FACEBOOK

Egerben nyert a Vasas, bronzérmes a Szeged!

Egerben nyert a Vasas, bronzérmes a Szeged!
hozzászólás, 2010.05.15.

Már 4:0-ra is vezetett a Vasas az Eger otthonában, de az Eger a sírból visszahozta a meccset, a harmadik negyed közepére kiegyenlített . A végjátékot a Vasas bírta jobban, egy góllal nyert, ezzel 2:1-re vezet a három győzelemig tartó bajnoki döntőben. A Szeged szoros mérkőzésen, két góllal nyerve szerezte meg a bronzérmet. Sok-sok nyilatkozat.

Eger-Vasas 6:7 (0:3, 2:2, 3:1, 1:1)
Eger, Bitskey uszoda, v.: Vogel, Székely
Eger: Szécsi - Sántavy, Erdélyi, Graham, Bárány 2, Kovács G., Hegedüs, Varga II. Zsolt, Feltham, Binder 1, Bundschuh, Hárai 2, Biros 1. Edző: Gerendás György
Vasas: Nagy V. - Decker, Fülöp, Katonás 1, Hosnyánszky 1, Vörös 1, Kovács R. 1, Létay, Varga Dániel, Varga Dénes 2, Kis G. 2, Takács, Hőna. Edző: Földi László
Gól - emberelőnyből: 4/14, ill. 1/8
Gól - ötméteresből: -/-, ill. 0/1
Kipontozódott: Bundschuh (19.p.), Takács (28.p.), Varga Dániel (32.p.)

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL


Eger-Vasas bajnoki döntő - TZS-képek


Eger-Vasas bajnoki döntő - K82-képek


VLV-VIDEÓK (RTL Klub és VLV):

0:1 - Kis Gábor első gólja

0:2 - Vörös Viktor gólja

0:3 - Kis Gábor második gólja

0:4 - Katonás gólja

1:4 - Biros gólja

2:4 - Bárány első gólja

2:5 - Hosnyánszky gólja

3:5 - Hárai első gólja

4:5 - Binder gólja

5:5 - Bárány második gólja

5:6 - Varga Dénes első gólja

6:6 - Hárai második gólja

6:7 - Varga Dénes második gólja

undefined
Varga II. Zsolt nyilatkozata


Bundschuh Erik nyilatkozata 

undefined
Erdélyi Balázs nyilatkozata

undefined
Kovács Gábor nyilatkozata

undefined
Hárai Balázs nyilatkozata


Varga Dénes nyilatkozata

undefined
Hosnyánszky Norbert nyilatkozata

undefined
Kis Gábor nyilatkozata  

undefined
Létay Krisztián nyilatkozata


Nagy Viktor nyilatkozata


Vörös Viktor nyilatkozata


Szeged-FTC 7:5 (1:1, 1:0, 2:2, 3:2)
Szeged, v.: Kiszelly, Vojvoda
Szeged: Baksa - Török 4, Lehmann, Varga P., Vindisch 2, Ágner, Busila, Komlósi, Molnár T. 1, Juhász Zs., Kuncz, Somogyi, Kayer. Edző: Kásás Zoltán
FTC: Jászberényi - Máthé, Mátyás, Babay 1, Balatoni, Tóth M. 1, Tóth B., Georgescu, Steinmetz B. 1, Czigány, Weszelovszky 2. Edző: Godova Gábor
Gól - emberelőnyből: 2/9, ill. 5/10
Sárga lap: Godova Gábor (21.p.)

A Szeged ezzel a győzelmével 2:1-re nyert a két nyert mérkőzésig tartó bronzcsatában.

A bronzérem mellett Kásás Zoltán csapata elnyerte a 2010/2011 évi Euroligában való indulás jogát.


Szeged-FTC bronzmérkőzés - Iványi Aurél-képek

TÖRÖK BÉLA a VLV-nek:

- A végletekig kiélezett csata volt, 4:4-ig fej-fej mellett haladtunk, de végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Nem lehetett egy pillanatig sem kérdéses, hogy mi győzünk! Természetesen eredetileg is ezt szerettük volna. 

- Négy gólt lőttél a hétből... 

- Nem volt semmi olyan, hogy rám játszottuk volna a figurákat, egyszerűen jól jött ki a lépés.

- Mi lesz a ma este programja?

- Erről nem nyilatkozok. Annyit elmondhatok, hogy Szegeden borfesztivál van :)

MÁTYÁS ZOLTÁN a VLV-nek:

- Igazából a negyedik negyedik fej-fej mellett haladt mind a két csapat, talán egyszer volt két gól a Szeged előnye, de mi ki tudtunk egyenlíteni. Sajnos a negyedik negyedben volt egy egyperces rövidzárlat, amikor három gólt kaptunk egymás után, ami gyakorlatilag eldöntötte a meccset. Emiatt eléggé csalódottak vagyunk, hiszen sikerült egy szoros mérkőzést játszani idegenben is és nem sok hiányzott ahhoz, hogy még szorosabb legyen a végjáték és ott bármi történhetett volna. De így összességében azt mondhatom, hogy megérdemelten nyert a Szeged. Támadásban jobbak voltak.

- Jól védekeztétek a fórokat (2/9), és jól lőttétek a sajátjaitokat (5/10). Mégsem ment jól a játék?

Azt hiszem, hogy nem árulok el nagy titkot azzal, hogy sajnos az utóbbi időben az látszott, hogy a támadójátékunkkal probléma van, a hat a hat elleni támadás nem volt túl hatékony. A védekezésünk jól muzsikált az utóbbi időben, de az is nagy energiát vett ki a játékosokból és ez így együtt kevés volt ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Az utóbbi időben csak öt gól környékén lőttünk a meccseken, és öt lőtt góllal csak úgy lehet nyerni, hogy ha hátul szinte tökéletes minden. Most csalódott mindenki, mert nem tudtunk előrébb végezni, mint tavaly. Majd kiderül, hogy milyen következményei lesznek ennek.

- Mi lesz a jövő hetek programja?

- Van még sajnos két elmaradt Interliga-meccsünk, amit kötelezően lejátszandó. Ez olyan szempontból bosszantó, hogy egyik esetben sem mi voltunk a hibásak, több időpont is le volt beszélve, de a Vojvodina és a Nagyvárad is halogatta a mérkőzéseket. Jövő hét kedden játszunk hazai pályán a Vojvodinával, de hogy a Nagyváraddal mikor, az még kérdéses. Azt mondják, hogy ezeket mindenképpen le kell játszani, mert különben megbüntetik a csapatot.

MOLNÁR TAMÁS a VLV-nek:

Összességében meg kellett szenvedni ezért a bronzéremért. Ha a legutóbbi meccsen megfelelően koncentrálunk, akkor már szerdán meg lehetett volna. Akkor valami még hiányzott, amit most sikerült hozzátenni, így a végén magabiztosan nyertünk. 

- Mi lesz a következő időszak?

- Nekem most az ünneplésé, majd a pihenésé a főszerep. Június 9-én megyek Máltára, ott fogok játszani a Neptunes csapatában nyáron, Vujaszinovics és én leszünk a két külföldi játékos, tehát azt hiszem, hogy egy nagyon jó csapat és egy nagyon jó nyár elé nézek. A magyar szezon hosszú volt, a végére nagyon elfáradtam, most mindenképpen pihenés következik néhány napig.

- A csapat szezonban nyújtott teljesítményével elégedett vagy?

- Ha a reálisan nézzük, akkor azt mondom, hogy igen, a Szegednek ebben a bajnokságban a bronzérem nagyon megfelelő eredmény. Ha kicsit kritikusabb szemmel nézem, akkor talán így utólag fájhat a szivünk az elvesztegetett pontokért, a bután elvesztett meccsekért. Ha egy kicsit jobban koncentrálunk, akkor ennél szebb eredmény is születhetett volna. Dolgozni kell tovább, és jövőre újra megpróbáljuk.

TÓTH MÁRTON a VLV-nek:

- Először is gratulálok a Szegednek, mert megérdemelten győztek. Igaz, hogy két góllal kikaptunk, de végig partiban voltunk. A negyedik negyedben sajnos szétnyílt a meccs, amit a végén már nem volt időnk visszahozni. 4:4-ig fej-fej mellett haladtunk, nagyon szoros volt. Mi jöttünk fel, nálunk volt a lélektani előny, ott a következő gól nagyon fontos volt, sajnos azt a Szeged lőtte. Egy ember mögötti beindulásból kaptuk a gólt és ott kicsit megtörtünk. A védekezésünk elfogadható volt, de hozzá kell tenni, hogy az utolsó két-három gólnál voltak védekezési hibák. Támadásban pedig gyengék voltunk, ez az öt gól nagyon kevés.

- Mi következik ezután? Ha jól tudom, nektek még nem ért véget a szezon...

- Így igaz, jövő héten kedden, este 7 órakor játszunk a Vojvodina ellen Interliga meccset. Eredetileg szerdán lejátszottuk volna a Nagyvárad elleni mérkőzést Nagyváradon, de ismét arra kért meg a Nagyvárad minket, hogy ezt toljuk el, így nem tudom, hogy mikor fog befejeződni a szezon számunkra, mindenesetre addig edzésbe kell, hogy maradjunk, hogy megfelelően koncentrálni tudjunk erre a két mérkőzésre.

BAKSA LÁSZLÓ a VLV-nek:

- Úgy érzem megdolgoztunk ezért a bronzéremért, megérdemeltük. Az év eleje nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de a tavaszi szezonunk nagyjából az elvárásainknak megfelelően alakult. Ez a bronzérem valamelyest vigaszt nyújt nekünk a szereplésünkre. Az Euroligában indulhatunk, ami eddig egyszer történt meg a Szegeddel, most második alkalommal fog. Köszönöm az egész éves munkát a csapatnak, az edzőnknek, az edzői stábnak, mindenkinek aki segített! 

- Mi a programod mostanában?

Hétfőn van még egy vacsoránk. Utána még edzeni fogunk, naponta egy edzés lesz, mert Zoli bácsi azt kérte, hogy egyből ne álljunk le. Van még focimeghívásunk is, megy a csapat kispályás focira, különböző bográcsozásokon veszünk majd részt, sőt, még bowlingozni is hívták a csapatot. Szeretném május végéig, 2-3 hétig még edzeni fogunk, utána szabadság jön. Hogy azután mi jön? Azt még nem tudom.

- Gondolom nem lennél szomorú, ha nem az egész nyaradat kéne pihenéssel tölteni...

- Reménykedem benne, hogy bekerülök a válogatott keretbe. Igyekeztem megfelelően dolgozni egész évben. Nekem is voltak hullámvölgyeim a szezonban, de igyekeztem ezeket minél rövidebbre redukálni. Majd meglátom, hogy mi lett ennek az eredménye, ezt majd a szövetségi kapitány eldönti.

50 régi hozzászólás

cowk hozzászólása
cowk29878
2010.05.18. 09:21

:thumbup: :thumbup: a szonyin a 2. negyed vegen ment az elso loves a kapura :/

Najó hozzászólása
Najó29877
2010.05.18. 07:53

Szeretjük Vargát, de a pszichikai hadviselés helyett inkább a medencében alakítson legközelebb! Az elmúlt meccseken szétlőtte a blokkot és Viktort, alig-alig talált be a kapuba. Ettől ő sokkal jobb! Hajrá Eger!

punki hozzászólása
punki29876
2010.05.17. 19:37

Varga Zsoltit nem szeretné senki sem bántani! Mi szerettük őt nagyon, mert sokat tett a VASAS-ért. Mostanság az Egerért tesz sokat, de manapság jóval több a színészi teljesítménye, mint amire szükség van a medencében. Szerintem. Hajrá VASAS!

drama queen hozzászólása
2010.05.17. 18:26

Oh, köszi! Matiné lesz?! :-) Akkor már délre bajnok lesz a Vasas!! :-D

Hewson hozzászólása
Hewson29874
2010.05.17. 17:55

10:25

drama queen hozzászólása
2010.05.17. 17:19

Szombaton mikor lesz a meccs a Szőnyi úton? Lehet már tudni? köszi

polo hozzászólása
polo29872
2010.05.17. 14:14

Az EGER teljesen önbizalom nélkül játszott. Biros lövését kivéve az összes gólt a kapu szájából húzták be. Valami nagyon hiányzott, mert egyszerűen nem mertek kapuralőni.

Hewson hozzászólása
Hewson29871
2010.05.17. 13:52

A 4. meccsen remenyeim szerint el fog dolni a bajnoksag es a Vasas 2-3 golos gyozelemmel ul fol ismet a magyar vizilabda tronjara. Ehhez viszont kokemeny vedekezes kell rogton az ELEJEN, olyan, amilyen a 2. meccsen volt. Ha ugy mennek be a vizbe, az Eger - akarmilyen kemenyen is jatszik majd - nem fogja tudni legyozni a Vasat. Birost es Varga II-t ki kell kapcsolni, falba tobb labdat nem beengedni elonynel, batran loni es minel tobbszor lefordulni. Es VEDEKEZES, VEDEKEZES, VEDEKEZES. Ez a kulcs. Ezt a meccset ugy kell felfognia a Vasanak, ha nyerni akar, hogy " nincs 3 gyoztes meccs, nincsenek elozmenyek, ez az egy meccs dont mindenrol". Ha igy kezdenek neki, meglesz. A Szonyi uton, hazai publikum elott meg lehet - es meg is kell - nyerni a bajnoksagot! Megpedig azert, mert ha itt nem jon ossze, az lelektanilag borzaszto, mig az Egernek iszonyatos loketet adhat: utana a kovetkezo meccsen, Egerben ugy szallhatnak vizbe, hogy visszavettek Budapesten a palyaelonyt, sot, ugy, hogy 5 meccsre kenyszeritettek a Vasat, ami eddig nem fordult elo az elmult negy evben soha. De ne menjunk ilyen messzire: 2010.05.22-en bajnok lesz a TEVA Vasas Plaket! Hajra!

szamóca hozzászólása
2010.05.17. 13:41

a legviccesebb, hogy ennek kulcsa alaptéma volt az edzői konferencián, amit az mvlsz-n olvastam: lábtempó.

szamóca hozzászólása
2010.05.17. 13:24

egy éve volt olyan taktikája az Egernek emberelőnyök megjátszására a Vasas ellen, hogy többek között a falban lévő ember feladata Nagy Viktor ágyékon rúgása volt. Varga Zsolt majd akkor rinyáljon, ha nem csak eljátsza a hattyú halálát. amúgy álszent dolog a vízilabda durvasága ellen szót emelni, és lehet, hogy ezzel picit én vagyok, aki szembe megy a forgalommal az egyirányú utcában, de: sem a szerbek, sem a montenegróiak, sem a horvátok, sem egy Calcaterra vagy egy Bailey azért mert esetlegesen nyomást helyeznek rájuk bírói esetlegesen szövetségi úton, attól még nem lesz kevésbé kemény, talán durva. maradnak ugyanolyanok, maximum okosabban lesznek durvák, mint eddig, de azok lesznek. már írtam itt más cikknél: vagy felvesszük, felveszi velük a világ a kesztyűt, vagy nem. nem sérülést, sérüléseket kell okozni természetesen (amikor olyant írok, éppen csőlátásom van az adrenalintól átmenetileg), de lehet magunkra és ellenfelünkre nézve is biztonságosan úgy ütni, rúgni, fogni, stb, hogy azért tudja hol a helye...

cowk hozzászólása
cowk29868
2010.05.17. 12:44

hm, Te voltal az, aki a 4-5 golos egri gyozelmet tippelte multhet szerdara? mert akkor tamogatlak =D =D

odri hozzászólása
odri29867
2010.05.17. 12:43

Köszönöm szépen!!! A többit majd szombaton :)

aero hozzászólása
aero29866
2010.05.17. 12:26

Kitől kellene megvédeni?

aero hozzászólása
aero29865
2010.05.17. 12:21

pünki: ne kezdjél már el idiótaságokat terjeszteni Gyuriról meg Zsoltról! Komolyan mondom, hogy már agyrém amiket írogatsz... Egyébként abban egyetrétek veled, hogy a Duni szép gólt lőtt, tényleg hatalamas volt a rövidbe... Mondjuk el hiszem hogy félsz, mert szombaton az Eger visszavág.... Elárulom neked, hogy te ettől félsz, és ne keress össze-esküvéselméleteket:-)

szamóca hozzászólása
2010.05.17. 11:18

én arra vagyok kíváncsi, hogy a medencén kívül ki fogja megvédeni Varga Zsoltot?

punki hozzászólása
punki29861
2010.05.17. 00:40

Varga Zsolti gyakorlatilag megfenyegette a VASAS-játékosokat, hogy most már eljön a fejletépés ideje! Kiváncsi vagyok, hogy a bírók meg tudják-e védeni az olimpiai bajnokainkat az atrocitásoktól? Vagy ismét várhatóak-e olyan provokációk, ütések, amelyeket Biros Peti csinált a Dumival az alapszakaszban?

kiskun968 hozzászólása
2010.05.16. 23:55

1923 Ferencváros 1924 Ferencváros 1925 III. ker. TVE 1926 Ferencváros 1927 III. ker. TVE 1928 MTK 1929 Újpest 1930 III. ker. TVE 1931 Újpest 1932 Újpest 1933 Újpest 1934 Újpest 1935 Újpest 1936 Újpest 1937 MTK 1938 Újpest 1939 Újpest 1940 MAC 1941 BSE 1942 BSE 1943 MAC 1944 Újpest 1945 1946 MTK 1947 Vasas 1948 Újpest 1949 Ferencváros 1950 1951 Újpest 1952 Újpest 1953 Honvéd 1954 Honvéd 1955 Újpest 1956 1957 Ferencváros 1958 Honvéd 1959 Honvéd 1960 Újpest 1961 Vasas 1962 Ferencváros 1963 Újpest 1964 Ferencváros 1965 Ferencváros 1966 Szolnok 1967 Ferencváros 1968 Szolnok 1969 Ferencváros 1970 OSC 1971 Vasas 1972 Eger 1973 Ferencváros 1974 OSC 1975 Újpest 1976 Ferencváros 1977 Ferencváros 1978 Ferencváros 1979 Honvéd 1980 Szentes 1981 Vasas 1982 BVSC 1983 Vasas 1984 Vasas 1985 Szolnok 1986 1987 BVSC 1988 Bp. Spartacus 1989 Ferencváros 1990 Ferencváros 1991 Újpest 1992 Vasas 1993 Újpest 1994 Vasas 1995 BVSC 1996 Vasas 1997 Ferencváros 1998 Vasas 1999 Honvéd 2000 BVSC 2001 Vasas 2002 Vasas 2003 BVSC 2004 Vasas 2005 Vasas 2006 Domino-BHSE 2007 Brendon-UPC-ZF-Eger 2008 ZF-Eger 2009 ZF-Eger /nso/

punki hozzászólása
punki29859
2010.05.16. 23:47

Bundschuh Erik nyilatkozatához: Közben hallatszik az egri kultura is a háttérből: Kit is cigányoztatok ott? Szecskát éltettétek tán? Vagy nem illik idegenben nyerni?

punki hozzászólása
punki29858
2010.05.16. 23:43

Meghallgattam egy volt VASAS-játékos nyilatkozatát. ÉS FÉLEK!! Varga Zsoltiról van szó. Megdöbbentő é s félelmet keltő! Ő beszél nyakletépésről? A VASAS-játékosai részéről? Milyen meccset nézett? Nem játszott már rengeteget az Eger színeiben? Nem őket neveli Gyuri a kemény, helyenként durva védekezésre, az inkább játékos, fineszes VASAS-játékosok ellen? Mire fel nyilatkozta ezt Zsolti? Vagy a Gyuri tervez valami rondaságot, durvaságot a 4. meccsre, és a Zsolti lett a szócsöve? Hát ezért FÉLEK! Gyuri(ék) nem riad(nak) vissza semitől se a bajnoki cím megszerzéséért! Hányszor nyilatkozta, hogy azért dobálta be a széket, ütötte a reklámtáblát (sajna volt mikor mást is ütött), hogy az ellenfél ne tudjon a meccsre koncentrálni. FÉLEK, hogy most is valami erőszakra készül(nek), hogy a játékban egyértelműen jobb VASAS ne nyerhessen megint! REMÉLEM NEM LESZ IGAZAM, és a medencében dőlnek el a dolgok, és a jobbik csapat nyer! Amelyik a VASAS! Hajrá VASAS!

RioF hozzászólása
RioF29857
2010.05.16. 23:19

Én meg úgy tudom,hogy 26.án szerdán

odri hozzászólása
odri29856
2010.05.16. 22:58

Kedves Szerk! Lehetne kérni egy statisztikát, hogy kik és mikor voltak Magyar Kupagyőztesek??? Előre is köszi!!!

peterszky hozzászólása
2010.05.16. 22:56

Gratulálok a Szegednek. Kár ezért a szezonért, több volt benne. Jók a képek, látom, hogy Ernő lement a meccsre :) Hajrá Fradi!

punki hozzászólása
punki29853
2010.05.16. 21:16

És közben már a kipontozódás szélén volt Dumi is, Dani is, mert valahogy őket látták durvának azok a csúnya bíró bácsik! DUMI, MEGINT NYERTÉL BIROS PETI ELLEN EGY GÓLLAL!!! GRATULÁLOK!MINDKÉT GÓLOD ÉLMÉNYSZÁMBA MENT!!! DANI, most rajtad is a sor!!! Bátran, erősen, ügyesen!!!! Szombaton kellenek a TE góljaid is!! NAGYON SZERETNÉNK FÜRDENI A BVSC-uszodában is!!! Az se baj, ha velünk fürdik a Gyuri széke is!!! :-)

Yoda hozzászólása
Yoda29852
2010.05.16. 21:14

Tudnék írni a fotók alá... Gratulálok a Recconak! Gratulálok a Szegednek! CsakazEger! Hajrá fiúk...

punki hozzászólása
punki29851
2010.05.16. 21:08

Szép volt fiúk! Hajrá VASAS! Hogy miért van az, hogy minden meccsen a bírók kisütik nálam a biztosítékot? A negyedik negyedben 4-0-ás fórt kapott az Eger, mire be bírtak erőszakolni egy gólt. Közben még hasonló szituációkért a szemben lévő kapunál fújtak két kontrát. Az utolsó negyedben, szoros állásnál!! Felháborító ez az Egert támogató bíráskodás!!! És CSODÁLATOS JÁTÉK A VASAS FIAITÓL, HOGY ETTŐL A NYOMÁSTÓL SEM TÖRTEK ÖSSZE!!! Mert azért gondoljatok bele, felúsznak, kontra, visszaúsznak, ugyanazért kiállítás, felúsznak , megint kontra, visszaúsznak, megint kiállítás. Mindez fáradtan, zúgó lelátók előtt (azért az egri szurkolókat is dicséret illeti, jól hajtották a csapatukat!!), és ezután még kétszer ugyanez. Kész csodaszámba ment, hogy a VASAS is kapott egy előnyt az utolsó negyedben!!! Dumi gólja csodálatos volt!!!(AKCIÓGÓL!) KÖSZI DUMI!!!!!!

aero hozzászólása
aero29850
2010.05.16. 20:44

Ezen a meccsen teljesen jól fujtak a bírók (Balzs, ne haragudj, de nem jól láttad...) Valóban el kel ismernünk, hogy a korábbi évekhez képest ebben a szezonban már nem fújtak annyit ellenünk...(ez is haladás) Az utolsó 4 előnyből nem tudtunk betalálni, ez a Vasas védekezését dicséri ill. az Eger támadásbeli tanácstalanságát... DE azért megjegyezném, hogy az elmúlt 3-4 évben az egri tábor is kiakaszthatott volna egy komplett bírói tablót . Arra kérem a Vasas szurkolóit, hogy ne tegyék el a kiszelis fotót később sem a pince mélyére, mert még szükségünk lehet rá nekünk is itt Egerben :D (legfeljebb fizetünk egy kis bérleti díjat érte Földinek... :D )

BT hozzászólása
BT29848
2010.05.16. 19:54

Úgy tudom, hogy rá egy hétre, szombaton. Remélem, jól tudom.

Róma2009 hozzászólása
2010.05.16. 15:18

Ha jövő szombaton sem dől el a bajnoki cím sorsa, akkor az 5. meccs mikor lesz, lehet már tudni?

kiskun968 hozzászólása
2010.05.16. 14:07

Még annyit, hogy a kiállítási arány a három meccsen eddig: 33-24 természetesen az Egernek... Tehát lehet szidni a bírókat hogy nekünk fújnak...

kiskun968 hozzászólása
2010.05.16. 14:02

Akkor a tények kedvéért: Az Eger tudott lőni 2 azaz kettő gólt akcióból és 4 azaz négy gólt lőni 14 emberelőnyből... A VASAS 6 azaz hat gólt lőtt akcióból és 1 azaz egy gólt a 8 emberelőnyből... Kb. ennyi a különbség a két csapat között meg a tartás, hogy a zsinórban megadott 4 emberelőny után is volt bennünk tartás és nem estünk össze. Bár ezt mi már megszoktuk évek óta s ebben van a tartásunk is, hogy ellenszélben is robogunk előre :)))) Hajrá Vasas!!!! Angyalföld!!!!

cowk hozzászólása
cowk29841
2010.05.16. 13:43

hagyjad, a harmadik meccs ota teljesen becsavarodtak az egriek, abszolute elvesztettek minden kapcsolatot a valosaggal..

RioF hozzászólása
RioF29840
2010.05.16. 13:25

Te miről beszélsz??Közötök nem volt a meccshez,még ilyen kiállitási arány mellett sem!!!!!!!!!!!:))) Ha a Vasas 0-4 után nem áll vissza akkor megint Waterloo a vége!Csak futottatok az eredmény után,és a be nem lött 5 ös nem is kell emleteni,hiszen nem adtuk hozzá az eredményhez!Amit meg állitólagosan Ti kaptatok volna,azt még be is kellett volna lőni,de mint láttad a kapuban Viktor sem rejtvényt fejtegetett tegnap....:)))

B (régi) hozzászólása
2010.05.16. 12:51

A történeti hűség kedvéért: "A büntetőt Hosnyánszky lövi, telibekapja a felső lécet." Vagyis nem Szecska védett. Aztán egy apróság a vlv-közvetítésből: "Én épp az egri VIP közepén ülök, akik most már erősen méltatlankodnak a sok kihagyott fór miatt." Na most sok fórt kihagyni csak úgy lehet, ha a csapat sokat kap. Mint az Eger. Szokás szerint, a csaló bíróktól. Szóval te is jobban tennéd, ha inkább azzal foglalkoznál, hogy mit rontott el az Eger és nem azzal, hogy mit lőtt vagy épp nem lőtt be a Vasas. A jogosnak vélt meg nem adott egri ötösről meg az a véleményem, hogy arra a megmozdulásra női serdülőben is legfeljebb csak fórt adnak egy tét nélküli meccsen egy nyolc gól hátrányban lévő csapatnak.

szamóca hozzászólása
2010.05.16. 12:49

mi köszönjük meg a meccset a bíróknak? rendben. köszönöm, hogy 2 és fél negyeden keresztül viszonylag korrektül fújtak. köszönöm, hogy amint egy picit elfogyott a Vasas lendülete ismét kezdődött az 'támadóidő utolsó 2 mp-ben a center FELÉ ELENGEDETT labda kiállítást ért. köszönöm az utolsó negyed 1 - 4 es kiállítási arányát. köszönöm az utolsó negyed kontráit. az 5 méteres kapufa lett. én továbbra is imádom a jelenlegi Egert, és drukkolok nekik, hogy képesek legyenek folytatni a döntőben mutatott játékukat. Vasas!!!

cowk hozzászólása
cowk29832
2010.05.16. 12:17

nezz a tablara, kisbaratom!

balzs hozzászólása
balzs29828
2010.05.16. 11:12

Inkább köszönnétek meg a bíróknak ezt a meccset mint hogy ilyeneket írtok! Az ajándék 5 métertest amit a vasas kapott - még szerencse hogy Szecska kivédte! - nem említed és az Egernek pedig jogos 5 méterest sem fújtak be! Gratulálok a Szegednek a bronzéremhez! Hajrá Eger!

zele hozzászólása
zele29825
2010.05.16. 09:10

Gratulálok a csapatnak, nagy győzelem volt, de azért nem lehet elmenni a játékvezetés mellett. A 14:8-as kiállítási arány már önmagáért beszél, de az utolsó negyedben sorozatban megadott egri előnyök nálam kiverték a biztosítékot. Úgy nézett ki, hogy addig adják a kiállításokat, amíg az Eger ki nem egyenlít. A másik oldalon nekünk pedig több kontrát befújtak. Ennek ellenére így is sikerült, amely a csapat nagyságát mutatja.

RioF hozzászólása
RioF29824
2010.05.16. 05:47

Kicsi! Mi is köszönjük Nektek,a csodás diadalt!:)) Hajrá Vasas!

RioF hozzászólása
RioF29823
2010.05.16. 05:33

Korrekt! Szombaton újra találkozunk!:))

RioF hozzászólása
RioF29822
2010.05.16. 05:30

Szöszke én meg a Tiédet,de mind1 is! Hajrá Vasas!

Szöszke hozzászólása
2010.05.16. 02:37

RioF a játékosoknak gratulálok! A Te stílusodat tovvábra sem kedvelem de mindegy is. Ahogy Homburg írta volt:Hajrá Eger jövő héten idegenben is győzni fogunk!

19820819 hozzászólása
2010.05.15. 23:40

szerintem + Baksa. csak a teljesség igényével. a többi stimm!

Én hozzászólása
Én29810
2010.05.15. 23:08

és kérdés az is, hogy milyen mozgások lesznek a nyáron idehaza, sok pletyka kering a Vasas játékosok ide-oda távozásáról, remélem semmi sem igaz belőlük... ne eligazoljanak, inkább HAZAigazoljanak a kintiek... srácok (külföldön játszók) - elhiszem, hogy sokkal jobban jártok anyagilag, ha kint maradtok, de azt hiszem itthon sem lennének anyagi problémáitok és több embert tennétek boldoggá, ha egy hazai csapatot vezetnétek sikerre mint egy külföldit... ráadásul pl. a Reccosok szerintem már megszedték magukat az elmúlt évek alatt annyira, hogy a következő 20 évben nulla munka mellett is jól elélnének... akkor meg? és magyar csapatok: tessék hívni,csábítgatni őket, és bár tudom, h a külföldi fizetésekhez képest messze nem tudtok hasonlót ajánlani, de egy tisztességes magyar szinten TOPfizetést azért megérdemelnének a világ legjobb játékosai

sibajnok hozzászólása
2010.05.15. 23:07

jovore az Euroliga lejatszasa annyiban modosul majd, hogy a nyolc kozott nem egyenes kieseses meccsek, hanem csoportkuzdelmek lesznek.

Kopeti hozzászólása
Kopeti29808
2010.05.15. 23:04

Gratulálok a Vasasnak.

Én hozzászólása
Én29807
2010.05.15. 23:01

Következő kérdés: mi lesz jövőre az Interligával? A magyar csapatok idei keserves szereplése után, és az után, ahogy a magyar stáb a játékosokkal, edzőkkel együtt semmibe vette a meccseket, nem tudom, hogy van e értelme ezt tovább folytatni... megjegyezném, hogy a két szerb csapat és a kassa komolyan vette ezt a "bajnokságot" a magyar csapatokkal ellentétben, a honlapjukon is teljesértékű cikkeket közöltek, tabellával kiegészítve... a jelenlegi állás szerint (pár elmaradott meccs még hátravan) a partizan ugye az összes magyar és nem magyar csapatot is megszégyenítve veretlenül megnyerte az Interligát, a Vasas lett a második, a Vojvodina és a kassa bár még van 3 elmaradott meccsük, de nagy valószínűség szerint megelőzik az összes többi magyar csapatot, ami elég elkeserítő szerintem... akit érdekel az elmaradott meccsek miatt hiányos tabella az keresse fel a Vojvodina honlapját... ennyire semmibe venni egy Jadranska ligához hasonló bajnokságot nem lehet, így akkor nincs is értelme megtartani azt...

Én hozzászólása
Én29804
2010.05.15. 22:52

5 csapat jelenleg kimagaslik az Európai klubvizilabdában, a jelenlegi 4 FF döntős, illetve a Herceg Novi.... kizárólag játékosállományuk alapján... ahhoz, hogy jövőre fel tudják velük venni a magyar csapatok is a versenyt, ahhoz nemcsak fejben kell összeállni, nemcsak keményebben kell edzeni, és megtalálni a helyes csapatjátékot, de úgy érzem erősíteni kell a játékosállományt is... a 3 jövőbeni magyar Euroliga résztvevő csapat közül 2től jogosan várjuk el a csoportból való továbbjutást, a harmadiktól is egy tisztes helytállást legalább, de azt hiszem ehhez is keretet kell erősíteni... szeretném, ha a külföldön játszó magyarok hazatérnének, ha nem is mind, de akik már régóta kint játszanak, vagy esetleg idén nem ugy jött ki nekik a lépés és ezért jönnének haza, vagy más okok miatt jönnének haza, azokat haza KELL hívni, és erősíteni KELL velük a kereteket... a Vasasba elkéne egy jó balkezes (Madaras), Kásás,Varga Tamás bármelyik csapatban meghatározó alapjátékos lenne, Kiss Csaba,Nyéki Balázs szintén hazajöhetnének... remélem jövőre lesz legalább egy olyan magyar csapat, amely nemzetközi szinten meg tudná izzasztani, esetleg verni is ezt a korábban említett 5 csapatot... mert az idén ez kizárt volt... a mai meccs sem volt egy FF szint ugy érzem, a vasas még csak nem is játszott különösen jól szerintem, de az Eger még rosszabb volt... a következő hazai meccsén szombaton a Vasas valószínűleg meg is nyeri a bajnokságot... vicces, mert szerintem idén nem teljesítettek valami hu de jól az angyalföldiek, de mivel a többi csapat még tőlük is gyengébb teljesítményt nyújtott, ezért így is bajnokok maradhatnak... a Szegedhez meg annyit fűznék hozzá, hogy ha jövőre nem akarnak pofozógéppé válni az Euroligában, akkor bizony igazoljanak le egy két klasszist, mert Molnár,Török és Vindisch kivételével egyik játékosuk sem Euroliga szintű (illetve igen: Kazany,Csehov szinthez képest megfelelőek, de az sokat nem ér)...

homburg hozzászólása
homburg29797
2010.05.15. 22:17

Először is gratulálok a Vasasnak mert hozták a mai meccset. Másodszor gratulálok a csapatunkak az Egernek, mert bár még az első egy-másfél negyedben ott folytatták ahol szerdán, de aztán sikerült felállni és megmutatták az akaratukat. Külön kiemelném Bárny Attilát, aki a családi gyász ellenére is nagyon jól játszott. Összesítésben hátrányban vagyunk. DE egy hét múlva 0:0-ról indul a meccs. Letudjuk a győzni a Vasast idegenben is. Hajrá Eger!!!

RioF hozzászólása
RioF29795
2010.05.15. 22:13

Varga Zsolt milyen meccset nézett???Ha ez volt a nyakletépős játék,akkor az Eger Szőnyi úti győzelme,milyen letépős vizilabda volt??Sírni csak a győztesnek szabad!!:))

RioF hozzászólása
RioF29794
2010.05.15. 22:08

Szép volt fiúk!! Várom Homburg.Kopeti,Szöszke,és társai gratulációit!:))) Szombaton remélem bevégeztetik a 100 éves Egernek.....és újra bajnok lesz a Vasas!!!:)))