FACEBOOK

Eger-vereség Kassán - Rangadók a Vodafone OB-1-ben

Eger-vereség Kassán - Rangadók a Vodafone OB-1-ben
hozzászólás, 2010.03.05.

A hétvégi bajnoki fordulóban szabadnapos ZF-Eger péntek este lejátszotta kassai Interliga-mérkőzését. A vége sima vereség lett, igaz, négy meghatározó játékosuk nélkül utaztak a Felvidékre az egriek. A Vodafone OB-1 hétvégi fordulójában két rangadó lesz, megszólaltatjuk a szemben álló feleket.

Interliga-mérkőzés:

Hornets Kosice-Eger 12:9 (3:2, 3:3, 4:1, 2:3)
G.: Bárány, Graham, Feltham 2-2, Chilkó, Bundschuh, Cseh T.

Az egriek a fiataloknak adtak játéklehetőséget, hiszen Szécsi, Biros, Varga II. Zsolt és Binder el sem utazott Kassára. A hazaiak végig vezettek, s már az elején többgólosra növelték az előnyt. A legszorosabb állás 3:3-nál és 6:5-nél volt, de ekkor megint elhúztak a kassaiak.

HEGEDÜS GÁBOR A VLV-nek:

- A meccs azt a célt szolgálta, hogy akik kevesebb játéklehetőséghez jutnak, most szerepelhessenek. Szerettünk volna nyerni, de hát így alakult, azért a Kassa jó csapat, jobban is játszottak, de mondom, a cél az volt, hogy a fiatalok felvegyék ezt a ritmust. A jövő héten a Nagyvárad ellen valószínűleg teljes kerettel megyünk, már csak azért is, mert már közel lesz a Vasas elleni meccs.

HÁRAI BALÁZS a VLV-nek:

- Álmosan kezdtünk az utazás után, nehéz volt már a bemelegítés is. Nem tudtunk igazából úgy koncentrálni, ahogy kellett volna.


Vodafone OB-1, 18. forduló

Szombat

17.00 BVSC-Pécs

18.00 UTE-Szolnok

18.30 Szentes-OSC

18.00 Szeged-FTC
(A jegyek egységesen 1000.- forintba kerülnek.)

STEINMETZ BARNABÁS a VLV-nek:

- Már pénteken Szegedre utaztunk, ebből is látszik, hogy mennyire fontosnak tartjuk ezt a mérkőzést. A célunk az, hogy legalább megmaradjon, de ha lehet, inkább nőjön a két csapat közötti különbség a pontok számát illetően. Úgy gondolom, hogy abszolút bizakodóak lehetünk, hogyha a Szeged elleni két LEN-kupás mérkőzést, illetve a közte lejátszott bajnoki meccset vesszük alapul. Ugyanakkor óvatosnak kell lennünk, mert a Szeged már többször megmutatta, hogy tud nagyon jól játszani. Persze sok esetben megingathatók és mi most azon leszünk, hogy megingassuk a játékukat, s pontot vagy pontokat hozzunk el Szegedről. Sérült, beteg nincs, úgyhogy komplett csapattal tudunk kiállni.

MOLNÁR TAMÁS a VLV-nek:

- Ha azt nézzük, hogy ebben a bajnokságban milyen meccseken és hogyan vesztettünk pontot, akkor azt mondom: ideje lenne hazai pályán végre azokat a meccseket, amik igazán fontosak, magabiztos játékkal behúzni. Ezek közé tartozik a Ferencváros elleni mérkőzés, amely a négy közé jutás szempontjából számunkra óriási jelentőségű. Ennek megfelelően készülünk és fogunk játszani. Szerencsére mindenki egészséges, Somogyi Balázs is játszhat már, akinek két hónap után ez lesz az első mérkőzése.

Hétfő

20.15 Honvéd-Vasas (Sportklub Televízió)

NAGY VIKTOR a VLV-nek:

- Sajnos számunkra befejeződött az Euroliga, ezért száz százalékosan a bajnokságra kell koncentrálnunk. Nagyon fontos ez a meccs, még a hétvégén is edzéseink vannak, gőzerővel készülünk a két rangadóra, hiszen utána az Eger következik. Szeretnénk sikeresen zárni a bajnokságot, talán már ez a Honvéd-meccs is tud könnyíteni a lelkünkön, ha magabiztosan és jól játszva tudunk győzni a Kőér utcában.

SZIVÓS MÁRTON a VLV-nek:

- Most márt a bajnokikra kell nekünk is összpontosítani, nagyon szeretnénk pontot rabolni a Vasastól. Bár otthon játszunk, a Vasas az esélyesebb, de ahhoz, hogy megmaradjon az esélyünk a négybe kerülésre, jó lenne pontot, pontokat szerezni. Betegünk nincs, sajnos az én vállam rakoncátlankodik, már Athénban is eléggé fájt, ezért is volt bekötve. Be van egy kicsit gyulladva és így nehézkes a mozgás, de remélem, hogy hétfőre javulni fog valamennyit és akkor be tudok szállni.

3 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs28258
2010.03.06. 19:33

BVSC-Pécs 13:5 Csak így tovább! Nem úgy tünik hogy haldoklik a klub :)

balzs hozzászólása
balzs28257
2010.03.06. 19:31

Szeged-Fradi 11:8 itt a jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccsadatok/64/meccs_6741.html

Patriot hozzászólása
Patriot28256
2010.03.06. 19:22

Tisztelt szerk.! Megy a Szeged-Fradi! Közvetítés?