FACEBOOK

Vége lesz?

Vége lesz?
hozzászólás, 2010.05.04.

Ezt a rövid kérdést tettük fel a szerda esti két elődöntő négy részvevőjének. Ugye világos? A Vasas és az Eger is 7:4-re vezet, mindkét csapat otthon játszik és ha nyer, bejut a döntőbe. Tévéközvetítés nincs, igyekszünk majd a csaknem egy időben zajló két meccsről folyamatosan, élőben tájékoztatni az olvasókat.

Vodafone OB-1, elődöntők, harmadik forduló

19.00 Eger-FTC
- a jelenlegi állás 7:4
(a jegyvásárlók az Eger következő rájátszásbeli meccsét is megtekinthetik a most megvett belépővel)

BIROS PÉTER a VLV-nek:

- Igen! Ilyen rosszul nem lehet játszani, mint ahogy legutóbb játszottunk a Ferencváros ellen. Amit kaptunk ez alatt az egy hét alatt, az feltüzelte úgy a csapatot, hogy meg fogjuk mutatni, mire vagyunk képesek. A hazai pálya természetesen mellettünk szól, be akarunk kerülni szerdán a döntőbe, aztán utána lehet beszélni a folytatásról. 

STEINMETZ BARNABÁS a VLV-nek:

- Nem! Vége biztosan nem lesz, mert döntő is van és a harmadik helyért is játszani kell... A papírforma alapján elvileg vége lesz mindkét párharcnak, de hát tudjuk, hogy a papírforma sokszor felborul. Ez a cél, hogy most is felboruljon. A legutóbbi meccs megnyerése nagy lépés volt előre, lelkileg megerősített minket, az ellenfél önbizalmát pedig talán megingatta kicsit. Mindenki rendben van, teljes csapattal megyünk szerdán Egerbe.

19.30 - Vasas-Szeged (Szőnyi út) - a jelenlegi állás 7:4

VARGA DÁNIEL a VLV-nek:

- Most kezdünk igazán belelendülni, de természetesen szeretnénk szerdán nyerni és ezzel döntőbe jutni. Szerda este kilencig minden energiánkat arra mozgósítjuk, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük, semmi mással nem foglalkozunk. Mindenki egészséges és remélem, legalább annyian lesznek a nézőtéren a Vasas-szimpatizánsok, mint a legutóbbi hazai mérkőzésünkön!

MOLNÁR TAMÁS a VLV-nek:

- Egyszer biztosan... Azt a pozíciós előnyünket, amit a rájátszás előtt élveztünk, elvesztettük. Ha a Vasas ellen döntőbe szeretnénk jutni, akkor extra teljesítményre van szükség, most sincs másként. Ez az extra teljesítmény eddig hiányzott, s ha tovább szeretnénk kerülni, akkor most meg kell, hogy legyen. Én azt mondom, hogy a csapatban benne van, nem véletlenül jutottunk el idáig. Sérültünk betegünk szerencsére nincs.

14 régi hozzászólás

BT hozzászólása
BT29904
2010.05.21. 07:39

Milyen reklám?

buvarnils hozzászólása
2010.05.20. 22:52

Hitelesség, csak így tovább vizilabda! Fair play :) :) Jó az új reklám :)

Doniz hozzászólása
Doniz29132
2010.05.05. 18:32

Illetve kellene, ha közvetítenék!

Doniz hozzászólása
Doniz29131
2010.05.05. 18:31

Már bocsánat, de ez röhej! Miért nincs tévéközvetítés egy olyan sportágról, amiben mi vagyunk a "császárok"?! Lehet, hogy a kommentátorok csak "magyaráznak", nem az a lényeg! Mutatják a meccset, nekünk pedig élveznünk és szurkolnunk kell!

im hozzászólása
im29130
2010.05.05. 18:07

Vége lesz? Gondolom, igen. Hogy hogyan lehetne megkedveltetni a vízilabdát? Semmiképpen nem úgy, hogy az illetékesek arra várnak, hogy majd a közönség magától megvilágosodik és egyszercsak megőrül a pólóért. A klubokban és a válogatottnál lévő marktingszakemberek, akik ezért fizetést vesznek fel, talán tehetnének is valamit. Miért nem kötöttek a jogászok olyan szerződést, hogy a tv-csatornáknak kötelező legyen közvetíteni? Nem tudom elfogadni, hogy a rájátszásról nincs tv közvetítés! A klubok a saját eszközeikkel - amelyek nem is mindig kerülnek pénzbe - folyamatosan juttassák el az információkat, híreket a közönséghez! Nem hiszem, hogy ínséges időkben is nem jut pénz három plakátra egy-egy meccs előtt! Aprócska riportok, spotok rádiókban, újságokban reklám, hirdetés: ez sem kerülne pénzbe, ha a klubok saját maguk jó kapcsolatokat alakítanának ki a médiumokkal, mert ugyebár a támogatói megállapodásról, mint lehetőségről, mindenki hallott már... Nagy webes hírportálok, meg az újságok online változatai - nem csak a sportújságok! -mérkőzések előtt szép nagy betűkkel közzétehetnék az eseményeket, hogy az emberre ráugorjon a szalagcím... Az emberek többsége azt sem tudja, hogy van vízilabda országos bajnokság, mert leakad a négyévenkénti olimpiánál. Az átlagember nem tudja, hogy van vlv, hogy van mvlsz, nem áll neki az újságot böngészni, hogy vízilabda, vízilabda... Ha nem teremtjük meg az igényt, az magától nem fog létrejönni! A Vodafone reklámkampánya az egyetlen, ami valamennyire a köztudatban tartja, hogy van egy ilyen sportág is. Tisztelet és köszönet érte! Az viszont üzleti sajátosság, hogy a reklámkampányuk arról szól, hogy vegyünk több előfizetést, készüléket, nem pedig arról, hogy emberfia x-én meccs van, menj ki valamelyik uszodába! Ez nem is várható el a Vodafone-tól. Klubszinten sem és sajnos válogatott szinten sem érdekel senkit annyira ez a lehetetlen helyzet, hogy hatékony lépéseket tegyen, pedig ha a vízilabda hamvába hal, akkkor ugyan miből él majd meg a sok léhűtő? Tisztelet a kivételnek. Aki marketingesként "tevékenykedik" ebben a körben, elgondolkodhatna, hogy az elmúlt egy évben hány újsággal, rádióval próbált meg egyezkedni, hány cégnél kért időpontot, hogy pénzt próbáljon találni a klubja, vagy a válogatott számára... A legkönnyebb azzal elintézni, hogy válság van. Sportdiplomáciáról már szót sem ejtek, mert olyan nincs is...

sanya05 hozzászólása
sanya0529129
2010.05.05. 16:35

Még az sem kéne feltétlenül, hogy csak az első 5 csapat meccseit adják. Persze, hogy nem is egy olyan meccset kell adni, amikor a Vasas a tök útólsóval játszik, mert az nem lesz jó, mert senki nem kíváncsi a 30-1-es meccsekre, de meggyőződésem, hogy két középcsapat, pl. BVSC-UTE jó meccset játszana egymással, sőt mindkét csapat elég nagy múltra tekint vissza, így minden fordulóban meglehetne találni a "sláger" meccset, nem lehetetlen csak gondolkodni kellene és meg lehetne szerettetni a vízilabdát az emberekkel. Sokkal több vízilabdás honlappal, sokkal több vízilabdás cikkel a sport újságokban, sokkal több meccsel a TV-ben, sokkal több Aranygála szerű rendezvénnyel (hiszen mégis csak a magyarok az olimpiai bajnokok) Hajrá Vízilabda! Hajrá Magyarok! Hajrá Vasas!

Tomute hozzászólása
Tomute29128
2010.05.05. 14:14

Szerintem meg a hangsúly az ismétlésszámon van. Ha rendszeresen (!!!), kiszámíthatóan, magas megjelenésszámmal tolják az emberek arcába, akkor a sz.rt is el lehet adni, nem hogy a vízilabdát. Ha tisztán az RTL-nél maradunk. Ebben a szezonban hány meccset adtak? Milyen napokon, s mely napszakokban? Köszönet a szándékért, meg értem én, hogy az igények felmérésének az időszakát éljük, de? ?de volt talán kettő, vagy három meccs, amit adtak, szombat délben, meg vasárnap is talán? A hétköznapi polgár nem fog ezekre vadászni a műsorújságokban addig, amíg függővé nem válik. De ahhoz be kell etetni. Eleve szánalmas - nem a kérdések felvetőire, hanem a ?rendszerre? nézve -, ahogy itt a hozzászólásokban megy a guberálás egy-egy közvetítés kapcsán. Lesz? Nem lesz? Hol lesz? Akkor mit várjunk a ?még- nem fanatikus tömegektől? A tömegek megszokások rabjai, este Barátok közt, vagy Áll az alku. Délután Kólika. Rabbá kell tenni őket! Tolni, tolni, tolni!!! S ha már adják, akkor kell a szakma, és mellé lehet és ? sajnos- KELL rendelni a bulvárt! Hosi új nője? Dani kiállítása? Új tetkó? Viktor felesége szegedi? Gyerekszületés? Mehet és menjen a Kókuszban és a hányadék műsortársaiban, egyben összekötővel egy mondatban megemlítve és felvezetve a közvetítést. Ja igen?Mondjuk ne OSC (Elnézést!!!) derbit nyomjunk, ehhez meg hétről hétre kell valami gyilkos meccset is prezentálni, de ez már a szövetség dolga (versenykiírás)! És persze a körülmények?Nehezen eladható egy sötét uszoda néhány ásítozó nyugdíjassal. De ha a kamera folyamatosan a nyitott uszodában ülő nézőket pásztázza, ahol bikinis csajok napoznak és teszik ki mindenüket, akkor apuci is nyálcsorgatva ül majd le egy hideg sörrel a kezét elfoglalni?:-) Egyszerű ez, na! :-):-):-)

B (régi) hozzászólása
2010.05.05. 12:20

Szerintem semmi baj a közvetítéssel, abból a szempontból legalábbis, hogy szakmailag tartalmas. Hogy ezt nem kajálja a nép, az nem a kommentátorok hibája. Azt kellene eldönteni a csatornánál, hogy szakmailag tartalmas, de alacsony nézettségű közvetítést adnak vagy lemennek arra a szintre, ahol fogyasztható a műsor a Barátok Közt nézői számára is. Szerintem ez utóbbi hasznosabb lenne, még ha én személy szerint ilyen esetben le is venném a hangot.

qqcska hozzászólása
qqcska29126
2010.05.05. 11:30

szerintem az alacsony TV-nézettség egyik oka a 2 kommentátor, akik NEM KÖZVETÍTENEK, hanem MAGYARÁZNAK... komolyan borzasztó a közvetítésük.

turkics hozzászólása
turkics29125
2010.05.05. 10:55

talán 2 okból 1. az ob1 joga az rtlklub/sportklubé. Az rtlnek ugye megvan az esti menüje, a sportklubon pedig 20.30.tól kezdődik az olasz kupa döntő. a hosszabbítás miatt nem merték bevállni 2. a hírek szerint rémisztőek a pólónézettségi adatok

bogyo hozzászólása
bogyo29124
2010.05.05. 10:20

TéVé közvetítés, hogy-hogy nem lesz?

Vigyorex hozzászólása
2010.05.05. 09:01

Hajrá Vasas! Ma is betont törünk!

balzs hozzászólása
balzs29121
2010.05.05. 08:49

Hajrá Eger! Hajrá vidék!

RioF hozzászólása
RioF29120
2010.05.05. 00:36

Hajrá Vasas! Irány a döntő!:))