FACEBOOK

Kicsi enyhe, Hosi szénsavmentes

Kicsi enyhe, Hosi szénsavmentes
hozzászólás, 2010.06.09.

Tudjuk, hogy mindenki az átigazolási vagy nem-átigazolási hírre vár, de információink szerint a dolog még nem dőlt el - legalábbis kedden este ez volt a helyzet. A kedélyek lehűtése érdekében bedobjuk a csodafegyvert: megmutatjuk összegyűjtve azokat az ásványvizes címkéket, amelyekkel rövid ideje bárki felfedezhet, ha a boltok megfelelő gondolájánál leemel a polcról egy-egy Theodora-palackot.

A Theodora ásványvizeken mostantól hat olimpiai bajnok vízilabdázó és a háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány, Kemény Dénes arca tűnik fel. A képek mellett a főszereplők legnagyobb sportsikerei szerepelnek - jelzésszerűen, ha valaki nem tudná, kiről van szó. Címkére került Hosnyánszky Norbert, Biros Péter (mindkettő "szénsavmentes"), Gergely István és Kis Gábor (mindkettő "enyhe", ami különösen a center esetében nevezhető túlzásnak, de Gergely István fizikai ereje is más minősítést indokolna), Madaras Norbert, Szécsi Zoltán (mindkettő "szénsavas") és Kemény Dénes, akinek univerzalitását jelzi, hogy enyhe, mentes és szénsavas formában egyaránt választható!

 

Lehet válogatni a másfél literes Theodorák közül!

A Kemény-legényeket és a Magyar Vízilabda Szövetséget 2008 óta támogató Kékkúti Ásványvíz Zrt. természetesen megadta a módját: az új címkékkel ellátott ásványvizes üvegeket ünnepélyes külsőségek között leplezte le 
Gergely István, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert -  mintha legalábbis szobrot avattak volna. Az eseményen  ott volt (és bevásárolt) a szövetségi kapitány, valamint Henrik Gotterbarm, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatója is.

FOTÓK:


Theodora-címkéken az olimpiai bajnokok

















36 régi hozzászólás

optimista hozzászólása
2010.06.11. 00:18

Végre értelmes hozzászólást is olvashatok a sok elmebeteg között!Egyetértek!

optimista hozzászólása
2010.06.11. 00:15

Milyen 1 évről beszélsz,amikor mindkettőnek lejárt a szerződése?Milyen plusszokról meg popsi nyalásról?Talán Te hajtottad végre ezeket,csak a játékosok tudta nélkül?

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 18:47

^^ rajtam ne múljon az egri drukkerek öröme... gondoltam, hogy nem bántanának, senki sem ellensége saját magának... ;D

Daret hozzászólása
Daret30799
2010.06.10. 18:29

Ez még mókázásnak sem lenne rossz! Ne félj, nincsenek emberevők az Eger táborban. Szerintem mehetsz nyugodtan. De csak egy játékkarddal?

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 16:38

ígérem valamit kitalálok kard ügyben. például szívesen átmegyek valamelyik Vasas - Eger meccsen a vendég táborba egy játékkarddal, de légyszíves ne bántsatok majd! ;)

im hozzászólása
im30726
2010.06.10. 14:17

Nélküled eszébe sem jutott a Vasasnak megkeresni a jobbakat... :) A Vasas 2010-2011-ben is bajnok lesz. :)

BG hozzászólása
BG30716
2010.06.10. 13:53

Most a Vasasnak gyorsan rakene csapni Kiss Gergore, Varga Csuvira es ha lehet Adira mert mas csapatnak nem nagyon van penze, hogy tullictalja a Vasast. Ezzel a csapat ujra versenyben lesz.

sanya05 hozzászólása
sanya0530715
2010.06.10. 13:43

Egriek? Most is kiviszitek a meccsre a "júdás Kicsi" drapériákat???? HAJRÁ VASAS!

Daret hozzászólása
Daret30714
2010.06.10. 13:40

Valaki kardjába dőlést ígért. Nyilvános lesz? Megnézném... :)

Daret hozzászólása
Daret30713
2010.06.10. 13:40

Valaki kardjába dőlést ígért. Nyilvános lesz? Megnézném... :)

aero hozzászólása
aero30712
2010.06.10. 13:34

a bikavér jó a szénsavassal is :-))) Üdvözlünk Egerben Kicsi és Hosi!!!!!

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 13:30

igazatok volt, Kicsi, Hosi - Eger. csak gratulálni tudok, minden szereplőnek.

Daret hozzászólása
Daret30710
2010.06.10. 13:25

Megvan az Eger kerete...

szamóca hozzászólása
2010.06.10. 13:06

abba tényleg nem érdemes belemenni, hogy ki van ekkora hatással bizonyos játékosokra...im, szerintem gondolatban közel járunk egymáshoz.

Socio hozzászólása
Socio30707
2010.06.10. 12:44

"Ami bosszant: a SUNYISÁG. Ez Egerből indult." Ne mondjátok meg, hogy eljöttök, csak az utolsó pillanatban", amikor a Vasas nehezen tudja ütőképes játékosokkal feltölteni a csapatot. Úgy számolnak, hogy ha se Vargák, se Hosi-Kicsi, akkor simán övék lehetne a bajnoki cím. Az más kérdés, hogy akkor ki ellenében is akarnak bajnokok lenni?" Ez honnan jött? Ki mondott ilyet?

im hozzászólása
im30706
2010.06.10. 12:11

A Vargák egyszerűen más körülmények között akarják kipróbálni magukat és ha nem most, akkor gyakorlatilag elszáll felettük az idő. Jövőre az olimpia előtti évben már nem célszerű váltani, utána már kétséges, hogy a sok, fiatal, nemzetközi tehetség mellett még olyan jó feltételekkel kapnának szerződést, mint most. Jó, nem biztos, hogy pont a Rijekát választottam volna a helyükben, de ők nyilván tudják, hogy mit, miért. Kicsi, Hosi. Ha menni akarnak, az nem most jutott eszükbe. Azt már hónapok óta tudják. Korrekt az lett volna, ha mondjuk áprilisban nyilatkoznak erről. Akkor a Vasas is másként tervez. Ami bosszant: a SUNYISÁG. Ez Egerből indult." Ne mondjátok meg, hogy eljöttök, csak az utolsó pillanatban", amikor a Vasas nehezen tudja ütőképes játékosokkal feltölteni a csapatot. Úgy számolnak, hogy ha se Vargák, se Hosi-Kicsi, akkor simán övék lehetne a bajnoki cím. Az más kérdés, hogy akkor ki ellenében is akarnak bajnokok lenni? Ha úgy gondolják, hogy a Vasas fogatlan oroszlánná válik, milyen értéke lenne annak a győzelemnek... Nnna az a gerinctelenség, ha ehhez partner egy olyan Kicsi, egy olyan Hosi, akiknek a Vasasnál szabályosan ki volt nyalva a popsijuk. Az opcióról még egyszer. VAN opció a magyar jogban. A sporttörvény NEM mondja ki az opció tiltást. Munkaszarződés lejártáról beszél, a továbbiak jogértelmezés körébe tartoznak, esetleg később bíróság elé. Az, hogy nem gyakori azalkalmazása a sportszerződésekben, nem jelenti azt, hogy értelmetlen és haszontalan, nem jelenti azt, hogy soha nem alkalmazzák. Sőt, még azt sem jelenti, hogy jogellenes, hiszen éppen ezért engedi, sőt használja a magyar jogrend az egyéb ágazatokban. A kor igényei pedig átlépnek az esetleges hiányokon és előbb-utóbb bekerül a sporttörvénybe is, kifejejzetten ezzel a szóhasználattal. Nyilván a Bárándy-Finta ügyvédi körből hozod az infót, esetleg személyesen vagy érintve :) és a te jelenlegi koncepciódba nem illik bele az opciónak, mint olyannak a létezése, de attól még létezik, mert benne van a szerződésben. Talán nem kellett volna így aláírni. De nyilván jogász fogalmazta és nyilván jogász volt az is, aki ebben nem talált kivetnivalót. És ha ettől utólag az egész szerződés semmis, akkor tessék helyreállítani az eredeti állapotot...Azért az elég érdekekes lenne. De nem az opció a fontos. Elő sem kerülne, ha korrekt lenne a magatartás. Nem kell sunnyogni. Oda kell állni a nyilvánosság elé IDŐBEN, egyenesen, őszintén. A helyzet, amit ezzel az időhúzó, inkorrekt magatartással előidéznek, az nem fair. És megkérdőjeleződik bennem a fiúk jelleme. Pontosan tudom, hogy mindezek ellenére 2010-2011-ben ötödször is a Vasas a bajnok, emiatt nem aggódom. Nem azzal van baj, hogy egyesek menni akarnak. Hanem a HOGYAN. Hogy ki áll ennek a gerinctelen magatartásnak a hátterében, (mert nem maguktól találták ki a fiúk, az biztos), azzal inkább nem kívánok foglalkozni.

BG hozzászólása
BG30704
2010.06.10. 11:11

Tudom, hogy ez nem fog jol esni nemely szurkolonak (neken sem) az egesznek a hattereben nem a penz volt a lenyeg, hanem ez a ket jatekos, ugy mint a Varga testverek nem akarnak tovabb a Vasasban maradni, hogy miert ez az O dolguk. Most tegyuk felre az annyira vitatott "opciot", milyen dolog volna egy jatekost az idopontos szerzodese lejartaval raeroszakolni, hogy maradjon amikor nem akar. Szerintem az egy kocsogseg volna. Sehol idaig Magyarorszagon nem hasznaltak az "opcio jogot" a sport szerzodeseknel. Ha a jatekos maradni akarna kossenek egy uj szerzodest vele, ha nem, hagyni kell menni. Szerencsere a van eleg komoly jatakos most a piacon, hogy ha a Vasas ugyes egy egeszen utokepes csapatot tud osszehozni.

im hozzászólása
im30702
2010.06.10. 10:30

A szerződést a játékos is elolvasta, és aláírta. Ha aláírta, akkor rosszhiszeműen írta alá? Utólag erre hivatkozni... hogy a törvényben nincs opciós jog...egyébként is olyan hajánál fogva előrángatott érvelés ez. A törvény nem beszél az opció tilalmáról. A munkaszerződés lejártáról beszél. Az pedig értelmezés kérdése, hogy ebben az esetben mi számít lejáratnak. Lehet ezen vitatkozni, de a korrekt hozzáállás az lenne, ha az opcióban meghatározott időt kitöltenék, akár benne van a törvényben, akár nincs. Annál is inkább, mert sok minden nincs a törvényben, de benne volt a szerződésükben, ami alapján szerintem igen sok egyéb juttatásban részesültek. Akkor most azok sem érvényesek? Akkor most tessék következetesnek lenni, a plusz dolgokat tessék visszadni... Arról nem beszélve, ha az opciót mindketten aláírták és a Vasas joggal hihette, hogy maradnak, és erre épíette fel a terveit, akkor én simán kártérítési pert indítanék, valamilyen címen. Biztos az is hajánál fogva előrángatott érvelés lenne, de jogilag nyilván alá lehetne támasztani valahogy... A baj az, hogy már megint az ügyeskedést, a kibújást, a cselezést, az átverést, szóval a tipikus, ravaszkodó magyaros viselkedést látom, amiért egész világ utál bennünket. Nem tudom, melyik ocsmány jogász tanácsolja ezt a kibúvót, de nem vet jó fényt a srácokra, ha ezzel élnek. Amúgy Hosi szerintem csak a Kicsivel való barátság miatt menne Egerbe, mert össze vannak nőve. Kicsit nem értem. Leárulózzák, csúnyán jön el az Egertől és ezek után képes visszamenni? Nem lenne az a pénz, amitől én visszamennék, ha velem így viselkednének. Kicsi, Hosi, kérlek, cáfoljatok rám! Nem szívesen hiszek abban, hogy nem vagytok fair emberek... Utólag bocsánatot kérek a bántó megjegyzésekért, ha kitöltitek a Vasanál az egy évet.

Rolling hozzászólása
Rolling30701
2010.06.10. 10:29

A lehetséges szakmai okokon túl azért szerintem van pénz vetülete is dolognak. Akár érvényesíthető jogilag az opció, akár nem (szerintem igen, mert szinte minden itthoni csapatsportág használja), jó lehetőség az alkudozásra a sportoló szempontjából. Pl. a Vasasnál kerestek eddig mondjuk 10 Ft-ot. Az Eger ígér 12 Ft-ot, a Vasas megadja. Az Eger erre ráígér, a Vasas azt is megadja. Ezt adott esetben sokáig is lehet húzni. Nem tudom, mi az igazság, de 2 éve pont Kis Gabi volt, aki nagyon korrekten még a rájátszás ideje alatt bejelentette, hogy nem marad Egerben, hanem a Vasashoz szerződik. A döntőben az Eger legjobbja volt, nem rajtra múlt a vereség. Ezért furcsa a mostani ködösítés.

Brada hozzászólása
Brada30700
2010.06.10. 09:54

Valaki nem tudja véletlen , hogy mi lett a Mladost-Jug 2. meccsének eredménye??

BG hozzászólása
BG30693
2010.06.10. 05:34

im! Javasolnam, hogy olvasd at a magyar sporttorvenyek szerzodesekre vonatkozo reszet. Nincsen opcio jog csak hatarozott idore szolo szerzodes. Ingatlan szerzodesekben van vasarlasi opcio jog, peldaul. A sportolo nem tartozik ebbe a kategoriaba. Egyebkent erre vannak az ökosok", hogy ezt kibogozzak.

georgiosz hozzászólása
2010.06.09. 23:57

Csaszi nyilván "senki", ahogy az Eger, Szolnok, Fradi, BVSC pedig nyilván nem Ob 1-es csapat. Abban igazad van, hogy kb. "befejezik" a pólót (ezen a szinten biztos), de azért volt már aki visszatért.

im hozzászólása
im30687
2010.06.09. 21:26

Én arról beszélek, hogy az egész átigazolási magatartás sunyi a pólótársadalomban. Vannak a tisztességesek, akik megmondják jó előre, hogy mit csinálnak. És vannak aki azért nem nyilatkoznak, mert amíg sunyítanak, addig a piacon kapható jobbak leszerződnek különböző csapatokhoz. A "sztárok" távozásukkal a régi csapatot leamortizálják, amit aztán az utolsó pillanatban már nehéz a "maradék" kínálatból feltuningolni. Így lehet bajnokságot nyerni játékon kívül: a szerződések idejének manipulálásával lehetetlenné kell tenni a potenciális ellenfelet, elő kell idézni, hogy a távozókat ne tudják erős játékosokkal pótolni. Az opcióról meg ennyit: kíváncsi lennék arra a jogszabályra, amelyik azt mondja ki, hogy a magyar jogban ugyan létezik az opció, csak a sportban nem érvényes... megírná valaki, hogy melyik ez a bizonyos paragrafus?

BG hozzászólása
BG30686
2010.06.09. 20:11

Talan elkepzelheto, hogy akadnak olyanok akiknek jovojuket nem a vizilabdaban latjak. Inkab tanulnak es a vizilabda csak segit osztondijjat szerezni kulfoldi egyetemeken. Szerintem ez nem elitelendo.

jenci hozzászólása
jenci30685
2010.06.09. 19:54

Miért kéne gratulálni, hogy ilyen fiatalon befejezik a pólót. Az USA egyetemi bajnokság ezzel egyenlő. Úszóknál érthető egy amerikai kaland, de egy jó pólósnak ez nem indokolható. Amerikai diploma (???), ott is pólóznak (????) ez gyenge mellébeszélés. Gyakorlatilag 20 évesen visszavonultak. Még senki sem tért vissza amerikai egyetemről a magyar OB I-be,,,

Stevenson hozzászólása
2010.06.09. 19:08

Én nagyon örülnék annak, ha Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert az Egerbe igazolna. Egyrészt szubjektíve a Vasas négy olimpikonja közül az ő játékukat kedveltem a legjobban. Másrészt pedig szerintem egy ilyen igazolás mind a két játékos, mind természetesen az Eger hasznára is válhatna. Hárai a Honvédhoz igazolt, amúgy is létfontosságú egy center igazolása az Eger számára, és különösen jó lenne akkor már egy olyan center szerződtetése, aki már bevált az Egerben, és hát nem is kell mondanom, hogy a szurkolóknak is milyen sokat jelenthetne ez. Biros mellett pedig egy másik jobb kezes olimpikon pedig rendkívül sokat dobna a csapat eredményességén. Valamennyi meccsen nyomon lehet követni, hogy az Eger ellen valamennyi csapat védelme elsősorban Birosra koncentrált, ez a figyelem megoszlana. Azt nem tudom az előttem írókkal ellentétben, hogy esetleg a szakmai munkának van-e köze ahhoz, hogy jó páran valószínűleg távoznak a Vasasból. Szerintem ez jó szakmai munka mellett is törvényszerű, mert a játékosoknak egyszerűen bizonyos idő után szükségük van a váltásra. Ha pedig nem külföld, akkor a Vasasból távozóknak az Eger az, ahol leginkább kipróbálhatják magukat, ahol biztosítottak a tétmeccsek, biztosított a jó kispad is, és persze nyilván fontos az anyagi szempont is, és persze hazai viszonyokban még inkább a megbízhatóság... Én biztos vagyok abban, hogy a két játékos jól érezné magát Egerben, emellett még tovább csiszolhatnák a tudásukat, nem azért mert a Vasasban ezt nem lehetett, hanem mert minden csapatnál másabb, és itt is kapnának valami pluszt is. Mindemellett külön öröm manapság, hogy egyáltalán itthon folytatnák, számomra pedig külön öröm, hogy az Egerben. De nem szurkolói önzőség mondatja ezt velem, mert én annak is örülnék, ha a külföldön játszó játékosok (Kiss Caba, Kiss Gergely, Varga Tamás, Steinmetz Ádám) a hazai bajnokságban folytatnák, mondjuk a Vasasban, Fradiban, vagy máshol...

Barbee1202 hozzászólása
2010.06.09. 18:51

Gratulálok Valicsnak és Erdélyinek hogy Amerikába igazolnak és sok sikert kívánok nekik! nemsokára megtudjuk hogy ki hova megy, ne találgassunk. Bár amit mondtam a bajnoki döntőnél hogy a Varga testvérek eligazolnak, meg hogy Jasu költözik. Csak megtörtént. :P

Hewson hozzászólása
Hewson30682
2010.06.09. 18:21

Kis Gabor es Hosnyanszky Norbert jelenleg a Vasas jatekosai es a Vasas meg szeretne tartani oket. Kiss Gergellyel es Steinmetz Adammal is targyal a Vasas. Ehhez jon meg Hegedus es mas nagyobb nev is, akikkel szinten targyal a Vasas. Nem szivesen kepzelek el olyat, hogy Kicsi es Hosi Egerbe igazol. Persze penz beszel, tobbek kozott...Mindenesetre a Nemzeti Sport honlapjan is csak annyi jelent meg, hogy "eligazolhatnak/eligazolnak Egerbe?". Vagyis csupan a targyalas, illetve ajanlat kerult szoba, megallapodas nincsen meg. Nagyon varom, meddig huzodik meg ez a cirkusz, jo volna mar megnyugodni es megerositett hirt kapni rola, hogy Kicsi es Hosi melle jon iden Hegedus, Kiss Gergo es Steinmetz Adi is...

Socio hozzászólása
Socio30680
2010.06.09. 17:45

Nem igazán értem,hogy miért írjátok szinte már tényként hogy Hosi meg Kicsi hozzánk igazol.. Hol lehetett erről értesülni? Egyáltalán felmerült pletyka szinten is? Én nagyon-nagyon meglepődnék ha két ilyen klasszist idehoznának, nehezen tudom elképzelni hogy van rájuk pénz,illetve hogy egyáltalán ide akarnak jönni. Főleg Kicsi,az ő visszajövetele teljesen logikátlan lenne. Én úgy vagyok vele,hogy maradjon együtt a keret nagy része és melléjük jöjjön egy klasszis,tökös,biztos kezű játékos. Ugye Madaras évek óta szóban van, meg Varga Tamásra talán most rá lehetne mozdulni egy komoly ajánlattal. De mondom,a Kicsi-Hosi duó számomra bombameglepetés lenne,mondjuk asszem lenne egy 'kis' öröm,de nem bízom benne. Jó lenne már ha letisztázódnának a dolgok.

BG hozzászólása
BG30678
2010.06.09. 17:25

A magyar sport torvenyek szerint, ha egy sportolonak lejar a szerzodese es menni akar nem lehet akadalyozni a mozgasat es egy uj egyesulettel valo szerzodes koteset. Opcios jog nem ervenyesitheto. Sajnos Rollingnak igaza van abban, hogy a Vasasnal szakmai problemaknak a jelei kezdenek mutatkozni. Remelhetoen ezt majd meg tudjak oldani. Ha okosan ugykodnek nem lesz olyan rossz a Vasas jovore.

Najó hozzászólása
Najó30677
2010.06.09. 17:23

Szerintem nem sunyik a srácok, csak megvárják, hogy Egerben jelentsék be a dolgot (már ha igazak a hírek)!

Rolling hozzászólása
Rolling30670
2010.06.09. 16:14

Azt gondoltam korábban, hogy bármennyire is támadják a Vasas ászait hazai és külföldi klubok egyaránt, a hazai kluboknak nincs esélyük. A Vasas stabil költségvetésű csapat, amit mások (itthon) kínálni tudnak, azt ők is megadják, így csak a külföld jöhet szóba. Ezért nem zavart a korábbi Fradival kapcsolatos híresztelés, meg azért sem, mert a Fradi évről évre ezt csinálja, aztán (majdnem) semmi. A két Varga külföldi szerződése igazolta a korábbi hitemet, jelentősen több pénz, és környezetváltozás, előbb-utóbb ez bekövetkezik. Ugyanakkor Kis Gabi, Hosnyánszky egri távozása meglep. Egyrészt Kis Gabi onnan jött el 2 éve, mint tősgyökeres pesti, másrészt nem hiszem, hogy annyival több pénz lenne ott, mint a Vasasnál. Igazából egyetlen okot tudok elképzelni. Ez pedig szakmai ok, vagyis az, hogy nem érzik a továbbfejlődést a Vasasban. Ez pedig egybehangozna azzal, amit egyre többen emlegetünk lassan egy éve. Megújulás kell a Vasasnál, de ha elveszítünk 4 meghatározó játékost, akkor ez a megújulás csak a játlkoskeretben lesz, és igazából nem ott kellene megújulni.

anya hozzászólása
anya30668
2010.06.09. 12:22

Az Eger vinne mind a kettot, a Vasasnak opcios joga van, ha megadja azt amit az Eger...tehat vagy olyan sokat fizet az Eger amit a Vasas mar nem tud megadni...vagy nem akar vagy maradnak. Ha ehhez hozza jon Hegedus, Kis Gergo, Csuvi esetleg Adi, akkor megint nagyon jo csapat lesz:))

im hozzászólása
im30667
2010.06.09. 12:05

Kicsi és Hosi még nem döntöttek? Ezt nehezen tudom elhinni. Lehet, hogy most mindenki csak titkolózni akar, ami hülyeség, már vége a szezonnak. De az is lehet, hogy azt akarják kiprovokálni, hogy a Vasas azt mondja, na ne packázzatok velünk, menjetek a fenébe...! Ha pedig tényleg nem döntöttek, akkor nagyon szemét játékot űznek. Az már visszaélés. Én semmiképpen nem ragaszkodnék hozzájuk, mert ha kegyeskednek mégis a Vasasnál maradni, akkor nyilván olyan fekltételeket akarnak diktálni, ami nem feltétlenül optimális mindkét fél számára. Nekem zsarolás-ízűnek tűnik a dolog, és ez akkor sem szül jó vért hosszútávon, ha maradnak. Aki menni akar, az menjen. Még azon az áron is, ha most nem lehet hirtelen azonos szintű játékosokat leakasztani a szögről Pedig szerintem ostobaság, amit csinálnak, mert az elkövetkező két évben szinte a Vasas az egyetlen, amelyiknek valódi pénzügyi háttere és tartalékai vannak. Nem szeretném azt gondolni, hogy ez a két srác túlságosan el van szállva... pedig alapvetően kedvelem őket. Vannak olyanok, akiknek három olimpiai aranyuk is van, mégsem szállt fejükbe a gőz. Nem értem ezt az egész hozzáállást, ami jelenleg az átigazolások körül zajlik. Pólósokhoz méltatlan, GERINCTELEN, ALATTOMOS, SUNYI magatartás. A Vasas helyében pedig azt tenném, hogy leszaladnék a balkánra, elkiabálnám magam, hogy egy szerb, egy horváth és egy montenegrói játékost vennék. A négy olimpikon fizetéséből bőven tudná fedezni az idegenlégiósokét. Most az egyszer szakítanék a "csak magyar játékos" elgondolással, ha már ilyen hozzáállást engednek meg maguknak az olimpiai bajnokok.

oroszlán hozzászólása
2010.06.09. 11:43

1. Még az árvíz az úr. 2. Szarul, de büszkén áll... 3. Van kinti medencéje, de az csak strandolásra, esetleg edzésre alkalmas.

CsokiVanilia hozzászólása
2010.06.09. 11:01

Sziasztok! Valaki meg tudja mondani...a Hajósból kivonult már a Duna? Vagy még mindig elsőbbséget élvez úszásterén?:) És a Komi hogy áll felújítás téren? Ja, aBVSC uszinak van kinti medencéje?Vagy csak fedett van?