FACEBOOK

Nagyon durva Vasas-vereség itthon a Partizantól

Nagyon durva Vasas-vereség itthon a Partizantól
hozzászólás, 2010.03.19.

Interliga-mérkőzésen a magyar bajnok hazai pályán súlyos vereséget szenvedett a Partizan Belgrádtól. A Vasas gödörben van, de ennél nagyobb a baj: a szerbek rendkívül erősek, s ez nem sok jót ígér az Eger számára a szerdai egri Euroliga-negyeddöntő előtt. AZ összes pénteki gól, fotók és meccs utáni videónyilatkozat Varga Dánieltől, Hosnyánszky Norberttől, Kis Gábortól, Nagy Viktortól.

Interliga-mérkőzés

Vasas-Partizan Belgrád 4:11 (1:7, 0:0, 1:1, 2:3)
Szőnyi út, v.: Stefanovicz (szerb), Székely B.
Vasas: Jónás - Decker 1, Fülöp 1, Hosnyánszky, Vörös, Kovács R. Létay, Varga Dániel 1, Varga Dénes 1, Kis Gábor, Takács B., Nagy V., Hőna. Edző: Földi László
Partizan Belgrád: Soro, Mirkovics, Milos Korolija, Alekszics 2, Pijetlovics 1, Prlainovics 2, Cuk 1, Avramovics 1, Mitrovics 3, Vujasinovics 1, Gak. Edző: Igor Mlanovics
Gól - emberelőnyből: 1/8, ill. 3/8
Gól - ötméteresből: -, ill 1/1

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL



VLV-fotók

VLV-VIDEÓK (DigiSport Televízió és VLV):

0:1 - Mitrovics első gólja

0:2 - Alekszics első gólja

0:3 - Prlainovics első gólja

0:4 - Avramovics gólja

0:5 - Mitrovics második gólja

1:5 - Varga Dénes gólja

1:6 - Vujasinovics gólja

1:7 - Cuk gólja

2:7 - Fülöp Bence gólja

2:8 - Pijetlovics gólja

2:9 - Prlainovics második gólja, ötméteres

2:10 - Alekszics második gólja

3:10 - Decker gólja

3:11 - Mitrovics harmadik gólja

4:11 - Varga Dániel gólja


Varga Dániel nyilatkozata


Hosnyánszky Norbert nyilatkozata


Kis Gábor nyilatkozata


Nagy Viktor nyilatkozata

28 régi hozzászólás

Csorba László hozzászólása
2010.03.22. 12:29

szerintem alapvetően a csapat 2008 óta gyengült. Egy ideig a megengedő edzősködés motiválóan hatott a csapatra, de jelenleg lefelé ágban vannak. Hihetjük, hogy Földi Laci és képes rövidebbre fogni a gyeplőt - mert nélküle vesztene a magyar vizilabda -, vagy jöjjön először másodedzőnek valami régebbi kemény Vasas ikon: Faragó, Martinovics, Tóth Frank stb. Persze részleteket nem árulok el a hogyanról...

qqcska hozzászólása
qqcska28506
2010.03.21. 21:55

megnéztem a nyilatkozatokat - szerintem egyik sem gáz, mindegyik vállalható. ami miatt megnéztem végül mindet, az a Kis Gábornak "javasolt" tasli volt - és sajnos ellent kell mondjak a t. hozzászólónak. véleményem szerint egy profi (felnőtt) sportolónak még egy ilyen vereség után sem szabad szomorkodnia, ahogy ezt hiányolta valaki, hanem a tapasztalatokat begyűjtve igenis előre kell tekintenie! abból nem lesz bajnoki cím, hogy hetekig keseregnek az Eger elleni zakó miatt... Varga Dani is említette, hogy gödörben van a csapat - egyrészt azért CSAPAT, hogy (ellentétben Münchausen báróval) egymást segítve kimásszanak innen, másrészt még messze van a rájátszás - addig van idejük összekapni magukat. nincs veszve semmi, most az Egernek megy a szekér, nagyon keményen és jól védekeztek ellenük. a döntőben visszavághatnak - legfeljebb nem a Szegeddel, hanem a Fradival játszanak a döntőbe jutásért. (mielőtt bárki is "megvádol": nem egy Vasas játékos írogat itten álnéven... :-))) )

szamárhegy hozzászólása
2010.03.21. 12:44

Nekem úgy tünik, hogy mi nem 'vesszük komolyan', legalábbis, ha kikapunk, akkor mindig van egy-két hiányzó (kivéve egy-két játékos korrekt nyilatkozatát) , meg egy közeli fontosabb meccs, meg fáradtak voltunk az utazástól, az előző meccstől. Érdekes, ha győzni szoktunk, akkor "összeszedett volt a csapat, meg jól ment a védekezés, ezt már a következő fontos mérkőzés tempójában nyomtuk" nyilatkozatok jönnek. szamóca nagyon jól megfogalmazta a lényeget.

Háté hozzászólása
Háté28501
2010.03.21. 11:53

Én csak azt nem értem, hogy minek erőltetni ezt az Interligát, ha láthatóan nem veszik komolyan a csapatok? Kinek jó ez így? Gondolom a lelkes szurkolóknak nem. Van valamennyi pénzdíj, ami miatt érdemes komolyan venni a dolgot?

szamóca hozzászólása
2010.03.21. 10:10

amikor optimista vagyok azt gondolom, hogy adtunk 2-3 hetet az egri szurkolóknak az élcelődésre... (sajnos a helyzet nem fest ennyire szépen) amennyiben a bajnokság végén is élcelődhettek, úgy előre is gratulálok! szubjektív, viszont: nem annyira sok, de 7 éve tapasztalok mindenféle küzdősportokat, bunyóval foglalkozó rendszereket belülről. amikor edzésen sparringolunk valakivel, vagy picit komolyabban is bunyózunk nagyjából mindenki azt gondolja, hogy kiábrándító olyannal tenni ezt, aki nem 'veszi fel a kesztyűt', vagy, aki mindig megmagyarázza egy számára nem optimálisan alakult harc után, hogy "de milyen trükkös vagy szép volt ez az ütés, rúgás, stb..." erre a válasz rend szerint ennyi: oké, szép is volt, meg ügyes is vagy tényleg, nagyon jól mozogsz, érted az egészet, de....éppen jól meg lettél b....va, de tényleg jó vagy amúgy... hát mostanában a Vasas is tényleg qrva jó amúgy... de nincsen még vége, és akármennyire is szeretnétek az ellenkezőjét hinni, ezek a srácok kő keményen oda fogják tenni magukat a bajnokság végére önmagukért, értünk, a Vasasért.

im hozzászólása
im28497
2010.03.21. 09:59

A próféta szóljon belőled, úgy legyen :)

im hozzászólása
im28496
2010.03.21. 09:55

Majdnem ugyanazt mondjuk. Csak néhány megjegyzés. "ha pl. Hódmezővásárhelyen, Debrecenben, Sopronban, Miskolcon, Kecskeméten stb. kialakulna egy-egy új centrum, plusz a meglévő Szentes-Szolnok-Szeged-Eger vonal még inkább megerősödne, mitől gyengülne meg az országos érdeklődés, mitől esne vissza a színvonal?" A lényeg a - ha - szócskán van. Ugyanis ehhez az állapothoz nagyon sok feltétel kell, évek szükségese, amíg remélhetőleg kialakul egy olyan helyzet, amiről beszélsz. Abban a néhány évben viszont égetően szükséges az olyan szintű Vasas, mint amilyen volt. Mert ott játszik négy olimpiai bajnok, mert az ő rangadóik általában megtöltik a lelátókat, és mert ha nincs most a jelenben egy erős csapat, akkor a szponzorok MOST mennek el, pénz híján a játékosok MOST mennek el, a minimális médiafigyelem MOST szűnik meg, stb, hadd ne ragozzam... Győrben az Audi gyár éves szinten 800 000 000 forintot ad a saját egyesületének, illetve az egyéb szponzorok összedobnak még kb 200 milliót, tehát van egymilliárd sportra költött forint. Kiemelt és szerencsés helyzetben vannak. Mások viszont nincsenek ilyen jó pozícióban. A meglévő, gyalázatosan szerény eszközökkel KELL fenntartani az érdeklődést, a működési feltételeket. Ehhez viszont szurkolói hovatartozástól, szimpátiától függetlenül kell a Vasas jelenléte. Magad mondtad, ha az olimpiai bajnokok Hódmezővásárhelyen játszanának, akkor sem változna a helyzet. Ez is azt támasztja alá, hogy jelenleg sajnos még mindig a vízfejű Budapestről kiindulva lehet valamennyire hatékonyan fenntartani a póló iránti érdeklődést a közönség és a szpozorok részéről egyaránt. Szégyen, ami a póló hazai és nemzetközi sportvezetését jellemzi, szégyen mi a póló marketingjét jellemzi, szégyen, ami a sporttámogatást jellemzi. Abban igazad van, hogy nem egyedül a Vasas felelőssége a póló maradék népszerűségének és sikerének fenntartása, de jelenleg nélkülük kevés esély van erre. Az Eger jó, és ha nem a Vasassal játszik, általában nekik szurkolok, és a Szeged is remélhetőleg jó úton halad. De azért be kell látni, hogy nemzetközi szinten, legalábbis a délszlávok ellen, még nem nyújtanak egyenletes teljesítményt, sajnos még sokszor verhetőek vagyunk. Azt is tudomásul kell venni, hogy az ország egyötöde Budapesten él, a nagy cégek itt működnek, a nagy számok törvénye alapján innen jut a lelátókra a nagyobb nézőszám. Nem egy-egy csapat meccsére, hanem az összes meccset figyelembevéve. Márpedig nézőkre szükség van. Nem csak a hozzátartozókra, barátokra, ismerősökre, hanem nézőkre. Azok pedig csak akkor mennek meccsre, ha van miért. Én örülnék a legjobban, ha hirtelen legalább két másik budapesti csapat lenne igazán erős, és mellettük ott volna az Eger, a Szeged, meg szép sorban felnőnének az alföldi régió igéretes csapatai, akkor okafogyottá válna a Vasas kizárólagos felelősségéről beszélni.

RioF hozzászólása
RioF28495
2010.03.21. 08:52

NO PARA!!!!Ez egy átmeneti állapot! A rájátszásra rendezzük majd a sorainkat,és újra együtt ünnepelünk a legjobb magyar csapattal!:)) Akkor is Hajrá Vasas!!

szamárhegy hozzászólása
2010.03.21. 01:30

Tomute, Sok sportágnál működhetne a vidéki centrumokra való építés, de a magyar póló alapjai olyan mélyen gyökereznek Budapesten, hogy szükség van erős bp.-i klubbokra. A sportágnak óriási erőt és főként a sikeres hagyományok folytonosságába vetett hitet ad, hogy a budapesti pólós (Komjádi, Hajós uszoda önmagában pólószentély) uszodákban a nap bármelyik szakában összefuthatsz egy Gyarmati Dezsővel, Faragó Tamással, Molnár Endrével, Horkai Györggyel, Csapó Gáborral, stb. vagy az Aranygeneráció fiatalabb tagjaival. A Honvéd póló csapata mellett valóban nem alakult masszív szurkolói kör, de ez inkább a sportági reformok elmaradásának köszönhető, ill. a kevés szoros mérkőzésnek. A Vasas ki-ki mérkőzései miatt pl. tele szokott lenni az uszoda. A régmúlthoz való ragaszkodást inkább a nemzetközi szövetség média és szurkolók felé való érzéketlenségében érzem. A Győr pont nem jó példa, ott működik a magyar GDP-hez mérten giga vállalat, az Audi, amely szinte kötelezően támogat közösségi ügyeket, ilyen háttérrel egy 0-ról induló csapathoz is lehetne világklasszist igazolni. Természetesen a vidéki bázisok kiépítése, erősítése óriási lendületet adhat a sportágnak.

Tomute hozzászólása
Tomute28490
2010.03.20. 22:28

Hm. Véleményed második felével nem feltétlenül értek egyet. Abban egyetértünk, hogy a Vasara, és egy erős Vasasra szükség van, de ennek fontosságát szerintem túlértékeled. Kicsit erőltetetnek, tetszelgősnek érzem ezt a megközelítést. A hagyományokra ma már a kutya nem kíváncsi. A sportág országos érdeklődésének fenntartásához a Vasasnak gyakorlatilag annyiban van köze, hogy ott játszik most négy olimpiai bajnok, akiket a laikusok is jobban ismernek, de ha ők teszem azt Hódmezővásárhelyen játszanának, akkor sem történne érdemi változás. Más megközelítésben: az elmúlt évek erősebb Vasasa és korábban a ?bika? Domino sem tudott sem a helyszínen rendszeresen ezreket, sem országosan tömegeket lázba hozni. Ami pedig az eredményeket illeti: nemzetközi szinten csak a Domino tud egy EL győzelmet felmutatni (az se ma volt?) úgy, hogy ne kelljen túlságosan régre lapozni a történelemkönyvekben, ill. egy vidéki (!) csapat, a Szeged vitézkedett tavaly a LEN kupában (+ ide erőltetem :-) az egri LEN kupadöntőt). Így klubszinten a nemzetközi szereplés leírását se tartom egyértelműen vizionálhatónak. Nincs honnan visszaesni, ezt a produktumot vidéken is ki tudják termelni. Sőt. Kicsit más sportágakat is bevonva érvelésembe, megfigyelhető, hogy a vidéki bázisok kiépülése, megerősödése zajlik, nem sikertelenül! ?Érdemi sportágakat? nézve: kézilabda, kosárlabda, foci, jégkorong: Bp. elvesztette szerepét. Nincs közönség, nincs érdeklődés, nincs kohézió. Nem látom okát, hogy ha pl. Hódmezővásárhelyen, Debrecenben, Sopronban, Miskolcon, Kecskeméten stb. kialakulna egy-egy új centrum, plusz a meglévő Szentes-Szolnok-Szeged-Eger vonal még inkább megerősödne, mitől gyengülne meg az országos érdeklődés, mitől esne vissza a színvonal? Nem csak az adott város, hanem annak a környéke is nyitna a sportág felé (Egerbe a szomszéd megyékből is járnak szurkolni?), nagyobb terület ?fedődne? le, szélesebb bázisból lehetne meríteni. Egy-egy vidéki centrumot pedig könnyebben magáénak érez a helyi vállalkozói közösség, akár presztízsből is, így a büdzsét is könnyebb előteremteni. (Győri kézisek most igazoltak norvég világbajnokot...) Nem, nem értek egyet. A látható működésképtelenség észre nem vétele, a régmúlt ideológiai-nosztalgia alapon való erőltetése: ez nem vezet sehová, nem a Vasas esetleges meggyengülése.

Daret hozzászólása
Daret28483
2010.03.20. 19:00

Nem feltétlenül. Lehet, hogy a válogatottban megvannak a jó játékhoz a "jó játszótársak" is. A nevükben is benne van: "válogatott" sportolók. Nagy Viktor tényleg jól védett, nem volt nagyképűség a részéről saját maga dicsérete. Az olimpiai bajnokokról nem tudok mit mondani. Ott voltam, és meredten néztem a meccset. Az okokat nem firtatom, a csapat megbeszéli, ha tudnak változtatnak, ha nem tudnak, év végén úgyis meglátjuk a következményeket (játékos-eligazolás, ide igazolás, edző, pénzügyek...). Ezek még nem lefutott dolgok, mint a bajnokság sem. Várjuk ki a végét. Mindenesetre kíváncsi leszek a szerdai Eger-Partizan meccsre.

Szöszke hozzászólása
2010.03.20. 15:21

Hm azért az érdekeshogy ugyanezen Vasas játékosok Kemény Dénes iányítása alatt szárnyalnak..... Tehát szerintem "simán"edző gond az egész. A fanatizmuson és a fanatizálni tudáson kellene elgondolkodni...... A következtetésekért pedig vállalni a következményeket.

ElDiablo hozzászólása
2010.03.20. 14:36

En nemcsak a csapatban es a jatekosokban latom a gondot hanem az edzokben is. Tegnap kinn voltam a meccsen, es Földi Lacinak a pulzusa egyszer sem szokkent 60 föle a jatekosaival szemben. Nezzetek meg Sir Alex Fergussont hogy "beszel" es hogyan ki tud akadni egy Rooneyra, egy Scholsra a fiatalokrol nem is beszelve. Mindenkinek fel kell fogni, hogy hiaba az 1x 2x vagy 3x olimpiai bajnoki cim, az volt, az a mult. Nagyon szep eredmeny amit ezek a sracok elertek, de a meccsek ismetelten 32 percesek es 0:0rol indulnak. Amikor Sapic visszavonult volt egy interju, amit kb. ezekkel a szavakkal zart "az osszes ermemet es gyozelmemet odaadtam volna egy olimpiai bajnoki cimert". Az EBt a VBt a VKt mar "elvettek" tolunk. Ha nem akarjuk az olimpiat is odaadni nekik, igenis elo kell venni a "seggberugas-modszert" es edzot, jatekost, csapatot, funkcionariust (Interliga csak furdozes...)felrazni.

szamárhegy hozzászólása
2010.03.20. 11:17

Egyetértek és biztos vagyok benne, hogy a Vasas összekapja magát. A szövetség honlapján nagyon érdekes beszámoló található a telki pólós találkozóról.

Socio hozzászólása
Socio28477
2010.03.20. 11:11

Kis Gábornak azért szívesen lekevertem volna egy pofont,gusztustalan,ahogy vigyorogva közli,hogy őt nem is annyira érdekli a vereség.. Szánalom. Pedig imádtam őt itt Egerben,igazi szívvel-lélekkel küzdő játékos volt,sosem panaszkodtam rá. Varga Danit meg nagyon bírom,ő viszonylag őszintén elmondja mindig,hogy mi a szitu,bár ez még nem feledteti azt,hogy kb. 2 éve ő is kritikán aluli teljesítményt nyújt magához képest. És igen,még mindig bennem van amikor a szerbek ellen, szembe a kapuval,az utolsó pillanatban leadta a labdát.. Hosi véleménye is érdekes,inkább nem is akarom komolyan venni, mert akkor tényleg nagy baj van. Igazából nem is az a baj,hogy esetleg most kicsit lemaradunk a többi országhoz képest,vagy nem jönnek úgy az eredmények,hanem hogy csak egy kis tökösség,meg önbizalom kellene a játékosainknak és simán tarolnánk le mindenkit. A szerb és a horvát válogatott együtt is gyengébb,mint a magyar,nevekben és képességekben. Itt vannak a legjobb játékosok,mégis lassan nevetség tárgyai leszünk a Szerbek közt. hm..

sanya05 hozzászólása
sanya0528476
2010.03.20. 10:50

Nem csak a Vasasnál, az egész magyar vízilabdánál keresendők a problémák...Fel kéne ébredni mielőtt az lesz mint a focival...HAJRÁ VÍZILABDA!

im hozzászólása
im28475
2010.03.20. 10:39

Vasas szurkolóként nem fogok beállni a szapulók kórusába, de nem fogom azt mondani, hogy "semmi baj", mert igenis baj van. Ha a Vasas ezek után lent marad a földön, és hagyja, hogy mindenki belerúgjon, mint egy döglött kutyába, akkor megérdemli! Kizárt dolog, hogy elfelejtettek vízilabdázni! Üljön le az egész csapat, és sárdobálás nélkül, de kíméletlenül őszintén nézzen szembe minden problémával és tessék megkeresni a megoldásokat! Sorra kell venni a szeptembertől bekövetkezett változásokat, mert nyilván ott keresendők az okok, amitől idáig jutottak. Ha ez így marad, félő, hogy nemcsak a lehetséges, hanem a még meglévő támogatókat is elveszítik, az pedig katasztrofális lenne. Ez nemcsak azt jelentené, hogy nem tudják megfizetni a "sztár" játékosokat, hanem azt is, hogyha azok elmennek, akkor a maradók lehetőségei a nullával egyenlők. Ha pedig a Vasas, mint az egyik meghatározó csapat, ennyire meggyengült, és ha ez így marad, akkor a komplett vízilabda társadalom gyengül meg még jobban, mint ahogy most áll a helyzet. Marad egy-két jó-közepes csapat, néhány jó villanás és kész. Nem akarok bántani senkit, de sem az Eger, sem a Szeged, sem a többi klub nincs azon a szinten, hogy fenntartsa az amúgy sem nagy országos érdeklődést. Nemzetközi szinten pedig totálisan leírhatók leszünk, nemcsak klubokként, hanem válogatottként is. A Vasas feladata tehát nemcsak az, hogy saját magát kiráncigálja a gödörből, hanem ennél jóval több. Talpraállásával az egész pólótársadalom jelenéért, jövőjéért tartozik felelősséggel.

szamárhegy hozzászólása
2010.03.20. 10:30

Sima Szeged, megalázó Vasas vereség. Esetleg jövőre a szerb másodosztály? Egy-két játékos nyilatkozatra reagálva, hová tennénk mi szurkolók a lécet 9 olimpiai bajnoki címmel rendelkező sportág, az ezzel járó nemzetközi presztízs és elvárás (!) mellett. ?A vízipóló Magyar-országon olyan, mint nálunk az NBA, ez az ő nemzeti sportjuk, ezt mindenki látja, ez nyilvánvaló, nagyszerűen játszanak? ? mondta Merrill Moses, az amerikaiak kezdő kapusa." A szakmai hiányosságok évek óta ismertek és az benne van, hogy kikapunk a Partizántól, de Mo.-ra (persze külföldön sem) nem jöhet olyan klubcsapat, akinek ne kellene a mindenkori magyar bajnokcsapat, sőt a legjobb három magyar csapat ellen vért izzadnia. Ez egyszerűen morális kötelesség a sportág hagyományaival szemben.

Krisz hozzászólása
Krisz28473
2010.03.20. 09:14

Lassan már meg sem lepődök...... Szomorú ! Ráadásul a szerbek két remek játékosa Gocic és Raden nem is játszot.........

nikol71 hozzászólása
nikol7128472
2010.03.20. 09:13

Sajnálom, hogy megint kikaptak. Szerintem több "csapatjátékra" és gyorsabb labdapasszra lenne szükség, mert ez valahogy hiányzik a játékukból. A legutóbbi meccsekken is egyénileg próbálták megoldani a helyzeteket ( nem vették észre egymást) s általában nem jó "ütemben" lőnek . Sok sikert a további munkához.

mikasa hozzászólása
mikasa28471
2010.03.20. 08:59

Nagyon gyenge ez a Vasas, elképzelés nélküli, nehézkes, lassú az egész csapat. Igazi irányító nélkül nem lehet játszani. Ehhez képest Varga Danit nem nagyon sújtja le ez a pocsék teljesítmény. Valami nagy változás kell, mert ez megalázó! Még lőni is elfelejtettek, igaz messziről próbálkoznak, komoly kapusokkal szemben nem sok sikerrel. Ekkora gödörben még nem volt ez a csapat.

capo hozzászólása
capo28470
2010.03.20. 07:12

Csak részben állóképesség, részben udvariasan szólva "taktikai" hiány. Hiba volt a vízben lévő "öreg" jóeszű irányítót elengedni máshová. Ez a hiúsági kérdés is most visszaüt.

Én hozzászólása
Én28469
2010.03.20. 01:43

Ha Hosi szerint a Belgrád játékosok 5 méterrel feljebb vannak a vízben, akkor mit várnak majd nyáron az EB-n??? A válogatottjuk ennél csak még erősebb lesz, és mind 5 méterrel feljebb lesznek, mint a magyar csapatokból érkező magyar válogatottak, akik csapatszinten le lettek alázva... sok jót nem várok az EB-n, főleg, mert nem csak a Szerbek ilyen, jók, hanem a Montenegróiak is legalább ilyen jók, és a Barceloneta EL remeklése láttán lehet, hogy akár a spanyolok is... és még ott vannak a Horvátok is, bár őket most nem érzem olyan erősnek...

B (régi) hozzászólása
2010.03.19. 23:07

Szerinted az első hozzászólás kitől jött? Ha nem két hete regisztráltál volna, akkor tudnád, hogy Vasas szurkoló vagyok.

chacon748 hozzászólása
2010.03.19. 22:59

csodálkozol? vége az érinthetetlen kirakatcsapatuknak!!

Szöszke hozzászólása
2010.03.19. 22:56

Csönd van odaát.......

chacon748 hozzászólása
2010.03.19. 22:52

engem érdekelne a vasas szurkolók véleménye

B (régi) hozzászólása
2010.03.19. 22:31

Edzés, edzés, edzés. Amit a Vasas fizikailag tud, az kevés az európai élvonalhoz. Meg kell tanulni a magyar játékosnak is köldökig kint lenni a vízből, mert ha a szerb meg tudja tanulni, akkor a magyar is. Dani igazán faszán megmondta a frankót, kár, hogy csapatkapitányként lényegében megbukott. Neki inkább azt javasolnám, hogy a szopránhangú észosztás helyett jövőre igazoljon el az Adria bajnokságba, és fejlődjön fel fizikálisan és mentálisan is arra a szintre, ahol a délszláv vízilabdázók vannak. Akkor nem fogják ennyiszer elkenni délszláv csapatok a cuki kis arcát. Sajnos abban, hogy ilyen szinten áll a magyar vízilabda, benne van a magyar nevelési kultúra, a néplélek is, az, hogy a magyar anyák és apák a fiaikból nem férfiakat nevelnek, hanem kis pöcs nyavajgókat. Amiből aztán a szerbek lélekben jóízűen táplálkozhatnak...Jóccakát.