FACEBOOK

Az Eger ötméteresekkel szerezte meg az első győzelmet

Az Eger ötméteresekkel szerezte meg az első győzelmet
hozzászólás, 2010.05.08.

Izgalmas meccset, drámai küzdelmet hozott a Vodafone OB-1 döntőjének első mérkőzése. A győzelmet jobb ötméteresdobásaival szerezte meg az Eger. Közönségszórakoztató játék volt, várjuk a hasonlóan látványos és izgalmas folytatást!

Eger-Vasas 12:11 (2:2, 1:0, 2:3, 2:2, 0:0, 1:1, az ömétereseknél 4:3)
Eger, Bitskey Aladár Sportuszoda, v.: Juhász Gy., Petik A.
Eger: Szécsi - Hegedüs, Feltham 2, Biros 4, Bárány, Graham 1, Sántavy, Cs.: Bundscuh, Binder, Hárai, Varga II Zs. 1, Erdélyi, Kovács G. Edző: Gerendás György és Tóth Kálmán
Vasas: Nagy V. - Varga Dániel 1, Varga Dénes 1, Decker Á. 1, Kis G. 1, Hosnyánszky 3, Katonás, Cs.: Takács B. 1, Vörös, Fülöp, Kovács R., Hőna, Létay. Edző: Földi László
Gól – emberelőnyből: 9/17, ill. 4/10
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/0
Kipontozódott: Hegedüs (28. p), Katonás (30. p), Decker Á. (32. p), Takács B. (33. p)
Sárga lap: Földi (29. p), Gerendás (30. p)
Piros lap: Tóth Kálmán (30. p)

Az ötméteres-párbajban: Biros, Feltham, Varga II. Zs., Kovács Gábor, ill. Varga Dániel, Hosnyánszky, Kovács R.

A három győzelemig tartó párharc állása: 1:0 a ZF-Eger javára.

A következő mérkőzés: Vasas-Eger, szerda 19:30 óra.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL


GALÉRIÁK:


TT-képek


VLV-képek, 1.


VLV-képek, 2.


VLV-képek, 3.


VLV-képek, 4.

VIDEÓK (Sportklub Televízió, M1 Telesport, Duna Televízió, VLV):

1:0 - Biros első gólja

1:1 - Hosnyánszky első gólja

2:1 - Biros második gólja

2:2 - Varga Dénes gólja

3:2 - Graham gólja

4:2 - Biros harmadik gólja

4:3 - Varga Dániel gólja

4:4 - Takács Bálint gólja

5:4 - Feltham első gólja

5:5 - Decker Ádám gólja

Szécsi kivédi Hosnyánszky ötméteresét

5:6 - Hosnyánszky második gólja

6:6 - Varga II. Zsolt góllja

6:7 - Kis Gábor gólja

7:7 - Biros negyedik gólja

Kimaradt egri előny a rendes játékidő végén

7:8 - Hosnyánszky harmadik gólja

8:8 - Feltham második gólja

Ötméteresek - 9:8 - Biros

Ötméteresek - Szécsi kivédi Varga Dénes ötösét

Ötméteresek - 10:8 - Feltham

Ötméteresek - 10:9 - Varga Dániel

Ötméteresek - 11:9 - Varga II. Zsolt

Ötméteresek - 11:10 - Kovács Róbert

Ötméteresek - Nagy Viktor kivédi Graham ötösét

Ötméteresek - 11:11 - Hosnyánszky

Ötméteresek - 12:11 - Kovács Gábor

Ötméteresek - Szécsi kivédi Kis Gábor ötösét, VÉGE!


Telesport-összefoglaló


Duna TV-összefoglaló


Biros Péter nyilatkozata


Szécsi Zoltán nyilatkozata


Erdélyi Balázs nyilatkozata

TOVÁBBI VIDEÓNYILATKOZATAINK TARTALMÁT A MIKROFON HIBÁJA MIATT LEÍRT FORMÁBAN KÖZÖLJÜK!

VARGA II. ZSOLT a VLV-nek:

- Nagy mérkőzés volt, az biztos! Az ötmétereseknél már a szerencsén is múlik, ezt mindenki tudja, meg azon, hogy ki hogyan tud koncentrálni. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk. Végig vezettünk, a vége felé egyszer vezetett a Vasas, de mi domináltunk. 5:3-nál meg is nyerhettük volna a meccset, de akkor kaptunk két elkerülhető gólt, amivel feljöttek 5:5-re, ezzel tettük nehézzé a saját dolgunkat. Gratulálok a csapatnak, fantasztikusan játszottunk! Biztos lesznek, akik szóba hozzák a kiállítási arány különbségét. Azt nem szabad elfelejteni, hogy mi zónáztunk, ők pedig felvállalták nagyon sokáig a szorosat, amiben benne volt, hogy leforduljanak és fárasszanak minket. Ez eredményezte az eltérő kiállításszámot. Azt gondolom, hogy mi egyetlen ajándék-kiállítást nem kaptunk, mindegyikért meg kellett harcolnunk, küzdenünk. A védekezés nagyon jó volt, támadásban tudunk még javulni.

- Mennyire fogtok más típusú játékot játszani szerdán a Vasas otthonában?

- Nem az én feladatom eldönteni, hogy mit fogunk játszani, ki fogja elemezni Gyuri a meccset és közösen is megnézzük, megbeszéljük. Ha úgy gondoljuk, hogy más játékkal eredményesebbek lehetünk, akkor változtatni fogunk. Én azt gondolom, nem feltétlenül kell változtatnunk, mérkőzés közben adja magát a helyzet, hogy kell-e változtatni vagy nem.

KIS GÁBOR a VLV-nek:

- Gratulálok, mert ha ilyen meccseket fogtok játszani, akkor nem lesz gond a vízilabda marketingjével...

- Köszönöm a gratulációdat, én is úgy érzem, hogy nagyon jó mérkőzés volt, attól függetlenül, hogy kikaptunk. Nehézkesen indult, kicsit tompák voltunk az elején. Úgy gondolom, hogy semmi probléma nincs, az Eger megkapta a hazai pálya előnyét, ez benne van a játékban, tudtuk is, hogy így lesz. Szerdán ismét találkozunk, kemény mérkőzésre számítok.

- Ez az eredmény a lényeget tekintve éppen olyan, mintha öt góllal kaptatok volna ki. Mennyire érzed biztatónak a játékot és azt, hogy a rendes játékidő utolsó szakaszában nem csak futottatok az eredmény után, hanem még vezettetek is?

- Hát igen. Úgy gondolom, hogy különböző okok miatt nehéz volt megnyerni a mérkőzést, de mondom, ez benne van a játékban. Rövid időn belül a második hosszabbításos mérkőzést játszottuk és fizikálisan teljesen jól érzem magam, ahogy a csapat többi tagja is. Ennek ki kell jönnie - meg fogjuk nyerni a bajnokságot!

VARGA DÉNES a VLV-nek:

- Az, hogy a szerdai meccsünk hasonló "struktúrájú" volt, nem segített, beleértve az ötmétereseket is. Ma nem sikerült mennybe menni, de azt hiszem, ez a meccs sok hitet adhat nekünk. Szerdáig van időnk pihenni, javulni fog a játékunk, meccsről meccsre egyre jobbá válunk.

- Mi történt az ötméteresednél, előre elhatároztad, hogy hova fogod lőni vagy improvizáltál?

- Igazából ez nagyon érdekes dolog volt, mert amit elhatároztam, az jó lett volna, de aztán mégis változtattam a lövés pillanatában, ám a kezem már nem tudta kivitelezni a gondolatot. Én úgy sakkoztam, hogy Szecska magasan várja, ezért laposan kell lőnöm. És az lett volna a helyes megoldás. De amikor indult a mozgás, felülbíráltam a gondolatot. Teljes zavar volt a fejemben és a testemben, így nem tudtam jól helyezni, ezért lett belőle egy ilyen félmagas lövés.

HOSNYÁNSZKY NORBERT a VLV-nek:

- Egy tízes skálán hányas osztályzatot adnál a mai teljesítményetekre?

- Kilenc és felet. Az a fél apró figyelmetlenségeket jelent. Azt gondolom, hogy nem az ötméteresekkel volt itt a probléma, és szerintem Molnár Papesz még ilyen mérkőzést se látott... Minden gratulációm a csapaté.

- Hogy látod, a játék, vagy az eredmény mennyire ad okot bizakodásra számotokra?

- Mi mindenképpen meg szeretnénk nyerni a következő mérkőzést, utána pedig Egerben nagy csatára számítok. Remélem, akkor a szerencse mellénk áll, vagy esetleg valami más nem "áll" annyira ellenünk.

- VARGA DÁNIEL a VLV-nek:

- Kapitány úr, volt értékelés az öltözőben?

- Volt, Laci által, de amíg rá vártunk, mi is beszélgettünk a meccsről.

- És mire jutottatok?

- Nagyjából arra, amit most el fogok mondani: gratulálok mindkét csapatnak! Az Egernek "hivatalból", magunknak meg azért, mert bár hibáztunk is, de tizenhétszer kellett emberhátrányban védekeznünk, amiben nagyon elfáradtunk. A negyedik negyed második felében kaptuk az utolsó emberelőnyünket, gondolkodom, hogy felhívom Molnár Tamást, hogy ilyet látott-e már: háromszor kerül hátrányba az egyik csapat a hosszabbításban, előnyt pedig egyszer sem kap... De hát ezek tények, nem minősítem ezt a dolgot. Mindenesetre úgy vagyok boldog, hogy kikaptunk, ami egy kicsit furcsa, de hát az ötmétereslövés az már szerencsejáték.

- Ez a rendes játékidőben elért döntetlen kivetíthető úgy, hogy a saját pályátokon mondjuk kétgólos győzelem lenne?

- A hazai pályának az előnye mellett hátránya is lehet, például a győzelem szurkolói elvárásának a terhe. Egyébként nekünk jelenleg nincs hazai pálya...! Az egy teljesen más meccs lesz, tiszta lappal indulunk, szerintem mindkét csapat másként fog játszani, ami taktikai kérdés is, meg a fáradtságból is adódik. Mindenesetre annak örülök, hogy nagyon jó meccset látott itt sok ember és a tévé előtt nagyon sok ember. Hajrá vízilabda! Hajrá Vasas!
A harmadik helyért:

Szeged-FTC 6:4 (1:1, 1:0, 3:1, 1:2)
Szeged, újszegedi sportuszoda, v.: Székely B. Kun Gy.
Szeged: Baksa - Juhász, Vindisch 1, Komlósi, Molnár 2, Török 2, Lehmann. Cs.: Varga, Kuncz 1, Busila, Somogyi, Ágner, Komlósi, Kayes, Somogyi. Edző: Kásás Zoltán.
FTC: Jászberényi – Balatoni, Mátyás 1, Máthé, Babay, Czigány 1, Weszelovszky 2. Cs.: Tóth M., Georgescu, Tóth B., Steinmetz B. Edző: Godova Gábor.
Gól - emberelőnyből: 5/9 ill. 3/10

Az egyik csapat két győzelméig tartó sorozat állása: 1:0 a Szeged javára.

TÖRÖK BÉLA a VLV-nek:

- Először is gratulálok magunknak, megtettük az első nagy lépést a bronzérem felé! Nyilvánvalóan szeretnénk már szerdán lezárni ezt a szezont, mert hosszú, sok meccses, fárasztó szezon volt. Persze tudom, hogy a Fradi ezt nem fogja szó nélkül hagyni, de mi ezzel nem foglalkozunk, a maihoz hasonló játékkal megpróbáljuk majd irányítani a mérkőzést - majd kiderül, hogy ez fog-e sikerülni. Végre lendületben vagyunk, most, amikor kell, és remélem, hogy meglesz a bronzérem!

Ami a mai meccset illeti: a nagyon fegyelmezett játékunkkal sikerült nyerni, nem mentünk bele vabankokba, tudtuk, hogy kik a Fradi veszélyes emberei, őrájuk oda is figyeltünk. Jellemző, hogy a négy góljukból kettőt az utolsó másfél-két percben lőttek, akkor már igazából a kezünkben érezhettük a győzelmet és ezért talán kicsit kiengedtünk, de "belefért". Három és fél negyeden keresztül két gólt kapni a Fraditól - ez önmagáért beszél! Elöl viszonylag jól ment a fórok megjátszása, amivel egész évben problémáink voltak, most ismét 50 százalék fölé kerültünk. Mindenki átérezte a súlyát annak, hogy miről is szól ez az egész és mindenki odaetette magát.

MÁTYÁS ZOLTÁN a VLV-nek:

- Két jól védekező csapat játszott. A Szeged a harmadik negyedben jól használta ki azt a néhány emberelőnyt, amit kaptak egymásután. Ott elléptek 5:2-re és onnan már nem tudtunk visszakapaszkodni, későn hajráztunk. Igazából ez döntött, az emberelőnyöket jobban használták ki, mint mi. Ebben kellene nekünk is javulni a következő meccsre és akkor szerintem nyerni tudunk hazai pályán.

Úgy készülünk, hogy a mostani hibákat megpróbáljuk kijavítani, és ha sikerül, remélhetőleg újra vissza kell majd menni Szegedre egy döntő mérkőzésre.

Szeged-FTC bajnoki bronzmeccs - Iványi Aurél-képek


Az 5-8. helyért:

BVSC-UTE 13:7 (5:1, 2:2, 4:2, 2:2)

G.: Simon A. 4, Nagy S. 3, Zsoldos, Pecz G., Ambrus F., Galambos P., Kriszt, Szabó P., ill. Szabó B. 3, Hoppál 2, Kotsidis, Horváth D.

Szolnok-Honvéd 8:9 (3:1, 2:2, 2:3, 1:3)
G.: Császár 3, Pásztor 2, Regős, Hangay Z., Németh D., ill. Szivós 5, Gór-Nagy, Bátori 2-2

A 9-11. helyért:

Pécs-OSC 10:10 (3:3, 1:3, 2:1, 4:3)
G.: Hegedűs 4, Heinrich, Vári 2-2, Hangody L., Bóbis, ill. Zentay 5, Hangody Gy., Ürögi, Lipey Rózsa, Benczúr, Cseh A.

107 régi hozzászólás

Tomute hozzászólása
Tomute29493
2010.05.12. 10:54

Konkrétan a mérkőzés jegyzőkönyvéről állítod, hogy hazugság?:-):-):-) Spongyát rá! Felszínességed, felületes, sztereotípiákkal teli gondolkodásmódod ismert.

RioF hozzászólása
RioF29489
2010.05.12. 08:19

Oké pajtás megnyugodtam!! Várom majd a gratulációt...:))) Aztán este üvöltsél,hogy segítsen rajtatok,mert mi is leszünk ketten-hárman!:))) Hajrá Vasas!

Kopeti hozzászólása
Kopeti29486
2010.05.11. 21:26

Riof pajtás, te most kérdezed, hogy fogok beírni vagy reméled? De ha már ilyen szépen kifejezted magad én egy egri "zacskó" után gratulálni szoktam az ellenfélnek, ahogy tavaly is tettem.

Kopeti hozzászólása
Kopeti29485
2010.05.11. 21:15

Hát, de punkika az előbb írtad, hogy most az Egernek kell nyernie, akkor nem értem, hogy nyerhetne a Vasas!

punki hozzászólása
punki29484
2010.05.11. 20:43

De-remélem a VASAS játékosaiban van annyi spiritusz, és tudás, hogy minden bírói nyomás ellenére is ők nyerik a bajnoki címet! Hajrá VASAS! Hajrá Angyalföld!

punki hozzászólása
punki29483
2010.05.11. 20:30

És sajna senki se reménykedhet abban, hogy az Eger nem kapja meg megint a Szőnyiben az előnyöket! Mert most nekik kell nyerniük!

punki hozzászólása
punki29482
2010.05.11. 20:29

Amit Tomute írt a kiállításokról, az egyszerűen hazugság! Annyit segítek neki azért, hogy az 5méteres az kiállítással jár, de végig 2-vel, 3-mal több kiállítás volt. ( a szünetekben én nem mentem sörözni, hanem nézegettem a kiállítási arányt!)Abban igaza van, hogy a 4. negyed közepétől, miután a VASAS el kezdett vezetni a meccsen, a VASAS nem kapott előnyt, csak az Eger!

Szöszke hozzászólása
2010.05.11. 19:41

RioF és minndenki:SZERDA ESTIG BEFEJEZTEM. Akkor is csak meccsen látottak érdekelnek majd nem az egymásra mutogatás.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4729477
2010.05.11. 17:37

Konrétabban ha lehet.Mikor melyik meccsen milyen módon támogatták látványosan a bírók a Vasast az Eger ellen. Ilyeneket én is tudok mondani,hogy a Vasas ellen így meg úgy csalnak. Sőt ilyeneket bárki tud mondani a csapatával kapcsolatban. Szóval vagy írj ,írjatok konkrét eseteket vagy pedig hagyjuk már ezt a Vasas -Eger meccseken rendszerint a Vasasnak fújnak szöveget. ui: Nem szokásom bírózni,de én például konkrétan el tudom mondani azt a 3. szituációt amit a szemem láttára csaltak el a bírók a Vasas ellen . 2 csaláson a Vasas bajnoki címe múlott.

szamóca hozzászólása
2010.05.11. 13:19

ez így teljesen korrekt is. :) Vasas!

matthew hozzászólása
matthew29475
2010.05.11. 12:09

nagyon bízok benne, hogy ezúttal tévedni fogsz. Hajrá Eger!!!

matthew hozzászólása
matthew29474
2010.05.11. 12:05

Kiszelly Egernek? hol volt ő kapus? hmm? ;)

RioF hozzászólása
RioF29470
2010.05.11. 10:44

Mondjuk ez csak 2 és fél vereség volt,de ez egy fél év alatt történt.De gratula hozzá.És ahhoz is ahogy sikerült. De ne feledd most 4 naponta játszanak,és picit más már a tét is ,mint az alapszakaszban!!!:)) Szerdán majd elválik az a 4. Ahhoz megint kéne egy "jó"Kiszely!!:))

RioF hozzászólása
RioF29469
2010.05.11. 10:41

T.Szöszke! Én ezzel teljesen tisztában vagyok,de akkor is unfrankó és kész!!!!:(( Ambrus sem a fairplayról volt híres! Lásd mint Pécs edző.Mindenről tud ami történik,és ott is van a tűz körül,aztán mégsincs....:(Ha érted,érted.Ebbe bővebben nem szeretnék itt a fórumon belemenni. Hmmm.

szamóca hozzászólása
2010.05.11. 08:26

1. Gerendás logikájából ( ami amúgy sokaknak általános nézet, és a kupadöntővel kapcsolatban szokott is hangoztatni ) kiindulva: szombaton döntetlen született. 2. lassan mondani nem tudom, mint a nagyok, de ígérem lassan írom, hogy a legnagyobb 'szarkák' is megértsék: 2 hét alatt egymás után 3* az Eger nem veri meg a Vasast, úgy, hogy más csapatokkal nem játszanak közben

matthew hozzászólása
matthew29466
2010.05.11. 08:03

ja, egyébként ezt már el akartam sütni, de kik voltak azok a nagyszájúak, akik a meccs előtt azt mondták, hogy az Eger nem tudja sorozatban háromszor megverni a Vasast? csak mert szombaton ez bekövetkezett. szerdán meg négyes is lehet. :D

cowk hozzászólása
cowk29465
2010.05.11. 07:41

/off/ tenyleg azt gondolod, hogyha nem utsz entert a szovegmezo jobb szele elott akkor felrobban a vilag? =D

Szöszke hozzászólása
2010.05.11. 02:01

Mi lenne ha Szerdára koncentrálnánk??? Nekem is csak a Benedek interjút kellett volna elolvasni.:)

Szöszke hozzászólása
2010.05.11. 02:00

RioF megsszólítottál reagálnék. Szécsi már ifi korában is alkalmzta a pszichoterrort. Ambrus Tamástól BVSC-s mesterétől vette át.

RioF hozzászólása
RioF29460
2010.05.10. 23:19

Nyugtával dicsérd a napot......

RioF hozzászólása
RioF29459
2010.05.10. 23:11

Remélem fogsz Te még beírni pajtás? Majd kíváncsi leszek,mit szólsz hozzá amikor egy egri zacskó után,olvasgatod a kollégáid siralmait!:))

RioF hozzászólása
RioF29458
2010.05.10. 23:07

No igen! És ezzel a rengeteg kapott Vasas fórral is csak 12-11 lett a kiállitási arány! És steretném hangsúlyozni,hogy HAZAI PÁLYÁN!!! Pedig a Szeged is,azt védekezte amit az Eger! Ja bocsika..... Majd ha szerdán is lesz lesz 17-11 kiállitási arány a Vasasnak,kíváncsi vagyok,mit pampognak majd az egri drukkerek,és paranoja György!!:))) De ne aggódj,ilyen úgysem lesz,ez a Vasas!

Kara kán hozzászólása
2010.05.10. 22:19

Tisztelt Vasas Drukkerek ! 2004-óta kísérem figyelemmel a Vasas-Eger párharcokat, amikor az Eger először jutott be a 4 közé. Maradjunk annyiban,eddig a bírók javarészt a Vasast támogatták, helyenként elég látványosan. Ott voltam a Komjádiban is, amikor Marjay sporttárs "megfürdött". A másik bíró Kiszelly sporttárs volt, aki sokat tett mindenkori társával a Vasas sikereiért az elmúlt években. Megértem elegük lehetett a Vasas szurkolóiknak is a Domino sikereiből, de most már az Eger jön.

Stevenson hozzászólása
2010.05.10. 22:00

A Vasas nem tudott a játék azon szakaszában olyan szituációt teremteni, amiért az amúgy szigorú játékvezetők kiállítást vagy büntetőt ítélhettek volna. Alaptalanul senkit nem állítottak ki a meccsen a játékvezetők. (Én a helyszínen Biros Péter kiállítását annak ítéltem, de lehet, hogy csak rosszabb szögből láttam, mint a bírók...)

adammo hozzászólása
adammo29455
2010.05.10. 21:40

Szerintem nem baj ha hasonlítva van a 2 meccs egymáshoz legalább annyiban, hogy minden hozzászólás arról szólt, hogy a Vasast, hogy támogatják a bírók mert kaptunk emberelőnyt a hosszabbításban meg, hogy 2 éves Katonás gólja a végén született kiállításból lett ami szerintetek a Vasas támogatása!!! Rendben legyen igazatok de akkor ha ezek után valaki azt mondja, hogy az nem az eger támogatása, hogy a rendes játékidő utolsó 20 mp-ben kiállítás az egernek és a hosszabbításban csak az egernek születik kiállítás és érdekesen az uccsó mp-ekben... De ha ezek után is szerintetek nem volt támogatva az eger szombaton (ami nem gond mert így is csak "szerencse játékban" nyertek az óriási egri katlanban) akkor szerintem nézzetek sakkot!!!

Kopeti hozzászólása
Kopeti29454
2010.05.10. 21:34

Kedves Vasas drukker barátaim! Igazi magyar emberhez méltó sírást műveltek a legmagasabb fokon. Hát csak további Jó szurkolást!

cowk hozzászólása
cowk29453
2010.05.10. 18:00

ne hasonlitsuk a szeged vasast az eger vasashoz ;) mindketten tudjuk, hogy az egyik teadelutan az oviban, a masik meg nem =D

Tomute hozzászólása
Tomute29452
2010.05.10. 17:36

No még egyszer? 30 percig csontra egyenlő kiállítási arány. Majd jönnek az utolsó másodperces kiállítások. Ez tény! Vitatkozni kár is lenne. De! Három nap sem telt el a szegedi elődöntő óta, ahol a hosszabbítás első félidejében 18 másodperccel, a másodikban meg 12?vel a vége előtt kapott fórt a Vasas. Egyetlen pampogást nem olvastam, hogy ez mégis hogy van? Egyszer innen, egyszer onnan nézzük? Eeeeeeejnye!

Krisz hozzászólása
Krisz29451
2010.05.10. 17:32

köszönöm a választ.

Stevenson hozzászólása
2010.05.10. 17:32

Én egyáltalán nem éreztem azt, hogy a meccsen a bíráskodás részrehajló lett volna. Sőt, én a meccsen az egri centerek elleni szabálytalanság miatt többször fújtam volna, de ezt az érzésemet betudom annak, hogy ezen a meccsen az Egernek szurkoltam. A Vasas végig szoros emberfogást alkalmazott, az Eger zónázott és nagyon is jól, mert Kis Gábor nem lőtt centergólt, másrészt nem volt egy olyan szituáció sem a meccsen, amikor a Vasasnak még nagyon szigorú bíráskodás mellett is pluszban fújni lehetett volna. Amit egy ilyen helyzetben Vujaszinovics megoldott, az a Vasasnak most nem ment. A meccsen egy műhiba volt, de végül az nem befolyásolta a végeredményt.

Krisz hozzászólása
Krisz29449
2010.05.10. 17:26

Köszönöm a magyarázatot.

mikasa hozzászólása
mikasa29448
2010.05.10. 16:58

Én azt mondom, hogy legyen ugyanilyen játékvezetés a Szőnyi úton, csak fordítva, a Vasas javára, és lehet, hogy az Egri drukkerek utána azt fogják mondani, hogy korrekt volt, csak így tovább, és akkor minden meccsen lehet ugyanígy tovább, mert nem történt lényeges belenyúlás a meccsbe, és simán nyeri a Vasas a bajnokságot. Jó lesz így Egri drukker barátaim?

Tomute hozzászólása
Tomute29447
2010.05.10. 16:44

Olvasd újra! :-)

KT66 hozzászólása
KT6629446
2010.05.10. 16:23

Azért az így igen erős túlzás, hogy a rendes játékidőben kiegyenlített játékvezetés volt. A 4. negyed utolsó 2 percében 1 szimpla és egy kettős emberelőny az Egernek, a Vasasnak semmi. A hosszabításról meg jobb nem is beszélni.

Hewson hozzászólása
Hewson29445
2010.05.10. 15:47

Nem volt ez a meccs nagyon elfujva. Eppen csak annyira, hogy a hosszabitasban az Eger fele billenjen a merleg nyelve. Nem feltuno a 17-11 kiallitasi arany. Am, ha jobban megpiszkaljuk, azt latjuk, hogy a hosszabitasban egyoldalu kontrakkal es kiallitasokkal alakult ugy a meccs, hogy dontetlen lett a vege. Es ezek az iteletek - hangsulyozom, hogy a HOSSZABITASBAN - egyertelmuen az Eger csapatanak kedveztek. Remenyeim szerint szerdan a Szonyi uton nem kell ez, ahhoz, hogy a Vasas megverje az Egert. En 2-3 golos Vasas gyozelemre szamitok, biroi segedlet nelkul.

Tomute hozzászólása
Tomute29444
2010.05.10. 14:43

Ki beszélt az első egri gólról?:-) A kiállítási arány alakulását írtam le, és a kiállítások sora Sántavy kiküldésével kezdődött? (Hopp, az első esélyt kapásból a Vasas kapta...:-):-):-))

adammo hozzászólása
adammo29443
2010.05.10. 14:23

1-0 ???? Az első eger gól kettős előnyből született....

Tomute hozzászólása
Tomute29442
2010.05.10. 14:16

??de igy is, nevetsegesen gyenge volt az eger, nem erdemeltek gyozelmet. ha a birok kevesbe huznak "haza", akkor nem is lett volna meg.? A ?nevetségesen gyenge? Eger ellen A RENDES JÁTÉKIDŐ UTOLSÓ PERCÉIG (!!!) az alábbiak szerint alakult a kiállítási arány (+1 db 5 méteres): 1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3, 2:4, 3:4, 4:4, 4:5, 5:5, 6:5, 6:6, 6:7, 7:7, 7:8, 7:9, 8:9, 9:9, 10:9, 10:10, 10:11, 11:11, majd egy kettős fórral lett 11:13. Nos, a Vasasnak lett volna majd 4 negyednyi játékideje, teljesen kiegyenlített játékvezetés mellett (!!!) arra, hogy megnyerje a meccset a rendes játékidőben a ?nevetségesen gyenge Eger? ellen, de ehelyett folyamatosan az egyenlítéssel volt elfoglalva?

matthew hozzászólása
matthew29441
2010.05.10. 14:10

ez nem szarkazmus volt, hanem tehetetlenségből fakadó lesz_rom-mosoly. a tények ettől még változatlanok maradnak.

adammo hozzászólása
adammo29440
2010.05.10. 13:10

Tóth Kálmánt egyik szurkolótársunk megkérdezte a piros lapja után, hogy mi történt, és annyit válaszolt mosolyogva, hogy: megpróbáltuk...

homburg hozzászólása
homburg29437
2010.05.10. 10:22

T. RioF! Értelek. Azért reagáltam, mert kicsit a szezon a fazonnal keverést éreztem. Most pedig csak a döntőre koncentráljunk, meg a szurkolásra. It's showtime:))) Hajrá Eger!!!

polo hozzászólása
polo29436
2010.05.10. 10:18

Kis Gabi gólját egyértelműen rossz helyről elvégzett szabaddobás előzte meg.Még a riporterek is azt mondták, hogy ez igy egy érvénytelen gól volt. A reklamáló Tóth Kálmán meg ezért kapott piros lapot. Nevetséges ! A bírósporik meg csak rángatják a vállukat. Vicc!!!

polo hozzászólása
polo29435
2010.05.10. 09:30

A szombati mérkőzéshez csak egy valami nem volt méltó és az a játékvezetés. Elég nagy probléma, ilyen sípmestereink vannak. Szerintem mindkét csapatot alaposan sulytották és ez a hozzáállás nem volt illő a bajnoki döntő szelleméhez.

RioF hozzászólása
RioF29434
2010.05.10. 01:12

T.Homburg! Én egy szóval se mondtam,hogy az Eger,vagy Gerenda benne volt! Csak arra próbáltam utalni,hogy a Vasast már akkor sem szerették a bírók,(vagy a Dominot jobban)és ez tegnap a 17-10 es kiállitási,és kontra faultos aránynál is bebizonyosodott!! Nekünk anno azt mondták,hogy a Soma miatt fújnak ellenünk,mert nem szeretik a stílusát,mert balhézik,és kimondja az igazságot!Nos Gerendásnál nagyobb balhés ebben a magyar vizilabdában nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Soma már régen nem az edzőnk,Gerendás még mindig az Egeré,csak a tendencia maradt a régi!!Sorry:(((

RioF hozzászólása
RioF29433
2010.05.10. 01:04

Tudod Szöszke,ezt akkor is unfrankónak tartom! Ne keverjük bele a válogatottat,és pont azért csinálhatja meg büntetlenül,mert 3 olimpiai aranya van.... Ennyi.

homburg hozzászólása
homburg29432
2010.05.09. 22:43

T. punki! Tavaly volt nem foglalkozom vele már. Azt szeretném, ha ennnél jóval kiseeb dologért se lenne balhé. Az egyik fő szurkolótok mondta egyszer: A döntő alatt meghülyülünk és olyan dolgokat mondunk amit egyébként nem tennénk. Jó lenne ha nem lenne balhé. T. RioF: Régi sztori és az Eger, vagy Gerenda nem volt benne. Ez a ti történetek.Tegnap Egerben hatalmas hangulat és szurkolás volt. Remélem tudjuk még fokozni:) Hajrá Eger!!!!!

sanya05 hozzászólása
sanya0529431
2010.05.09. 20:53

Leginkább saját magáról, mert nem tanácsos azt mondani a bírónak, hogy "menj a k..va anyádba b...meg!"...És hallatszik is a videón.

BT hozzászólása
BT29430
2010.05.09. 20:51

A szabaddobás csak a szabálytalanságtól hátrébb (vagy egyvonalban) végezhető el, előrébb nem.

Szöszke hozzászólása
2010.05.09. 20:40

Tudod RioF Szécsi nem más egyik meccsen sem. Akkor most döntsd el szurkolsz a válogatottnak Szécsi féle pszicsoterroral együtt(3 olimpia 3 arany)vagy puffogsz mert Kicsi ellen is bejótt a hadviselés.

matthew hozzászólása
matthew29428
2010.05.09. 20:22

pedig volt! én ott voltam, és volt mutogatás. bár inkább szánalmas volt, mint dühítő...

Krisz hozzászólása
Krisz29427
2010.05.09. 20:21

Érdekelne még,hogy az utolsó elődöntős meccsen, a Molnárt kiről állították ki cserével ? A videón nemigen vehető ki..........

Krisz hozzászólása
Krisz29426
2010.05.09. 20:17

Szeretném megkérdezni, hogy mi történt pontosan annál a vitatott esetnél, amikor Kicsi gólt lőtt fórból,miért mondták azt a közvetítés alatt,hogy az nem volt szabályos,mert a Katonás előrébb volt mint Kis? Én úgy láttam, hogy Kicsiről állítottak ki és neki egyből beadta a Katonás és gól lett,ez miért nem szabályos? Javítsatok ki, ha rosszul látom, mert ez nemigen tiszta nekem.....

punki hozzászólása
punki29424
2010.05.09. 19:13

Remélem az nem igaz, hogy mutogatott valaki nektek tavaly közülünk a medencetérből. Az ajtótörést én is számon kértem, azt mondta az egyébként kicsit ittas szurkoló, hogy a szurkolók felét beengedték, majd előtte kiadták az ukázt, hogy nem lehet több embert beengedni, és őt ellökték, neki az ajtónak, mert ő még be szeretett volna jönni hozzánk! Én akkor már rég úszkáltam a kellemes medencében!! Ha mutogatott volna valaki, akkor azért BOCSÁNATOT kérek a VASAS-szurkolók nevében! Bár ezt tőletek is elvárnám azért a 100%-os drapi miatt is! Egyébként akkor is csak az volt, hogy elkértük volna azt a feliratot, hogy ne lássuk többet, de nem adták. Így se lett volna semmi, de azt hitte az egyik társatok, hogy a rendőrök sorfala között nem lesz bántódása, és beszólt. Na ő kapott egyet-nem tőlem. De ez már régi történet, mi mindegyik egrivel jóban vagyunk, és így is szeretnénk maradni! Hajrá VASAS!

KiRäilány hozzászólása
2010.05.09. 15:58

''Ötméteresek - Szécsi kivédi Hosnyánszky ötösét'' Ez itt Varga Dumi ötöse...

RioF hozzászólása
RioF29422
2010.05.09. 15:20

T.Homburg! Ez marha jól hangzik amit mondasz,de a Komjádiban volt már 2500 néző is a biróktól 3 méterre,és mégsem fújtak a Vasasnak!:P Sőt!Nézz utána a statisztikának!A legfájobb példa 2002.bajnoki döntő 4.meccs a Domino ellen(ge...i Horváth Csaba)15.mp re voltunk attól,hogy a nagypénzes Dominot letaszítsuk a trónról,de nem engedték!!!:((Halkan megjegyzem,azóta annyira szeretjük Horváth Csabát,mint hóember a melegvizet!Hosszú nagy csend után, pár évvel ezelött egy sima kis Szolnok-Vasas meccsre ismét Őt jelölte a szövetség,de a Damjanich uszodából is rendőri kisérettel távozott.(A Vasas szurkolók nem felejtenek!!Ezért írta a Zele is a 100%antivasas transzparenst.)Azóta nem láttuk hála az istennek,se Horváth Csabát,se a transzparenst!!!:)) Gyertek bátran,nem lesz balhé ha Ti normálisan viselkedtek, ez tuti!!:)) Csináljatok jó hangulatot, a csapatotoknak,és legyen igazi vizilabda ünnep!!Rajtunk nem fog múlni a szurkolás,ezt meglátod!!!!!! Hajrá Vasas!

homburg hozzászólása
homburg29421
2010.05.09. 14:15

A meccsről: Nem játszottunk szépen, de a végeredmény kitűnő. Egy döntőben pedig ez számít. A Vasas meg azért jött ide, hogy megverjen minket, de nem sikerült. Igen jól védekeztünk és Szecskának is napja volt. Ettől függetlenül senki nem gondolja Egerben, hogy már megvab a bajnokság, mert az még minimum 6 nap, de az önbizalomnak és az elszántságnak jót tett a tegnapi győzelem. Ui.: Az utolsó percekben és a rájátszásban közel 2000 ember talpon szurkolt, fütyült, tapsolt: ez volt bírókra a nyomás: Itt keressétek a végén a visszaadott előnyre a választ, ne centenáriumba, meg az MVLSZ-ben... Hajrá Eger!!!

homburg hozzászólása
homburg29420
2010.05.09. 14:06

T. józsi47! A Bitskey Eger városáé, mint ahogy a csapat is. Pont ezért építették. A csapatért, a városért. Talán nem véletlen, hogy egy vízilabdás polgármester állt ki érte. És mellette még ott a Bárány is...Ja meg a strand: Fürdő-Úszó-Vizilabdaváros:) De ettől még tiszteljük a Budapesti vízilabdát, nem hiszem, hogy ezen kellene csámcsogni tovább. T. zele! Ugye ezt nem gondolod komolyan. Egy internet szájkarate miatt bunyozól, vagy kelted a balhét a meccsen. Itt tegnap és az elmúlt években bármikor jöhettek a vendégszurkolók a legjobb hangulatban, biztonságban szurkolhattak, családok között. Tegnap a Vasas tábor felett 5-6 egri tizenéves ugrált és tapsolt az Egernek. Itt ha valahol bunyó volt az a Komi volt anno az antiVasasos drapi miatt. Nem voltam ott de a sztorit elsőkezekből ismerem, talán még veled is beszéltem róla. Tavaly mikor a döntő utolsó meccse végén tört az ajtó, repült a petárda és ment a mutogatás a medencetérből a lelátón az egri ultráknak, akkor sem lett bunyó, elvileg utólag még Ti is elküldtétek a táborból a hülyéket észosztásra. Hidd el, illetve ha ott voltál láttad: tegnap az Ultrasból senki nem szidta a Vasast, vagy a szurkolóit (nem ismerem Flórit,), DE ha bárki bunyót, vagy balhét kezd a meccsen, akár a Szőnyin, vagy a Bitskeyben az magára vessen. Mert akkor Ő a felelős a következményekért, másrészt nem marad válasz nélkül. Vízilabdameccsen ne legyen bunyó. Nem vagyunk huligánok, de nem hátrálunk. Hajrá Eger!!!

homburg hozzászólása
homburg29419
2010.05.09. 13:52

T. Vasas szurkolók! Először is gratula annak 30-40 szurkolónak, aki eljött tegnap és szurkolt a csapatának. Végig kiváló biztatás volt mindkét oldalról. Igazából azért kétség sem volt hogy a Bitskey igazi egri katlan volt és a győzelem mellett szurkolásban is nyertünk. Szerdán Ti jöttök, de mi is ott leszünk:))) T. punki! Ne haragudj, de szépen kérlek hagyd abba ezt az összeesküvés elmélet terjesztést. Egyszóval: szánalmas. Én is kitalálhatnám jövőre, hogy az 1911-es alapítás miatt a Vasast fogják támogatni, de lehet, hogy a Vízilabda Szakosztályotok 63 éves történelmére is lesz valami elméletem. Érdekes, hogy ezzel a szöveggel csak most a héten jöttél elő mikor meglett a döntő párosítása. Azért az alapszakasz elsőséget szuverénen hoztuk (pontelőny, egymás elleni eredményben is 2:0). Miről beszélsz? Csak hangulatot keltesz és nemcsak ezen a fórumon.

szamóca hozzászólása
2010.05.09. 13:43

szubjektív, de Szécsi ilyen megmozdulásai...nehéz leírnom, de tetszenek, amúgy Szécsit a legkevésbé sem szeretem. viszont nem, bennem fel sem merült, hogy az Eger védekezett jobban.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4729416
2010.05.09. 13:31

Meccs közben be lehet fújni a végén meg nem? Ezt most komolyan írod? Talán külön szabálykönyv létezik a meccs elejére,mint a végére? Nem az a jó bíró aki a vége előtt néhány másodperccel szemet huny az eset felett hanem az aki akkor is be meri fújni.

RioF hozzászólása
RioF29415
2010.05.09. 13:28

2 apró megjegyzés. Ti mit játszottatok egy Partizán ellen,és milyen kiállitás mellett?hmm. A másik:Te hogyan sütsz kenyeret,ha nincs hozzá liszted??És akkor magadban keresed a hibát,hogy szar lett a kenyér???:)))

jozsi47 hozzászólása
jozsi4729414
2010.05.09. 13:28

Az is iratlan szabály,hogy a hosszabításban nem igen adnak emberelőnyöket. Főleg nem az összeset ugyannnak a csapatnak.

Socio hozzászólása
Socio29413
2010.05.09. 13:20

A vízilabdában íratlan szabály,hogy sorsdöntő pillanatokban,közvetlenül a meccs vége előtt nem adnak kiállítást. Ráadásul az az eset(én is visszanéztem most) minden volt,csak egyértelmű kiállítás nem. A Vasas játékos eljátszotta,hogy nem hagyják elvégezni a szabaddobást.Ezt megcsinálják 20-szor egy meccsen a játékosok. Meccs közben,'semleges' helyzetben be lehet fújni,ilyenkor nem.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4729412
2010.05.09. 13:19

Az Eger megérdemli,hogy egy kicsit tolják? Nem hiszek a szememnek ? Miért is érdemli meg? Egyáltalán mivel lehet kiérdemelni? Mit kell tenni érte? Ja és idézz már 1-2-őt konkrétan abból a "barom sok ítéletből "ami szerinted az évek során Vasasnak kedvezett. Ha lehet kicsit konkrétabban és nem annyira nyílvánvalóan megcáfolhatóan,mint amit leírtál.

RioF hozzászólása
RioF29411
2010.05.09. 13:17

Okoska! A Vasasnak valóban nincs saját uszodája,de nézz már utána,hogy melyik az a magyar(pesti)klub,aki évek óta nem kap állami támogatást a magyar sportban?!Pedig hány szakosztályt működtet!Az Egernek mennyi szakosztálya van??És egy ekkora városnak azért illik,hogy felépítsenek egy uszodát!Na erről ennyit.... Amúgy a Komjádi igazi vizilabda filling,mert az akusztikája is jó,és ott a a medencétől 2 méterre,együtt lélegzel a játékosokkal is! De ha már voltál,akkor ezt már Te is tapasztaltad gondolom! Szerdán visszavágunk! Hajrá Vasas!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4729410
2010.05.09. 13:11

Több,mint rosszul emlékszel. Először is az általad labda nélküli kiállításról.Most néztm vissza az esetet. A következő történt. Varga Dani passzolt a Duminak. Őt az Eger 7-es számú játékosa (ha jól tudom Hegedűs Gábor) a nyakánál fogva húzta vissza. Már ezért is ki lehetett volna küldeni de csak sima szabaddobást kapott a Vasas. Ezek után viszont nem engedte elvégezni a 7-es számú egri játékos a szabaddobást és ezért volt a kiállítást.Amit követett Katonás gólja. Szóval szó nem volt labda nélküli kiállításról. Mellesleg az eset nem a tavalyi ha nem a két évvel ezelőtti döntőben történt.

RioF hozzászólása
RioF29409
2010.05.09. 12:48

Az viszont számit,hogy Szécsi milyen unfair,hogy az 5-ös dobások előtt kimegy a lővökhöz,és dumál nekik! Persze neki már mindent lehet.....

jozsi47 hozzászólása
jozsi4729408
2010.05.09. 12:46

Nem biztos,hogy jobban inkább lehet,hogy másképp. Azért nem is foglalkozok a kiállítási aránnyal,mert egy zónázó csapat ellen nyílvánvalóan kevesebb emberhátrányt ítélnek,mint egy emberfogásos védekezést alkalmazóval szemben. Szóval úgy összességében a 10:17-es kiállítási aránnyal nincs semmi gondom. Azért arra viszont nagyon kíváncsi lennék,hogy mikor volt olyan utoljára ,komoly téttel bíró meccsen,hogy az utolsó öt emberelőnyt (köztük egy kettős előnyt) egyazon csapat javára ítélik meg.

Socio hozzászólása
Socio29407
2010.05.09. 12:45

Először is: ha valaki azt mondja,hogy a fővárosi csapatokkal szemben nincs és soha nem is volt kivételezés,az hazudik. Fiatal vagyok,de így is annyi barom ítélet ugrik be,ami a Vasasnak kedvezett,hogy megszámolni sem tudom. A legfrissebb talán a tavalyi bajnoki döntő utolsó meccse,ahol a vége előtt 10 másodperccel labda nélkül kapott kiállítást a Vasas,Katonás meg beverte. Én úgy látom,hogy a Vasast igenis tolják sokszor a bírók itthon,aztán meg jön egy Partizan,vagy egy Kotor az Euroligában és máris jön a sztárocskák,meg Földi primadonnáskodása,hogy hát a csúnya bírók nem nekünk fújtak. Hát nem is fognak. Nemzetközi szinten nem fújják be a szabálytalankodás után való labdaelütést,sőt,a víz feletti ütéseket sem nagyon. Hozzá kell szokni. Olyan játékosok kellenek,akik felveszik a kesztyűt és odabasznak a szerbeknek,ha kell. Ezért is tetszik újabban Varga Dénes játéka,mert kezd nagy fasz lenni és ez jó. Sokan sírnak itt,hogy jaj de alattomos játékos,meg el kell tiltani. Hát senki nem veszi észre, hogy ez kell,hogy végre megcsapjuk a délszlávokat? Én nagyon szeretem Varga Danit,meg Madaras Norbit,kedves aranyos srácok,de ez baromi kevés a szerbek ellen,be kéne már látni. Miközben mi belehalunk a szépségbe,ők egyszerű eszközökkel, de sorozatban nyerik a meccseket. Na most kicsit eltértem a magyar bajnoki döntőtől,de mivel most nem voltak kint a meccsen,ezért nem akarok nagyon okoskodni. Véleményem viszont az,hogy az Eger megérdemli már,hogy kicsit tolják,a Vasas meg ne panaszkodjon,hanem tegye oda magát,kétszer jobb a játékoskerete,mint a miénk,úgyhogy először magukba kellene keresni a hibát egy vereség után.

Stevenson hozzászólása
2010.05.09. 12:19

Hasonlóságot vélek felfedezni a rájátszás környéki hozzászólások és a politikai kampány utolsó napjainak lélektana között. Valahogy ilyenkor több olyan ember is elragadtatja magát, akitől ez igazán szokatlan. De nem baj, ebben semmi elítélendő sincs, mindenki nagyon szurkol a csapatának... Nekem tetszett ez a meccs. Szerintem nagyon kiegyenlítetten játszott a két csapat, eltérő stílusban, de mindketten jól védekeztek. Én úgy láttam, hogy egy-két kivételtől eltekintve az Eger inkább zónázgatott, mindig próbált valaki még besegíteni a center elleni védekezésbe, nyilván Kis Gábor klasszisa miatt, a Vasas sokkal inkább engedte a párharcot középen. Régebben azt mondtam volna, hogy ezzel a meccsel sikerült az Egernek valamennyire ráerőltetni a játékát a Vasasra, lassítani a játékot, a meccset kevés gólon tartani. Ezen a meccsen azonban úgy éreztem, hogy ebben a Vasas most abszolút partner volt. Ez persze sok mindennek lehet köszönhető, én nem tudom, de szerintem a kupadöntőnek nagy szerepe van ebben: ott a két csapat kölcsönösen engedett a védekező játékból és dupla annyi gól is született majdnem, mint amennyi általában az elmúlt években szokott. Én addig azt hittem, hogy egy ilyen stílusú játék a Vasasnak kedvez feltétlenül, de pont a végeredménnyel ellentétes konklúzió született meg bennem, az, hogy ebben a szezonban az Egernek sokkal nagyobb esélye van a bajnoki győzelemre, mint az elmúlt években, és ez a gondolatom akkor még a Vasas formahanyatlásától független volt. Nagyon izgalmas lesz a következő meccs szerintem, már csak azért is, mert mindkét csapat játékából kimaradt egy pár tipikus, minden egymás elleni meccsen előforduló elem. Mindkét csapat játékában lehet fejlődést felfedezni, a Vasasnál csapatjátékban az elmúlt hetekben, az Egernél pedig egyéni képességekben, nyilván amiatt , mert a fiataloknál még ilyen téren van fejlődési potenciál: az Egernél szerintem megerősödött a rossz kéz oldal, és én a fiatal védők játékát jobbnak ítélem meg, mint a szezon elején.

cowk hozzászólása
cowk29405
2010.05.09. 12:16

tisztaban vagy a pajzan szo jelentesevel? :(

matthew hozzászólása
matthew29404
2010.05.09. 12:13

lehet, hogy nagyon pajzán a gondolat, de az senkinek a fejében nem merült föl, hogy esetleg az Eger jobban védekezett? hmm?

punki hozzászólása
punki29403
2010.05.09. 11:48

Azért még egyet, ami Földi Lacinak és a VASAS csapatának szól! Továbbra is nagyon gyenge a fórkihasználásunk-erre kérdeztem rá az ankéton is, hogy tán kevés a begyakorolt figura! Ezen a meccsen, de már az előző Szeged elleni meccsen is gyenge volt a hátrányokban a védekezésünk is! Pedig korábban ez volt a VASAS egyik fő erőssége!! Rendet kéne tenni a fejekben!!! Mert nagyon nehéz dolgotok lesz, mert sehol sem fogtok olyan hazai pályát kapni, mint most az Eger!!!

punki hozzászólása
punki29402
2010.05.09. 11:29

Igazad van Szöszke! Én is nagyon félek, hogy a Szőnyi út is az Eger hazai pályája lesz idén! Meg bárhol Magyarországon , ha játszik ez a két csapat, akkor is idén az Eger kapja mindenütt a hazai pályát! Minden tiszteletem a VASAS játékosaié, hogy ilyen teherrel a vállukon kell a medencébe ugraniuk! Hajrá VASAS!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4729401
2010.05.09. 11:23

az utolsó mondat vége helyesen:...a Vasasé

Szöszke hozzászólása
2010.05.09. 11:22

Szecska ügyben elfogult vagyok ezt vállalom is.:) Annyit azonban szabadjon megjegyeznem,hogy az Egernek is majdnem hazai pálya a Szőnyi út.:) Hajrá EGER!

punki hozzászólása
punki29399
2010.05.09. 11:21

Kösz a jó tanácsot a Kicsi nevében is! Remélem ő is olvassa ezt!!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4729398
2010.05.09. 11:19

Angyalföldön valóban nincs uszoda. A XIII.kerületben viszont van. A Hajós Alfréd . No nem mintha az Eger csapatának lenne saját uszodája. A Bitskey ugyanannyira az Egeré mint a Komjádi a Vasas.

szamóca hozzászólása
2010.05.09. 11:15

Szécsi hadviselésével kapcsolatban: nyilatkozta, hogy azt mondta Kicsinek: - ne lőj kapufát! ( eszébe juttatta Kicsivel a kapufa lehetőségét. ezt hogyan lehet elkerülni? ha pl. nem lősz a legnagyobb kapufa irányába, tehát felfelé. ez szinte tudat alatt zajlik le. ) egy ilyen válasszal, mint: '-oké, akkor lefelé lövöm majd.' ( tudja, hogy átlátok rajta, és gondolkozzon Ő inkább hova is megy végül is. ) át lehet fordítani a 'hadviselést'.

cowk hozzászólása
cowk29396
2010.05.09. 11:05

azok a golok bent voltak, nekunk meg volt egy szabalytalan golunk. de igy is, nevetsegesen gyenge volt az eger, nem erdemeltek gyozelmet. ha a birok kevesbe huznak "haza", akkor nem is lett volna meg. ezzel a teljesitmennyel megint 1:3 lesz a vege.

punki hozzászólása
punki29395
2010.05.09. 11:02

És akkor még nem említettem az Eger által dobott kétes gólokat, amiből 3 is volt, és mind a hármat gólnak is látták a "hazai bírók". Érdekes a VASAS otthonában (most a Szőnyi úton-úgy látszik ott is idegenben kell játszania a VASAS-nak) a VASAS Szeged elleni hasonló gólját nem látták bent a bírók, mert azzal már nagyon vezetett volna a VASAS! Az Egernek meg kellett minden gól, mert bár ők "domináltak", de azért még ilyen bírói nyomás mellett is majdnem nyertünk. (Gondolok itt Hosi kihagyott büntetőjére, és Kicsi beforgatás utáni üres kapu fölé dobott labdájára!-itt jegyzem meg, kicsit rosszul érezném magam, és remélem ők is, ha véletlenül mégis az Egerbe igazolnának)

cowk hozzászólása
cowk29394
2010.05.09. 10:57

LOL, latom ebbe felesleges belemenni veled ;DD

punki hozzászólása
punki29393
2010.05.09. 10:53

Varga Zsolti nyilatkozata: "A vége felé egyszer vezetett a Vasas, de mi domináltunk". Zsolti, Te melyik meccset nézted? Úgy kezdtetek el vezetni, hogy egyből kaptatok egy kettős fórt! Utána a bíróknak sikerült 17-10-es kiállítási arányt hozni nektek, valamint 7-1-es kontraarányt, amelyben mind a kettő valamiért az Egert támogatta, bár a VASAS-ban játszik az olimpiai bajnok center. Ezenkívül megemlíteném a kétszeri kettős fórt, megemlíteném azt is, hogy 4 alkalommal a támadási idő lejártakor bedobták középre a labdát az egriek, a bíró meg azonnal kiállított egy VASAS-játékost. Szécsi pszichológiai csevelye Kicsivel szintén megérne pár szót!! Gratulálok a 100 évhez!

balzs hozzászólása
balzs29392
2010.05.09. 10:47

Nem hiszem azt hogy angyalföld egy város, tudom hogy Bp. XIII. ker. :) Egyébként a Komjádiban vagy a Szőnyi úton vagy a Kőér utcában vagy pláne a Népligetben (azért csak ezeket a fővárosi uszodákat sorolom, mert a többiben nem voltam) mivel jobb az akusztika vagy az ülőhelyek?

punki hozzászólása
punki29391
2010.05.09. 10:46

Sajnos bejött, amit arról írtam, hogy a szövetség is támogatni kívánja a vidéki fellegvárakat, és erre jó alkalom, hogy az Eger épp idén lett 100 éves! Gyurinak meg már a Postabankos időkből nagy gyakorlata van abban, hogy miként kell a szövetséggel együttműködve bajnokságot nyerni, és sikeredzőként tetszelegni!!

balzs hozzászólása
balzs29390
2010.05.09. 10:44

A meccs első felében meg a vasasnak fújtak a bírók, mégse tudtak ellépni, mint ahogy pl a Magyar Kupa döntőben sem. Hajrá Eger!

cowk hozzászólása
cowk29389
2010.05.09. 10:42

tudtam, csak jeleztem, hogy mi van. :)

szamóca hozzászólása
2010.05.09. 10:41

egyre optimistább vagyok: az Eger játékosai nem hülyék, pontosan tudják, hogy mennyire elég a teljesítményük önmagukban. mentálisan minket tol a tegnapi meccs. visszanéztem párszor, ne vicceljetek...

szamóca hozzászólása
2010.05.09. 10:36

köszi a helyesíráshoz adott segítséget. leírjam még egyszer, vagy értelmezni tudtad?

szamóca hozzászólása
2010.05.09. 10:35

mert jobb csapat, mint az Eger, ez tegnap is kiderült. felfelé futva is egyszerre érkeztünk.

cowk hozzászólása
cowk29385
2010.05.09. 10:35

akkor en is segitek picit: egyenlore a tortaszeleteket szoktak vagni, te az 'egyelore' szot szeretted volna hasznalni :(

cowk hozzászólása
cowk29384
2010.05.09. 10:34

szerintem itt arra celoztak tobben, hogy a videket egyelore a flori jellegu arcok kepviselik, meg a magadfajtak, akik azt hiszik, hogy angyalfold egy varos (nem). tudod hany uszoda van budapesten? meg amugy a bitskeyt uszodanak hivni is aranyos dolog, de parszor mar leirtam a velemenyem az akusztikaval meg az ulohelyekkel kapcsolatban. egyebkent a videki sportot valoban fel kell hozni, csak kerdes milyen aron. pl en viccesnek talaltam, hogy a 4. negyedben mindenaron fort akartak adni a 'zegernek, de az egriek a labdat nem tudtak a center kozelebe jatszani negybol negyszer. cuki volt, ahogy szenvedtek. aztan csak megnyerettek a meccset veluk a birok, hat megis, sok megkeseredett szurkolo, 100 ev, stb. igazabol csak azt sajnalom, hogy az egri szurkoloknak nincs annyi onkritikajuk, hogy lassak, a tegnapi teljesitmeny meg egy bronzra se lenne eleg ebben a bajnoksagban.. =D

szamóca hozzászólása
2010.05.09. 10:33

segítek: Molnár is bíró. ( nyilván ezt tudod, mégis hülyeséget kérdezel ) rád férne egy hatalmas pofon.

balzs hozzászólása
balzs29382
2010.05.09. 10:32

Miért is?

szamóca hozzászólása
2010.05.09. 10:26

szerintem nem történt semmi, egyenlőre 0-1, ennyi. amúgy ez után a meccs után a Vasas a torony magas esélyes az Eger vízilabda csapata ellen. Eger városa ellen, azt már nem tudom...

Kopeti hozzászólása
Kopeti29380
2010.05.09. 10:23

Nem igazán értem, miért kellett Molnárt megszólítaniuk, hogy egyem a kis érzékeny lelküket, de Danika te csak gondolkozz nyugodtan tovább.

balzs hozzászólása
balzs29377
2010.05.09. 10:07

Ja és szerintem az ötméteresek védésénél nem sokat számít a hazai pálya, a kapu mindenhol ugyanakkora, az 5 méter mindenhol 5 méter, és a nap se sütött a szemébe egyik kapusnak se.

balzs hozzászólása
balzs29376
2010.05.09. 10:06

Szecska megfogott 3 ötméterest, Viktor 1-et, én erre gondoltam. Egyébként jól védett ő is. Hajrá Eger!

balzs hozzászólása
balzs29375
2010.05.09. 10:04

Azért írom a Hajrá vidéket mert az Egernek szurkolok a döntőben és a Szegednek a bronzmeccsen. (Egyébként az ország lakosságának 80%-a vidéki... ennyit a kisebbrendűségről, angyalföldön meg még egy normális uszoda sincs szóval belehetne fejezni ezt a vidék leszólást!) Hajrá vidék szerdán is!

RioF hozzászólása
RioF29373
2010.05.09. 05:40

A számok,és a mondatok,több mint beszédesek!Remélem ezt is olvasgatják az egriek,és MVSZ-esek?!:(( Kíváncsian várom,hogy szerdán is lesz-e ilyen hazai pálya a Vasasnak,vagy pedig az idén ráhajtunk a 100 éves egri vizilabda megkoronázására???????!!!!!!! Hajrá Vasas!

B (régi) hozzászólása
2010.05.08. 23:19

A kapuskérdéshez egy adalék: Szecska statisztikája 11/20, Viktoré 10/20. Tegyük hozzá gyorsan, hogy Egerben, Szecska számára hazai pályán.

B (régi) hozzászólása
2010.05.08. 23:12

Hajrá vidék! Ez a kedvencem. Mindig megmosolygom ezt a csupasz tőmondatot, a kollektív kisebbrendűségi tudat himnuszát. Petik játékvezető hozta a hazai pályát, neki ezúton is sok jól átsütött véreshurkát, sonkát-kolbászt kívánok ma estére a legjobbfajta egriből. Hogy el ne csapja vele a gyomrát, igyon rá jó sok egri bikavért! Sajnos ezzel együtt is nyerhetett volna a Vasas, ha Hosi nem hagyja ki idén már nem először fontos helyzetben az ötöst vagy Kicsi nem ejt fölé azután, hogy gyakorlatilag az egész uszodát beforgatta és még Szecskát átfűzte, ahogy kell. A 10/17-es kiállítási arány beszédes mindenesetre. Remélem, nekünk nem kell majd ennyi szerdán, hogy hozni tudjuk a meccset, de nem is reménykedem ennyiben...

sanya05 hozzászólása
sanya0529369
2010.05.08. 23:12

Elismerem Szécsi képességeit, és egyértelműen ő Magyarország egyik legjobb kapusa, ha nem A legjobb, de nézd el nekem, én elfogult vagyok :) HAJRÁ VASAS!

balzs hozzászólása
balzs29363
2010.05.08. 22:54

Ma nem úgy tünt! Hajrá Eger! Szép volt Szecska!

sanya05 hozzászólása
sanya0529361
2010.05.08. 22:50

Nagy Viktor :D Hajrá Vasas!

balzs hozzászólása
balzs29360
2010.05.08. 22:39

Na ki a legjobb kapus? :D Gratulálok az Egernek és a Szegednek! Csak így tovább! Hajrá vidék!

zele hozzászólása
zele29357
2010.05.08. 22:29

Dósa Flórián szombaton (szerdán) találkozunk!