FACEBOOK

A döntő harmadik meccsével kezdődik a szombati vízilabda-maraton

A döntő harmadik meccsével kezdődik a szombati vízilabda-maraton
hozzászólás, 2010.05.14.

A harmadik mérkőzéssel folytatódik a Vodafone OB-1 döntője. A Vasas próbálja átmenteni szerdai formáját a szombat délben rendezendő találkozóra, az Eger pedig minden megtesz azért, hogy feledtesse azt, és magánál tartsa a pályaelőnyt. Amíg Nápolyban az dől el szombat este, hogy melyik csapat ül Európa trónjára, addig Szegeden az a tét, hogy jövőre ki vehet részt a legrangosabb kupasorozatban.

Vodafone OB-1, döntő, harmadik mérkőzés:

12.10: Eger-Vasas (RTL Klub Televízió és VLV) - a három győzelemig tartó párharc állása 1:1 

KIS GÁBOR a VLV-nek:

Éppen az autópályán vagyunk, nemrég indultunk (péntek délután van - a szerk.). Egy teljes nap van mögöttünk a szerdai mérkőzés óta, ez fél nap pihenéssel és egy esti edzéssel telt. Ma este is van még egy edzésünk, holnap pedig jön a korai meccs.

Az, hogy korán van a mérkőzés, mennyire számít?

Mindenkire más hatással van a korai időpont. Én szeretem a korai meccseket, nekem azzal nincs problémám, hogy délben kell játszani, vagy 11-kor, engem nem gátol a jó teljesítményben. Nálunk is vannak, aki nem szeretik, de gondolom Egerben ugyanennyien vannak ezzel így.

Nagyon fáradtak vagytok?

Érzem azt, hogy elég sok mérkőzés van már a hátam mögött, de nem érzem magam fáradtnak! Sőt! Egyre jobban érzem magam, ahogy a csapat is. Azt gondolom, hogy az elmúlt egy hónapban mérkőzésről mérkőzésre javulunk, egyre jobb teljesítményt nyújtunk és egyre magabiztosabbak vagyunk. Ezt várom a holnapi naptól is. Sérültünk nincs, annyit tudok mondani, hogy nagyon várjuk a holnapi meccset!

BUNDSCHUH ERIK a VLV-nek:

Hogy készültök a holnapi meccsre?

Pihentünk is, edzettünk is, kielemeztük a szerdai mérkőzést. Reméljük, hogy ez most jobban sikerül majd, mint akkor.

Milyen hibákat találtatok a videózáskor?

Támadásban közel sem voltunk annyira aktívak, mint a védekezésben. A védelem jól működött, elöl kell pontosabbnak lenni, jobban kell összpontosítani. Csütörtökön délelőtt nem volt edzés, este videóztunk, valamint volt egy kis átmozgató edzésünk. Ma este is edzeni fogunk, készülünk holnapra.

Az, hogy délben van a mérkőzés, mennyire befolyásol titetek?

Szerintem annyira nem befolyásoló tényező, habár én este jobban szerettem volna játszani. Mindenesetre elfogadható ez is, hiszen mindig olyankor szoktunk edzeni, nem szokatlan az időpont. Remélem mindenki jól fog játszani és aktívan.

A harmadik helyért:

18.00: Szeged-FTC - a két győzelemig tartó párharc állása 1:1

TÖRÖK BÉLA a VLV-nek:

Milyen előjelekkel várjátok a szombati meccset?

Egy biztos: a bajnokságnak vége lesz szombaton számunkra. Mindent megteszünk majd, hogy mosollyal zárjuk ezt az évet. Természetesen nem lesz könnyű meccs. Azt csak magunknak köszönhetjük, hogy az előző mérkőzésen nem nyertünk. Ez annyiben segít nekünk, hogy magunkkal kell fogalkoznunk, a saját hibáinkat kell kijavítanunk és nem azzal, hogy a Fradi hogy oldja meg a helyzeteit. Szerintem egy hasonlóan izgalmas meccs lesz, mint az eddigiek, de remélem nem annyira, mint az utolsó.

Mennyire vagytok fittek?  Két hosszabbításos meccset is játszottatok egy hét alatt.

A csütörtök délelőttöt megkaptunk pihenésképpen. Ez jó, hiszen itt az már több edzés nem változtatna semmin, se jobbak, se rosszabbak nem leszünk, fejben kell mindenkinek összeszednie magát és úgy kell bemenni a vízbe, mint aki ölni indul és akkor nem lehet baj.

Az, hogy ti a szabadban edzetek és a meccs nyitott uszodában lesz, számít valamit?

Az biztos, hogy ha nekünk fújni fog a szél, akkor a Fradinak is fog. Nekünk ez valamivel jobban megszokott, mint az ellenfélnek. Ami még segítségünkre lehet, a szurkolás. Ezért kérünk minden szurkolót, hogy jöjjenek ki és nézzék meg a meccset, sokat tudnának nekünk segíteni.

TÓTH MÁRTON a VLV-nek:

Nagyon bizakodva várjuk ezt a sorsdöntő mérkőzést. A szegedi vereség után ezt tűztük ki célul, hogy szeretnénk visszamenni a szegedi sportuszodába egy mindent eldöntő ki-ki meccset játszani. Ez - még ha nehezen is - sikerült, és most mind a két csapatnak ugyanannyi az esélye, hogy harmadik legyen. Reméljük, hogy ez nekünk jön össze. Egy kicsit most úgy érzem, hogy lélektanilag följebb tudunk lépni a Szegednél.

Mennyire fáradtatok el a szerdai mérkőzésen? Sikerült pihenni?

Személy szerint én nagyon elfáradtam, mert majdnem egy egész mérkőzést centereztem végig. A csapat is elfáradt, de gondolom, hogy ez igaz a Szegedre is, hiszen nekik a rájátszásban ez már a második hosszabbításos mérkőzésük volt. Egy meccs erejéig azonban mindenki össze fogja magát szedni, ebben nem kételkedem.

5 régi hozzászólás

19820819 hozzászólása
2010.05.15. 16:35

van arról vmi hivatalos infó, hogy létezik-e "esőnap"? mert ez a sátornélküli szegedi infrastruktúra ebben a viharos szélben érdekes lesz ...

szamóca hozzászólása
2010.05.15. 01:56

szerda után hajrá Eger, lőjetek most hármat! Vasas!!!

Szöszke hozzászólása
2010.05.15. 00:19

No akkor mégegyszer:HAJRÁ EGER! MEGCSINÁLJÁTOK!

matthew hozzászólása
matthew29680
2010.05.14. 21:38

Hajrá Eger!!!

homburg hozzászólása
homburg29678
2010.05.14. 21:27

Gyerünk Srácok az aranyért! Hajrá Eger!!!