1-2 távozó.

BG hozzászólása
BG30953
2010.06.11. 10:46

Ettol nem lesz jobb a Szeged es nem lessz gyengebb az Eger. Nem beszelve arrol, hogy Hosi is kulfoldrol igazolt a Vasasba amikor Kicsi.

matthew hozzászólása
matthew30952
2010.06.11. 10:39

egyfelől tanítani való, ahogy BG szavaira replikáltál, te is a Vasas sértődött szakosztályát erősíted, de most őszintén, ezt már le is írtam, szerinted Kicsi és Decker például honnan került a Vasasba? csak nem az Egerből? az nem volt karvalykodás? nos akkor tessék szépen lenyelni, hogy az átigazolási piac nem Vasas-monopóliumként működik, és a játékosoknál létezik olyan is, hogy szabad akarat. az meg, hogy az ankéton nektek miket mondtak, és mi történt a Vasas-vezetőség meg köztük a tárgyalásokon, annak megintcsak nem tudom, mi köze van Halmos Petiékhez. sajna csak arra tudok tippelni, hogy csak az erős irigységből meg a csalódottságból táplálkoznak az indulataid.

im hozzászólása
im30951
2010.06.11. 10:31

Bagoly mondja verébnek... A baj az, hogy te tényként kezelsz áttételes, hallott és/vagy képzelt dolgokat. Annak örülök, hogy ilyen régi Vasas szurkoló vagy, de hozzáteszem, hogy nem akarok licitálni, hogy én bezzeg ennyire- meg annyira vagyok szurkoló. A Vasas az én csapatom is és kész. Az Egert kedveltem, amikor éppen nem ellenünk játszottak, mindig nekik drukkoltam. Eddig. Most sem a játékosok vannak ellenemre, bírom Szécsit, meg a többieket, még az idegenlégiósokat is. A vezetés, amelyik ilyen módszerrel akarja megvásárolni a bajnoki címet, mert eddig játékkal nem tudta elérni - na az nincs kedvemre. Mostantól Szeged a második favoritom.

BG hozzászólása
BG30950
2010.06.11. 10:12

IM, Te csak ugy tudsz komunikalni, hogy provokalsz embereket? Hogy honnan tudom a tenyeket ahhoz neked semmi kozod de senki masnak sem. Ha nem tudod ezt elfogadi az a Te bajod. En megprobalok kultur emberkent hozzaszolni dolgokhoz de nem konnyu mikor ilyen ''optimista"" es hasonlo alakok frocsogneg ossze-vissza. Hidd el nekem sem esik jol ami tortent. En mar akkor Vasas szurkolo voltam amikor Jeney, Szalai, Gore, oreg Szivos, Markovits es meg masok jatszottak. Tehat a mostani vezetoseg ugyetlenkedese szamomra erthetetlen es elitelendo

im hozzászólása
im30949
2010.06.11. 09:57

Ha nem voltál ott a megbeszéléseken, miről hadoválsz?

turkics hozzászólása
turkics30948
2010.06.11. 09:50

kiváncsi lennék, hogy az itt ünneplő egri hozzászólókból az utóbbi évben hányan árulózták, júdásozták Kist.

zele hozzászólása
zele30947
2010.06.11. 09:44

Nem kell megijedni...

optimista hozzászólása
2010.06.11. 09:41

Most borzasztóan megijedtem ám!:) Ebből is csak a primitívséged sugárzik.Nem óhajtok tovább reagálni az agyamentek fröcsögéseire.

zele hozzászólása
zele30945
2010.06.11. 09:38

Figyelj kispajtás! Ezt a stílust fejezd be nagyon gyorsan, mert rossz vége lesz.

optimista hozzászólása
2010.06.11. 09:34

Végre-végre,egyre többen próbáljuk helyre tenni néhány ingyen piára váró,önző,okoskodó és mindent-mindenkinél jobban tudó,csőlátó Vasas szurkolót!Még szerencse,hogy csak 4-5 van belőle!A többség nem ilyen rosszindulatú,remélem!

BG hozzászólása
BG30943
2010.06.11. 09:26

IM, Oszinten. Mi koze van az Eger vezetosegenek ahhoz amit a Vasas vezetosege cseszett el? Nem Ok ajanlottak valamit a ket jatekosnak amit nem tartottak be. Ha a vezetoseg betartja azt amiben szoban megegyeztek akkor Hosi es Kicsi meg ma is a Vasasban van. Ez az igazsag amivel szembe kell nezni.

Socio hozzászólása
Socio30941
2010.06.11. 08:59

Durva,hogy mennyire megmozgatja itt az embereket ez a hír. Mondjuk a legviccesebb komment az volt,hogy 'mi' júdásoztunk Kicsi távozásakor,a Vasas tábor nem fog.. Hát nem is tudom mi megy itt két napja lassan több száz hozzászólásban. :) Nem mondom hogy nincs igazatok,de ez akkor is érdekes kijelentés. Amúgy meg mindig is utáltam,hogy 5-6 ember agyszüleményét azonosítják 3000 emberével. Az Ultrák szerint áruló volt Kicsi, de állítom hogy az egriek 90 százalékának eszébe sem jutott ez,én is tök normális dolognak tartottam hogy továbbáll. Most már kicsit közömbösebben állok hozzá,ő már számomra nem az a szerethető játékos,aki itt futott be,itt lett válogatott,elismert játékos,a közönség kedvence. Úgy vagyok vele,hogy jött egy jó center és kész. Nagyon sok nagyon fontos gólt kell neki lőnie,hogy megint megszeressük,de tudja ő ezt.

im hozzászólása
im30940
2010.06.11. 08:53

Mármint az Eger vezetőségének történelmében...

BG hozzászólása
BG30939
2010.06.11. 08:18

Sajnos azt kell mondanom a tortentek alapjan, hogy a Vasas Vizilabda Szakosztalyanak tortenelmeben ugy lesz ez emlekezetes ahogy azt az orokzold oszodi elszolas mondta: "ezt elku ..tuk".

szamóca hozzászólása
2010.06.11. 03:31

amúgy meg teljesen mindegy most már. ők attól még ugyanazok a játékosok. Kicsi "foghatatlan", Hosi keze pedig még mindig az övé, és ők fogják az EB-n, VB-n, Olimpián lőni majd azokat a gólokat...nekünk is.

szamóca hozzászólása
2010.06.11. 03:17

ugyanazt pufogtatjátok, mert megtudtatok valamit az ügy egy részletéről. más téma, im, ezt Te írtad? " A csapattársak és a szurkolók tudni fogják hogy nyilatkozatában igazat mond-e Kis Gábor." Ezt hogy érted?

Szöszke hozzászólása
2010.06.11. 01:54

"Kedves" Vasas ultrák! Az soha nem öröm ha "szétmegy" egy bajnokcsapat. De amit itt műveltek az egyszerűen minden kritikán aluli. Hmm ha már itt tartunk,hogy pénz beszél.... Szerintetek a TEVA mint főtámogató kasszája üres??? Kapjatok már a helyes kis fafejetekhez!!! Eger városa és a ZF fontosnak tartja a szakosztályt ennyi és kész.

pólós hozzászólása
pólós30935
2010.06.11. 01:18

Ennyi.. Igen,Kicsi azt mondta a szurkolók előtt,hogy nem megy egerbe.Ő sem gondolta volna,hogy a vasas vezetőség segget csinál majd a szájából és visszavonja az igéretet. Akkor azért mondta ezt mert igy is gondolta,hisz megegyezett szóban velük.Ezek után senki ne vegye a lelkére ha inkább elmegy,ráadásul több pénzért.A vasas vezetőség inkorrekt,sunyi ténykedéseinek listáján meg nem ez az első eset..

ElDiablo hozzászólása
2010.06.11. 00:56

Kedves Vasas szimpatizansok. Emlekeztetni szeretnelek arra hogy 2010 irunk, profi olimpiai bajnokorol beszelunk, akik vizilabdaval keresik a kenyeruket: Nem tudom hogy miert van bajotok a tavozas mikentjevel, mert ugyebar ehhez nekunk mint szurkoloknak semmi kozunk. Miert hiszitek azt ,hogy azzal, hogy megveszitek a bajnoki meccre a belepot vagy berletet ti "megvettetek" a jatekosokat, a klubbot, a Vasas-feelinget??? Ti a penzetekert csodas csavarokat, atloveseket es egy bajnoki cimet kaptatok. Ezzel a sracok messzemenokig teljesitettek azt amiert szerzodtettek oket: a kozonseget szorakoztattak, a klubnak dicsoseget szereztek. Erre utaltam az elejen az evszammal. Ez manapsag egy bevett uzleti szokas. Kapjak a szerzodes szerinti fizetesuket es ok teljesitenek. Azert mert eggyes "Vasas -egyeneknek" a mindennapi szuksegletet kielegiti a kozos notazas, ingyen sor es nosztalgiazas nem kellene elitelni azokat az embereket akik karrierjuk csucspontjan azt a vasat utik amelyik meleg. Csak segiteni szeretnek a lelki sebeiket nyalogatoknak, a mai vilag errol szol. Lasd foci(nem a magyart) kezilabda, Forma1. A Nagy Laci arulo, mert egy jobb eletet es egzisztenciat akar csaladjanak megteremteni??? Schumacher egy gerinctelen link alak mert elhagyta azt a Ferrarit amelyet o tett naggya egy jobban fizeto Mercedes-ert? Orulnek ha eggyes elottem megszolalo Vasas delikvensek ezen elgondolkodnanak es mindezt vegiggondolva szakmai eletukben egy lepest elore vagy felfele tennenek azon a bizonyos letran sajat eletuk javitasa celjabol es igy talan meg is ertenek a Kicsi es a Hosi 2010ben altalanos vilagszemleletet.

optimista hozzászólása
2010.06.11. 00:40

Ez csak akkor lenne igaz,ha valami sokadrendű játékosokról lenne szó,akik örülhetnének,ha valamelyik csapat foglalkoztatja Őket.Mivel nem ez a helyzet,így van választási lehetőségük és hülyék lennének nem élni vele.Oda mennek,ahol jobban megbecsülik Őket.Igazuk van!!!

szamóca hozzászólása
2010.06.11. 00:32

egyébként is, mindig a vezetőknek van igazuk egy cégben. vagy mindig a tanárnak lesz igaza, vagy stb, stb, stb

optimista hozzászólása
2010.06.11. 00:25

Ezt inkább a Vasas vezetőségének tartogasd!Rászolgáltak.

szamóca hozzászólása
2010.06.11. 00:23

nézd, Eger varázsa miatt, pontosabban Eger létező varázsa miatt. nem ironizálok a létezővel.

kiskun968 hozzászólása
2010.06.11. 00:22

Én csak annyit,tudok hogy a szemembe hazudtak, az ankéton,az uszodában mindenütt... Ha ezt megteszed az éjszakában, az életben akkor minimum eltörik a kezed...Én csak leköpöm, ha szembejön velem...

optimista hozzászólása
2010.06.11. 00:21

Jól értesült vagy,de ez az igazság.

matthew hozzászólása
matthew30927
2010.06.11. 00:19

arra viszont kíváncsi lennék. mondd, hogy csak Eger varázsa miatt, hogy jó érzéssel (mondjuk amúgy is) mehessek lefeküdni. :D

matthew hozzászólása
matthew30926
2010.06.11. 00:18

hűség egy olyan klubhoz, aki kihasznál? igazából nem rajongok a fizetésorientált játékosokért, de ha egyszer megegyeztek, akkor az adott szónak súlya van.

szamóca hozzászólása
2010.06.11. 00:18

sőt, írok jobbat: tudnod kell, hogy nem a pénz az elsődleges indok.

XY hozzászólása
XY30924
2010.06.11. 00:18

Meg csak annyit, hogy mielott velemenyt nyilvanitunk helyes lenne megismerni az igazsagot

szamóca hozzászólása
2010.06.11. 00:16

én megígértem valakinek, hogy nem írok olyant, mint pl. amit Te írtál, de, ha esetleg ez közel áll a valósághoz, akkor ismerned kell az érem másik oldalát is, ami túlmutat a vezetők vs alkalmazottak dolgon

XY hozzászólása
XY30920
2010.06.11. 00:14

Ez majd idovel nyilvanos lesz

ob1 hozzászólása
ob130919
2010.06.11. 00:06

honnan tudod hogy így volt? :D

RioF hozzászólása
RioF30918
2010.06.11. 00:05

Egy ilyen Judas ne is függjön tölünk! Amúgy ki kérte,hogy itt öregedjen meg???Csak legyen korrekt,és ne hazudjon,mert a Duna TV,n is ezt tette amikor azt állitotta az ominozus Vasas-Szeged meccs után,hogy csuklott a mamája,pedig Ő káromkodott a legjobban a lelátóra a szurkolóknak! Na ennyi....

XY hozzászólása
XY30917
2010.06.10. 23:58

It van egy elgondolkoztato tortenet. A szezon vegefele a vezetok megkerdeztek a szobanforgo jatakosokat, hogy mit kernenek, hogy maradjanak. A ket jatekos megnevezte az osszeget mire a vezetok azt mondtak,hogy renben van. Eljott az anket ideje a ket jatekosnak esze agaban sem volt csapatot valtani es ezt ki is fejeztek. Ahogy a dontok befejezodtek a vezetoseg eloallt az un. kreativ matematikaval. Ahelyett, hogy megadtak volna azt amiben szoban megegyeztek a jatekosokkal elkezdtek atkalkulalni a szamokat es lass csodat a nettokbol bruttok lettek stb...stb.... Amikor a jatekosok ezt nem fogadtak el, elojottek az opcioval. Ezt visszautasitva elfogtak egy masik csapat ajanlatat. Ez a tortenet. Elgondolkoztato. Teny az, hogy ha a cegem ahol dolgozom ezt probalna velem csinalni azonnal koszones nelkul kisetalnek az ajton. De hat ez en vagyok. Ennyi.

matthew hozzászólása
matthew30916
2010.06.10. 23:52

köszönöm.

matthew hozzászólása
matthew30915
2010.06.10. 23:52

inkább több válasz legyen, mint egy sem.

optimista hozzászólása
2010.06.10. 23:51

"adammo" "móka" "Riof" Folyamatosan össze-vissza beszéltek. Nem is tudja még senki,hogy aláírtak a fiúk vagy sem.A Hosi soha nem ígérte,hogy a Vasasnál akar megöregedni.Lejárt a szerződése,oda igazol,ahová akar.Az meg,hogy akarjátok-e valaha is látni Őket a Vasasban,senkit nem érdekel.Nem tőletek fog függeni(még szerencse). mikasa-NAGYON JÓL LÁTOD A DOLGOKAT!Egyetértek!!!

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 23:50

Komit átadják június 28-án elméletben.

zele hozzászólása
zele30912
2010.06.10. 23:44

Nem lesz tábla, de kemény lesz nekik a Komiban (Szőnyiben). Én már töröltem Hosnyánszkyt a Facebook-on, nekem ilyen ismerős nem kell.

ob1 hozzászólása
ob130911
2010.06.10. 23:38

Hosi és Kicsi a két új egri várvédő:) csak vigyázz Eger,a török Szultánnak is van sok pénze...:D nehogy árulás legyen a vége!

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 23:37

oké, írtam már ide dühből, arrogáns módon, lekezelően, stb. már régebben leírtam, mit miért tettem, de igaz, volt olyan, hogy a legbunkóbb énemből csemegézhettetek. így álszenteskedésnek tűnhet a következő, de nem érdekel ( bár az utóbbi időben igyekeztem kevésbé kötözködni, és érthetően érvelni): VASAS TÁBOR! NE LEGYEN EGYETLEN JÚDÁS TÁBLA, TRANSZPARENS SE!!!! akárhogyan is alakul

Yoda hozzászólása
Yoda30909
2010.06.10. 23:30

Oh nem láttam Daret hsz-t, bocsánat...:)

kiskun968 hozzászólása
2010.06.10. 23:30

Ne lepődjenek meg ha leköpöm őket...

Yoda hozzászólása
Yoda30907
2010.06.10. 23:29

Szerintem neki lejárt a szerződése...

kiskun968 hozzászólása
2010.06.10. 23:29

Na vehetünk megint 2 guminőt... Pénzéhes kurvák...

Daret hozzászólása
Daret30905
2010.06.10. 23:26

Lejárt a szerződése.

matthew hozzászólása
matthew30904
2010.06.10. 23:24

azt nem tudod, hogy Hárainak lejárt-e a szerződése vagy kivásárolták?

matthew hozzászólása
matthew30903
2010.06.10. 23:22

ezt hívják úgy: mellébeszélés. még egyszer mondom, ha állítasz, bizonyíts. ;) leesne az állam, ha kiderülne rólad, hogy bérszámfejtő vagy okleveles könyvvizsgáló vagy. főleg az Egernél... :D

RioF hozzászólása
RioF30902
2010.06.10. 23:17

Korlátozott vagy sorry,nem tudsz utána nézni?Gyere fel pestre és egy bambi mellett,még szombati Vasas juniálison is elmagyárázzuk neked a számokat!Akár a Gerendát is elhozhatod,Ő úgyis élvezi a Vasas majálist,hátha bejön neki a juniális is?!!! Gyertek szívesen látunk benneteket!!!:)))Megnézzük a 4 bukott bajnoki döntöt is ha van kedvetek!

Yoda hozzászólása
Yoda30901
2010.06.10. 23:12

Akkor újra: Az Eger "vezetősége" nem javasolta a titkolózást. A bajnoki döntő után bejelentette h 2 hét múlva sajtótájékoztató lesz (ez az időpont egyébként a tavalyinál jóval korábbi). Abszolút benne vannak az időben, a többi klub is most jelenti be az igazolásokat. Lezárulnak a kinti bajnokságok, döntenek a játékosok... Az ankét Kicsi és a Vasas szurkolók ügye, ott nem voltam. Az igazolás (ha jogszerű volt) maximum jogvita lehet a Vasas és a játékosok között, ezt megtudjuk holnap. Nem hiszem, hogy ebben az esetben egy piaci alapon működő klubot (vezetését) kéne megróni...

im hozzászólása
im30900
2010.06.10. 23:10

Hm... :) Mindig kedveltem a korrekt és világos hozzászólásaidat.

matthew hozzászólása
matthew30899
2010.06.10. 23:06

általában úgy szokott az érvelés történni, hogy állítasz valamit, és azt alá is támasztod tényekkel. most ezt komolyan gondoltad, hogy rám bízod? ne vicceljünk már.

im hozzászólása
im30898
2010.06.10. 23:05

Ódri, nálad a pont :)

matthew hozzászólása
matthew30897
2010.06.10. 23:03

minden egyes évben gratuláltam, de ettől még nem hagyom fikázni az Egert, mert attól még, hogy az a hajszál hiányzott végig, baromi jó csapat, és a Vasas érdemei előtt is megemelem a kalapomat, a válogatottban pedig mindenkinek ugyanúgy tudok szurkolni, ennyi. a sport nyilván megoszt bizonyos vonalak mentén, de alapvetően az a célja, hogy összetartson. ezért nehezményezem a durva kilengéseket, főleg, ha még megalapozatlanok is.

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 23:02

im, azt gondolom azon kevesek között vagy, akik pontosan tudják mi, és hogyan zajlott. én ezt gondolom magamról is bizonyos tekintetben, csupán csak abból, hogy pontosan tudom mit jelent egy két kulcsmondatod például az előző kommentedben.

RioF hozzászólása
RioF30895
2010.06.10. 22:54

nem vagyok sértődötebb mint Ti az elmúlt 4 évben a sok cumi után!!:)) Értsd már meg,hogy nem az a baj,hogy távoztak,hanem amit tettek,és mondogattak itt a Vasasban!De Te ezt nem hallottad,úgy hogy nincs miről vitatkozni.És nem azt mondtam,hogy nem tettek meg mindent a 2 év alatt,hanem az elv amit most tettek.Remélem világos???A számoknak meg nyugodtan járj utána vmi belső embernél,és meg fogsz lepödni okos koma!:))

im hozzászólása
im30894
2010.06.10. 22:52

Senki ne júdásozzon...! Felesleges. Aki ott volt azon a szurkolói ankéton, az hallotta, mit mondott Kicsi. A csapattársak is tudják, mi az igazság a szóbeli megállapodással kapcsolatban. A csapattársak és a szurkolók tudni fogják hogy nyilatkozatában igazat mond-e Kis Gábor. Ennyi. Az Eger vezetősége csak a saját érdekeit nézte, amikor a titkolózást javasolta, nem is gondoltak bele, hogy ezzel a sunnyogó átigazolással mit idéznek Kis Gábor és Hosnyánszky fejére. És maguk az érintettek sem gondoltak bele. Szerintem Hosi visszacsinálná, ha lehetne. Nem hiszem, hogy ilyen balhé árán is el akart volna menni, akármennyi pénzt kínálnak is neki. Az lett volna a tisztességes, ha ők maguk még időben azt mondják, bocs, elmennénk... nem kellett volna az Eger mostani tájékoztatójára várni.

odri hozzászólása
odri30893
2010.06.10. 22:52

Sztem neked vannak problémáid kedves kkata? először is te kezdtél el kötözködni vele, másodszor is te tudod kiről van szó vagy hogy milyen kötődése van a pólóhoz? (amúgy kit érdekelsz???) Mert sztem akivel te megpróbáltál vitatkozni, az a személy egy év alatt többet tett a Vasasért (nemcsak a vízilabdáról beszélek), mint te egész életedben valaha fogsz? innentől kezdve sztem felesleges erről beszélnünk saját magadat köpted szembe? Szeretném megkérni az összes ?intelligens és okos? embert, hogy fogja már fel végre, hogy nem az a baja a szurkolóknak, hogy elmennek, hanem az HOGYAN!!! Ha ezek után sem értitek, akkor az a ti bizonyítványotok? Természetesen nem kell elkötelezniük magukat örökre egy klubnál (hogyan is tudhatnák ezt megtenni olyan emberek, akiknél a pénz a legnagyobb mozgatórugó?), de ha már távoznak legalább ne csesszenek ki a klubbal és ne hazudjanak bele a szurkolók szemébe szemrebbenés nélkül hatalmas mosollyal? Olimpia bajnokok? vicces, hogy büszkék vagyunk, egy szerencsés végkimenetelű olimpiai címre, de tény: én is örülök, hogy azok lettünk. Annak azonban kevésbe, hogy egyes emberek azt hiszik, emiatt bármit megtehetnek! Az olimpiai bajnoki cím jó lenne, ha többet jelentene az ?én bármit megtehetek, mert sztár vagyok? mondatnál, lehet példát is mutathatnának a fiataloknak, ami ezzel a viselkedéssel sztem elég nehezen megy nekik? Sztem egy igazi sportoló már az első éveiben megtanulja azt, hogy alázattal kell játszani, gerincesnek kell lenni és mindenekelőtt ismernie kell a FAIRPLAY szót. Azt hiszem, ebben a két emberke esetében ez a lecke kimaradt, innentől kezdve nincs miről beszélnünk? Egy meztelen csigában több gerinc van, mint bennük? Semmi jót nem kívánok nekik, max egy ezüstöt az aranyak mellé? és egy kis önismeretet!!! Mi nem felejtünk, csak azért is hajrá Vasas!!!

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 22:50

nem a pénz miatt mentek el. sikerült egy teljesebb képet kapnom az este folyamán a dologról, és tudom, hogy ripacskodás + akkor minek hozom fel a témát, de azt a bizonyos teljesebb képet én itt le nem fogom írni. minden érintettnek van igaza, minden érintettet meg lehet érteni bizonyos tekintetben, és azt gondolom intézhette volna szebben is átigazolását a két új egri játékos, ez a végső konklúzióm.

BG hozzászólása
BG30891
2010.06.10. 22:49

Csak az igazsag kedviert azt a 25%-ot kapta vissza az Eger az iden amit tavaly megvontak toluk.

RioF hozzászólása
RioF30890
2010.06.10. 22:49

... Mi nem titeket szidtunk,hanem a hazudós két JUDAS olimpikont,akik kezet adtak a folytatásra,aztán fellépett a pénzéhes utcalány effekt!És Te meg honnan tudnád ,hogy mit mondott a Kis G.a szurkolói ankéton talán ott voltál vazze?????

mikasa hozzászólása
mikasa30888
2010.06.10. 22:44

Egy valami érthetetlen a számomra a Honvédból akkor mentek el a játékosok, amikor nem tudták megvédeni a bajnoki címüket, a Vasasból a megnyert bajnokság után elment az összes jó, meghatározó játékos. A vezetőségben valamit nagyon elszúrtak, nem csinálnak, csináltak jól! Az egyetlen sikercsapatát hagyta tönkremenni az egyesület, a Vasas!

matthew hozzászólása
matthew30887
2010.06.10. 22:43

amikor júdásozol, azt nem veszed figyelembe, hogy két év alatt két bajnoki címhez segített? akárhogyan távozott, amíg ott volt, mindent odatett, a szerződése meg lejárt. nem hinném, hogy panaszra lehet okotok.

matthew hozzászólása
matthew30886
2010.06.10. 22:41

te, ezeket a hihetetlen patikamérlegről lekapott adataidat honnan szeded? egyébként ha ennyire képben vagy, mutasd már meg a sztárigazolásainkat és a pénzszórást, habzsi-dőzsit! lehet, hogy már nem emlékszel, de eddig a ti csapatotok csemegézett belőlünk (Kicsi, Decker), akkor nem panaszkodtál költségvetési gondokra, amúgy arra már nem vetted a fáradságot, hogy leírd, mi költöttünk többet (ugyanis nem így van). na üdv, sértődött koma.

RioF hozzászólása
RioF30885
2010.06.10. 22:38

Csak Töletek más körülmények között távozott!Ti nektek nem hazudott! Amugy nem nekled mondtam azt hiszem,hogy judásoztad! Én megteszem helyetted is!!!!!!!!!!! JUDAS KG.HN!!!!!!!!!!

RioF hozzászólása
RioF30884
2010.06.10. 22:35

Okoska nézzél Te utána ha ennyire járatos vagy az egri polóban!!! Idén is rálocsolt plussz 25 % a ZF,hogy végre odaérjetek már.......

matthew hozzászólása
matthew30883
2010.06.10. 22:28

kéretik megjegyezni azt is, hogy én nem júdásoztam Kicsit, az egy szerencsétlen félresiklása volt egy kis csoportnak, ez egyáltalán nem volt általános, ráadásul az érintettek is megkövették...

matthew hozzászólása
matthew30882
2010.06.10. 22:26

na ezt honnan vetted? szerintem nézd meg inkább a csapatotok nevében milyen szponzorok nevei szerepelnek, mennyi volt a csapatotok utóbbi évekbeli költségvetése, most fordult a kocka. ez nem azt jelenti, hogy chelsea vagy man city-féle ámokfutást rendeznénk, és ott az utánpótlás is.

zele hozzászólása
zele30879
2010.06.10. 22:09

Nem lesz kellemes majd a Vasas ellen, mert a Vasas tábor soha nem felejt. Erről Horváth Csaba és Vári tudna beszélni.

RioF hozzászólása
RioF30878
2010.06.10. 22:00

Nehogy majd Te koppanj öreg!! Majd jól figyelj!Csak így tudtok bajnokságot nyerni talán,hogy annyi pénzt pumpáltok bele kínotokban,hogy az ellenfelet szétszedjétek,mert másképpen nem megy macska Jancsik! Mi 2 éve mikor idejött JUDAS Kis Gábor,hogy végre megérezze,hogy milyen a bajnoki cím,akkor is nagyobb költségvetéssel mentetek,csak úgy mint idén!!!!!!!!! Pech.

RioF hozzászólása
RioF30877
2010.06.10. 21:52

Két igazi JUDAS!!!!!!!!!!!!!!! A Geréb hozzátok képest kis Miska! Ennyit ér egy olimpiai bajnoknak az adott szó,és a kézfogás!!:(((((( Szégyen gyalázat! Kb.másfél hónappal ezelötti kérdés Judás Kis Gáborhoz:Tényleg visszamész Egerbe??Mert ezt hallani.ÁÁÁ dehogy megyek örülök,hogy megszabadultam onnan.... Ehhez képest a nagy pénz bezavart,és zsupsz!:(( De legalább most nem fogják Egerben árulózni!! Hosnyánszky,meg az érzékeny lélek,majd kíváncsi vagyok hogyan viseli a Gerenda hisztijeit??? Nem az a baj,hogy eligazolnak hanem,hogy több száz ember képébe hazudtak!!!!!!!!!!:(((( A 2 Varga érdekes módon végig diplomatikus tudott maradni!!:))) Akkor is csak a Vasas MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!!!! Élni fogunk nélkületek is JUDÁSOK!!!!!!!!!!!!!!!!

zele hozzászólása
zele30876
2010.06.10. 21:43

Bunkó paraszt a jó édes anyád!

móka hozzászólása
móka30875
2010.06.10. 21:43

Adammonak maximálisan igaa van! Azért mert valaki olimpiai bajnok, nehogy már mindent megtehessen.Rengeteg ember van az élet minden területén, aki legalább akkora dolgokat visz véghez, csak ők nem ismertek, nem kapnak nyilvánosságot! ettől a még több pénz és természetes ,hogy elmegy dumától pedig már hányok.Ne tüntessük már fel ezeket az embereket mártírként, úgy mint akik rá vannak szorulva, hogy többet keresenek.Emberek ezrei dolgoznak napi 8 órát 100000-ért vagy annál kevesebbért, nehogy már Hosiéknak az a pluszpénz biztosítsa a megélhetést..Úgy beszél egy-két ember mintha ezen múlna a napi kenyere meg víze..Létezik klubhűség, őszinteség, meg becsület is ebbe a világban,és ha valóban elmegy Kicsi, akkor ezzel most jogosan vívta ki a Vasas szurkolók haragját..Mert ahol engem Júdásoznak, plusz kijelentem, hogy nem megyek vissza, oda csakis a pénz miatt mehet vissza valaki.. Rengetegen írtak, annyit azért kiemelnék, hogy ne forgassuk ki egymás szavait, és szeretném hangsúlyozni, hogy a Varga testvéreket senki nem bántotta!(csak azért említem mert valaki belekeverte őket is)Dani a legintelligensebb pólós akit valaha láttam, rájuk senki nem neheztel, nagyon sokat köszönhetünk nekik, minden tisztelet az övé és Dumié! A bunkósághoz viszont nem kell jópofát vágni ,valami vagy fekete vagy fehér..Én...Te pedig nem tudom ki vagy, de ne általánosíts itt a neten, meg ne bunkózz itt, senki sem szólt hozzád, egyébként meg teszek rá, hogy a neten keresztül mi a véleményed.A csőlátás nem jó dolog hosszú távon..

qqcska hozzászólása
qqcska30874
2010.06.10. 21:43

ha már előkerült Vári, mesélje el valaki hogyan s miként ment el a Vasasból! (én kedveltem őt, mint játékost)

BG hozzászólása
BG30873
2010.06.10. 21:43

Arra mar valaki gondolt. hogy a Vasas esetleg tett egy ajanlatot Hosinak es Kicsinek amibol aztan probaltak kihatralni. Nagy kulombseg van netto vagy brutto fizetes kozott. Elgondolkoztato. Nem?

Bátyó hozzászólása
Bátyó30872
2010.06.10. 21:28

Bocs, már látom!

kkata hozzászólása
kkata30871
2010.06.10. 21:27

nem :)

kkata hozzászólása
kkata30870
2010.06.10. 21:26

ja és a kérdés költői...

Bátyó hozzászólása
Bátyó30869
2010.06.10. 21:26

Engem kérdezel?

kkata hozzászólása
kkata30868
2010.06.10. 21:25

te jó ég ember, komoly problémáid lehetnek... nem kezdek el veled vitatkozni, csak egy kérdésem lenne: miért vagdalkozol a levegőbe, amikor fogalmad sincs róla, hogy ki vagyok és milyen jellegű a kötődésem a pólóhoz?

Bátyó hozzászólása
Bátyó30867
2010.06.10. 21:20

Úgy gondolom nem kell megvetni senkit sem, a megnyilvánulásaiért! Mindenki csak a saját gondolatait írja le, szerintem. Már régen lehet tudni, hogy a Vasasnál sincs elég pénz a vízilabdára úgy mint a legtöbb magyar csapatnál. De ezt senki nem szereti kiteregetni! Szerintem az egrieket nem kell azért bántani, mert náluk van. Aki pedig a játékosokat bántja, az gondolkodjon el egy kicsit! Ők is pénzből élnek, mint mindenki. Ki az aki visszautasít a mai világban egy jobban fizető ,,állást"? A szponzorokat sem lehet elmarasztalni, mert hát ,,válság" van! Szerintem szurkoljunk együtt a magyar vízilabdának! Annak, hogy jó meccseket lássunk, jó játékosokkal! Ma az egyik a jobb, holnap a másik! Szeressük sokáig a vízilabdát, elvégre hosszú évek óta a legsikeresebb csapatsportunk!

adammo hozzászólása
adammo30866
2010.06.10. 21:20

Köszönöm, hogy megszólítasz nézd lehet, hogy ti olyan rózsaszín szemüvegen keresztül látjátok ezt az egészet tv illetve neten keresztül... de szerintem aki azt mondja szembe a szurkolokkal, hogy eszemben sincs vissza menni egerbe az nyugodtan fogadhatja ezeket e kritikákat. Ha akkor azt mondja, hogy év végéig van szerződésem és nem tudom mi lesz akkor ám legyen szerintem Vargáékat pl senki nem bántotta... De örülök neki, hogy szerintetek 1 olimpiai cím elég ahoz, hogy valaki bármit megtehessen... szerintem ha annyira tudnának éppkézláb magyarázatot adni már nyilatkoztak volna nem bujkálnának és próbálnának kitalálni valami sallangot amit majd te biztos be is kajálsz... de itt egyszerű az ok nem tudom miért nem merik kimondani, hogy a pénz beszél... amúgy mindeki mondja, hogy de bezzeg az eger szurkolók... én úhy láttam anno logot a kicsi judás drapi pedig ott előre szólt menni fog.... de legyetek csak ilyen buták, hogy mindent beszoptok nekik mert ők olimpiai bajnokok... én meg legyek legyek bunkó... nem akarok nektek netmajmoknak szinpatikus lenni....

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730865
2010.06.10. 21:14

Ok.Rendben.:-)

kkata hozzászólása
kkata30864
2010.06.10. 21:12

Véleményedet elfogadom, de fenntartom a sajátomat is, szerintem igenis átléptek egy határt.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730863
2010.06.10. 21:11

Le kellett csapnom a magas labdát.:-)

matthew hozzászólása
matthew30862
2010.06.10. 21:10

jaj-jaj :D

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730861
2010.06.10. 21:08

Valaki hevesebben s indulatosabban reagál valaki kevésbé.De szerintem ők se léptek át egy határt.

kkata hozzászólása
kkata30860
2010.06.10. 21:00

jozsi 47, nem is rád gondoltam... de azért a többiek kommentjét olvasd már el újra, különösen Zele, im, adammo hozzászólásait

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730859
2010.06.10. 20:58

Lenttebb leírtam,hogy anno Ádi s Matyi hogyan búcsuztak el tőlünk.Ezek után ők igazolhatnak bárhova sosem lesznek árulók és mindig szeretettel fogunk beszélni róluk.És bízunk benne,hogy lesznek még a Vasas játékosai. Tényleg nagyon nagy öngólt lőttél. De ne csüggedj.Máskor gondold végig mit akarsz írni,ne hagyd,hogy az indulat vezéreljen és akkor nem írsz hasonlóan kapitális baromságokat.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730858
2010.06.10. 20:54

Mátyás Zoli is a Fradiba igazolt,Barna is a Fradiba igazolt,Tóth Marci is a Fradiba igazolt mégis egyetlen rossz szót sem kaptak soha tőlünk.Kósz Zoli anno a Fradiba és nem Vasashoz jött vissza.Mégis továbbra is imádtuk őt. Vári sem kapott volna ha nem úgy megy el anno ahogy az történt.Aki korrekten megy el azt sosem bántottuk. Nagyon nagy öngólt lőttél.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730857
2010.06.10. 20:49

Miért? Nektek jó a bronz is?:-)

matthew hozzászólása
matthew30856
2010.06.10. 20:47

anélkül, hogy meg akarnám sérteni, mert én szerettem pufit, és jónak tartom, de kicsi talán még jobb. az eladásából (bár nem tudom, hogy a szerződése lejárt-e vagy sem) fedezhetővé vált az átigazolás. ha nem, akkor sem hinném, hogy rosszul jártunk. nyilván örülnék, ha nálunk maradt volna, de nem játszhat mindenki egy csapatban. hálás vagyok azért, amit két év alatt a csapatért tett, és szimpatikus gyerek továbbra is! sok sikert neki régi-új csapatával. persze max ezüstéremre gondolok. :D

Én hozzászólása
Én30855
2010.06.10. 20:46

Borzasztóan buták és nevetségesek vagytok "kedves" Vasas szurkolók... lehet itt magyarázkodni jobbra balra, de Kicsiék SEM igérték meg, hogy hosszabbítanak a Vasassal, és sosem igérték azt SEM, hogy nem fognak más magyar csapatnál játszani... és azt SEM kell bizonygatni, hogy nem vagytok elkeseredve, mert tudom, hogy elvagytok... és ha most Steinmetz Ádi is hazaigazolna, csak éppen a vasas helyett a rivális Fradiba, akkor mi lenne??? Ő is áruló patkány, ugye??? Nem veszitek észre magatokat, hogy milyen bután viselkedtek??? Kicsi és Hosi két remek sportember, ha most éppenséggel a JUGba igazolnak, akkor lehet, hogy nem kapnak tőletek bunkó parasztoktól ilyen oltásokat, DE nem is magyar csapatot szolgálnának jövőre, ami akárhogy is nézzük a magyar vízilabdának NEM jó!!!! Errő ennyit, és mint mondtam nem szurkolok egyik csapatnak sem külön, és a Vasas ellen SEM vagyok, csak a Vasas szurkolói ellen vagyok, mert ilyen szintű oltásokat, amiket 2 Olimpiai bajnokra, a világ legjobb pólósaira mondtok, az nem normális, és nem méltó intelligens emberhez, az Eger szurkolói sem teszik ezt, pedig éppenséggel szidhatnák Hárait vagy Erdélyiéket, de inkáb köszönik nekik az eltelt éveket, a pécs szurkolói sem fogják meglincselni Hangody Lászlót ha Pécsen jár majd, és ugyanigy a Fradi szurkolói sem fogják kifütyülni Tóth Mártont, ezt egyedül megint csak a Vasas szurkolói fogják csinálni jövőre... igaz volt már, hogy más szurkolók is tették ezt, pl. szegény Kicsit hogy judásozták, amikor a vasashoz igazolt, de csak azt nem vesztiket észre ti otromba sunkók, hogy ezzel csak elüldözitek őket az országból külföldre, és amikor arra panaszkodnak a kintiek, hogy rosszak az itthni viszonyok, akkor nem is a pénzre gondolnak először (mert nem állnak ezek a csapatok olyan rosszul pénzügyileg, nemugy mint pl. a Kotor...), hanem ezekre a buta szurkolókra és erre a buta hazai médiára, akikből hiányzik az intelligencia... a vasasnak jövőre is szurkolni fogok, de a szurkolóit hosszú időre elitélem a mai viselkedésük után...

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730854
2010.06.10. 20:41

Teljesen igazad van. Azt amit Vári csinált anno nehezen lehetne űberelni.

Rebo hozzászólása
Rebo30853
2010.06.10. 20:40

A Vasas szurkolóitól csak annyit kérek, hogy Kicsit és Hosit ne árulozzák, ahogy annak idején Várival tették. Azért ez nem uyanaz a kategoria. Várinál azért még ők is tisztességesebbek. Megtapsolni soha nem fogom öket sem és nem is akarom őket soha többé Vasasban látni. Sok sikert Egerben, jöjjön össze zsinorban a negyedik ezüst.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730852
2010.06.10. 20:38

Pufi?

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730851
2010.06.10. 20:37

Vindisch Feri hosszabított a Szegeddel 1 évet

matthew hozzászólása
matthew30850
2010.06.10. 20:37

közben megtaláltam. nyilván az alapszakaszban Gerendás bátrabban fog ifjakat beválogatni a csapatba, mint ahogy azt mindig is tette. a rájátszás meg a rájátszás.

Rebo hozzászólása
Rebo30849
2010.06.10. 20:36

Aki menni akar az menjen. Remélem senki sem fog pitizni nekik, hogy maradjanak. Ha netalán mégis vissza akarnának jönni akkor sem kell sem Hosi sem Kicsi. Legyen végre egy szerethető csapatunk és ne egy ilyen zsoldos társulat mint az utobbi években. Kásásék távozását is tuléltük, ezt is tul fogjuk élni. Sajnos azok közül, akiket szerettem volna a Vasasban látni (Mátyás Zoli, Tóth Marci, Szivos Marci ), úgy tünik senki sem igazol hozzánk. Talán még Steimnetz Ádiban bizhatunk, de nem hiszem, hogy van rá esély mivel a bátyja a Fradiban van. Vindisch Ferinek van élő szerzödése a Szegednél ? Ő igazi erősítést jelentene, ha sikerülne visszacsábitani. Hajrá Vasas

matthew hozzászólása
matthew30848
2010.06.10. 20:35

bocs, de most nincs nagyon energiám visszakeresni, feltennéd újra?

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730847
2010.06.10. 20:33

Én sem.:-) Volt egy korábbi kérdésem hozzád.

matthew hozzászólása
matthew30846
2010.06.10. 20:32

hát az érdekes is lenne. nem is nagyon hallottam olyanról, hogy valaki bárhonnan bárhova kétszer oda-vissza igazoljon...

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730845
2010.06.10. 20:28

Szerintem olyan nagyon senki sem ítélkezett. Csak tisztességtelennek gondoljuk azt,hogy valaki azt mondja a szurkolóinak,hogy nem igazol a rivális csapathoz majd néhány hét múlva bejelenti ennek az ellenkezőjét. Anno Luis Figo is megtette ugyanezt a a Barca szurkolóival.Aztán az első Barca-Real meccsen a Nou Campban megtudta mit is jelent hazudni a szurkolóknak.Kicsinek persze nem kell majd ugyanazt átélnie,de ahogyan Várit úgy őt sem szeretnénk soha többé Vasas sapkában látni.

Yoda hozzászólása
Yoda30844
2010.06.10. 20:25

Jajjdebelenéznék abba a szerződésbe mostmár...:D

dorka06 hozzászólása
dorka0630843
2010.06.10. 20:24

Gerendás György a világ egyik legkiválóbb edzője és nem mellesleg Olimpiai bajnok! Rengeteget tanulhatnak Tőle a játékosai !Ő egy igazi Zseni edző sajátos stílussal!De gondolom a privát életben ő is más!

kkata hozzászólása
kkata30842
2010.06.10. 20:16

dorka06 öröm olvasni a hozzászólásaidat a sok, iszonyatos, arcpirító - azt is mondhatnám: tipikusan magyar - komment között... szégyellheti magát a sok "drukker", egyszerűen a gyomrom is felfordult... ítélkeztek, pedig a körülményeket még nem is ismeritek teljesen, Kicsit és Hosit elássátok bammeg, anélkül, hogy még kinyitották volna a szájukat a jelen állással kapcsolatban... egyszerűen elképesztő! a sok okos mindentudó! remélem mindenkinek vissza kell szívnia, amit mondott, és elsüllyedhet majd, ugyanúgy, amikor Gergely Pistát alázták Turistának, és az olimpiai elődöntő beléjük fojtotta a becsmérlést egy életre...

sanya05 hozzászólása
sanya0530841
2010.06.10. 20:15

Szép is lenne, most mondanák, hogy ja bocs nem mehetnek, maradnak itt :D

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730840
2010.06.10. 20:14

A Vodafone-t rühellem amióta cserbenhagytak minket.Szóval használjűk csak továbbra is reklámarcnak Kicsiéket. Ahogyan valószínüleg a Uniqua sem fogja leszedetni a Danis,Dumis,Hosis,Kicsis reklámait a bkv járműveiről.

Yoda hozzászólása
Yoda30839
2010.06.10. 20:12

A Vasas vezetésének nyilatkozatát meg kéne várni mielőtt kiátkozzátok Kicsiéket az országból...:)

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730838
2010.06.10. 20:10

Azért olyan hú de nagy ócsárolás nem folyik itt.No persze ha úgy mentek vona el.,mint anno Vári más lenne a helyzet.

im hozzászólása
im30837
2010.06.10. 20:09

Igazad van, nem neki akartam válaszolni, hanem "ÉN"-nek. :) Bocsika :) Amúgy a VODAFONE helyében is átgondolnám, hogy kiket használ reklámarcnak a jövőben. Mert azzal a szövegkörnyezettel nagyon nem vág egybe a Kicsi-Hosi duó... Nemrég még azt mondtam, hogy a két kis ványatag médiaceleb helyett térjenek vissza a pólósainkhoz. Hát, most azt mondom, maradjanak a ványatag celebek.

dorka06 hozzászólása
dorka0630836
2010.06.10. 20:08

persze nem kell nekik mindent elnézni,de ne felejtsük el ,hogy ők a nagy közönség előtt élik az életüket! Nem lehet egyszerű!Hibáztak ,de azért ne ócsároljátok már őket ennyire!Várjuk meg ,hogy mit fognak nyilatkozni az elkövetkező napokban!Szerintem megéri meghallgatni őket is!Kaphatnának még egy esélyt!De ez csak az én véleményem!Nem kell velem egyet érteni! Én örülök ,hogy továbbra is itthon játszanak! A Vasast meg nem kell temetni,sok jó játékos alkotja továbbra is a csapatot egy remek edzőpárossal!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730835
2010.06.10. 20:06

tudod= tudott

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730834
2010.06.10. 20:05

állítólagos? No comment.

optimista hozzászólása
2010.06.10. 20:05

És ha többet fizetnek,az nem elég indok?Ők is pénzből élnek és jó kis csapatnak ígérkezik az Eger jövőre,nem úgy,mint a Vasas.

matthew hozzászólása
matthew30832
2010.06.10. 20:05

te nem vagy ép.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730831
2010.06.10. 20:04

Elismerésre méltó az egri utánpótlás beépítése a csapatba.De a mostani két igazolásnak nem lehet erre negatív hatása? Más.A Pufi miért jött el tőletek? Tudod a Kicsi érkezsésről és nem akarta vele felvenni a versenyt vagy más oka volt?

sanya05 hozzászólása
sanya0530830
2010.06.10. 20:04

Olyat már halottam, hogy egy játékos elmegy egy rivális csapathoz, erre mondják a régi csapat szurkolói, hogy áruló. De aki az új csapatból visszamegy a régibe, mert több a fizetés, na arra mit mondanak?

optimista hozzászólása
2010.06.10. 20:03

"Dorka06 " és "Én" hozzászólásait,elolvashatná a többi állítólagos Vasas szurkoló! Nagyon egyetértek Velük.

matthew hozzászólása
matthew30828
2010.06.10. 20:02

köszönöm, jól esik a figyelmes stílusú magyarázat, bár a megalapozottságát még mindig nem értem, továbbra is úgy vélem, hogy az egri utánpótlás beépítése zajlik a legjobban az országban, úgyhogy semmi félnivaló nincs. nyilván mindig lehet javulni persze. de Egerben adnak a minőségre. ;)

adammo hozzászólása
adammo30827
2010.06.10. 20:00

Nem értelek mi az, hogy jobb helyre igazoltak??? Nem a Vasas a bajnok 4 éve??? Akkor miért jobb az eger mert többet fizetnek??? Valamint ha Kicsi annyira nem akar bebetonozodni hanem vált a szakmai dolgok miatt akkor miért van, hogy 2 éve ugyan ebből a csapatból menekült hozzánk??? És nem változott a vezetőség egerben csak többet fizetnek...

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730826
2010.06.10. 19:59

Szerintem rossz embernek írtál vissza.:-)

sanya05 hozzászólása
sanya0530825
2010.06.10. 19:57

Mert ők tiszteletben tartották a Vasas szurkolói/edzői/vezetői érzéseit nem?

im hozzászólása
im30824
2010.06.10. 19:57

Azért ne vedd készpénznek, hogy ezek ketten ősszel Egerben vízbe fognak ugrani... A Vargák már áprilisban jelezték, hogy külföldben gondolkodnak. És nem ígérték meg szóban, hogy aláírnak a Vasasnál egy újabb évet. És ha még mindig nem érted a lényeget te sem: nem az a baj, hogy el akarnak menni. Nem ismételgetem, olvasd el a kommenteket. Te, mint pártatlan? :) Természetesen Vasas szívvel gondolkodom és szurkolok :) És szánalmasan, meg elkeseredve is jól érzem magam :) Mégiscsak nekünk van sorozatban négy bajnoki győzelmünk és meglesz jövő ilyenkorra az ötödik is :) Ha valaki olimpiai bajnok, és ország büszkesége, attól még nem kell elnézni neki, ha nem viselkedik ennek megfelelően. És ne tessék tévedni, nem csak nekik kell megköszönni az eredményeket. EZ CSAPATJÁTÉK. Ők tagjai a csapatnak. Nem ők a csapat. Szóval, ha nem haragszol, én biztosan nem fogok a sarokban kukoricára térdelni, és nem fogom szégyellni magam

optimista hozzászólása
2010.06.10. 19:55

Bogyónak igaza van!!!Jó lenne,ha minden szurkoló reálisabban látná a dolgokat!Arról nem is beszélve,hogy még senki sem tudja konkrétan,hogy mi is az igazság,de azért el kellene gondolkodni azon,hogy mi újság lehet a Vasas házatáján.Ok nélkül nem megy el senki,főleg nem 4 Olimpiai Bajnok. Nem is értem,hogy némelyik szurkoló,hogy lehet ennyire csőlátó.Miért kellene bebetonozódni bárhová,ha van jobb is?Arra hivatkozik pár okoska,hogy nem tudatták velük a döntést.Mivel még nincs is döntés.Ha Kicsi azt mondja,hogy majd beszél,amikor lesz miről,akkor az így is lesz.Én inkább Neki hiszek,mint a Vasasnak!!!Az az igazi szurkoló,aki tud örülni annak is,ha valamelyik játékos jobb helyre igazol, nem pedig a gonoszkodik és becsmérel.

dorka06 hozzászólása
dorka0630822
2010.06.10. 19:53

Sajnos sokan elfelejtették ,hogy Ők is csak emberek!Olyanok ,mint bárki más!Nekik is van magánéletük és vannak érzéseik!Ezt tartsa mindenki tiszteletben! És ne felejtsétek el ,hogy nem véletlenül OLIMPIAI BAJNOKOK!

Yoda hozzászólása
Yoda30821
2010.06.10. 19:49

A madár inkább repüljön:) Az Eger is:P

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 19:48

egy Olimpiai bajnok - akár első számú, akár 13. játékos - is csak ember, és feddhetetlen ember nem létezik.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730819
2010.06.10. 19:47

Amúgy meg óriási tévedésben vagy.Nem vagyunk elkeseredve. Aki nem akar a Vasasban játszani az ne játszon itt.Ennyi.Amíg itt voltak nálun k szurkoltunk nekik és örültünk a jó játékuknak.De egyetlen Vasas szurkoló sem fogja felakasztani magát a távozásuk miatt. Ami pedig a távozást illeti. Amikor először vertük meg az Egert a döntőben a meccs és az ünneplés után a Komi melletti krimóban ünnepeltünk mi szurkolók. A játékosok akkor már elmentek.Hittük legalábbis.Aztán a legnagyobb éneklések közepette egyszercsak megjelent a kocsma ajtajában Steinmetz Ádi és Mátyás Zoli. Lejöttek közénk fizettek egy kört végig énekelték velünk az összes Vasas nótát s köszönetet mondtak nekünk mindenért. Miután elmentek felmerült bennün k,hogy ez a búcsú volt tőlünk drukkerektől.Így is lett aztán.És ez egy olyan búcsú volt,hogy az aki részese volt sosem fogja elfelejteni. Szóval lehet így is elbúcsuzni egy csapattól és a szurkolóitól ahogy azt Ádi és Matyi tették s lehet úgy is ahogy Kicsiék.

adammo hozzászólása
adammo30818
2010.06.10. 19:47

Te hülyébb vagy a sok és átlagnál én örülök neki, hogy te nem fogsz a Vasasnak szurkolni nincs is szükségünk rád...

dorka06 hozzászólása
dorka0630817
2010.06.10. 19:42

Szerintem is büszkének kellene lennünk arra ,hogy ilyen olimpiai bajnokaink vannak,mint Hosi,Kicsi,Dumi és Dani!Hálásak lehetünk nekik a fantasztikus vízilabdás élményekért és nem szidni kellene őket! Nekik ez az életük ,így nyilván nem véletlenül váltottak csapatot!Így látták jónak és ezt nekünk el kell fogadnunk! Amúgy meg a vita már rég nem a vízilabdáról szól hanem a két szurkoló tábor csatározásáról!és ez szégyen! Inkább szurkoljon mindenki a magyar vízilabdának!És legyünk büszkék az olimpikonjainkra!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730816
2010.06.10. 19:37

A hozzászólásodból meg csak úgy süt a pártatlanság.

im hozzászólása
im30815
2010.06.10. 19:36

Azért a történtek fényében újra elgondolkodom azon, hogy Kicsi mit tehetett Rómában, amivel felbosszantotta Vanja Udovicsicset és hogy esetleg megérdemelte a verést, amit kapott. Lehet, hogy Kicsi alapból hajlik a sunyi megoldásokra? Sajnos, úgy tűnik, az alattomosság nemcsak erre a két fickóra jellemző. Kásás Zoltán a Nemzeti Sportban még a hét elején ugyanerre a magatartásra panaszkodott. Őt is simán cserbenhagyták a szerződés aláírásánál bizonyos egyének... Ez a hozzáállás nem üzleti. Ez a hozzáállás jellemtelen. Ésnagyon nem jó, hogy elharapózik

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730814
2010.06.10. 19:35

Te a magyar vízilabdának szurkolsz,de a Vasasnak nem fogsz soha szurkolni.Kicsit ellentmondásos.

Én hozzászólása
Én30813
2010.06.10. 19:29

Szánalmas Vasas szukrolók, elkeseredésetekben nincs jobb dolgotok, hogy idejöjjetek és szidjátok MO két büszkeségét, az Olimpiai bajnokainkat, csakmert elhagyták a "ti" klubotokat, becsapták a "ti" klubotokat??? Hogy meritek szidni őket, amikor annyi mindent köszönhettek nekik??? Szégyelljétek magatokat... teljesen pártatlan vagyok, nem szurkolok sem az Egernek, sem a Vasasnak, én a magyar vízilabdának szurkolok, és annak most nagyon jót tett az, hogy Kicsi és Hosi az Egerbe igazoltak, ahelyett, hogy külföldre mentek volna, így ugyanis közös erővel Biros Petiékkel kitűzhetik maguk elé reális célként az Euroliga FF-t jövőre, valamint az Eger első történelmi bajnoki címszerzését... de ezek után, a vasasnak SOHA nem is fogok szurkolni, mert most jöttem rá igazán, hogy milyen bunkó, szánalmas, nagyképű, öntelt "banda" vagytok... ahelyett, hogy sok sikert kívánnátok nekik, ahelyett mást sem csináltok, csak szidátok őket, és ezt fogjátok csinálni jövőre a medence mellett is, mert ilyenek vagytok... én nagyon is örülök, hogy külföld helyett egy magyar csapatot fognak erősíteni jövőre is a srácok... sok sikert nekik, sok sikert minden magyar csapatnak, csak a vasast sajnálom, hogy ilyen szurkolói vannak... az meg, hogy ki mennyire volt korrekt a nyilatkozatok alapján, az meg nagyon szánalmas duma, a két Varga sem jelentette be elöre, hogy távoznak a szezon végén, akkor most ők is becsapták a csapatukat??? ahogy Hangody, Hárai, Tóth M., Erdélyi, Valics és a többiek is??? és ha most bejelentenék Kiss G.,Varga T., Steinmetz Ádi, vagy esetleg Kásás,Madaras átigazolását, akkor ők is mind árulók és így szidnátok őket csakmert nem szóltak elöre???

Moulin Rouge hozzászólása
2010.06.10. 19:28

Sokan azt írjátok, hogy fejlődni mentek Egerbe... Ugyan máár... Gerendás keze alá, kb csak annyit tanít meg nekik, hogy kell belerugni a vízbe a támadás jelző órát a vízbe. Ha annyira fejlődnének a keze alatt, nem jött volna el Kicsi két éve...Fejlődni nem fognak, csak több pénzt keresni, meg talán 1-el több bajnoki címük lesz. Fejlődni a a szerbeknél, montenegróiaknál tudnának. Mindkét játékosban csalódtam, úgy hiszem nem méltó ez a huzavona olimpiai bajnokokhoz.

im hozzászólása
im30811
2010.06.10. 19:10

Bogyo, kissé figyelmetlenül olvastad a kommenteket - ha olvastad egyáltalán. Vagy pedig tényleg nem érted. Nem az a gondja senkinek, hogy el akarnak menni. Menjenek. A biztosítékot a "HOGYAN" verte ki. De már nem aktuális.

BG hozzászólása
BG30810
2010.06.10. 19:06

Szerintem dorka06 az aki jozanul gondolkodik.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730809
2010.06.10. 19:04

Valld be,hogy mindezt csak azért írtad le,hogy a szurkolókat leprimitívezhesd , Vasas vezetőit meg lemachozhasd. Nem tudtál volna nyugodtan lefeküdni aludni ha ezt a két teljesen felesleges és abszolút indokolatlan jelzőt nem írod bele a hsz-edbe.

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 18:51

Te is csak egy vagy közülünk, a sok primitív közül.

im hozzászólása
im30806
2010.06.10. 18:47

Forrás nyilvános megnevezése? :) Maradjunk annyiban, hogy madarak, csirip-csirip :) Amúgy meg vihar egy pohár vízben - most már. A Vasas nem gyengül :)

bogyo hozzászólása
bogyo30805
2010.06.10. 18:46

Ezt a szájszaggatást.....a sok primitív szurkolótól! Uraim! Ezt úgy hívják, hogy üzlet illetve szakma és karrierépítés. Melyikőtök nem menne el egy másik munkahelyre több pénzért, magasabb szakmai háttérrel és fizikai adottságokkal rendelkező helyre, amely minden szinten előre mutatóbb, mint a jelenlegi. Végre van egy város, aki áldoz a sportra és örüljünk, hogy a vízilabdára? Most jobb lett volna ha elmennek "haknizni" olaszországba és pazarolgatják a tehetségüket valami középmezőnybeli csapatban és ezek után a válogatottban is csak halovány teljesítményt nyújtsanak. Kíváncsi vagyok mit talál ki a sok nyálas magát sportvezetőnek tartó machó a Vasasnál...

dorka06 hozzászólása
dorka0630804
2010.06.10. 18:43

szerintem nem kell ezzel a Vasas vs Eger dologgal ennyit foglalkozni ...majd a vezetőség elintézi a jogi dolgokat!Nem a szurkolók dolga igazságot szolgáltatni,főleg ,hogy nem lehet tudni mi az igazság...! Az meg ,hogy melyik csapat a jobb ki fog derül a medencében a bajnokság során...

Brada hozzászólása
Brada30803
2010.06.10. 18:40

nah ez jó :)

Daret hozzászólása
Daret30802
2010.06.10. 18:31

annak tűnik... :)

Daret hozzászólása
Daret30801
2010.06.10. 18:31

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vizilabda-kiss-csaba-egy-evre-a-szeged-csapatahoz-igazolt-2032027

Brada hozzászólása
Brada30800
2010.06.10. 18:29

Ez mennyire biztos??

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 18:26

már nem is tudom mire gondoltam, ha érted, hogy értem... ;)

Daret hozzászólása
Daret30797
2010.06.10. 18:25

Erősít a Szeged is (Kiss Csaba). Jah, hogy ti még a Kicsi-Hosi témánál tartotok?

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730796
2010.06.10. 18:23

Egy esetleges perre v agy perekre gondolsz?

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 18:22

én pedig remélem, hogy a Tevának és az Uniqua-nak is kő kemény jogászai vannak...

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730794
2010.06.10. 18:18

Ami a Vasast illeti remélem a kialakult helyzetben a Teva és az Uniqua nem hátrál ki a csapat mellől ( a Plaket biztos,hogy nem fog), mint tette azt anno oly gusztustalanul a Vodafone.

Yoda hozzászólása
Yoda30793
2010.06.10. 18:10

"Nagy szégyen az Egerre nézve, ha annyira nem bízik magában, hogy csak ilyen jellemtelen átigazolási taktikával tudja elképzelni az ob győzelmet. Ha azt hiszi, hogy ha lefejezi a Vasast, csak akkor van esélye." im! Szeretném tudni ezt honnan veszed (mármint, h az EGER mint klub DIREKT kezdett manőverbe a Vasas "ellen" és ez áll a mai nyilatkozat hátterében)? Őszintén érdekelne, hogy ezek tények e és ha igen ki a forrás... Az Eger ugyanis 2 hete közölte, hogy a héten tart sajtótájékoztatót... Hegének hatalmas köszönet:)!!!

Brada hozzászólása
Brada30792
2010.06.10. 18:04

Igen az pl nekem se tetszett... a másik meg ,valószínű h nem éltem még mikor te már meccseken szurkoltál,de tízen x év vízilabda után már tudom h mi a labda.. am meg nem kell sírni elmentek. és? sztek majd Varga T elmegy a Fardiba,Egerbe,Honvédba ahol már nem bírnának el anyagilag egy ilyen játékost , akárcsak Steinmetz v Kiss Gegrő, ha haza szándékoznak jönni? Szeged meg elintézte h ide ne jöhessen, mármint Varga...sajnos, pedig Papesz mellett jó lenne :/

adammo hozzászólása
adammo30791
2010.06.10. 18:00

Hajrá Vasas! A lényeg! Hosika egy kérdést engedj meg: Most már járhatok Vasas meccsre majom??? Mert anno a szeged ellen letiltottál, hogy nem tetszik akkor ne járjak Vasas meccsre na most leírom amit akkor mondtam neked barátom... a VASAS nekünk akiknek ott ugattál az életünk neked csak arra volt jó, hogy pénzt keress és "gerincessen" távozz gratula de ha annyira jön be mint firenze ide ne gyere mert ha a vezetőség el is felejti ezt mi nem! Örülök, hogy elmentél!!! Kicsi! Te szembeköpöd saját magad és a Vasas szurkolók pofájába hazudsz azt a tábort szurod hátba akit mindig dicsértél azt a klubot szúrod hátba aki megadta neked azt a lehetőséget, hogy valaki legyél, hogy magyar bajnok lehess??? Tényleg??? Remélem álmatlanok az éjszakáid!!! Csak sajnálni tudlak, hogy pénzért eladod magad oda ahonnan örömmel szabadultál és ahol Judásoznak téged de ne feled itt nem Eger tábor van ha meg gondol magad nekünk nem kellesz soha többet jah és szólók előre ha véletlen majd a Komiba mind a ketten tapsot hallotok a bemutatásnál az nem a Vasas tábor!!!! Valamint ha már vári emlegetjük a távozás milyenségénél... csak egy apróság.... az első meccsen amikor kikaptunk 5méteressel a mindent eldöntő 5öst kicsi baszta el!!!! A negyedik meccsen mikor másodszor kaptunk ki a mindent eldöntő 5öst hosika hagyta ki... Köszönjük Srácok!!! De nem azt, hogy itt voltatok hanem, hogy nem a mi szeretet klubunk pénzét raboljátok tovább zsoldosok!!!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730790
2010.06.10. 18:00

Sikerült a lényeget kiragadnod abból amit írtam.

Brada hozzászólása
Brada30789
2010.06.10. 17:58

Táborunk?? én nem vagyok az Eger drukkere...

dorka06 hozzászólása
dorka0630788
2010.06.10. 17:53

Ha jól emlékszem,amikor Kis Gábor az Egerből a Vasasba igazolt ez első egri meccsen a nagyon sportszerű egri drukkerek kifütyülték és leárulózták.... ezt a vasas szurkolók nem fogják megtenni!ennyi a különbség! Hosinak meg Kicsinek pedig sok sikert kívánok az Egerben és köszönjük a parádés vasas góljaikat!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730787
2010.06.10. 17:41

Ja és képmutatás. Hol volt az egri tábor amikor nem ment ilyen jól a pólócsapatnak?Nem sok nézőre emlékszem a 90-es évekből. Akkor éppen a női röpi volt jó Egerben s ott volt is rendesen szurkolás. Most meg a póló a menő,most ott van táborotok.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730786
2010.06.10. 17:38

Barátom, mi mindig is a Vasasnak szurkoltunk függetlenül attól,hogy játszott-e nálunk olimpiai bajnok vagy sem. Mi ugyanúgy tudtunk örülni egy Konrád Jani gólnak vagy egy Berezvai Feri blokknak,mint tettük azt Ádi vagy Barna esetében.A Vasas tábor magja mindig is megvolt és meg is lesz.

zele hozzászólása
zele30785
2010.06.10. 17:36

Mi akkor is ott voltunk, amikor a fél csapatunkat eltiltották, vagy amikor a BVSC-nek vagy a Dominónak elcsalták a bajnoki címet. Nekünk ne magyarázz már, hogy mit írhatunk, és mit nem. Te valszeg még azt sem tudtad, hogy mi a labda, amikor én már póló meccsen voltam.

Brada hozzászólása
Brada30784
2010.06.10. 17:33

A kedves szurkolóknak nem igazán értem a felháborodását, árulózását. A szurkolói ankét óta valószínűleg történtek olyanok, amiről Ti nem tudtok, másrészt szerintem a 2 játékos közül egyik se kéri számon a szurkolóktól h mikor váltanak munkahelyet...Elvileg a Vasas tábor magja vagytok, vagy legalábbis hasonló, a dolgotok h a csapatotoknak szurkoljatok a kerettől függetlenül, vagy csak akkor szurkolunk nekik ha olimpiai bajnokok vannak ott?? Ez nem képmutatás ??..

zele hozzászólása
zele30783
2010.06.10. 17:33

Kitől tudod, a két zsoldostól, vagy Halmostól? Szerinted igazat mondanak bárkinek is? Hagyjuk már!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730782
2010.06.10. 17:32

Ami Kicsi és Hosi hozzáállását illeti. Én nem voltam ott azon a bizonyos ankéton,de ha Kicsi megtette azt a bizonyos kijelentést,hogy nem igazol Egerbe akkor mélységsen szégyelje magát. Ami pedig Hosit illeti.Aki megnézi a pályafutását az láthatja,hogy sehol sem volt túl hosszú ideig.Egy kis olasz,egy kis Szeged,egy kis Fradi, egy kis Vasas,megint egy kis olasz,megint egy kis Vasas most meg jön egy kis Eger.Aztán jön majd egy kis Domino v agy Pécs vagy Újpest vagy Montenegró stb... Igazi zsoldos. És ezt nem rossz értelemben írom.

aero hozzászólása
aero30781
2010.06.10. 17:31

ezt konkrétan tudom... már néhány napja...

Róma2009 hozzászólása
2010.06.10. 17:29

Én csak azt nem értem, hova tűnt egy-két Eger szurkoló, aki folyamatosan azt hangoztatta, hogy a Vasas csak azért jó csapat, mert fővárosi klub, nagyobb költségvetéssel, akik képesek megvenni a "sztárjátékosokat", olimpiai bajnokokat, ellenben az Egerrel, akik "kisebb" pénzforrással is majdnem bajnokok lettek...

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730779
2010.06.10. 17:26

Lehet,hogy itt nálunk többet ki tudnának hozni belőle.Az esélyét ne zárjuk ki.

zele hozzászólása
zele30778
2010.06.10. 17:25

Te viszont mindent tudsz, ugye? Egyébként senki nem szidta az Egert, hanem a két játékos hozzáállását kritizáltuk. Volt egyszer egy "érdekes" átigazolás már a Vasas esetében (aki Vasas szurkoló tudja kiről írok), az a játékos egy életre megbánta azt a döntését.

Rolling hozzászólása
Rolling30777
2010.06.10. 17:23

Láttam az elmúlt 2 évben épp eleget Kuncz Tamást játszani. Tisztelem, becsülöm, de nem sok jót jelentene a Vasasnak, ha ő lenne az egyik igazolás.

aero hozzászólása
aero30776
2010.06.10. 17:20

A tárgyalásokról tudott a Vasas vezetősége is, de nem tudták teljesíteni azt amit az Eger meg tud fizetni. A játékosok megbeszéltek mindent a volt klubjukkal is. Mi ezzel a probléma? Ha a 2 Varga és Nagy is átigazolóban van, akkor már egy olimpikai bajnokhagy gondolja már át, hogy hol szeretne továbbra is játszani. Már meg bocsásson minden Vasas drukker, de Vargáék mennyivel voltak fair-ebbek? Annyival, hogy nem a konkurenciához igazoltak? Ott akar játszani mindenki, ahol van jövője rövid- és hosszútávon. Vargáéknak horvátban, nekik pedig nagyobb lehetőségük erre az ha Egerben játszanak, és szerintem inkább Angyalföldön bűzlik valami uraim! Miért megy el mindenki? Nem tudtok az egészről semmit, de már mocskolni kell a vidéki csapatot???? Ez jellemző......sajnos....

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730775
2010.06.10. 17:13

Szivós Marci honlapja szerint Kuncz To mi eljön a Szegedtől.Nagyon nem bánnám ha visszatérne hozzánk.

móka hozzászólása
móka30774
2010.06.10. 17:08

Az utolsó hozzászólásom óta olvastam néhány Vasas-szurkoló véleményt, mindenkivel egyet kell hogy értsek én is! Ami a lényeg és nagyon jól megfogalmazta az egyik szurkoló, a Vasas nem egyszerűen egy csapat, a Vasas egy eszme, egy életérzés én is úgy gondolom! Aki képben van a magyar és nemzetközi vízilabdát illetően, az tudja, hogy ez a csapat évtizedek óta ott van a legjobbak között, akármilyen nehézség volt, akkor is 16 döntőt játszott az elmúlt 20 évben! Többször ki akarták " herélni" a Bvsc, vagy a Dominó egyeduralma idején, de a Vasas sosem tűnt el, mindig fenn akart maradni, piócaként tapadt az éppen aktuális bajnokra az elmúlt évtizedekben.Talán ez a mindig győzni akarás, és a csak azért is hozzáállás eredményezte azt, hogy ez a klub ennyi hívet szerzett magának!!Igazi példaképek öregbítették a csapat hírnevét, büszke vagyok arra, hogy annak a klubnak szurkolhatok, ahol egy Steinmetz vagy egy Varga testvérpár( Dani és Dumi) szórakoztatta a közönséget!A Vasasnak szurkolni megtiszteltetés kérem szépen, és nem kell itt nyalni senkinek a pici fenekét, ha egyes emberek úgy gondolják, hogy nekik nem megtiszteltetés a klubban játszani, menjenek a fenébe, nem kell itt könyörögni senkinek.Ha valakit erőszakkal próbálnak marasztalni, dacból sem teszi majd oda magát.Őszintén csalódás nekem Kicsi meg Hosi lépése, az előző hozzászólásomban leírtam miért.Hosinál nem értem a motívációt( itthon magasabbra nem juthat annál, mint amit a Vasasban elért)Kicsinek pedig az eljárása nem tetszik( ha ez a hír már tényként kezelhető).Ha nem, természetesen megkövetem...A Vasas, ahogy említettem a Vargákról, a Kószokról, a S iteinmetzekről, a Nemesekről, a Petővárykról marad mindig is igazán emlékezetes! Valóban lesz egy gyönyörű új uszodánk, bízzunk a remélt igaolásokban( én Ádit várom, de iszonyatosan)persze Gergőt is. Az eddig kiegészítőnek tartott emberek most igazán bizonyíthatnak, szétszakíthatják az istrángot, és végre az ifjak is beépülhetnek!Kovács Robi, Katonás,Viktor és a többiek is, iszonyatosan nagy értékek! Szóval ez a csapat nem jár úgy mint a nagy Dominó, a BVSC, a Tungsram, és mások...Az állandóságot a magyar vízilabdában a Vasas képviseli!!Ott leszünk, szívjuk az aktuális éllovas vérét(persze jó értelemben) tapadunk, és megmutatjuk! Ha nem nyerünk jövőre bajnokságot, akkor is a csapat mellett leszünk! Már csak egy apróság: Kicsit csalódás nekem is néhány egri reakció, akik most kéjmámorban úsznak szinte, hogy a "nagy Hosi, meg Gabi megérkezett!Kedves szurkolótársaim! Amint már korábban is írtam, ez jóval nagyobb terhet fog a csapatra tenni, mint ami eddig volt! Nekem nagyon szimpatikus volt az egriek idei szezonja a fiatalokkal is majdnem csúcsra értek! A nyilatkozat, meg , miszerint máris lehetséges a Final Fourba kerülni, egyszerűen vicc, remélem ezt nem komolyan mondták, vagy ha igen, szerintem egy picit nagyobb alázattal kellene lenni az esélyesebb csapatok iránt, hiszen kapásból fel tudnék sorolni legalább 8 olyan csapatot, akik jelenleg jobbak az Egernél, nem is kicsivel.Ennek ellenére lássunk egy igazán élvezetes bajnokságot, 4-5 szuper csapattal, és hajrá VASAS, ANGYALFÖLD!!! Még egy dolog, ami a témától teljesen eltér: Több száz debreceni( köztük az enyém is )álma válna valóra azzal, ha a városnak, OB1-es csapata lehetne.Remélem Tojásnak sikerül szisztematikus munkával felépíteni egy szerethető csapatot, és engedélyt kapnak az Ob1-es indulásra! Jó lenne itt a civisvárosban rendszeresen Ob1-es meccseket látni!Persze az én vérem már örökre piros-kék marad, és ha a Vasas érkezik majd, természetesen a vendégszektorba fogom megváltani a belépőmet. Hajrá Vasas! Mindörökké!!

aero hozzászólása
aero30773
2010.06.10. 17:07

nálatok az???? :-(

Róma2009 hozzászólása
2010.06.10. 17:06

Kíváncsi leszek Kicsi magyarázatára... Na meg a Vasas közleményére is:-)

Róma2009 hozzászólása
2010.06.10. 17:05

Félreértések elkerülése végett, nem azzal van a baj, hogy Hosi és Kicsi eligazoltak, hanem a körülményekkel... Mindkét játékost tisztelem, és nagyra becsülöm, rengeteg dolgot tettek a Vasasért, de most csalódtam bennük. Úgy is el lehet menni, mint azt Dumi és Dani tették. Nem ámították a népet, nem ködösítettek, időben bejelentették, hogy mennek. Ráadásul a saját fejlődésük éredekében. Így viszont a Vasasnak sokkal nehezebb lesz 4 olimpiai bajnokot pótolni, mikor a játékosok nagy része már megállapodott a klubjával. Most erős az Eger, olimpiai bajnokokkal, saját nevelésű fiatalokkal, de összességében azért nem reménytelen a helyzet, hátha még egy Ádit is kapnánk!:) Innen lesz szép fölállni...

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 17:03

mindenkinek igaza volt, aki a két egri játékos igazolásával kapcsolatban velem ellentétes álláspontot képvisel.NEKTEK VOLT IGAZATOK, NEM NEKEM. erről ennyit. más: konkrétan a két egri játékos volt csapattársai még tegnap előtt is győzködték őket, hogy maradjanak. egyébként Halmos R. Péter nekem egy nagyon szimpatikus fickó ( komolyan írom ). erre már többször is gondoltam, most ide le is írom. nem féltem a Vasast, nagyot hibázik, aki előre leírja a csapatot. Következő szezonban még inkább: Hajrá Vasas, Angyalföld!!! (Gorskov! hiányzol!!!) ;)

ak47 hozzászólása
ak4730768
2010.06.10. 16:58

Kicsi,Hosi jól választottatok! Felépítjük az egri Dokk-ot ahol majd meg tudtok pihenni...;) Várunk szeretettel! Hajrá Eger

Hewson hozzászólása
Hewson30767
2010.06.10. 16:55

Jajj, ez nagyon trefas!:) Kicsinek, amellett, hogy a vilag egyik legjobb centere, meg humora is van!:) Idezem: ""Voltak tárgyalások a Vasas és köztünk, de megállapodás nem volt, ha valakivel megállapodok, akkor már ott is maradok" - mondta Kis Gábor..." Hat ez marha jo:) Szo szerint a kovetkezot mondta nehany hettel ezelott a szurkoli anketon a Folyondar utcaban: "Nem megyek Egerbe." Hat, ha mar ilyen az, mikor az elsoszamu olimpikon centerunk Egerbe "nem" megy, meg mindig ott lesz - valoszinuleg - a Tisztelt Haz a polos palyafutas utan. Ott lehet ilyen egymasnak 100 szazalekosan ellentmondo okossagokat mondani nehany heten belul...:)) Zsenialis.:))

Csaba hozzászólása
Csaba30766
2010.06.10. 16:50

Valics Bence a Pepperdine University-re megy, Erdélyi Balázs pedig a University of the Pacific-re megy...Jővőre az Erdélyi csapata lesz a jobb mert 3 külföldi is lesz ott amiből 2 magyar...

Hewson hozzászólása
Hewson30765
2010.06.10. 16:48

Nagyon kivancsian varom a Vasas holnapi allasfoglalasat. Ha Halmos urnak igaza van es ez nem az Eger felelossege, hanem a Vasas es a ket jatekos ugye, akkor a kovetkezo lehet a kerdes: hogyan lehetseges az, hogy valaki alair egy masik csapathoz anelkul, hogy egyeztetne az ot jogilag, szerzodese alapjan "birtoklo" klubbal? Mert a nyilatkozatok alapjan nagyon ugy tunik, hogy a Vasas kb a vlv-n keresztul ertesult a fejlemenyekrol. Ez pedig hat eleg eros helyzet es nagyon rossz viszonyt feltetelez Hosi es Kicsi es a Vasas kozott. Minimum lett volna az, hogy mielott az Eger ezt bejelenti, a Vasas fele jelzik a jatekosok, hogy "Gyerekek, eligazoltunk." Ha ez megtortent, akkor miert hiv ossze holnapra rendkivuli ulest a Vasas? Nem logikus. De meg ha jeleztek volna is, tovabbra is erthetetlen, hogy ez jogilag hogyan kivitelezheto? Ha a Vasas nem akarja elengedni oket, akkor annyit mondd, h "nem, sracok, ti nagyon kelletek es mondhat az Egere barmit, mi azt megadjuk." Vagy annyit mondott az eger, hogy abbol klonozhat Mehes ket Vargat? Vagy a Vasas elengedte oket Egerbe, de ezt nem tette kozze, hanem arra vart, hogy az Eger tegye kozze es vigye el a balhet? Szoval nem ertem. Es attol felek, lehet, hogy a holnapi nyilatkozat sem fog mindenre valaszt adni...

Socio hozzászólása
Socio30764
2010.06.10. 16:43

Hihetetlen ez az egész,az én szememben Eger még mindig egy kis csapat,egy kis város szerethető társasága. Anno nagyon szerettem a Nyéki,Kiss Csaba,(a még nem klasszis)Kis Gábor, Császár-féle társaságot,öröm volt nézni őket. Azóta teljesen átalakultunk,jöttek külföldiek,jöttek fiatalok és most ott tartunk hogy nekünk van a legerősebb keretünk. Mondjuk az utóbbi pár évben már nem éreztem annyira magaménak a csapatot,mint a kezdetekkor,dehát ez legyen a legnagyobb baj. :) Az biztos,hogy jövőre érdemes lesz meccsre járni,nagy dolgokat vihet véghez a csapat,most nem konkrétan a Final Four-nak kell lennie a célnak,de 2-3 éven belül jó lenne alkotni valamit,mert ez a csapat annál tovább nem fog együtt maradni. És lehet,hogy nem lesz a kövi 10 évben mindig bajnokesélyes csapatunk,mint a Vasasnak,sőt valószínű,de elhihetitek,hogy itt,Egerben,ahol semmi nincs gyakorlatilag sport terén, rohadtul tudunk értékelni egy ilyen csapatot és azt hiszem ki fogjuk élvezni minden percét az elkövetkező 2-3 évnek.

szerk hozzászólása
szerk30762
2010.06.10. 16:38

Az olyan kedveskedő szleng, nem?

aero hozzászólása
aero30761
2010.06.10. 16:18

nem eléggé... (a sutyerák-ra godnolok...)

szerk hozzászólása
szerk30759
2010.06.10. 16:13

Zele, az elejét kicsit moderáltam...

drama queen hozzászólása
2010.06.10. 16:10

Zalán minden szavával egyet kell, hogy értsek. Csak higgadtan. Csak a Vasas.

Zalán hozzászólása
Zalán30757
2010.06.10. 16:05

A Vasas nem egyenlő bizonyos játékosokkal. A Vasas vízilabda az a szellemiség, ami hosszú évtizedek óta a szakosztályban kialakult. Generációkról generációkra száll. LEsz új csapat. Minden korszak egyszer véget ér. Voltunk már sokkal rosszabb helyzetben is. Mi, szurkolók, akik el lettünk kényeztetve, ugyanazt fogjuk átélni, amiért a Varga-fivérek Fiumébe szerződtek. Az elmúlt húsz évben 16 döntőt játszottunk. Nem Hosi és Kicsi volt a főszereplője ennek a két évtizednek... A Vargák pedig minden megtettek értünk. Ha lehet, akkor így lehet távozni. Ugyanaz jár nekik, mint azoknak a játékosoknak, akik tisztességgel búcsúztak el tőlünk. A szín és a címer azonban nem változik. Mi ott leszünk. Egy megszépült Komjádiban. És hosszú távon még jobb csapatunk lehet, mint... Hajrá Angyalföld!

im hozzászólása
im30756
2010.06.10. 16:05

Nagy szégyen az Egerre nézve, ha annyira nem bízik magában, hogy csak ilyen jellemtelen átigazolási taktikával tudja elképzelni az ob győzelmet. Ha azt hiszi, hogy ha lefejezi a Vasast, csak akkor van esélye. Nos, egyetértek. Ilyen taktika nélkül valóban nem lenne esélye az annyira áhított bajnoki címre. Csakhogy még így sem ők lesznek a bajnokok. Mindenképpen minősíti Kicsit ha elmegy és ahogy elmegy. Még mindig azt gondolom, hogy Hosinak a történtek ellenére maradnia kéne, ő csak sodródik. , Nem hiszem, hogy felmérte, mivel jár- nem az, hogy elmegy, hanem az, AHOGY elmegy. Nem biztos, hogy ezt a háborút előre látta. És dőreség azt gondolni, hogy "minden csoda három napig tart" alapon az emberek elfelejtik a hozzáállást. Akik erre emlékezni fognak, azok nem a szurkolók, hanem a szakma. Az egyesületek vesztik el a bizalmat irántuk. Kicsi menjen. Most már menjen, mert nem érdemli meg, hogy Vasas játékos legyen. És hát nem nagyon bíznék meg benne. Soha többet.

zele hozzászólása
zele30755
2010.06.10. 16:01

Sutyerák! A Vasast nagy betűvel írják, még akkor is, ha... Kis és Hosnyánszky lépése elítélendő, de én azt mondom aki menni akar, az menjen a Vasasból. Itt csak az játszon akinek sokat jelent ez a csapat, inkább Katonás, Kovács Robesz vagy Fülöp Bence, mint az ilyen sumák alakok. Lehet, hogy jövőre nem mi leszünk a bajnokok, de inkább legyen egy szerethető csapat, mint, hogy könyörögjünk a pénzéhes zsoldosoknak. Egyébként kérdezem az egrieket, ilyenkor hol van a saját utánpótlás, meg az összevásárolt Vasas szidása. Szánalmasak vagytok, most sorban cáfoltátok meg az eddig írt szavaitokat. Egyébként ne lepődjön meg senki, ha a Vasas ennek ellenére jövőre is erős csapat lesz, és ha Ádi hazajön hozzánk, akkor a poklok hadai sem állíthatnak meg minket. Hajrá Vasas, Angyalföld!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4730754
2010.06.10. 16:00

Abszolút igazad van. Aki menni akar menjen.Sok sikert nekik az új csapataiknál. Ahogy azt már korábban is írtam egyetlen magyar csapat sem mondhatja el magáról,hogy az elmúlt több,mint 20 évben annyi klasszis játékos ment el volna tőlük.,mint a Vasasból.Hosszan sorolhatnám a neveket:Petőváry,Polacik,Nemes,Kósz,Varga tesók,Kásás, Steinmetzék stb...És mégis amióta rájátszásos bajnokság van egyetlen csapat sem volt annyiszor döntős,mint a Vasas.Lehet,hogy lesz most 1-2 év amikor nem lesz döntős csapatunk sőt az is meglehet,hogy a rájátszásról is lecsúszunk.De aztán újra lesz egy nagy csapatunk.Lehet,hogy saját nevelésekből lehet,hogy máshonnan igazolt sztárokból de leszünk és jók leszünk.

Nemo44 hozzászólása
Nemo4430753
2010.06.10. 15:45

Teljes mértében egyetértek veled!

Rolling hozzászólása
Rolling30752
2010.06.10. 15:42

Kis Gabi honlapjáról ollóztam ki az alábbiakat tegnapi dátummal: Zsinórban négy bajnoki cím után két alapemberét veszti el a Vasas azzal, hogy a Varga testvérek Rijekába szerződtek. A klub honlapján a csapat szakosztály igazgatója, Méhes Jenő úgy reagált: szeretnék megőrizni a korábbi erős színvonalat, s igyekeznek a többi remek játékost megtartani az együttesnél. A pletykák ugyanakkor arról szólnak, hogy az angyalföldiektől búcsúzik a következő szezonra Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert is. Amikor olimpiai bajnok centerünkkel beszélgettünk, a felvetésre csak mosolygott, s annyit mondott: korai még erről beszélni. ?Mindenki tudni akarja, hol folytatjuk, de egyelőre sem én, sem Norbi nem tudunk mit mondani - mondta az Esti Hírlapnak a Kicsi becenévre hallgató játékos. - Jelenleg folynak a tárgyalások a Vasasnál, tehát azon kívül, hogy nem akarok, nem is tudok érdemleges információval szolgálni. Ha döntés születik, úgyis tájékoztatom a szurkolókat, de találgatni felesleges..." A pihenés közben elkapott olimpiai bajnokok mindketten a drukkerek türelmét kérték, s megígérték, beszámolnak az Esti Hírlapnak a döntésükről. Kizártnak tartom, hogy tegnap még nme tudta Kicsi, hogy ma Egerben mit jelentenek be. Ez megint csak azt húzza alá, hogy nme volt korrekt a Vasassal. Hangsúlyozom, nem az a bajom, hogy elmet, hanem az ahoggyal van bajom, és egy egy kicsit Vári távozására emlékeztet.

móka hozzászólása
móka30751
2010.06.10. 15:40

Én nem vagyok ennyire borúlátó, a többi Vasas-szurkolóhoz képest! Aki nem akar a Vasasban játszani az ne is maradjon! A Varga testvéreket maximálisan megértem, iszonyat sokat tettek a klubért, egyértelmű volt, hogy új kihívásokra várnak,köszönünk nekik mindent! Hosnyánszkit nem értem, megmondom őszintén, hogy milyen motívációt talált Egerben,miután a Vasassal jutott el többször a legnagyobb magaslatokba, és ha marad plusz jön pár új IGAZI erősítés, az Euroliga is meglett volna előbb-utóbb.Kicsi viszont nekem is csalódás, két éve eljött( sanyának igaza van) valóban azt nyilatkozta, hogy Egerbe nem megy( ahol többek között már Júdásozták is), de úgy látszik ez nem számít, az adott szónál fontosabb, hogy Hosival együtt legyen...Lelke rajta egyik ember ilyen, másik olyan.NAgyon jó, hogy erősödik a magyar bajnokság, az esélyesség terhe most már az Egeren van, innen lehet iszonyat nagyot alkotni, de legalább akkorát bukni is!A Vasasnak is tavaly, akkor ment legkevésbé, amikor mindenki elvárta tőlük a bajnoki címet, kupát, Euroligát..Meg is látszott a játékon! Legyen csak erős az Eger, aHonvéd, az angyalföldiek az esélyesség terhe nélkül fognak igazán nagyot alkotni! S ne feledjük, Kiss Gergő, meg Steinmetz Ádi még érkezhet, Ádi kicsit, Gergő meg Hosit pótolhatná maximálisan.És emellett is várható még igazolás, plusz ott vannak a jövő Varga Dumijai!Szóval jó lesz ez, nem lesz semmi gond, surranópályán ott leszünk! Nem kell vészmadárkodni, meg a Vasas amortizációjáról károgni! Ez a csapat évtizedek óta az elitben van, legyen bármiféle gáncsoskodásról szó, vagy akármiről!Győzzön a jobb! Angyalföld! ÁMEN!

Rolling hozzászólása
Rolling30750
2010.06.10. 15:35

Ezen azt értettem, hogy az Eger 5-6 éve komoly anyagi erővel kialakított egy nagyon jó csapatot szinte a semmiből. ami rendben van, és kell is a maygar pólónak. Aztán minden évben a bajnokságról beszéltek, ami nem baj, de nem jött össze. Most van rá sansz, hogy összejön, de kérdés, hogy van-e igazi erő a hosszútávra, vagy egy-két sikeres év után szépen leenged a lufi. Erre gondoltam és nem rossz indulatból, hanem az elmúlt 20 év tapasztalataiból kiindulva. Ha végigvesszük az elműlt 20 év bajnokait, akkor azt látjuk, hogy nincs Tungsram, elvileg BVSC sincs, az Újpestnél évtizedes vegetáció után talán valami elindul (szándék van rá, hajrá), a Fradi évenet bejelenti a nagy dolgokat, aztán szinte semmi, a Honvéd pár év után talán megint talpra áll. Egyedül a Vasas az, ahol kb. 40 éve foylamatosan dobogóesélyes csapat van. Vagyis stabilnak látszik az alap, és nem függ a szerencsés véletlenektől. Ebből kiindulva írtam, amit írtam, és nem rossz indulatból. Az Egernél majd akkor derül ki, hogy mennyire stabil a háttér, ha meglesz végre a bajnoki arany, de ugyanakkor Biros, Szécsi, Varga Binder már kiöregszik, és egyszerre kell pótolni őket, meg Kis Gabiékat, akik tuti, hogy nem Egerben fejezik be a játékot, és ez megint nem rossz indulat a részemről.

qqcska hozzászólása
qqcska30749
2010.06.10. 15:31

a Vasas vezetőinek viselkedését nem teljesen értem: (egyenlőre úgy tűnik) nem kerestek senki erősítést, ugyanakkor a 4 olimpikon ilyen-olyan okok miatt elment. erre a szituációra nincsenek felkészülve?? kíváncsian várom a pénteki közleményüket... Kis Gábor távozásában a szurkolói ankét óta biztos voltam: amint olvasni lehetett, csak "mellébeszélt" a szembesítésnél. Vargáéknál már 2 éve is felmerült a külföldi szerződés kérdése. És a Fradi sem véletlenül engedte el Jasut... hát igen... neki kell állni és a megmaradt, azért valljuk be nem OB I/B színvonalú keretbe, be kell építeni a tehetséges ifi játékosokat, és akkor pár év múlva... véleményem szerint ez nem a világvége, csak innentől kezdve nem a bajnoki arany kell legyen a cél egy ideig. az Eger keret erős - de véleményem szerint csak a támadásokat tekintve, a védekezésükön sok csiszolni való van még (ha a FF, mint cél került meghatározásra a prémiumukban).

Nemo44 hozzászólása
Nemo4430748
2010.06.10. 15:24

Hát ez van. Aki menni akar, az menjen. Bár tény, hogy az egész hercehurca emberileg kifogásolható. Én a Vasas helyében hagynám az egészet. Csak hallkan mondom, hogy nem biztos az, hogy meggyengülünk. Szóval senki ne kiabáljon el semmit. Tény, hogy az egriek két kiválló pólóssal erősítettek, de még történhetnek csodák. Hja, és az egriektől kölcsön kérhetjük a "Judás Kicsi" drapit?:)

Najó hozzászólása
Najó30747
2010.06.10. 15:09

B(régi)! Eddig nem ilyennek ismertelek. Szánalmas a siránkozásod. Változnak a dolgok, el kell fogadni. Így járt egy dicső korszak után a Honvéd (de nézd meg, nem adják fel, le a kalappal az akarásukat látva), most a Vasas és majd egyszer nekünk is kinéz ez a sors. Ez ellen jó a saját nevelés, ami Egerben most jött be. Valóban, most a Vasas az ifibajnok, de ne felejtsd el, az elmúlt HÁROM évben ezt az Eger produkálta! Nem véletlenül tartunk ott, hogy a keret 40 %-a közülük való, vagy velük egyidős. Hajrá Eger! Hajrá Magyarok!

matthew hozzászólása
matthew30746
2010.06.10. 15:07

én erre a kitételre reagáltam: "Abban biztos vagyok, hogy Vasas 10 év múlva is lesz, és bajnokesélyes lesz. Az Eger ilyen távlatú jövőjében nem vagyok biztos." az ilyen tök felesleges, ráadásul ránk nézve igenis becsmérlő.

Adi91 hozzászólása
Adi9130745
2010.06.10. 15:05

El sem hiszem... Nagyon szomorú vagyok :( Ez kb. egyet jelent a lefejezéssel. Ha hozzátesszük, hogy a bírók idén is az egert nyomták (szerencsére sikertelenül), mi lesz jövőre? Jövőre SEHOL, DE SEHOL nem lesz a Vasas... Nah mind1... Csak azért is HAJRÁ VASAS!

aero hozzászólása
aero30744
2010.06.10. 15:04

:-) az egri ifi egyik fele 6-ik lett a bajnokságban, a másik fele meg ezüstöt nyert a felnőttek között... :-)

Rolling hozzászólása
Rolling30743
2010.06.10. 15:03

Továbbra is várom a magyarázatot, mert nem értem, hogy miért vagyok bunkó, é smiért nézek le bárkit is csak azért mert összegeztem néhány ember döntésének a háttér dolgait.

sanya05 hozzászólása
sanya0530742
2010.06.10. 15:00

További sok sikereket a Varga Daninak, Varga Duminak és Hosnyánszky Norbinak! Kis Gábort mindig is bírtam, de most mégis csak annyit üzennék neki, hogy nem az a baj, hogy elmegy, hanem az, hogy az ankéton, szó szerint azt mondta, nem megy az Egerbe. Azt kellett volna mondania, mint Daniéknak, hogy még nem tudja... nem pedig hazudni! Kár hogy letöröltem a hangfelvételt a diktafonról most érdekes lenne. Hajrá Vasas!

Najó hozzászólása
Najó30741
2010.06.10. 15:00

Hege maradásának mindannyian örülünk. De nagyon. Gyerünk Gábor!Csak egyszer volt Hegedűs áruló Egerben, még 1552-ben! Hajrá Eger!

matthew hozzászólása
matthew30740
2010.06.10. 15:00

ez bunkóság és lenézés.

Bodza hozzászólása
Bodza30739
2010.06.10. 14:55

Mi vaaan?:S

B (régi) hozzászólása
2010.06.10. 14:54

Ilyen kerettel végre nem kell azon görcsölnie az egri vezetőségnek, hogy az Eger hazai pályán küzdhessen az Euroliga főtáblára jutásért. Mert azt ugye mindenki tudja, hogy az Eger csak olyan évben jutott fel az Euroliga főtáblára, amikor a selejtező házigazdája volt. Köszönjük Kicsinek és Hosinak a Vasasnak szerzett dicsőséget, kívánom nekik, hogy váljanak jobb játékossá Egerben. Mondjuk szerintem nem fognak, de ez már legyen az ő bajuk. Sovány vigasz, de idén a Vasas megnyerte az ifi bajnokságot is, míg az Eger legjobb vidéki együttesként az előkelő hatodik helyen végzett. Lesz most két-három éve az Egernek, így végre embernek érezhetik magukat egyes szurkolóik, mert ha nem nyernek bajnokságot, akkor csak lenézett vidékiek, gondolják magukról. Aztán újra mi jövünk és visszaáll a rend. Mindörökké Angyalföld!

Rolling hozzászólása
Rolling30737
2010.06.10. 14:52

Bővebben?

aero hozzászólása
aero30736
2010.06.10. 14:52

hátha még Nagy Viktor is átcsobban a népligetbe akkor mi lesz?

Rolling hozzászólása
Rolling30735
2010.06.10. 14:51

A Vasasnál viszont el kell gondolkodni sok mindenen. Szakmai dolgokon is, mert nem lehet véletlen, ha egyszerre minden meghatározó játékos el AKAR menni egy sikercsapattól. Valami nagyon el van rontva a jelek szerint a Vasas egyetlen számottevő csapatánál. Másrészt pedig el kell gondolkozni a háttérdolgokon is, mert milyen szerződés az, amit nem lehet érvényesíteni. Ki kötötte, miért, stb? Markovits nagyon magabiztos volt még pár napja, aztán ez lett belőle. Nme biztos, hogy ez az ő sara, mert a pólósok elvileg önállóan működnek a klubon belül, de azért a kérdést tisztázni kell. Valaki valamit nagyon elcseszett a Vasasnál. Ha ez Markovits, akkor neki már a sokadik ilyen-olyan elcseszése, ha más, az sem mentség.

Najó hozzászólása
Najó30734
2010.06.10. 14:49

"A TEVA-VasasPlaketet némiképp váratlanul érte az egriek közleménye." Azt meghiszem! A Varga-tesók távozása után még ez is! Mondjuk, hetek óta ez hallatszott a fórumokon, Méhecske biztos más oldalakat látogatottt! Asszem, ez a dolog még jobban pofánvágta, mint anno Gerendás! Hajrá Eger!

matthew hozzászólása
matthew30733
2010.06.10. 14:48

ez egyszerű rosszindulatúság. magas lóról nagyobbat lehet esni.

Rolling hozzászólása
Rolling30732
2010.06.10. 14:45

Azzal semmi baj, ha valaki máshova szerződik, mertt úgy gondolja, hogy ott jobbak a lehetőségei. Így volt ez 2 éve éppen Kis Gabival is. Korrekten közölte időben(!), hogy nem marad Egerben. A gond ott van, ha valaki ködösít, sumákol, hiteget, aztán mégis lelép, és ezzel ellehetetleníti a korábbi csapatának a jövőjét. Kis Gabi és Hosnyánszkí most így tettek. Lelkük rajta. Az Eger vagy 5 éve bajnok akar lenni, ezért már eddig is sok mindent megettek. Lhet, hogy jövőre sikerül, de nem tartom valósszínűnek, hogy ez az esetleges siker "dinasztikus" és hosszútávú lesz. Abban biztos vagyok, hogy Vasas 10 év múlva is lesz, és bajnokesélyes lesz. Az Eger ilyen távlatú jövőjében nem vagyok biztos. Hajrá Vasas és Magyar Póló!

Najó hozzászólása
Najó30731
2010.06.10. 14:39

Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal! Jó erősítés, klassz keret! A médiában a Vasas kapcsán oly sokat hallott "négy olimpiai bajnok" szlogen mától Egerben aktuális! Köszönet a vezetésnek és persze a szponzoroknak! Nagyot alkothatunk,DE nem szabad elszállni. Például a Final Four-t egyelőre ki se ejtsük a szánkon! Gyerünk szépen, lépésről lépésre! Hajrá Eger! Hajrá Magyarok!

BT hozzászólása
BT30730
2010.06.10. 14:32

:)

baloghtina hozzászólása
2010.06.10. 14:29

El sem hiszem:) Szuper csapatunk lesz:)( nem mintha eddig nem lett vna az)

matthew hozzászólása
matthew30728
2010.06.10. 14:24

akarom mondani savanyú :D

Daret hozzászólása
Daret30727
2010.06.10. 14:18

Lájk!

matthew hozzászólása
matthew30725
2010.06.10. 14:16

ez azt hiszem, hogy a keserű a szőlő esete.

aero hozzászólása
aero30724
2010.06.10. 14:14

pont ugyanezt akartam írni....

Én hozzászólása
Én30723
2010.06.10. 14:13

na mi lesz ilyen csapatokkal??? kiváncsi vagyok mi lesz velük??? A Honvéd anno 5ször vagy 6szor nyert bajnokságot egymás után és megnyerte az Euroligát, neked esetleg az sem tetszett??? bárcsak hasonlót produkálna jövőre az Eger is, bár látva a Herceg Novi, a Partizan és ugye főleg a Recco erejét, én a FF-ba jutással is megelégednék teljes mértékben

Én hozzászólása
Én30722
2010.06.10. 14:10

EEEEzaz!!! Nem annak örülök ennyire, hogy az Eger lesz ilyen jó, hanem annak, hogy végre lesz egy igazán kiváló magyar csapatunk. Nagyon erős lesz a jövő évi Egri keret, Szécsi - Biros - Hosi - Kis G. - Varga Zsolt - Feltham - Graham , de ott lesznek még variációnak a kiváló Hegedűs, Bundschuch, Kovács G., Bárány, Binder, és Petrovai Márton is. Remek idénynek nézünk elébe, az Eger nagyon erős lesz, de a Honvéd is nagyon jól igazolt, várom a vasas, a Szeged és a Fradi lépéseit, mert ha ezekre az igazolásokra nem válaszolnak, akkor nem lesz esélyük beleszólni jövőre a két csapat versengésébe a bajnoki címért... az Eger ezzel a kerettel meg büszkén és nagy reményekkel veheti fel a versenyt az Euroligában is jövőre, cél lehet a Final Four :D örülök a hírnek nagyon!!! 4 Olimpiai bajnok ez már igen!!!

sanya05 hozzászólása
sanya0530721
2010.06.10. 14:10

Jó csapata lesz az Egernek, 2007-es Domino feeling, de tudjuk mi lesz az ilyen csapatokkal....

BT hozzászólása
BT30720
2010.06.10. 14:09

Azt lehet tudni, hogy milyen egyetemre?

Najó hozzászólása
Najó30719
2010.06.10. 14:02

Facccca! Üdv Egerben, Skacok! Királyság lesz, meglátjátok! Hajrá Eger!

kunzsofia hozzászólása
2010.06.10. 14:01

A legjobbak mi vagyunk, bajnokot avatunk. Tök szupi az új csapat, És még Hege is marad:) A plusz két olimpikon, ... Bővebben Nem is olyan rossz, Ez egy erős csapat, Ami győzni fog.:D Egy indulót zeng a város: HAJRÁ EGER MINDENÁRON:)

kathleen hozzászólása
2010.06.10. 13:57

Szuper!