FACEBOOK

Kemény Dénes Ratko Rudics segítségével lefoglalta a zágrábi szállást

Kemény Dénes Ratko Rudics segítségével lefoglalta a zágrábi szállást
hozzászólás, 2010.04.08.

Kemény Dénes szövetségi kapitány csütörtökön villámlátogatást tett a szeptemberi zágrábi Európa-bajnokság helyszínén. Megnézte és lefoglalta a magyar férfi válogatott szálláshelyét.

KEMÉNY DÉNES a VLV-nek:

- Szerettem volna, ha a többi részvevőtől szeparálva, kényelmes, nyugodt helyen tudunk lakni. Ezért horvát kollégám, Ratko Rudics segítségét kértem. Ő értesített, hogy talált egy szállodát, amit megfelelőnek tart. Kiutaztam megnézni és le is foglaltam, mert nagyon jónak ítéltem. Zöld, erdei környezetben van, de csak 10 perces sétára a belváros szélétől, így szabadnapon, vagy egy-egy meccs után be tudunk menni kikapcsolódni. Az edzésekre kijelölt Mladost-uszodától 20 percre fekszik, s körülbelül félúton van egy tornaterem, ahol súlyzózhatunk majd. A szálloda minden szempontból ideális, tágas szobái vannak, árnyas terasza, s egy erdei tanösvény frissítő sétákat is lehetővé tesz. (Megnéztük a szálloda honlapját, a szobákban van internet, így a játékosoknak a vlv-t sem kell nélkülözniük az EB alatt..., a szerk.) Megnyugvással említem, hogy amikor végeztünk a szállóban a formaságokkal és leültünk pár percre, Ratko őszintén bevallotta, hogy irigyel, mert ez sokkal jobb hely, mint amit ő korábban a horvát válogatottnak lefoglalt...

Az Európa-bajnokságot augusztus 30. és szeptember 11. között rendezi meg a horvát főváros. A torna mezőnye még nem alakult ki, a kvalifikációs versenyek e hónap végén lesznek. A malagai EB-bronzéremmel részvételi jogot szerzett magyar válogatott EB-keretét Kemény Dénes a bajnoki rájátszás után hirdeti ki. (A közeljövőben bővebb anyagban foglalkozunk az Európa-bajnoksággal.)

A Kemény-legények zágrábi szálláshelye

1 régi hozzászólás

AlonSolya hozzászólása
2010.04.08. 21:11

ez jól hangzik! Boldog Névnapot Kemény Dénesnek és Varga Dénesnek is! :)