FACEBOOK

Interliga: Szeged-Kassa 6:4

Interliga: Szeged-Kassa 6:4
hozzászólás, 2010.03.30.

Izgalmas, szoros meccsen, 0:3-ról fordítva győzött a Szeged csapata hazai medencében a Kassa ellen. A Szegedben nem játszott Molnár Tamás.

Interliga

Szeged-Hornets Kosice 6:4 (1:3, 2:0, 1:1, 2:0)
Szeged, v.: Molnár P., Theiner (szlovák)
Szeged:  Baksa, Juhász, Varga, Komlósi, Kayes 1, Somogyi 1, Török. Csere.: Lehmann 2, Vindisch 2, Ágner, Busila, Szabó, Kuncz. Edző: Kásás Zoltán.
Hornets Kosice: Gogola, Nyizsny 3, Zatovics, Nagy, Baco, Kolarik 1, Femera. Csere: Grutka, Zareva, Somsag, Kusko, Palascsak, Cipov, Galis. Edző: Robert Kaid.
Gól - emberelőnyből: 1/2 ill. 0/4
Gól - ötméteresből: 1/2 ill. -

BAKSA LÁSZLÓ a VLV-nek:

- Kicsit elszámoltuk magunkat a kezdés időpontját illetően, a kelleténél később kezdtünk el játszani, így már 0:3 is volt az első negyedben. Aztán a szünetben, 1:3-nál a hierarchiában magasabb helyen lévők elmagyarázták, hogy ez így nem működik. El is kezdtünk vízilabdázni és ahhoz képest, hogy az első negyedben három gólt kaptunk, a következő háromban összesen csak egyet - ez nem olyan rossz... Nagyon sok helyzetet kihagytunk, de azt mondom, hogy ez jó eredmény, hiszen a Kassa ellen mindenki megszenvedett az Interligában. Készülünk a Honvéd elleni húsvét hétfői meccsre, amit meg akarunk nyerni mindenképpen. Papesz is ezért hagyta ki a mai mérkőzést, hogy derékfájása biztosan meggyógyuljon.