FACEBOOK

Gyöngyösi András mostantól blogol a debreceni pólóról

Gyöngyösi András mostantól blogol a debreceni pólóról
hozzászólás, 2010.03.17.

A Debreceni Vízilabda Sport Egyesület szakmai vezetője, Gyöngyösi András saját bloggal jelentkezik a klub hivatalos portálján (www.dvse.hu). A szerdán elindított „szövegelés” természetesen főként a vízilabdáról szól majd, azon belül is a debreceni pólóról, annak helyzetéről, illetve a benne rejlő lehetőségekről, de a blogíró másról is elmondja véleményét.

A honlapon egyébként hosszabb interjú is olvasható Gyöngyösi András életéről, debreceni terveiről, s a lap szerkesztőinek tájékoztatása szerint saját klubjuk mellett a jövőben többek között a válogatottal is foglalkoznak majd.

Gyöngyösi András első blogbejegyzése itt olvasható.

2 régi hozzászólás

aknatloz hozzászólása
2010.03.18. 21:28

Coach! 100 %-ban egyetértek veled! Végre valaki, aki ért valamicskét a polohoz!!!

Coach hozzászólása
Coach28424
2010.03.18. 15:12

Na, vegre! Remelem mindenki eszre veszi, hogy a Magyar vizilabda sokkal jobb - es erdekesebb - miota az OB I-ben 10 pesti csapat helyett csak 5-6 csapat van, a tobbi mind videki. Sokkal erdekesebb egy varos-varos elleni kuzdelem mint egy Pest-Pest elleni. Van kivetel de ugy altallaban. El tudok kepzelni egy 16 csapatos OB I-es bajnoksagot ahol van max 3-4 pesti csapat, a tobbi meg mind videki. A Tojas 4-5 even belul ossze fog tenni egy utokepes OB I -es csapatot es ha a debreceni szurkolok megszeretik a csapatot, 1-2 jo szponzor mellett akar egy uj ergi szinvonalu eggyutest is letre lehet hozni. A nyertes: a Magyar polo. Jo munkat kivanok!!!