FACEBOOK

Még egyszer a Volvo Kupáról

Még egyszer a Volvo Kupáról
hozzászólás, 2010.03.02.

Egy egész város hosszú időn át készült az idei Volvo Kupára, amelyet sikerrel meg is rendezett. Néhány nappal a torna zárása után a helyiektől érdeklődtünk, milyen visszhangja volt az eseménynek a városban. Még a helyszínen kamera elé kértük a torna névadó szponzorának vezetőjét, akitől kierőszakoltuk azt a fontos információt, hogy válság ide, válság oda, a Volvo még legalább két évig biztosan támogatója lesz a magyar vízilabdasportnak.

Bodrogi Tibortól, a HVSC elnökségi tagjától megtudtuk, hogy csaknem egy hét elteltével is tele van mindenki a három nap élményeivel. A városban beszédtéma a torna és még hosszú ideig az marad. A szponzorok elégedettek voltak, a nézők büszkék, hogy ilyen tornát láthattak városukban és mindenki szeretné, ha máskor is otthont adhatnának ilyen kaliberű sportrendezvénynek. (Jól jellemzi a rendezvény "helyi értékét", hogy a sporttal egyáltalán nem foglalkozó vásárhelyiek számára is beszédtéma volt, hogy városukba jött szurkolni az amerikai és az ausztrál nagykövet...)

Az, hogy a vízilabdasport mennyire kap lendületet a városban - majd csak később derül ki, egyelőre annyi biztos, hogy a torna utáni, szokásos vasárnapi öregfiúk meccsen olyanok is megjelentek, akiket már hosszú hónapok óta nem láttak a többiek...


Tímár László elnök (HVSC) a Volvo Kupáról


Bodrogai Gábor ügyvezető igazgató (Volvo Autó Hungária Kft.) a Volvo Kupáról


VOLVO KUPA-SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

TUDÓSÍTÁSUNK AZ ELSŐ NAPRÓL

TUDÓSÍTÁSUNK A MÁSODIK NAPRÓL

TUDÓSÍTÁSUNK A HARMADIK NAPRÓL

8 régi hozzászólás

Vitya hozzászólása
Vitya28233
2010.03.04. 22:12

Majd én szólok, hogyha valami nekem nem tetszik. Nem kell meghunyászkodni. Tény, hogy nincs időm elolvasni a cikkeket, a főcímeket olvasom max el mostanában, és most, hogy jobban belegondolok, csak az index vacak főcímes hype-jának dőltem be. Sajnálom. Mondjuk rám még életemben nem mondták, hogy "funkcionális analfabéta" - ez lehet kissé erős, remélem ezt talán még átgondolod, hátha mégsem vagyok az. thx.

Daret hozzászólása
Daret28206
2010.03.04. 01:40

Engedélyt kérek meghunyászkodni! Ígérem, holnap reggelig a sarok felé fordulva fogok térdepelni a morzsolt kukoricán, és közben a számat ütögetem, hogy ne beszéljen okosságokat, meg persze a kezemet is, hogy még véletlenül se írjon olyan dolgokat, amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Az index.hu-nak pedig ettől a pillanattól kezdve nem hiszek! (Pedig ez volt nekem eddig az etalon...)

cowk hozzászólása
cowk28189
2010.03.03. 18:13

2 commentedben haromszor szerepel az 'okos' szo, ehhez szerintem nem is kell mit hozzatennem =D de aranyos, hogy van velemenyed, koszi! :)

waterpollo hozzászólása
2010.03.03. 17:23

na már csak te hiányoztál az überokos......

cowk hozzászólása
cowk28187
2010.03.03. 17:05

te meg ne szolits fel itt senkit se, hogy mit csinaljon. thx.

waterpollo hozzászólása
2010.03.03. 16:40

Utálom az ilyen kioktató stilust Daret, te meg persze olyan okos, nagy szövegértelmező barom vagy aki mindent elhisz ami az ujságban leirtak...... 200 millios tartozás valszinüleg nem a 10 négyzetméteres tóból meg a tujákból jött össze, ha azt is hozzászámoljuk ,hogy a 200millió tartozás mellett gondolom már fizettek is a cégnek....Szóval ne okoskodj......

Daret hozzászólása
Daret28184
2010.03.03. 14:40

Korábban már írtam, hogy egyre nagyobb probléma (és nem csak Magyarországon) a funkcionális analfabétizmus. Pl.: szövegértés... Vitya, te olvastad is a cikket, vagy csak bemásoltad? Ha olvastad, megpróbáltad értelmezni a leírtakat? Idézek a szövegből: "Munkagépekkel vonult hétfő délelőtt a Kemény Dénes uszoda elé több miskolci vállalkozó. Azt állítják, összesen 200 millió forinttal tartozik nekik a generálkivitelező. Azt mondják, nem tudnak járulékokat fizetni, többen a csőd szélén állnak. Ők végezték az út-, és tóépítést, valamint a kertészeti munkákat." Az utolsó mondatot ajánlom értő figyelmedbe! Az összesen több mint 2 milliárd forint értékű beruházás 200milliós tételéről beszélgetünk. Nem bontják le az uszodát, a környezetről van szó! Nem kell a hangulatot kelteni! :) Inkább menj el a ma esti Eger-Kazany meccsre, és szurkolj, ott szükség lesz a hangulatkeltésre! Egyébként meg sajnálatos a körbetartozás, és ennek összes következménye!

Vitya hozzászólása
Vitya28183
2010.03.03. 13:16

meg az is később derül ki, hogy lebontják-e a Kemény Dénes uszodát... http://index.hu/bulvar/2010/03/01/munkagepekkel_tuntettek_a_kemeny_denes-uszodanal/