FACEBOOK

Montenegró: kisdöntő, majd temetés - Varga Tamás az első bronzmeccsről

Montenegró: kisdöntő, majd temetés - Varga Tamás az első bronzmeccsről
hozzászólás, 2010.06.02.

Elvesztette a bronzmeccs első találkozóját a főszponzor tragikus halála miatt sokk alatt játszó Cattaro. A Budva kétgólos győzelmet aratott, a következő meccsen nyerési kényszer alatt játszanak Csuviék, hiszen a párharc csak két nyert meccsig tart. Szerdán délután eltemették Dragan Dudicsot, a maffiaszerű leszámolásban elhunyt főszponzort.

Montenegrói bajnokság, mérkőzés a harmadik helyért

Budva-Cattaro 10:8 (3:2, 2:1, 3:2, 2:3) (Varga Tamás két gólt lőtt)

A Budva 1:0-ra vezet, a következő mérkőzés pénteken lesz Kotorban.

VARGA TAMÁS a VLV-nek:

- Sajnos a hétvégén történtek rányomták a bélyegét a játékunkra is. Le a kalappal MINDENKI előtt, mert nagyon akartunk, de sajnos amikor megfordíthattuk volna, akkor mindig hibáztunk. Az biztos, nem könnyű úgy játszani, hogy tudod, akár nyersz, akár veszítesz, nincs különbség, mert hiába nyernénk és lennénk harmadikak, nem számít, mert már tudjuk, hogy az a költségvetés és fizetés, ami ezzel járt volna, nincs, mert nem tudunk elindulni a bajnokok ligájában. Természetesen anyagi okok miatt. Már az is nagy szó lenne, ha csak kicsit gyengébb csapatot össze tudnának rakni. Remélem, azért itthon megverjük a Budvát, mert győzni mindig jó érzés és itthon ők még nem nyertek ellenünk. Az biztos, hogy sportemberhez méltón fogunk küzdeni - mar csak becsületből is, egy ilyen év után.

Szerdán délután másfél órás szertartás keretében, az egész csapat jelenlétében végső búcsút vettek Dragan Dudicstól, a klub fő támogatójától.


A Cattaro Maximus honlapja a temetés idején